bug na forumu..... pomoc.......!?
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: bug na forumu..... pomoc.......!?

  1. #1
    Zainteresovan član Pedja Kovacic (avatar)
    Učlanjen
    06.03.2004.
    Lokacija
    Sremska Mitrovica
    Poruke
    326
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano bug na forumu..... pomoc.......!?

    Evo sta se desava na forumu kad pošsaljem PP izbaci se
    Could not find email template file :: topic_notify
    DEBUG MODE
    Line : 111
    File : /home/kovacic/public_html/forum/includes/emailer.php

    ali poruka bude poslata.... isto je tako i sa slanjem maila....

    a imam i jos jedam problem sa cookes..... nekim korinicima nece da zapamti pri sledecem logovanju..... ostavio sam na default kao sto pise tj nisma menjao nita a mozda treba....

    ajd molim vas pomagajte
    www.kovacic.biz/forum/



  2. #2
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano

    Obrisi forum pa ponovo install. Verovatno nije dobro instaliran.

  3. #3
    Zainteresovan član Pedja Kovacic (avatar)
    Učlanjen
    06.03.2004.
    Lokacija
    Sremska Mitrovica
    Poruke
    326
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano

    ma vec dva puta sa reinstalirao.. i nista... prica se nastavlja po starom... s tip da ponekad nema probelma

  4. #4
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano

    A jel obrises i tabele iz baze?

  5. #5
    Zainteresovan član Pedja Kovacic (avatar)
    Učlanjen
    06.03.2004.
    Lokacija
    Sremska Mitrovica
    Poruke
    326
    Reputaciona moć
    54

    Podrazumevano

    Ma sve obisem.... i onda malo kao radi bez problema pa se opet vrati sve na staro....

  6. #6
    Aktivan član
    Učlanjen
    05.10.2003.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    1.410
    Reputaciona moć
    66

    Podrazumevano

    Ej, Hackers, burazeru, pomagaj !
    Da ne otvaram sad novu temu, pitaću ovde...

    Kad mi se korisnici registruju na phpBB forum i kad podese da im Timezone bude GMT+1, Current time im pokazuje jedan sat više, npr. ako je 12.00 on pokazuje da je vreme 13.00.
    E sad, koliko sam shvatio, ja bih to u Control Panelu, u Generalnim Konfiguracijama pod System Timezone trebao da popravim, postavljajući System Timezone koji je i Timezone servera na kojem je forum hostovan. Pošto je Timezone servera samo GMT, onda bi i moj System Timezone trebao biti GMT. Ali...!
    Koji god ja System Timezone postavim u Contrlo Panelu, GMT ili GMT+1, GMT-1, +6, -7, bilo šta - to nema nikakvog efekta na forumski Current Time, on i dalje uporno pokazuje 1 sat više.
    U čemu je stvar, reci mi, molim te! :shock:

Slične teme

  1. Hitno potrebna pomoc svih dobronamernih osoba na forumu.
    Autor iluzionista u forumu Romantika
    Odgovora: 64
    Poslednja poruka: 12.03.2009., 04:28
  2. POMOC! Potrebne slike igracha Crwene Zvezde .POMOC
    Autor Interista u forumu Fudbal
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 20.03.2007., 16:40
  3. Pomoc u Forumu
    Autor nills u forumu Programiranje
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 18.08.2006., 17:14
  4. pomoc pomoc yahoo mail i krstarica pricaonica
    Autor copex u forumu Sigurnost i zaštita
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 10.11.2004., 23:46

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •