Nemacki ministar predlaze stvaranje Sjedinjenih evropskih drzava

migel59

Poznat
Poruka
8.319
News economics paper:

German Labour Minister proposes the creation of the United States of Europe to overcome the crisis

http://economicsnewspaper.com/polic...s-of-europe-to-overcome-the-crisis-61994.html

Nemacki ministar rada, hriscanski demokrata Ursula von der Leyen, veruje da kriza Evro zone moze biti prevazidjena samo razvijanjem politicke unije kontinenta sa stvaranjem Sjedinjenih evropskih drzava. “Moj cilj su Sjedinjene evropske drzave sledeci primer drugih federalnih drzava kao sto su Svajcarska, Nemacka i USA,” rekla je u izjavi Der Spiegel nemacka ministarka.

Politicka unija bi ujedinila vazna pitanja u finansijskoj politici, ekonomiji i porezima “uzimajuci prednost velicine Evrope,” posto za suocavanje sa konkurencijom po svetu nije dovoljna samo zajednicka valuta.

Von der Leyen je takodje upozorila protiv podela na starom kontinentu, posto bi ovo ucinilo “formiranje razlicitih alijansi u Evropi, sa opasnoscu po zajednicko trziste i politicku saradnju”.

Anglosaksonski mediji za novu Evropu koja se stvara medju ostalim koriste naziv Cetvrti rajh.

Jedan od naziva koji se srece je i novo Sveto rimsko carstvo.

Sta mislite o ovom nazivu sto Nemci predlazu: Sjedinjene evropske drzave?

News economics paper:

German Labour Minister proposes the creation of the United States of Europe to overcome the crisis

http://economicsnewspaper.com/polic...s-of-europe-to-overcome-the-crisis-61994.html

Nemacki ministar rada, hriscanski demokrata Ursula von der Leyen, veruje da kriza Evro zone moze biti prevazidjena samo razvijanjem politicke unije kontinenta sa stvaranjem Sjedinjenih evropskih drzava. “Moj cilj su Sjedinjene evropske drzave sledeci primer drugih federalnih drzava kao sto su Svajcarska, Nemacka i USA,” rekla je u izjavi Der Spiegel nemacka ministarka.

Politicka unija bi ujedinila vazna pitanja u finansijskoj politici, ekonomiji i porezima “uzimajuci prednost velicine Evrope,” posto za suocavanje sa konkurencijom po svetu nije dovoljna samo zajednicka valuta.

Von der Leyen je takodje upozorila protiv podela na starom kontinentu, posto bi ovo ucinilo “formiranje razlicitih alijansi u Evropi, sa opasnoscu po zajednicko trziste i politicku saradnju”.

Anglosaksonski mediji za novu Evropu koja se stvara medju ostalim koriste naziv Cetvrti rajh.

To je trebalo da se uradi pre uvodjenja evra. Ovako,sada,mrka kapa.

Englez uvek kada im ide lose pocnu o nekakvim Rajhovima, blickrigovima i kojesta.
Usput i merkaju koju bi drzavu mogli malo da bombarduju da bi plebs imao malo cirkusa i igara .

News economics paper:

Ахам.... обавезно..... и да ова фрау-наци Меркел ПУТУЈЕ ОКОЛО И ИЗДАЈЕ ДИРЕКТИВЕ... па ја сам лепо писао ДА СЕ ОЖИВЉАВАЈУ ХИТЛЕРОВЕ ИДЕЈЕ - па су ми закључали и избрисали тему... а шта је ово??? :evil::evil::evil:

Ахам.... обавезно..... и да ова фрау-наци Меркел ПУТУЈЕ ОКОЛО И ИЗДАЈЕ ДИРЕКТИВЕ... па ја сам лепо писао ДА СЕ ОЖИВЉАВАЈУ ХИТЛЕРОВЕ ИДЕЈЕ - па су ми закључали и избрисали тему... а шта је ово??? :evil::evil::evil:

Mito, nije ok da nemacku kancelarku nazivas nacistkinjom. I o kakvim uopste Hitlerovim idejama pricas?

Ova gospodja ministarka zbog izborne kampanje u Nemackoj zadnjih se dana nesto ucestalo javlja, inace nije specijalista za finansije,
prica tek onako, a savrseno dobro zna da u dogledno vreme tako nesto nije uopste moguce.

Ovih dana curi vest da je Grcka vec pustena " niz rijeku" i da ce morati sama da vidi kako ce i sta ce.
Sveze milijarde nece vise dobijati jer ne moze nikako da uvede red u svoju fisklanu politiku( citaj ubiranje poreza,otpustanje
drzavnih cinovnika i jos kojesta)

Milijarderi sa Severa Evrope (Nemacka,Francuska,Holandija,Skandinavske zemlje) sami traze od svojih drzava da im se
porezi povecaju da bi doprineli saniranju privrede i finansijskog sistema, dok grcki milijarderi vec decenijama
ne placaju svojoj drzavi ni kinte poreza,traze sve moguce rupe da bi izbegli porez. I to je sada grcki patriotizam.

Ista ideja kao pre 50 godina - jedan narod, jedna drzava - jedan vodja

3_25_06_2_1.jpg

Mito, nije ok da nemacku kancelarku nazivas nacistkinjom. I o kakvim uopste Hitlerovim idejama pricas?

Ova gospodja ministarka zbog izborne kampanje u Nemackoj zadnjih se dana nesto ucestalo javlja, inace nije specijalista za finansije,
prica tek onako, a savrseno dobro zna da u dogledno vreme tako nesto nije uopste moguce.

Ovih dana curi vest da je Grcka vec pustena " niz rijeku" i da ce morati sama da vidi kako ce i sta ce.
Sveze milijarde nece vise dobijati jer ne moze nikako da uvede red u svoju fisklanu politiku( citaj ubiranje poreza,otpustanje
drzavnih cinovnika i jos kojesta)

Milijarderi sa Severa Evrope (Nemacka,Francuska,Holandija,Skandinavske zemlje) sami traze od svojih drzava da im se
porezi povecaju da bi doprineli saniranju privrede i finansijskog sistema, dok grcki milijarderi vec decenijama
ne placaju svojoj drzavi ni kinte poreza,traze sve moguce rupe da bi izbegli porez. I to je sada grcki patriotizam.

izvini ta nemacka kancelarka ima identicne ciljeve kao Hitler

Kreiranje jedne velike drzave pod nemackom kontrolom

To je trebalo da se uradi pre uvodjenja evra. Ovako,sada,mrka kapa.

Englez uvek kada im ide lose pocnu o nekakvim Rajhovima, blickrigovima i kojesta.Usput i merkaju koju bi drzavu mogli malo da bombarduju da bi plebs imao malo cirkusa i igara .

tocno...
ali mislim da jos nije kasno i da je ideja dobra
mene bi vise zanimao kakv utjecaj ce imati federalizacija EU na procese prosirenja?
jos stroziji uvjeti?

Заправо и да јесте и да није Четврти Рајх, само је корак у стварању орвеловске негативне утопије коју фаворизују банкари и уопште крупни финансијски капитал.
Мало чиповања, дебилизам од школства, дириговани медији, тупоглави конзументи...
Сумрак идеја.
:sad2:

Alabama ima GDP od $40 000, Teksas od 60 000. Dakle, i jedna i druga su razvijene drzave, pa jedva funkcionisu u istoj drzavi jer je jedna razvijena a druga superrazvijena.

Bugarska ima GDp $9 000, a Nemacka $50 000. Sta mislite, kako bi ovo tek funcionisalo?

p.s. Oprosticete ako sam pogresio oko tacnih GDP vrednosti, mrzelo me da proveravam... Ali kapirate poentu.

Alabama ima GDP od $40 000, Teksas od 60 000. Dakle, i jedna i druga su razvijene drzave, pa jedva funkcionisu u istoj drzavi jer je jedna razvijena a druga superrazvijena.

Bugarska ima GDp $9 000, a Nemacka $50 000. Sta mislite, kako bi ovo tek funcionisalo?

p.s. Oprosticete ako sam pogresio oko tacnih GDP vrednosti, mrzelo me da proveravam... Ali kapirate poentu.

Zar ti imas ideju da su Bugari ravnopravna clanica EU? Zar ti ne pada na pamet da je nastupila era novog kolonijalizma,a ti Bugari su samo ,,sirova'' radna snaga,a njihovi resursi ustvari i nisu vise njihovi...

Свашта ЛЕГИТИМНА НАСЛЕДНИЦА ВИЗАНТИЈЕ ЈЕ МОСКВА..... ТРЕЋИ РИМ ЈЕР ЧЕТВРТОГ ВИШЕ БИТИ НЕЋЕ

to mi je dobro i logicno zvucalo pre 20 godina, a sada, izgubili smo poverenje, izmuceni smo i ne mozemo da verujemo da nas nece ostetiti.Uostalom, ako mi nismo u igri, jos bolje.Nema sloge u takvoj drzavi, mada evropske zapadne drzave nemaju mnogo izbora.Pare ih spajaju i razdvajaju.Vise volim da smo neutralni, a oni nas ionako nista ne pitaju.Ne verujem u mogucnost opstanka takve drzave, mozda kao konfederacija.Zapravo, neka me ne diraju, pa necu ni ja njih,

Свашта ЛЕГИТИМНА НАСЛЕДНИЦА ВИЗАНТИЈЕ ЈЕ МОСКВА..... ТРЕЋИ РИМ ЈЕР ЧЕТВРТОГ ВИШЕ БИТИ НЕЋЕ

Ovog leta sam bila u Moskvi, vi zaista ne znate da je tamo potpuni javasluk.Pobogu, kupite voznu kartu, vidite svojim ocima.Njima treba rat, to je infuzija za Rusiju i Ameriku.

Svabe zele da ostvare hitlerov san pa makar i bez rata,ali sada sa Rusima kao saveznikom....ostaje samo da se vidi koliko ce se to ,,svideti '' Amerima na umoru....da se neka budala ne poigra tastaturom i siframa.

E, ovo je intereresantno, logicno iz mnogih razloga, ali nikakva ideologija ne postoji, cist interes.Hit resenje.

Da je to Merkel rekla pa hajde, ali jedna ministarka koja samo hoce da dodje u novine i na to se toliko forumasi pale.

aha a ta ministarka kao ne misli isto kao Merkelova

pa upravo je merkel naredila ovoj to da kaze

predlazu uvek i probne balone pustaju nize rangirani kadrovi

a ako je utisak pozitivan onda glavni kadrovi to realizuju

Back