ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

 1. #1
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Sta je elf napad? 2. #2
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Како стрес делује на ауре...

  - Posmatranje delovanja stresa na auru

  - U meditaciji je učitelju Ljubiši prikazan ceo proces delovnja Negativne misli i stresa na auru.. Prvo mu je pokazano delovanje stresa odmah po njegovom nastanku. Video je kako se iz mozga pojavljuje nešto kao mehur ili duguljasti vazdušni balon, sa vrlo tankom opnom i pruža prema površini aure. Objašnjeno mu je da je to ipak energija, koju ja ne vidim najbolje,. pa mi granica energetskog polja izgleda kao opna. Kada se to kretanje zaustavilo, imalo je oblik izdužene kapi koja je počinjala u mozgu, a završavala se negde u dubini aure. Stres se, dakle, realizuje kao snažno polje oblika izdužene kapi. Što je jači, dublje će dopreti.

  Zatim mu je pažnja usmerena na veliki broj nekih crtica tamne boje, koje su bile raspoređene po površini i unutar tog mehura. Dobio je objašnjenje da su te crtice centri oštećenja u auri i da nastaju pri pojavi stresa ili negativne misli. Što ih ima više, oštećenje je veće. Njihov izgled zavisi od intenziteta stresa: kod jakih stresova liče na široke trake, dok su za najblaže kao tanke niti. Vrh stresnog polja je najrazorniji i tu se stvara crtica, dok oštećenja aure u ostalom delu polja nema. Oko crtice se generiše polje koje je gotovo homogeno i traje dok traje stres. Ovo polje u kontaktu sa sivom bioenergijom stvara treću vrstu energije, kao i kod negativnih misli – energetski žele kroz koji se bela bioenergija uopšte ne kreće, ili pak veoma teško.

  Delovanje stresa se može podeliti na dve faze. U prvim trenucima stresa, koji su najintenzivniji i najrazorniji, mozak emituje izduženo energetsko polje koje, u stvari predstavlja očajnički krik i vapaj, Misli koje se kasnije javljaju i predstavljaju reakciju na stres emituju se kao sferni energetski talasi, koji velikom brzinom, praktično trenutno, šireći se, projure kroz auru, ne zaustavljajući se do kraja svemira. One su, dakle, po svom izgledu i sadržaju, jednake negativnim mislima, koje nastaju nezavisno od stresa, kao plod pogrešnog načina razmišljanja. I ovaj stresni talas je štetan, jer prolazeći kroz auru, uništava sivu bioenergiju i takođe, stvara energetski žele, ali znatno ređi od onog kod stresa. Negativne misli više oštećuju one delove aure koji više odstupaju od Zakona bioenergije.

  Negativne emocije

  Dok je posmatrao, sa nivoa meditacije, izgled stresnog polja, zapazio sam oko glave sferno polje koje se povremeno pojačavalo. Dobio je informaciju od Energetskog oblaka da je to polje negativne emocije. One, dakle ne predstavljaju talas, nego sferno polje, koje se nalazi oko glave i može da dosegne do kraja drugog sloja aure. U zavisnosti od vrste negativne emocije, ovo polje može imati različitu boju. Negativne emocije, takođe stvaraju oštećenja u auri u obliku energetskog želea, ali mnogo ređeg od onog kod stresa, pa je i oštećenje aure znatno slabije.

  Uticaj posedica stresa i negativnih misli na funkcionisanje aure

  Kako posledice stresa i negativnih misli, koje su već ugraiđene u auru, utiču na funkcionisanje aure i tela? Podsetimo se da životni talas, koji čitavog ljudskog života deluje na auru i telo, u svakom prolasku sukcesivno menja svoju frekvenciju, idući od najniže, pri kojoj je počela da se stvara Aura, pa do 20,6 Hz. On ima odlučujuću ulogu za održavanje života uopšte. Međutim, on ne može da, menjajući frekvenciju od najniže do najviše, koriguje oštećenja energetske strukture aure i tela ni na jednoj frekvenciji. Štaviše, oštećenja aure na nižoj frekvenciji životni talas prenosi na fiše frekvncije, stim da u ova oštećenja, idući nagore, postepeno umnozavaju, tako da je oštećenje energetske strukture aure na 20.6 Hz .znatno vece nego što je to oštećenje na primarnoj frekvenciji gde je i nastalo. Sto je pnmarno oštećenje na nižoj frekvenciji, to će se, nošeno životnim talasom do gornje frekvencije od .20,6 Hz, više umnožiti. To, pored visokog intenziteta ovih energetskih talasa, objašnjava .pojavu da su stresovi nastali na nižim frekvencijama štetniji, opasniji, razorniji po tu osobu od onih koji su nastali na višim frekvencijama.

  Dižući se u više frekvencije, nošene životnim talasom, posledice dubinskog stresa se udružuju sa sve plićim i plićim, kao što reka dobija pritoke idući prema moru. Ali, za razliku od reke, čije povećanje količine vode zavisi od pritoka, kod aure se desava nešto drugačije. Kad posledice dubokog stresa naiđu na debele slojeve - sltnh stresova pri vrhu frekvencije, dolazi do umnozavannja njihovih štetnlh delovanja kao kada bi pritoka, pred samo ulivanje reke u more, udesetostručila svoju količinu vode u trenutku ulivanja u veliku reku. Zato osobe sa teškim stresovima, ukoliko kasnije dožive i sitne stresove, odjedanput teško obole što nije proporcionalno ovim sitnim stresovima.

  Oštećenje energetske strukture aure, najpre se realizuje u obliku lošijeg funkcionisanja same aure. Između ostalog, u funkciju aure spada i neprekidno slanje informacionih signala, duž finih kanalića u auri, koji se na površini tela dodiruju sa nervnim sistemom preko jednog mehanizma koji predstavlja transformer informaclione energije u onu koja protiče nervnim sistemom. Ovi informacioni impulsi regulišu sve funkcije našeg organizma kojima upravlja naš nervni sistem. Oštećenje aure može dovesti do promene jednog dela informacionih impulsa, što će se odraziti na nervni sistem osobe. On će početi nepravilno da funkcioniše, odnosno odstupaće od normalne funkcije. To po pravilu znači loše upravljanje ponašanjem naših organa, između ostalog, i mozga. Vremenom ovakvo loše funkcionisanje celog organizma ili njegovih delova, dovodi do različitih oboljenja. Svakako da na oštećenje aure, odnosno promenu njenih impulsa ne utiče samo jedan, bio on i dubok stres, nego svi stresovi nataloženi u ljudskoj auri.Informacije se takođe prenose od najniže do najviše frekvencije.

  Ukoliko je u određenim oblastima, kroz koje prolazi inforrnaciona mreža, došlo do oštećenja strukture aure, ovi impulsi će biti deformisani, smanjeni ili ukinuti. Na frekvenciji na kojoj je struktura aure oštećena i impulsi na njoj biće deformisani, dok će na frekvenciji na kojoj je aura u dobrom stanju oni biti normalni. Zbog toga su deformacije impulsa na niskim frekvencijama opasne, jer će nervni sistem upravo na tim frekvencijama loše funkcionisati. Posle transformisanja impulsa na transformeru, radi prenošenja na nervni sistem, oni se svi, bez obzira na frekvenciju pri kretanju kroz auru, prebacuju na 20,6 Hz, ali nose deformisana saznanja koja se tiču nižih frekvencija koja su odgovorna za bazno stanje organa. Iz toga proizilazi da što su impulsi deformisani na nižoj frekvenciji, to će oboljenje biti teže i obrnuto.

  Štetno delovanje tuđih misli

  Jedan od najčešćih uzroka oštećenja aure, a time i nastanka hroničnih bolesti su, pored stresova i negativnih misli, štetne, negativne tuđe misli. Dr Stojanović je za tu pojavu odavno znao, ali je želeo i lično da se u to uveri. Spustio se na nivo meditacije i poželeo da vidi štetnu misao. Jedna je došla kao providna lopta, šireći se. Samo se njen bliži deo video kao luk i on je dotakao auru na mestu gde može da uđe u nju. Tu se nalazi jedan otvor, kao prsten, koga je misao dotakla. Lučni deo koji se naslonio na otvor prstena je prošao kroz njega i ušao u auru, dok je ostali deo obišao auru i nastavio daIje. Deo koji je ušao u auru se rasplinuo u raznim pravcima, gde je bio analiziran i protumačen. Ukoliko je njegova energija štetna po auru, ona će je minimalno oštetiti, srazmerno unetom deliću tuđe Negativne misli, na isti način kao i sopstvene negativne misli, stvarajući Energetski žele. Mnogobrojne negativne misli drugih ljudi, koje neprekidno stižu do naše aure i pored unošenja samo delića negativnih misli, ipak je blago o

 3. #3
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Постоји најједноставнији начин да се ауре и чакре - доведу у нормалу... то је МЕДИТАЦИЈА.
  Даћу један пример који захтева вољу и стрпљење да се одради... осим мировања, гледања слика и слушања посебне музике... друго ништа није потребно и, око сат времена. бар, једанпут, двапут недељно:

  - Preko 40 minuta meditacije, uz energične slike i magičnu muziku... Počinje se od korenske čakre i završava kroz krunsku čakru nakon čega sledi apsolutna tišina...
  Potrudite se da izdvojite sat vremena od surfovanja Facebook-om ili internetom uopšte, poradite na sebi, zbog Vas samih...

  Meditacija čakri - aktivirajte se... (43min:41s)  То је само једана од медитација... биће их још!
  Постоји књига - КАКО СЕ ЧИТА АУРА


  Ruzica

  Поруке: 830
  Придружен: Суб Мај 01, 2010 8:01 pm
  Место: Београд Врх
  --------------------------------------------------------------------------------

  Re: АУРЕ И ЧАКРЕ
  од Ruzica » Чет Апр 07, 2011 4:02 pm

  Да поновим још једанпут:

  - VAŠE TELO I CAKRE

  Koreonska ili osnovna cakra:
  -Ovo je cakra zemlje ili instikta, prdstavlja se crvenom bojom i njen simbol je bik.
  Ovo je centar energije i nalazi se na korenu kicme i predstavlja moci zmije kundalini.
  Sakralna cakra:
  -Ovo je meseceva cakra i njena je boja narancasta,vezuje se za vodu i simol je riba.
  Predstavlja požudu,fizicka zadovoljstva,srecu i njome vladaju cula.
  Solarni pleksus:
  -ili sunceva cakra,boja joj je žuta i vezuje se za vatru,simbol je ovan,
  a nalazi se na pupku.
  Upravlja ličnim mocima,voljom i nezavisnošcu.
  Srcana cakra:
  -to je cakra vetrova,boja joj je zelena,element vazduh a simbol je golubica.
  Nalazi se u sredini grunog koša-tu pociva naša duhovnost u kojoj se objedinjuje um, telo i duša.
  Ova cakra kontroliše um i emocije.
  Grlena cakra :
  -boja joj je plava,element je zvuk,a simbol je slon.
  Vezuje se za ideje,ideale i jasnu komunikaciju,predstavlja vezu izmedju misli i emocija.
  AĐNA ili cakra treceg oka:
  -Ovo je cakra slobode,boja joj je indigo,element joj je svetlost a simbol je kobra.
  Ona kontroliše harmoniju, proročnske snove i natprirodne moci.
  Krunska cakra:
  -to je cakra vecnosti, boja joj je ljubicasta, element-misao, a simbol je zmija.
  Kroz nju se uspostavlja veza sa višom svesti i izvorom božanskog.

  - Definicija aure je zapravo polje fine energije i takvim se pojmovima drevnih hermetista nije pridavala važnost od strane konzervativne nauke, sve do hladnog rata, u kojemu su obe strane ubrzo prepoznale potencijalne predikate za razvoj oružja i alnternativne metode špijunaže.

  Iz tog vremena postavljena je teza da auru imaju i živi i neživi predmeti.
  Polje živih predmeta isprva je nazvano psihoenergetsko polje. Ono je nestalno, podložno unutaršnjim i spoljašnjim nadražajima; jake dinamike u izmeni intenziteta, oblika i boje. Za razliku od aure živih bića, energetska polja neživih predmeta su stabilna i nepromenjiva.
  Stoga predmeti imaju energetsko polje a organizmi psihoenergetsko polje. Kasnije se ustanovila i nesvesna interakcija između "neživih" i živih energetskih polja, svojevrsna suptilna komunikacija, između aure raznih predmeta i aure živih bića. Ovo je ujedno bila i osnova alternativnog lečenja (kristali, zvuk, boja...).

  Novije, eksperimentalne medode ispitivanja fenomena aure su dokazale njenu postojanost a fenomen je označen kao "polje strukture oblika" ili "telo bioplazme". Ustanovljeno je da se dinamika bioplazmičkog tela odražava na fizičko stanje i obrnuto, a braća Kirlijan su bili prvi koji su egzaktnim metodama snimili auru. Istraživanje se nastavilo, tako da danas postoje uređaji koji ne samo da detektiraju auru, več znatno utiču na njezinu dinamiku, putem estremno visokih ili ekstremno niskih izvora vibracije (ELF).

  Поред медитације,
  - Postoje mnogi načini da se ovaj sistem balansira, očisti energija i bolje razumeju razlozi blokada, kako bi mogli napredovati: balansirajuca terapija, uvodjenje božanske svetlosti, razmatranje detinjstva, vodjena meditacija, duhovno lečenje, regresije…


  Takodje postoje:

  - SNAZNA ODLUKA , ČIST NAUM, LJUBAV I OPRAŠTANJE, MOLITVA, ZVUK, MASAŽA, PLES, JOGA, ASTROLOGIJA, VIZUALIZACIJA, MANTRANJE, DIJETA I VEŽBA, MUZIKA, KRISTALI I DRAGO KAMENJE, AROMATERAPIJA, ESENCIJALNA ULJA, MIRIŠLJAVI ŠTAPICI, BOJE, AFIRMACIJA, INTROSPEKCIJA I VODJENJE DNEVNIKA.


  Kao što je već rečeno, mi smo sačinjeni od vibrirajućih atoma, koji su pristupni onima koji su prijemčivi na boje i zvuk. Boja i zvuk su vrste energije, koja vibrira. Boja je vidljivi zvuk. Oba ova aspekta utiču na čakre. Posebno ako se koriste zajedno. Svaka od čakri ima svoj specifični ton na lestvici, samim tim i boju. Odredjeni tonovi i muzika mogu pomoći da se prevazidju energetski disbalansi, tako što pomažu telu da otpuste neželjenu misao i osećaj, te tako učine telo opuštenim i mirnijim. Zvuk pravi promene u anatomskom, imunom, endokrinom i neuropeptidnom sistemu.

  Kvarcni kristali privlače, transformišu, čuvaju i fokusiraju energiju. Ovo je razlog zašto se koriste u mikrofonima, radijima, TV tehnici, satovima, laserskim alatima i kompjuterima. Kristali imaju važnu ulogu u organima, tkivima i ćelijama, kao i cirkulacionom, endokrinom i metaboličkom sistemu. Kada se energija misli interaktuje sa kristalom, te misli se menjaju u harmonične forme, koje menjaju moždano talasne frekvencije. Kao takve mogu menjati svest.

  Donje čakre se okreću sporije nego one više. Donje se povezuju sa pitanjima materijalnog sveta, a više sa duhovnim pitanjima. One se okreću u pravcu kazaljki na satu, medjutim, mogu se okretati na razne načine u zavisnosti od pola.

  Koncept o otvorenosti čakri je pojednostavljenje, jer postoje različiti stepeni otvorenosti koji mogu biti doživljeni u različitim čakrama. Iako smo u mogućnosti da neke bolesti, poremećaje ili emocionalne/metalne disbalansiranosti prepišemo čakrama, ne postoji tačna kategorizacija i za razumevanje se zahteva intuitivno shvatanje.

 4. #4
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Ко је први снимио ауру и како је то урађено... РУСИ.

  Kirlijanova fotografija ( Kirlian photography )

  - Metod elektrofotografije koji su razvili ruski istraživači Semjon i Valentina Kirlijan (Semyon i Valentina Kirlian) 1939. i kasnije, koji podrazumeva stavljanje nekog predmeta između dve oscilatorske ploče, od kojih je jedna osetljiva na svetlost i propuštanje struje visoke voltaže. Ovaj metod dao je izvanredne slike koje su pokazivale obojeno energetsko "isparenje" iz organskih predmeta. Kada je ovaj fenomen prvi put publikovan, entuzijasti su izjavili da su Kirlianovi uspeli da fotografišu ljudsku AURU, ali su skeptici požurili da istaknu da se ti efekti mogu pripisati vlažnosti ili sasvim normalnim električnim artefaktima fotografskog procesa. Naknadni pokušaji da se ponovi Kirlianov rad ne rešavaju problem tumačenja ovog fenomena. Iako preovladava skeptički pogled, on ne može da da zadovoljavajuće objašnjenje činjenice da se intenzitet "emanacija" koje se jasno pojavljuju na Kirlianovim fotografijama povezuje sa fizičkim stanjem subjekta. Na primer, fotografije jagodica na prstima umornog čoveka pokazuju naglu i izuzetnu promenu kad on popije jednu votku, a slike jagodica iscelitelja i pacijenta pre, u toku i posle isceliteljskog tretmana - "polaganja ruku" - pokazuju da se odvija neki proces razmene energije. Dalje, primećena je podudarnost između tačaka na telu koje očito najintenzivnije "izbacuju" energiju i tačaka i meridijana u kineskoj AKUPUNKTURI.

  Evo jednog snimka Aure pomoću Kirlijanove fotografije.
  Slika je malo mutna...
  Vidi se uticaj meditacije na Auru. Prva slika je snimak pre meditacije, druga neposredno nakon postizanja stanja meditacije i treća 10 minuta posle.
  Пример ауре ЛИСТА...
  - Do iznenađenja dolazi kada odsečemo polovinu lista. Na slici ćemo opet videti ceo list, kao da mu ništa ne nedostaje. Objašnjenje je u sledećem: fizički deo lista je odstranjen, ali njegovo energetsko polje se nije promenilo već i dalje zauzima oblik koji bi inače trebalo da ima. Ovo je samo jedna od manifestacija univerzalnog energetskog polja.
  Osim obojene svetlosti, aura poseduje veličinu, oblik, gustinu i zvuk. Najvažniji aspekt aure je njena boja. Što je boja jasnija to je energija koju osoba emituje pozitivnija. Zamagljene ili blede boje u auri imaju negativno značenje. Isprekidana aura ili velike tamne mrlje mogu značiti fizičke bolesti u tom delu tela.

 5. #5
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Vecina ljudi je neosjetljiva na njih, isto kao sto sam i sama bila, jer ELF blokira 3 oko, i pravi ljude neosjetljivima na enrgiju oko njih i zracenje oko njih. Recimo to ovako "blokira" nas i pravi slijepima. >

  Kada mi se aktiviralo 3 oko nakon vec jedan dan sam prepoznala neko neobicno strujanje koje mi je bilo upereno na jedan dio glave, pa se cak i pomicalo po glavi. Bio je to osjecaj kao da je snazan magnet u blizini koja se odbija od drugog magneta jer je isti pol. To se bas intezivno moze osjetiti. TO je tehnologija.


  Sad nesto o simptomima...

  mislim da je ovo zbilja bitno jer neki ljudi uopce ne prepoznaju da se radi o ELF.

  Dakle ono sto sam na samoj sebi prepoznala, na prijateljici i na ljudima oko mene:

  jak pritisak na jednom djelu glave ili vise njih ( jagodiscne kosti, nos, celo, tjeme, desna strana polutke - opcenito blokiranje prednjeg dijela glave) , osjecaj odjednom neke vrucine
  opcenita slabost ili bezvoljnost, tjeskoba, nemir, manjak koncentracije
  crne misli ili (paranoja) - opcenito bjezanje od zanimacije koja vas je do prije dan dva zanimala (tematike su duhovne, ili izlazak iz "matrixa" - sistema), misli da ste poludjeli i da je sve to glupost, depresija, negativnost prema svemu  ukoliko zelite testirat ??? postojanje ELF ucinite slijedece:
  potuno se opustite, kao da tonete u san, tada se zatvorenim ocima fokusirajte na 3 oko (izmedju obrva) pokusavajte odrzavati koncentraciju na tom mjestu i nemojte da vam "vijuga" fokus, malo gore malo dolje. Upotrijebite svoju unutarnju volju kao da je to jedino sto vas moze spasiti iz smrti. Tada cete poceti osjecati pritisak na tom dijelu. Ovo vi se trebalo vjezbati svako malo tokom dana koliko stignete sve dok vam taj predio ne pocne pulsirati. Pulsiranje je zapravo normalno stanje u kojem bi trebali biti, izostanak pulsiranja je blokada na 3 oku ili ne koristenje istog. Kad vam pocne pulsirat ubrzo ce vas napast sa ELF, mozda i prije

  Tad cete imati gore navedene simptome.

  Frendica mi bas javlja da ju ne napadaju vec 2 dana sa elf, a ja je upitah, a jel ti pulsira, ona kaze e vidis ne pulsira isto vec 2 dana. Ovo je stanje u kojem je bila dok je pulsiralo: "vidjela sam aure, sjenke, svakakve oblike energije u boji kroz zrak..."

  Zaštita:
  PLOČICA GRANITA

  Granit nabavite tamo di prodaju plocice za pod ili nagrobne spomenike ( ne treba vam cijela NADGOBNA ploca )

  npr. meni je jucer zbilja bilo lose koliko intezivni napad sam imala, i psihicki i fizicki, osjecala sam se cak da cu se onesvjestiti. Posto mi je u potpunosti blokirana vizualizacija, stavila sam si 30 min granit na glavu i osjetila takvo strujanje oko njega da se on sam pomicao kao na valovima. Nakon 30 min kao da sam se preporodila.

  Postoji mogucnost ako ne budu do vas mogli da ce vas napasti preko bliznjih. Promatrajte situaciju. Ako se ponasaju zivcano i pomahnitalo kao da imaju "crve u guzici" i stalno vas nesto "bockaju" upitajte ih ukoliko imaju kakav pritisak na glavi ili kako se osjecaju. Ici ce na sve samo da vas izbace iz toga da ne koristite i radite na 3 oku.


  Mislim da su ovo OSNOVE osnova za uopce poceti nesto da se radi na sebi
  ... inace ce biti odustajanje svako malo.
  Mora se razumjeti da ELF MIJENJA VASE MISLI.


  --------------------------------------------------------------------------------

 6. #6
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  DA CUJEMO VASA ISKUSKUSTVA?

 7. #7
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Program HAARP čini mnoštvo nizova radiotransmitera ogromne snage i odgovarajućih instrumenata za detekciju.Tačnije sadrži se od preko 180 antena smeštenih na nekoliko hektara.HAARP je smešten blizu Gekone, jedne zabačene lokacije na Aljasci. Ovi moćni transmiteri svakodnevno, u kontinuitetu, odašilju preko 3.000.000 vati koristeći 6 generatora jačine 3,6 hiljada konjskih snaga. To je 100 puta snažniji odašiljač od onih kakve na primer, u Evropi koristi TV BBC.
  Ipak, pulsna energija koju odašilje HAARP može biti i više desetina hiljada puta jače. Tvorac ovog demonskog čuda je dr Bertran Istlund sa Kolumbija univerziteta, a prvi izgrađen grejač na Aljasci isproban je još 1996. i to vrlo uspešno, na snazi od oko 20 milijardi vati. Američki Senat svake godine odobrava u proseku 20 milijardi dolara za usavršavanje sistema HAARP.
  Ovaj sistem ima višestruke funkcije i mnogo jr više od izučavanja fenomena polarne svetlosti i radio komunikacija, kako tvrde zvaničnici istraživačkog 'Geofizičkog instituta na Aljasci' i njihovi finansijeri - Ratna mornarica i Ratno vazduhoplovstvo SAD-a. Armija SAD-a je sa HAARP-om postavila sledeće ciljeve:

  komuniciranje sa podmornicama u velikim dubinama okeana, pomoću radijacija ekstremno niste frekcvencije (ELF)
  prodiranje na isti način u zemljino tlo, radi pretraživanja skrivenih tunela, ili podzemnih skrovišta od vojnog interesa
  zaštita teritorije Amerike od neprijateljskih aviona i interkontinentalnih balističkih projektila
  uništavanje neprijateljskih satelita
  raspoznavanje vrsta projektila koji se približavaju američkoj teritoriji
  ometanje i apsolutno onemogućavanje komunikacija na određenim područjima
  menjanje hemijske strukture viših slojeva atmosfere, odnosno programiranje klime na željenom delu planete (nema više nikoga ko se ne pita; 'Šta se to dešava sa klimom? Sada znate odgovor. )
  izazivanje zemljotresa
  kontrola mentalnih funkcija i reakcija miliona ljudi
  upravljanje zdravljem ljudi i biološkim procesima na Zemlji !!!
  Zadnje četiri tačke su ono na čemu se najviše radi u projektu HAARP i ono šta veliki moćnici najviše negiraju.
  Ovaj signal detektovan je u višim slojevima atmosfere na visini između 100 km i 350 km, gde ga potom apsorbuje jonosfera. To je i uzrok blagog zagrevanja oblasti na velikim visinama, koje se protežu desetinama kilometara.
  Po ovome se može zaključiti da je HAARP ogromna

 8. #8
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  ELF talasi su frekvencije koja je vrlo bliska prirodnoj frekvenciji moždanih talasa ljudi. Ideja da se ELF talasi tako koriste za kontrolu ljudskog uma, stavlja HAARP na prvo mesto potencijalnih emitera radio talasa za masovnu kontrolu čovečanstva.
  Francuski naučnik dr Šarl Laverdir, fizičar sa instituta koji se nalayi u Sent Etjenu, fokusira svoju pažnju na takozvane 'bioefekte projekta HAARP', odnosno posledice dugotrajne izloženosti ljudi elektromagnetnom zračenju koje dovodi do učestale pojave umora, nervoze, gubitka memorije. nastanka katarakte, leukemije, urođenih deformiteta, raka i promena na mozgu. Ekstremno niske frekvencije (do 10 Hz) mogu se upotrebiti za manipulaciju i rušenje mentalnih procesa te kontrolu stanovništva na daljinu. Ljudski mozak proiyvodi električne talas čija se frekvencija kreće između 0.5 i 25 herca. Takozvane alfa, beta, delta i teta frekvencije povezane su sa stanjima ljudske svesti.Koncentrisana pulsna energija ovih učestalosti može izuzetno efikasno da promeni ponašanje čoveka.I tu nastupa HAARP.Da bi se emitovala radio talasi veoma niske frekvencije od oko 8 herca, bila bi potrebna dužina antene od oko 20.000 kilometara.Naravno da je ovo nemoguće ostvariti na zemlji. Ali ako se linije Zemljinog magnetnog polja iskoriste kao virtualna antena, i to postaje moguće! Gustina slobodnih elektrona, koji u spiralnim putanjama kruže oko linija Zemljinog magnetnog polja, putujući od Severnog do Južnog pola, modulišu se pomoću HAARP-a i tako napajaju ovu virtuelnu antenu sinusoidnim strujama željene talasne dužine.
  Da vlada SAD, na neki način pomoću aktiviranja HAARP-a, deluje na svest celog čovečanstva utičući pojedinačno na mozak ljudi, dr Laverdir iznosi niz dokaza.Na prvom mestu je pojava neke vrste opšte ravnodušnosti i prevladavanje američkog stila života.Više im nisu potrebne reklame i skupe kampanje, danas i u najzabačenijem afričkom selu stanovnici pričaju o koka-koli, big meku i borbi protiv terorizma.Američki način života se bezrezervno prihvata.Kada pitate ljude dok punih usta žvaću 'kartonska čuda' big meka, šta im se u njemu dopada, ne umeju da kažu.U takozvanim zemljama u tranziciji američki big mek restorani su puni, a procenat njihove reklame u medijima je mizeran.Kad ste zadnji put u Srbiji na televiziji videli reklamu za Mekdonalds? A dovoljno je otvoriti takav američki restoran i on je odmah pun.
  Dr Laverdir takođe nagoveštava mračne perspektive koje očekuju 'neposlušno čovečanstvo i društva koja ohrabruju terorizam'. Primena veštačkih elektromagnetnih polja širokog dometa podrazumeva kontrolu mase gde dolazi do delimičnih ili potpunih poremećaja percepcije i dezorijentacije. Kako se videlo pri napadu na Irak, sposobnost iračkih pojedinaca za borbu se degradirala ili potpuno izgubila. Posledica upotrebe ove najmodernije tehnike je jaka kontrola i nadgledanje ponašanja stanovništva Zemlje. U bližoj budućnosti može da se razvije sistem koji slabi moždane funkcije ljudi u ciljnim regionima tokom dužeg perioda. Danas se, tehnologija manipulacije ljudskim ponašanjem, već svakodnevno primenjuje.
  Prilikom jedne posete Evropi, Džordž Buš je u razgovoru sa novinarima istakao veliki uspeh 'plišanih revolucija koje su se odigrale u Evropi, navodeči Srbiju, Čehoslovačku, Ukrajinu' rekavši pri tom: 'Više nema krvavih revolucija. Sada su one mekane...'Na pitanje novinara da li je u tome imala ulogu i Amerika i korišćenje 'ogromne odbijajuče električne sile, koja utiče na rasuđivanje ljudi', Buš se nasmejao i rekao: 'Važni su rezultati - dolazak demokratije i borba protiv terorizma' (fraza kojoj trenutno amerikanci ispiraju mozak celom svetu i skreću pogled sa svojih zločina). Italijanski novinar je potom pitao: 'A HAARP, šta nam o tome možete reći'? Uz osmeh, Buš je samo kratko rekao: 'Sledeće pitanje, molim'.
  Devedeset poslanika ruske Dume uputilo je u augustu 2002. godine pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, Ujedinjenim Nacijama i drugim međunarodnim organizacijama, u kome ih je obavestilo o svem opasnostima kojima svet izlažu Amerikanci eksperimentišući radiotalasima visoke frekvencije.To je korak koji deputati ocenjuju kao pokušaj stvaranja novog, ni sa čim uporedivog oružja, kojim se iz korena menjaju sve tradicionalne postavke o mogućim vojnim dejstvima i sa rezultatima mnogo tragičnijim od Hirošime i Nagasakija.
  U Norveškoj, naučna asocijacija EISCAT upravlja postrojenjem za zagrevanje jonosfere, koje se nalazi blizu grada Tromsa.Njegove karakteristike su veoma slične programu HAARP. Zvanični cilj ove naučne institucije je proučavanje interakcija između Sunca i Zemlje praćenjem poremećaja u gornjim slojevima atmosfere koje izazivaju solarne aktivnosti, ali se naravno ova tehnologija može iskoristiti za istu vrstu opakih aktivnosti koje se pripisuju i programu HAARP. Zanimljivo je da EISCAT nije privukao toliku pažnju kao HAARP, a još je zanimljivije ako se zna da su Skandinavci vodeći u svetu u istraživanju efekata elektromagnetnog zračenja na ljude i okolinu.

 9. #9
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Jel nekogog boli glava?

 10. #10
  Obećava jupiter60 (avatar)
  Učlanjen
  19.06.2011.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  90
  Reputaciona moć
  24

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Citat Original postavio MARUKAMI Pogledaj poruku
  Jel nekogog boli glava?
  Dobro pitanje, mene. Na pocetku videh "ucitelj Ljubisa", mislis na Ljubicu Stojanovica iz Novog Sada?
  Nista vise nisam citala. Ovo je druga tema za par dana koja se poziva na njegovo ucenje.
  Slucajno?
  Zato me i "boli" glava.

 11. #11
  Poznat
  Učlanjen
  19.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  home: Valhalla/work: Ragnarok
  Poruke
  7.328
  Tekstova u blogu
  66
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Citat Original postavio MARUKAMI Pogledaj poruku
  Sta je elf napad?

 12. #12
  Buduća legenda Kamael (avatar)
  Učlanjen
  03.04.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.818
  Reputaciona moć
  678

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...

  Citat Original postavio jupiter60 Pogledaj poruku
  Dobro pitanje, mene. Na pocetku videh "ucitelj Ljubisa", mislis na Ljubicu Stojanovica iz Novog Sada?
  Nista vise nisam citala. Ovo je druga tema za par dana koja se poziva na njegovo ucenje.
  Slucajno?
  Zato me i "boli" glava.
  Bravo.

  Svetleca bica po vatikanskim dvoristima i kapelama iz rimske imperije.Ha,ha,ha.
  Resili krvoloci da se promene nakon smrti pa dosli po vatilkanskim dvoristima da svetle.Ironija.

 13. #13
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...


 14. #14
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  24.08.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  114
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ELF NAPAD-KAKO GA PREPOZNATI...


Slične teme

 1. kako prepoznati kraj veze
  Autor xxxx u forumu Žene
  Odgovora: 54
  Poslednja poruka: 21.05.2012., 17:03
 2. Stanovnici bivše SFRJ i kako ih prepoznati?
  Autor strani placenik bre u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 06.01.2011., 17:11
 3. Kako me prepoznati
  Autor Prolećem vodjena u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 150
  Poslednja poruka: 04.06.2006., 20:17
 4. Kako prepoznati PREVARU a da nevidis i necujes....
  Autor Robinzon Kruso u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 39
  Poslednja poruka: 29.08.2003., 20:41
 5. Kako prepoznati "vruc"racunar?
  Autor Radoznali pocetnik u forumu Sigurnost i zaštita
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 10.08.2003., 10:36

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •