Koji je vaš seksualni profil ličnosti?
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 79

Tema: Koji je vaš seksualni profil ličnosti?

 1. #1
  Poznat JOVANA77 (avatar)
  Učlanjen
  16.09.2003.
  Lokacija
  negde na Dunavu....
  Poruke
  9.795
  Reputaciona moć
  150

  Podrazumevano Koji je vaš seksualni profil ličnosti?

  Odgovarajte redom na postavljena pitanja, tako što ćete odabrati jedan od dva ponuđena odgovora, koji Vas dalje vodi ka sljedećem pitanju. Na kraju, na osnovu rezultata testa pronađite i svoj seksualni profil ličnosti.

  1. Kada se nalazite u prilici da čujete, pročitate ili saznate nešto novo o ljubavi ili seksu, da li ste zainteresovani za sadrzaje iz tih oblasti?

  DA - na pitanje broj 2
  NE - na pitanje broj 7

  2. Kada se u Vašem društvu razgovara o seksualnim temama, Vi se povlačite iz takvih situacija. Smatrate da nije pametno javno govoriti o svom intimnom životu.

  DA - na pitanje broj 8
  NE - na pitanje broj 3

  3. Uvijek kada idete na ljubavni sastanak, na sebi nosite lijepo i odabrano intimno rublje.

  DA - na pitanje broj 4
  NE - na pitanje broj 10

  4. Postoje porodice u kojima postoje različite seksualne nekonvencionalnosti, npr. svi u kući slobodno šetaju bez odjeće (nagi), bez imalo stida otkrivaju i intimne djelove svog tijela. Vi smatrate, da je takav oblik ponašanja potpuno neprikladan.

  DA - na pitanje broj 11
  NE - na pitanje broj 5

  5. Trenutno nemate ljubavnu vezu i dobro se osjećate. Nalazite se u prilici da se slobodno zabavljate ili da koketirate.

  DA - na pitanje broj 6
  NE - na pitanje broj 16

  6. Djevojke ili žene koje često mijenjaju partnere, smatrate da sa pravom nazivaju "lakim ženama".

  DA - na pitanje broj 7
  NE - na pitanje broj 17

  7. Kada sanjate voljenu osobu ili nekog ko Vas privlači, zamišljate vruće ljubavne scene i na uzbudljivim mjestima.

  DA - na pitanje broj 13
  NE - na pitanje broj 12

  8. Kada idete u bioskop, najčešće birate zabavne, komične ili lake filmove. Dosadni su Vam filmovi koji se bave ozbiljnim životnim temama.

  DA - na pitanje broj 9
  NE - na pitanje broj 12

  9. Vjernost je izuzetno važna u zajedničkom životu. Ali, svom partneru, ipak biste mogli da oprostite jednu ljubavnu aferu ili prevaru.

  DA - na pitanje broj 20
  NE - na pitanje broj 13

  10. Dobar seksualni život, mogu da imaju samo partneri koji se zaista vole.

  DA - na pitanje broj 9
  NE - na pitanje broj 14

  11. Smeta Vam što se toliko često govori ili piše o raznim seksualnim temama, kao da na svijetu nema važnijih stvari i problema.

  DA - na pitanje broj 10
  NE - na pitanje broj 18

  12. Mislite da su razni oblici seksualnog samozadovoljavanja nepotrebni. Samo seksualno ugrožene osobe se zadovoljavaju na takav način.

  DA - na pitanje broj 18
  NE - na pitanje broj 21

  13. Poznato Vam je sve što je potrebno o kontracepciji. Želite unaprijed da budete dobro pripremljeni i za takvu mogućnost.

  DA - na pitanje broj 14
  NE - na pitanje broj 19

  14. Oduvijek ste znali, da ćete se jednog dana vjencati i formirati svoju porodicu.

  DA - na pitanje broj 26
  NE - na pitanje broj 15

  15. Kada se pogledate u ogledalo, zadovoljni ste svojim tijelom.

  DA - na pitanje broj 16
  NE - na pitanje broj 21

  16. Kada prolazite pored sex šopova, ne možete da odolite i morate da zavirite u izlog.

  DA - na pitanje broj 23
  NE - na pitanje broj 18

  17. Istraživanja pokazuju, da svaki peti muškarac u prosjeku, samo površno poznaje djevojku - ženu sa kojom je izgubio "nevinost", to Vam zvuči nezamislivo.

  DA - na pitanje broj 22
  NE - na pitanje broj 23

  18. Ako u nekoj ljubavnoj vezi seks nije zadovoljavajući, obavezno se treba razići. Takav par nikada ne može da bude srećan.

  DA - na pitanje broj 25
  NE - na pitanje broj 24

  19. Kada se nalazite na nekoj žurci ili sjedjeljci, ako se ugase svijetla i parovi počnu da se maze u mraku, Vi odlazite sa takvog mjesta.

  DA - na pitanje broj 24
  NE - na pitanje broj 27

  20. Osobe iz javnog života - zvijezde, koje pokazuju svaki djelic svoga tijela djeluju smiješno, a ne sexi.

  DA - na pitanje broj 25
  NE - na pitanje broj 26

  21. Za Vas je proljeće najljepše godišnje doba. Tada se nalazite u najljepšem raspoloženju za ljubav i zaljubljivanje.

  DA - na pitanje broj 28
  NE - na pitanje broj 29

  22. Sexi igračice, lizanje šlaga sa partnerovog tijela, vezivanje očiju i slično, za Vas predstavlja smiješne oblike ponašanja.

  DA - na pitanje broj 30
  NE - na pitanje broj 27

  23. Za Vas je zadovoljavanje seksualnih potreba u životu podjednako važno, kao što je uzimanje hrane ili vode.

  DA - na pitanje broj 29
  NE - na pitanje broj 26

  24. Prema statističkim istraživanjima, ponovo sve veći broj mladih osoba, čeka na seksualne odnose do braka. Smatrate da je dobro, što je tako.

  DA - na pitanje broj 31
  NE - na pitanje broj 26

  25. Većina mladih osoba koje su navršile 17 godina, već su izgubili nevinost. Vi smatrate, da je to pretjerano.

  DA - na SANJARA
  NE - na pitanje broj 26

  26. Oduvijek ste otvoreno razgovarali sa svojim roditeljima i o raznim seksualnim temama.

  DA - na pitanje broj 27
  NE - na NEODLUČAN

  27. Postojalo je dosta raznih situacija, kada ste se postidjeli zbog svojih seksualnih maštarija.

  DA - na NEODLUČAN
  NE - na pitanje broj 28

  28. Ponekad se nalazite u pojačanom ili skoro paničnom strahu, da ćete u svom životu ili u ljubavi propustiti nešto veoma važno. Tada se osjećate rezignirano i čeznete za uzbudljivim seksualnim avanturama.

  DA - na pitanje broj 29
  NE - na pitanje broj 32

  29. Izgovoriti "volim te", za Vas ne predstavlja nikakav problem, čak i kada to ne mislite.

  DA - na NEODLUČAN
  NE - na AKTIVAN UČESNIK

  30. Izuzetno Vam je važno, da Vas partner sa Vam bude srećan (a), podjednako kao što ste i Vi sa njim (njom).

  DA - na SANJARA
  NE - na ZAVISAN OD SEKSA

  31. Kada se nalazite u velikim ljubavnim problemima, najbrže Vas oraspoloži situacija novog flerta ili neka ljubavna avantura.

  DA - na ZAVISAN OD SEKSA
  NE - na SANJARA

  32. Romantika je za Vas izuzetno važna. Možete u potpunosti da se opustite i da se nježno mazite sa svojim partnerom, tek kada Vam odgovara atmosfera.

  DA - na AKTIVAN UČESNIK
  NE - na NEODLUČAN

  33. Prve svoje poljupce i intimno maženje, doživjeli ste sa nekim do koga Vam je bilo izuzetno stalo.

  DA - na AKTIVAN UČESNIK
  NE - na ZAVISAN OD SEKSA

  Rezultati testa:

  Sanjar


  Vi uživate u nježnim nagovještajima ljubavnog zavođenja i osvajanja, prijaju Vam nezni dodiri, držanje za ruku, poneki poljubac na početku poznanstva i veze. Kada neko od Vas očekuje slobodno seksualno izražavanje i intimni odnos na početku poznanstva, to Vas automatski udaljava od takve osobe. Pali se Vaša "crvena lampica" za bijeg od takve osobe. Za Vas je potrebno vrijeme upoznavanja i prilagođavanja, ne možete sa nekim odmah da bude bliski u seksualnom odnosu. Volite da maštate o različitim situacijama - upoznavanja na neobičnim mjestima, romantičnim susretima, ljubavnom osvajanju i o seksualnim odnosima. Potrudite se da druga strana shvati i poštuje Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da Vas neko prisiljava na situacije u kojima se ne osjećate slobodno ili prijatno. Ljudi imaju različite potrebe i na različite načine zadovoljavaju svoju seksualnu prirodu, tako je i sa Vama.

  Neodlučan


  Vama je najteži početak poznanstva ili odnosa, najčešće djelujete nedolučno i ne znate tačno šta želite. Pomisao na strast, takođe, Vas najčešće čini vrlo nesigurnom osobom ili Vas čak, odbija. Takvo psihološko stanje nije čudno. Vjerovatno da ćete biti mnogo odlučniji u svojim stavovima, tek kada zaista budete sigurni u ono što želite ili osjećate. Moguće je da ste svoje ljubavno i seksualno iskustvo najviše sticali zbog svoje prirodne radoznalosti i želje za saznanjem, a manje zato što Vam je zaista bilo stalo do tih osoba. Naravno, sve je u životu i vrlo poučno. Važno je, da ne žalite za nekim situacijama ili da se ne doživljavate traumatično neka seksualna iskustva. Vremenom treba da formirate svoje seksualne afinitete, bolje kriterijume i iskustvene stavove. Naučite da, prije nego što zakoračite u novu ljubavnu vezu ili avanturu, više osluškujte svoj unutrašnji glas - pratite svoja osjećanja.

  Aktivan učesnik

  Za Vas seksualni aspekti, zaista imaju veoma važnu ulogu u Vašem životu. Pri tome, veoma odgovorno i savjesno postavljate različite kriterijume ili granice u svom seksualnom ponašanju. Jasno Vam je da kada nekog poljubite i pomazite, ili kada sa nekim imate seksualni odnos, to ne mora samo Vas da usreći. Stalo Vam je da zadovoljite svoje seksaulne potrebe, ali svjesni ste i odgovornosti prema partneru sa kojim se nalazite u ljubavnoj vezi. Obično ne ulazite u neke nepromišljene ljubavne avanture. Trudite se, da pri izboru novog ljubavnog partnera uskladite svoj razum i osjecćanja. To je zaista mudro ponašanje, jer na takav način imate najviše izgleda da doživite mnogo radosti i sreće u ljubavnom životu, kao i da u potpunosti uživate u seksualnim odnosima. Stalo Vam je da ostvarite razvnotežu u ljubavnom odnosu.

  Zavisan od sexa

  Vaš odnos prema seksu, u slobodnom žargonu može da se okarakteriše i kao "odnos prema sportu". Stalo Vam je da se afirmišete kao "savrseni ljubavnik (ca)" i najčešće od svog partnera očekujete raznovrsna zadovoljstva ili vrhunska uzbuđenja. Povremeno imate sklonost da rangirate svoje seksualne partnere na različite načine: po kriterijumu uspješnosti, sklonostima, ponašanju, zadovoljstvu i sl. "Letjeti sa cvijeta na cvijet" nikada ne može da Vas afirmiše u potpunosti. Na žalost, previđate neke izuzetno važne faktore u zajedničkom odnosu kao što su: povjerenje, osjećanje bliskosti i vjernost ili odanost. Zadovoljstvo koje pruža seksualni odnos zavisi od obostrane bliskosti i prepuštanja. Ne možete upoznati potpuni vrhunac ili savršenstvo u ljubavno- sekusalnom odnosu, dok god se u potpunosti ne prepustite svom partneru i ne izgradite zajednički odnos povjerenja. 2. #2
  Poznat JOVANA77 (avatar)
  Učlanjen
  16.09.2003.
  Lokacija
  negde na Dunavu....
  Poruke
  9.795
  Reputaciona moć
  150

  Podrazumevano

  /me je AKTIVAN UCESNIK

 3. #3
  Domaćin zendeli (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  sarajevo
  Poruke
  3.052
  Reputaciona moć
  418

  Podrazumevano

  Citat Original postavio JOVANA77
  /me je AKTIVAN UCESNIK

  Ih,a ja ne znam sta sam,gdje ti je tabela? :?

 4. #4
  Poznat JOVANA77 (avatar)
  Učlanjen
  16.09.2003.
  Lokacija
  negde na Dunavu....
  Poruke
  9.795
  Reputaciona moć
  150

  Podrazumevano

  Citat Original postavio zendeli
  Citat Original postavio JOVANA77
  /me je AKTIVAN UCESNIK

  Ih,a ja ne znam sta sam,gdje ti je tabela? :?

  kako bre gde je tabela????? :shock:

  pa na kraju....a na koji deo tabele treba da ides receno ti je posle jednog od pitanja(kao odgovor,pored onog DA ili NE)) :? :? :? :?

 5. #5
  Domaćin zendeli (avatar)
  Učlanjen
  11.04.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  sarajevo
  Poruke
  3.052
  Reputaciona moć
  418

  Podrazumevano

  Citat Original postavio JOVANA77
  Citat Original postavio zendeli
  Citat Original postavio JOVANA77
  /me je AKTIVAN UCESNIK

  Ih,a ja ne znam sta sam,gdje ti je tabela? :?

  kako bre gde je tabela????? :shock:

  pa na kraju....a na koji deo tabele treba da ides receno ti je posle jednog od pitanja(kao odgovor,pored onog DA ili NE)) :? :? :? :?
  Zanijela me neka pitanja,sad sam vidjela :wink:

 6. #6
  Obećava
  Učlanjen
  03.09.2004.
  Lokacija
  dark corners of the earth
  Poruke
  97
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano

  i ja bre AKTIVAN UCESNIK

 7. #7
  Iskusan chokolada (avatar)
  Učlanjen
  12.05.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  5.226
  Reputaciona moć
  106

  Podrazumevano

  Meni ispalo da sam nesigurna. :?

 8. #8
  Domaćin Snezna_kraljica (avatar)
  Učlanjen
  04.02.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.726
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano

  Pazi ovo - ja - AKTIVAN UCESNIK

 9. #9
  Elita kojote (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mesto nenormalne lepote
  Poruke
  17.765
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1072

  Podrazumevano PAZIM PAZIM I ZNAM DA BEBA SLATKA...

  Citat Original postavio Snezna_kraljica
  Pazi ovo - ja - AKTIVAN UCESNIK
  ...Obozava da siska I to BAS!
  P.S. Nemoj da lagis vise, kad ja znam da si ZAVISNA OD SEXA! 8)

 10. #10
  Domaćin Snezna_kraljica (avatar)
  Učlanjen
  04.02.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.726
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano NEMAS TI POJMA,

  Citat Original postavio kojote
  Citat Original postavio Snezna_kraljica
  Pazi ovo - ja - AKTIVAN UCESNIK
  ...Obozava da siska I to BAS!
  P.S. Nemoj da lagis vise, kad ja znam da si ZAVISNA OD SEXA! 8)
  Prince moj......

 11. #11
  Elita kojote (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mesto nenormalne lepote
  Poruke
  17.765
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1072

  Podrazumevano Re: NEMAS TI POJMA...HA, PA JA ZNAM DA SI TI...

  Citat Original postavio Snezna_kraljica
  Citat Original postavio kojote
  Citat Original postavio Snezna_kraljica
  Pazi ovo - ja - AKTIVAN UCESNIK
  ...Obozava da siska I to BAS!
  P.S. Nemoj da lagis vise, kad ja znam da si ZAVISNA OD SEXA! 8)
  Prince moj......
  ...Iz sexi profila AKTIVNA, al' pravo je zadovoljstvo doziveti te sexi-anfas. Onda je tvoja ZAVISNOST OD SEXA vidljiva - k'o na (tvom) dlanu. A vidi ti se i na usnama
  Princezo moja :wink:

 12. #12
  Domaćin Snezna_kraljica (avatar)
  Učlanjen
  04.02.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.726
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano ?

  Citat Original postavio kojote
  ...Iz sexi profila AKTIVNA, al' pravo je zadovoljstvo doziveti te sexi-anfas. Onda je tvoja ZAVISNOST OD SEXA vidljiva - k'o na (tvom) dlanu. A vidi ti se i na usnama
  Princezo moja :wink:
  A ti me kao znas i iz profila i anfas i video si (moj) dlan i usne?

  A garantujem da si ti po testu ZAVISIK. Da ne kazem - OVISNIK o sexu. 8)

 13. #13
  Elita kojote (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mesto nenormalne lepote
  Poruke
  17.765
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  1072

  Podrazumevano Re: ? ! NARAVNO DA SAM SVE TO VIDEO...

  Citat Original postavio Snezna_kraljica
  Citat Original postavio kojote
  ...Iz sexi profila AKTIVNA, al' pravo je zadovoljstvo doziveti te sexi-anfas. Onda je tvoja ZAVISNOST OD SEXA vidljiva - k'o na (tvom) dlanu. A vidi ti se i na usnama
  Princezo moja :wink: [/b][/color]
  A ti me kao znas i iz profila i anfas i video si (moj) dlan i usne?
  ...Ali sam konacnu potvrdu dobio kad sam ti video pogled! Oke su ti :shock: ovakve-nekakve... Iz tvojih ociju OVOLIKO viri, viri, viri q...ma, qtija za TV 8)

 14. #14
  Elita Profimare (avatar)
  Učlanjen
  16.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.211
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano

  I ja da se pridruzim aktivnim ucesnicima 8)

 15. #15
  Iskusan DJ_MaRe (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NBG [62s]
  Poruke
  5.380
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano

  Citat Original postavio chokolada
  Meni ispalo da sam nesigurna. :?
  isti smo...

  i nije nesiguran, nego neodlucan...:wink:

 16. #16
  Iskusan chokolada (avatar)
  Učlanjen
  12.05.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  5.226
  Reputaciona moć
  106

  Podrazumevano

  Citat Original postavio DJ_MaRe
  Citat Original postavio chokolada
  Meni ispalo da sam nesigurna. :?
  isti smo...

  i nije nesiguran, nego neodlucan...:wink:
  Aaaaaaa tek sada sam videla.
  Pa bolje neodlucan, bolje zvuci.

 17. #17
  Aktivan član
  Učlanjen
  02.12.2003.
  Poruke
  1.601
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano

  aktivna ucesnica

 18. #18
  Iskusan DJ_MaRe (avatar)
  Učlanjen
  28.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  NBG [62s]
  Poruke
  5.380
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano

  Citat Original postavio chokolada
  Aaaaaaa tek sada sam videla.
  Pa bolje neodlucan, bolje zvuci.
  to ti pricam... :wink:

 19. #19
  Početnik
  Učlanjen
  01.02.2005.
  Lokacija
  Bgd
  Poruke
  10
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Koji je vaš seksualni profil ličnosti?

  :shock: Bravo Jovana ! Pretpostavljam da i tebe kao i nas nekoliko milijardi ljudi na planeti , vise zanima fizicko oblicje ovog istrazivanja a i rezultati ovog testa verovatno (bez uvrede) nisu reprezentativni . Po njemu ja sam zavisan a ja ustvari mislim da sam ipak malo umereniji . Ipak bravo ! :wink:

 20. #20
  Elita Profimare (avatar)
  Učlanjen
  16.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  22.211
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Koji je vaš seksualni profil ličnosti?

  Citat Original postavio mikoj
  :shock: Bravo Jovana ! Pretpostavljam da i tebe kao i nas nekoliko milijardi ljudi na planeti , vise zanima fizicko oblicje ovog istrazivanja a i rezultati ovog testa verovatno (bez uvrede) nisu reprezentativni . Po njemu ja sam zavisan a ja ustvari mislim da sam ipak malo umereniji . Ipak bravo ! :wink:
  I prvi zavisnik

 21. #21
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  26.01.2005.
  Lokacija
  Sremska Kamenica
  Poruke
  173
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano

  Neodlučan

  pa ima istine..... ops:

 22. #22
  Poznat TOMAX (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.735
  Reputaciona moć
  125

  Podrazumevano

  Koliko pitanja...???

  Ja ću samo da zadignem tvoju suknjicu, da ti pocepam gaćice (ukoliko ih nosiš), i da ti ga nabijem do krjaja!!
  Kada su takve stvari u pitanju ja ne razmišljam puno... a ti Jovana77?!

  Aaaah, tako bih te pendrečio...
  Divno! Sjajno! Božanstveno!

 23. #23
  Domaćin Pera_Zdera (avatar)
  Učlanjen
  29.12.2003.
  Lokacija
  021
  Poruke
  3.250
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano

  Jojjjj, jos jedan horoskop. Gomila sujeverja, praznoverja i neosnovanih pretpostavki koje se namecu drugima kao sveopste, apsolutno tacne cinjenice.

  GLUPOST!

 24. #24
  Domaćin peach (avatar)
  Učlanjen
  15.12.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.741
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano

  ich bin ein AKTIVAN UCESNIK!8)
  ma,smeshno...

 25. #25
  Domaćin Snezna_kraljica (avatar)
  Učlanjen
  04.02.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.726
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: ? ! NARAVNO DA SAM SVE TO VIDEO...

  Citat Original postavio kojote
  ...Ali sam konacnu potvrdu dobio kad sam ti video pogled! Oke su ti :shock: ovakve-nekakve... Iz tvojih ociju OVOLIKO viri, viri, viri q...ma, qtija za TV 8)
  Kojote, zao mi je, ali ja zaista nemam q... u ocima niti sam istog toliko gladna da je poceo da se ocrtava u mojim mislima i, jos gore, izgledu.

Slične teme

 1. Koji ste tip licnosti?
  Autor iceburn u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 08.06.2013., 18:33
 2. Seksualni profil licnosti
  Autor Gost118 u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 179
  Poslednja poruka: 26.06.2011., 10:15
 3. Profil 'prve', profil 'druge'
  Autor Miss Perfect u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 124
  Poslednja poruka: 14.04.2009., 03:11
 4. Profil
  Autor Dača R u forumu Televizija, radio i novine
  Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 07.01.2009., 18:03
 5. Koji tarifni profil i koju mrezu koristite...
  Autor Droid u forumu Mobilna telefonija
  Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 19.01.2008., 17:25

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •