Istina o Prvom i Drugom svetskom ratu
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Istina o Prvom i Drugom svetskom ratu

 1. #1
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.024
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano Istina o Prvom i Drugom svetskom ratu

  Prenosim Vam u celini govor Benjamina H. Freedmana koji je odrzan pred skupom patriota 1961. godine u hotelu "Willard" u Vasingtonu u korist tadasnjih patriotskih novina "Common Sense" ciji je vlasnik bio Conde McGinley.

  Benjamin H. Freedman je bio jedna od najinteresantnijih, najzapanjujucih licnosti 20 veka. Rodjen je 1890. godine i bio je uspesni jevrejski bizmismen iz Njujorka. Ziveo je u bogatstvu od najmanje 2.500.000 dolara i dobar deo zivota posvetio otkrivanju zavere koja se odvijala u SAD.
  U govoru koji prenosimo, on nam otkriva jednu sasvim drugaciju sliku o Prvom i Drugom svetskom ratu.
  Ovde u SAD, Cionisti imaju potpunu kontrolu nad nasom vladom. Iz mnogo razloga, isuvise komplikovano je bilo uci u nju, u to vreme, jer su Cionisti upravljali Sjedinjenim drzavama , kao apsolutni vladari ove zemlje. Vi cete sada reci da je ova tvrdnja tacna, ali dozvolite mi da vam ispricam sta se desavalo dok smo mi spavali.
  Sta se desilo?
  Prvi svetski rat je objavljen leta 1914. Jos uvek ima par ljudi mojih godina koji se toga secaju. Taj rat se vodio izmedju Velike Britanije, Francuske i Rusije na jednoj strani i Nemacke, Austro-ugarske i Turske na drugoj. Nakon dve godine rata, Nemacka je dobijala rat, ne samo da je bila bolja nego je i zaista pobedjivala.
  Nemacke podmornice su iznenadile svet i Nemacka je sve svoje konvoje prebacila sa Atlanskog okeana.
  Velika Britanija je mirovala bez municije za svoje vojnike sa rezervama hrane za jednu sedmicu i posle toga ih je ocekivalo gladovanje.
  U to vreme Francuska vojska se pobunila. Oni su imali gubitke od oko 600.000 najboljih francuskih mladica zarad odbrane Verduna na Somi.
  Ruska armija je bila obmanjena pa su pokupili svoje igracke i otisli kuci, jer vise nisu hteli da se igraju rata - oni nisu voleli cara; i Italijanska vojska je dozivela neuspeh.
  Nijedan metak nije ispaljen na Nemackoj teritoriji. Nijedan neprijateljski vojnik nije presao Nemacku granicu, pa ipak je Nemacka ponudila Engleskoj mirovni sporazum. Oni su ponudili Engleskoj mirovne pregovore, tipa quo ante basis, kako kazu advokati. To znaci: "Zaustavimo rat i pustimo sve da bude kao sto je bilo pre nego je rat poceo". Engleska, u leto 1916 je to ozbiljno shvatila, jer nisu imali izbora. Bilo je pitanje da li da se prihvate mirovni pregovori koje je njima Nemacka velikodusno ponudila ili u suprotnom de se rat nastavi i da Engleska dozivi potpuni poraz.
  U me|uvremenu, dok se to desavalo Cionisti u Nemackoj, koji su predstavljali Cioniste iz Istocne Evrope, su otisli do Britanskog kabineta rata - i sam sam bio zbunjen - to je duga prica, ipak imam sve potrebne dokumente koji dokazuju svaku moju izjavu - rekli su: "Gledajte! Jos uvek mozete pobediti u ovom ratu. Ne morate se predati. Ne morate da prihvatite mirovne pregovore koje vam sad nudi Nemacka. Mozete pobediti u ovom ratu, ako Sjedinjene drzave udju u rat kao vas saveznik".
  U to vreme, Sjedinjene drzave jos nisu bile u ratu. Bili smo svezi, mladi, bogati i mocni. Oni su rekli Engleskoj: "Garantujemo da cemo uvesti Sjedinjene drzave u rat kao vaseg saveznika, da se bore na vasoj strani, ako nam zauzvrat obecate Palestinu posle vase pobede u ovom ratu".
  Drukcije receno, oni su postigli dogovor: "Mi cemo uvesti SAD u ovaj rat kao vaseg saveznika. Zauzvrat, nakon vase pobede i poraza Nemacke, Austrougarske i Turske, morate nam dati Palestinu". Engleska je imala isto toliko pravo da nekome obeca Palestinu koliko i SAD da Japan obecaju Irskoj. To je potpuno besmisleno da Velika Britanija, koja nije imala niti kakve veze niti interesa niti prava, na ono sto je poznato kao Palestina, ponudi Palestinu kao sredstvo za trgovinu sa Cionistima za uvodjenje SAD u rat.
  Kako god bilo, oni su oktobra 1916. to i obecali. Malo nakon toga su, ne znam koliko se vas toga seca, SAD, koje su pretezno bile naklonjene Nemackoj, usle u rat kao saveznici Velike Britanije.
  Ja sam rekao da su SAD bile veoma naklonjene Nemackoj, jer su ovdasnje novine kontrolisali Cionisti, banke su bile u njihovim rukama, sva sredstva javnog informisanja, sve su kontrolisali Cionisti, a Cionisti su bili veoma naklonjeni SAD. Jevreji su bili naklonjeni Nemackoj, jer su mnogi od njih dosli iz Nemacke, a i pored toga zeleli su da Nemacka obori cara. Oni nisu voleli cara, i nisu zeleli da Rusija pobedi u ovom ratu. Ovi nemacki judeo-bankari kao sto su Kuhn Loeb i druge velike bankarske firme po SAD-u, nisu hteli da daju ni jedan jedini dolar, ni Francuskoj, ni Engleskoj. Oni su stali u stranu i rekli: "Dokle god su Engleska i Francuska u saradnji sa Rusijom necemo dati nijednog centa". Ali oni su ulozili novac u Nemacku, zajedno sa Nemackom su se borili protiv Rusije, pokusavajuci da obore carski rezim.
  Dakle, ti isti ljudi, kada su videli mogucnost da prisvoje Palestinu, su otisli u Englesku i postigli taj dogovor. Tada se odjednom sve promenilo, kao kad se svetlo na semaforu sa crvenog promeni na zeleno. Novine koje su do tada bile izuzetno naklonjene Nemackoj su govorile o poteskocama koje ima Nemacka u ekonomskoj borbi protiv Velike Britanije, i na drugim poljima je sve odjednom bilo protiv Nemacke.
  Oni su bili nitkovi. Oni su bili Huni. Ubijali su i medecinske sestre iz Crvenog krsta. Bebama su odsecali ruke. Oni nisu donosili nista dobro.
  Malo nakon toga, gospodin Wilson je objavio rat Nemackoj.
  Londonski Cionisti su poslali telegram SAD-u, sudiji Brandeis, govoreci: "Idi i zavrsi posao sa predsednikom Vilsonom. Dobili smo od Engleske ono sto smo trazili. Sada idi kod predsednika i uvuci SAD u rat." Tako su SAD usle u rat. Mi vise nismo imali interesa za to, mi vise nismo imali prava da budemo u tome, pre smo trebali da budemo na Mesecu nego u tome. Nije bilo nikakvog razloga da Prvi svetski rat bude nas rat. Mi smo se uvukli unutra samo da bi medjunarodni Cionisti dobili Palestinu. To je nesto sto ljudima iz SAD nikada nije receno. Oni nikada nisu saznali zasto smo mi usli u Prvi svetski rat.
  Posto smo usli u rat, Cionisti su otisli u Veliku Britaniju i rekli: "Dobro, mi smo ispunili nas deo dogovora. Mogli biste sada da napravite neki pisani dokumenat koji ce garantovati da cete odrzati vas deo dogovora i da cete nam predati Palestinu kada budete dobili rat". Oni nisu znali da li ce taj rat trajati jos godinu ili narednih deset godina. Stoga su oni poceli da rade i preko dogovora. Potvrda je uzela oblik pisma, koje je bilo ispisano vrlo tajnim jezikom tako da ostali svet nije znao o cemu se radi. To je nazvano Balfourska deklaracija.
  Ova deklaracija je bila samo obecanje Velike Britanije da ce se oduziti Cionistima u skladu sa dogovorom, kao nagradu za uvodjenje SAD u rat. Dakle, ta deklaracija o kojoj se toliko prica, je samo jedna obicna prevara kao sto je to i novcanica od tri dolara. Ne znam mogu li ovo bolje naglasiti nego ovako.
  Tada su sve nevolje pocele. SAD su usle u rat i slomile Nemacku. I sami znate sta se tada desilo. Kada se 1919. rat zavrsio, Nemacka je otisla u Pariz na mirovnu konferenciju gde je bilo 117 Jevreja kao delegacija koja je predstavljala same Jevreje i koju je vodio Bernard Baruch. Ja sam bio tamo, morao sam znati.
  Dakle, sta se tada desilo?
  Cionisti su na toj konferenciji rasparcali Nemacku i skroz rasparcali Evropu svim onim nacijama koje su dobile pravo na odredjene delove evropske teritorije, i napokon rekli: "Kako bi bilo da mi sada dobijemo Palestinu?"
  I tada su oni, po prvi put na znanje Nemaca, sproveli Balfoursku deklaraciju. Tek tada su Nemci shvatili: "Oh, u tome je bila poenta! Zbog toga su Sjedinjene drzave usle u rat." Nemci su tada shvatili da su oni porazeni zato sto su Cionisti zahtevali Palestinu i bili spremni na sve da bi je dobili.
  To nas dovodi do jednog drugog veoma zanimljivog dela. Kada su Nemci ovo shvatili, oni su to, naravno, odbili. Do tada, Jevrejima nije nigde bilo bolje nego sto im je bilo u Nemackoj.
  Tu je bio gospodin Rathenau, koji je bio mozda 100 puta znacajniji industrijski i finansijski strucnjak nego sto je to bio Bernard Baruch u ovoj zemlji. Tu je bio gospodin Balin koji je posedovao dve velike parobrodske linije, severnonemacki "Lioyd" i "Hamburg - American lines" . Tu je bio i Bleichroder koji je bio bankar za porodice Hohenzollern. Tu je bio i "Warburgc" u Hamburgu, koji je bio veliki bankar - trgovac, najveci u svetu. Njima je veoma dobro islo u Nemackoj. Tu nema zbora.
  Nemci su se razocarali: "Pa, to je bila potpuna izdaja".
  To je bila izdaja koja bi se mogla hipoteticki uporediti sa sledecom situacijom: pretpostavimo da su SAD bile u ratu sa SSSR-om. I SAD su pobedjivale. I SAD su rekle Sovjetima: "Pa, hajde da prekinemo. Mi vam nudimo mirovne uslove. Dajte da zaboravimo celu stvar". I iznenada komunisticka Kina ulazi u rat kao saveznik Sovjetima. I njihov ulazak u rat nama donosi poraz. Strasan poraz sa rasparcavanjima koja covek ne moze ni zamisliti.
  Zatim zamislite, posle poraza, ako bi samo saznali da su nas Kinezi, koji zive u nasoj zemlji, nasi kineski gradjani, za koje smo sve vreme mislili da su odani gradjani koji su bili na nasoj strani, prodali SSSR-u i da je zbog njih komunisticka Kina usla u rat protiv nas. Sta bismo mi u SAD, tada osecali prema Kinezima? Mislim da se niko od njih ne bi usudio da promoli nos na nekom javnom mestu. Ne bi bilo dovoljno zgodnih ulicnih svetiljki za njih. Zamislite kako bismo se mi osecali.
  Pa, to su tada Nemci osecali prema njima. Oni su bili tako dobri prema njima - od 1905, kada je propala prva Ruska komunisticka revolucija i kada su Jevreji morali pobeci iz Rusije, svi su pobegli u Nemacku. Nemacka im je dala utociste. I prema njima se ophodila vrlo ljubazno. I sada su oni prodali Nemacku, na milost i nemilost, samo zato sto su zeleli Palestinu.
  U ono doba, Nahum Sokolow i ostale velike vodje i znacajne licnosti o kojima ste citali u vezi sa Cionizmom danas, 1919, 1920, 1921, 1922 i 1923. godine, pisalo je u svim njihovim novinama da je mrznja prema Jevrejima u Nemackoj uslovljena cinjenicom da su oni shvatili da je do velikog poraza Nemacke doslo zbog Cionistickog zauzimanja za uvodjenje SAD u rat. Jevreji su to sami priznali. Nisu bila u pitanju osecanja uslovljena religijom. Nije doslo do ispoljavanja mrznje prema ovim ljudima na racun njihovih religijskih shvatanja. Sve je bilo na politckoj osnovi. Bilo je i na ekonomskoj osnovi. Bilo je zbog svega drugog samo ne zbog religije. Nikoga u Nemackoj nije interesovalo da li ce Jevrejin kada dodje kuci da padne u senku uz reci "Shema'Yisroel" ili "Oce nas". Do ovog rasta besa je doslo jer su Nemci Jevreje smatrali odgovornim za svoj poraz.
  I Prvi svetski rat je zapocet protiv Nemacke bez razloga za koji bi Nemacka bila odgovorna. Nizasta nisu bili krivi. Samo zbog postignutog ekonomskog uspeha. Izgradili su jaku mornaricu. Razvili su svetsko trziste. Setite se da se Nemacka za vreme Francuske revolucije sastojala od 300 malih gradova - drzava, knezevina, vojvodstava itd. I u to vreme, izmedju Napoleona i Bizmarka, oni su se ucvrstili u jednu drzavu i nakon tih 50 godina oni su postali jedna od velikih svetskih sila. Njihova mornarica je bila takmac mornarici Velike Britanije, oni su obavljali poslove svuda po svetu, mogli su potkupiti svakoga, mogli su da naprave bolje proizvode.
  Sta se dogodilo kao rezultat toga?
  Postojao je dogovor izmedju Engleske, Francuske i Rusije da sruse Nemacku. Ne postoji nijedan istoricar na svetu koji bi mogao da pronadje valjan razlog zbog kojeg su ove tri zemlje odlucile da izbrisu Nemacku sa politicke karte.
  Kada je Nemacka shvatila da su Jevreji odgovorni za njihov poraz, oni su se pobunili protiv njih. Ali ni jedna dlaka sa glave nije zafalila nijednom Jevrejinu. Profesor Tansill sa univerziteta "Georgetown", koji je imao pristup svim tajnim dokumentima Stejt deparmenta, je napisao u svojoj knjizi i sitirao dokumenta Stejt Deparmenta koje je napisao Hugo Schoenfelt, Jevrejin, koga je Cordell Hull poslao u Evropu 1933. da ispita takozvane logore za politicke zatvorenike, koji im je u odgovoru napisao da ih je zatekao u veoma dobrom stanju. Oni su bili u dobroj formi i svi su se dobro ophodili prema njima. Bili su puni komunista od kojih su mnogi bili Jevreji, zato sto sedesilo da Jevreji cine oko 99% komunista u tadasnjoj Evropi. Tu je bilo i nesto svestenika, ministara, vodja radnickog pokreta, masona i drugih medjunarodnih zvanicnika.
  Naravno neki povodi su istinski: 1918-1919. komunisti su preoteli Bavarsku za samo nekoliko dana. Roza Luksemburg i Karl Liebkneht i grupa ostalih Jevreja su preuzeli vlast u roku od tri dana. Zapravo, kada je Kajzer zaustavio rat, pobegao je u Holandiju, jer je mislio da ce komunisti osvojiti Nemacku kao sto su i Rusiju, i da ce ga zadesiti ista sudbina kao {to je zadesila i samog cara. Zato je on pobegao u Holandiju na sigurno.
  Nakon otklanjanja komunisticke opasnosti u Nemackoj, Cionisti su i dalje radili, pokusavajuci da povrate svoj raniji polozaj, i Nemci su im se suprostavljali na sve moguce nacine a da im nije falila dlaka sa glave.
  Oni su se, u toj zemlji, borili sa njima kao sto su se prohibicionisti borili sa svakim ko je bio zainteresovan za alkohol. Nisu se borili pistoljima. To je bio nacin na koji su se borili protiv njih u Nemackoj. I u to vreme, setite se, bilo je oko 80 do 90 miliona Nemaca i samo 460 000 Jevreja. Otprilike oko 0,5% od ukupnog stanovnistva. Pa opet su tada kontrolisali svu stampu i veci deo ekonomije zato sto su dosli sa novcem, kada je vrednost marke pala, i tada su kupili gotovo sve.
  Jevreji su pokusali da sakriju ovu cinjenicu. Oni nisu zeleli da svet sazna da su oni prodali Nemacku i da je to razljutilo Nemce.
  Nenci su preuzeli odgovarajuce mere protiv Jevreja. Oni su ih raskrinkavali gde god su mogli.
  Posle izvesnog vremena, medjunarodno Jevrejstvo je sazvalo sastanak u Amsterdamu. Jevreji iz svih drzava na svetu su jula 1933. prisustvovali ovom sastanku. I oni su rekli Nemackoj: "Oborite Hitlera, i vratite svakog Jevrejina u njegov predjasnji polozaj, bez obzira da li je bio komunista ili bilo sta drugo. Ne mozete se vise ovako ophoditi prema nama, mi, medjunarodno Jevrejstvo vam postavljamo ultimatum". Mozete zamisliti kako su im Nemci odgovorili. Pa sta su uradili Jevreji?
  1933. godine, kada je Nemacka odbila da se preda svetskoj konferenciji Jevreja u Amsterdamu, konferencija se rastala i gospodin Samuel Untermajer, koji je bio predstavnik americke delegacije i predsedavajuci cele konferencije, se vratio u SAD i odmah sa parobroda otisao pravo do studija "Columbia Broadcasting System" i radiom rasirio poruku kroz SAD u kojoj je on nadahnuto rekao: "Medjunarodno Jevrejstvo objavljuje SVETI RAT protiv Nemacke. Mi smo sada usli u svetu borbu protiv Nemacke. I mi cemo je izgladnjivati dok se ne predaju. Organizovacemo bojkote protiv njih sirom sveta. To ce ih unistiti jer oni zavise od svog izvoza".
  Cinjenica je da se dve trecine Nemackih zaliha hrane moralo uvoziti, a to se jedino moglo uvesti kao rezultat njihovog izvoza. Stoga, ako Nemacka ne bi mogla uvoziti, dve trecine njenog stanovnistva bi moralo da gladuje. Dakle, u toj objavi, koju ja sada ovde imam, i koja je bila stampana u Nju Jork Tajmsu koji je izasao 7. avgusta 1933, gospodin Untermajer je drsko izjavio da je ovaj bojkot nas nacin samoodbrane.
  Presednik Ruzvelt je podrzao ovo u National Recovery Administration, cega se neki od vas secaju, gde je bio bojkotovan svako ko se nije pridrzavao pravilnika koji je izneo NEW DEAL i koga je Vrhovni sud tog vremena proglasio nezakonitim. Bez obzira na to, svi Jevreji su proglasili bojkot protiv Nemacke i to je bilo toliko uspesno da nigde, ni u jednoj prodavnici u svetu, niste mogli naci stvar na kojoj pise "Proizvedeno u Nemackoj". U stvari, izvrsilac kompanije Woolworth mi je rekao da oni moraju da bace u reku grncarije i posudje vrednih milione dolara, posto bi njihove radnje bile bojkotovane ako bi neko usao i nasao artikal proizveden u Nemackoj.
  U radnji koja je pripadala lancu R.H.MACY, koji je posedovala porodica Strauss, koji su slucajno isto bili Jevreji, jedna zena je pronasla carape koje su iz Chemintza sa etiketom ""Proizvedeno u Nemackoj". Tada je bojkotovan MACY, od stotina ljudi koji su hodali sa parolama kao sto su: "ubice", "hitlerovci" itd. U to vreme ipak nije falila nijedna jedina dlaka sa glave nijednom Jevrejinu u Nemackoj. Nije bilo patnje, nije bilo gladovanja, nije bilo ubistava, nije bilo nicega.
  Nemci su tada rekli "Ko su ti ljudi da objavljuju bojkot protiv nas i da zbog njih svi nasi ljudi ostanu bez posla i naprave zastoj za nasu industriju? Ko su oni da nam to urade?" Nemci su to odbili. Sigurno je da su crtali "svastike" na radnjama ciji su vlasnici bili Jevreji. Zasto bi Nemac tu ulazio i davao svoj novac prodavcu koji je bio deo tog velikog bojkota koji bi trebalo da izgladni Nemacku i natera je da se preda.
  Bojkot se nastavio jos neko vreme, ali su tek 1938., kada je mladi Jevrejin iz Poljske usetao u Nemacku ambasadu u Parizu i ubio Nemackog zvanicnika, Nemci stvarno poceli sa grubostima prema Jevrejima. I tada cete ih moci opaziti kako razbijaju prozore, tuku ih, itd.
  U medjuvremenu, ziveo sam u Nemackoj i znao sam da su Nemci odlucili da Evropa mora biti ili hriscanska ili komunisticka, ili jedno ili drugo. I Nemci su odlucili da, ako budu mogli, ipak sacuvaju Hriscanstvo i ponovo su se poceli naoruzavati.
  Noveembra 1933., SAD su priznale SSSR. SSSR je postao veoma mocan i Nemacka je shvatila ""priblizava nam se nasa propast, osim ako ne budemo bili jaki". Ista recenica koju mi danas izgovaramo u nasoj zemlji (Americi). Nasa vlada trosi 833 ili 844 milijardi dolara godisnje za odbranu. Odbranu od koga? Odbranu od 40 000 Jevreja u Moskvi koji su preuzeli Rusiju, a zatim i kontrolu nad mnogim drugim zemljama.
  Ova zemlja je bila na ivici Treceg svetskog rata, iz kojega mi ne mozemo izaci kao pobednici. Svaki tracak nade je samo masta. Znam da se nuklearne bombe mere u megatonama. Megatona je izraz koji se koristi za milion tona TNT. Nase nuklearne bombe su bile zapremine od 10 megatona kada su napravljene (ili 10.000.000 tona TNT-a). Sada su dostigle sigurno zapreminu od 200 megatona i samo nebo zna koliko megatona nuklearnih bombi ima SSSR? Sa cime se mi sada suocavamo? Ako mi zapocnemo sledeci svetski rat koji lako moze da se razvije u nuklearni rat, to ce biti kraj covecanstva.
  Zasto se raspravlja o mogucnosti rata?
  To ce se pokazati kada se zavesa podigne za pocetak treceg cina.
  1. cin je bio Prvi svetski rat
  2. cin je bio Drugi svetski rat
  3. cin ce biti Treci svetski rat
  Cionisti i svi njihovi saplemenici su odlucili da ce ponovo upotrebiti SAD da im pomogne da trajno prisvoje Palestinu kao oslonac za svoju vladavinu svetom. To je istinito kao i cinjenica da ja sada stojim ovde. Nisam samo ja to procitao, vec su mnogi od vas to procitali i to je poznato celom svetu.
  Sta cemo mi uraditi? Zivote koje cete spasiti mogu da budu zivoti vasih sinova. Vasi momci su mozda vec veceras na putu ka tom ratu, a vi ne znate nista osim onoga sto ste znali da su u Londonu 1916. Cionisti postigli dogovor sa Britanskim ratnim kabinetom i poslali vase sinove u Evropu da ratuju. Da li ste to tada znali? Niko u SAD to nije znao. Vama nije bilo dozvoljeno da znate. Ko je to znao? Predsednik Vilson je to znao. Znali su to i ostali koji su u tome ucestvovali.
  Da li sam ja to znao? Ja sam imao veoma dobru sliku toga sto se desavalo. Bio sam povezan sa Henry Morganthaujem, za vreme kampanje 1912. kada je izabran presednik Vilson i tada su kruzile price po kancelariji. Henry Morganthau, koji je bio presednik finansijske komisije, me je smatrao za pouzdanog coveka, bio sam veza izmedju njega i blagajnika po imenu Rollo Wels. Prisustvovao sam tim sastancima i sedeo na celu stola sa presednikom Vilsonom i sa svima drugima i tada sam cuo kako bombarduju mozak presednika Vilsona zagarantovanim prihodima i sta je postala Federalna rezerva i takodje sam cuo o njegovoj saradnji sa Cionistickim pokretom.
  Sudija Brandeis i presednik Vilson su bili toliko bliski koliko i dva prsta na ovoj ruci. Presednik Vilson je bio nesposoban da otkrije sta se desava koliko i jedno novorodjence. Tako su nas uveli u Prvi svetski rat dok smo mi jos spavali. Oni su poslali nase momke da budu ubijeni. Zbog cega? Da bi Cionisti mogli da dobiju Palestinu kao svoju drzavu. Oni su vas toliko namagarcili da vi niste sigurni da li treba krenuti ili ostati po strani. Svaki sudija, kada se obrati poroti kaze: "Gospodo, kada primetite da je bilo koji svedok rekao barem jednu laz, mozete da zanemarite celo njegovo svedocenje".
  Koje su cinjenice u vezi Jevreja?
  (Ja ih zovem Jevreji zbog vas, jer ih vi znate pod tim imenom. ja ih tako ne zovem. Pricam o njima kao o takozvanim Jevrejima, zato sto ja znam ko su i sta su oni). Istocno-evropski Jevreji, koji sacinjavaju 92% ukupnog broja onih ljudi koji sebe nazivaju Jevrejima, su u stvari Kazari (odnosno Hazari). Oni su bili ratoborno pleme koje je zivelo duboko u srcu Azije. I oni su bili toliko ratoborni da su ih cak i sami Azijati proterali iz Azije u Istocnu Evropu. Oni su stvorili veliko Kazarsko kraljevstvo velicine od oko 800.000 kvadratnih milja. U to vreme Rusija nije postojala, niti mnoge druge Evropske zemlje. Kazarsko kraljevstvo je bila najveca zemlja u celoj Evropi - tolilo velika i mocna da kada bi neki vladari zeleli da idu u rat, Kazari bi im pozajmili po 40.000 vojnika. Bili su toliko veliki i mocni.
  Oni su bili obozavaoci falusa sto je bilo toliko sramotno da ja ne bih zeleo da ulazim u detalje. Ali to je bila njihova religija, kao sto su bile religije mnogih drugih pagana svuda u svetu. Kazarskom kralju se smucilo da gleda degeneraciju svog kraljevstva, pa je odlucio da usvoji neku jednobozacku veru, ili Hriscanstvo ili Islam ili ono sto je danas poznato kao Judaizam, sto je u stvari Talmudizam. Posle slusanja vrhovnih poglavara tih religija i birajuci po principu "eci, peci, pec" on je izabrao takozvani Judaizam. To je postala drzavna religija. Otisao je do Talmudskih skola Pumbedita i Sura i doveo hiljade rabina i otvorio sinagoge i skole i njegovi ljudi su postali ono sto mi danas zovemo Jevrejima.
  Nijednom od njih predak nije, ni noznim prstom, ni zgazio, na "Svetu zemlju". Ne samo u istoriji Starog zaveta, vec nikada. Nijedan od njih! Pa ipak oni dolaze kod hriscana i traze podrsku za njihov oruzani ustanak u Palestini govoreci: "Vi zelite da se boziji izabrani narod vrati u svoju obecanu zemlju - zemlju svojih predaka, zar ne? To je vasa hriscanska duznost. Mi smo vam dali jednog od nasih mladica kao vaseg Gospoda i Spasitelja. Vi nedeljom idete u crkvu i klecite i molite se Jevrejinu, i mi smo Jevreji". Ali oni su u stvari paganski Kazari koji su primili Judaizam isto kao sto su se i Irci preobratili.
  Smesno je da ih nazivamo "ljudi sa svete zemlje", sto bi bilo isto kao kada bi smo zvali "arapima" 54. Miliona kineskih muslimana. Muhamed je umro 620. nove ere i od tada je 54.000.000 Kineza primilo Islam kao svoju veru. Sada zamislite Kinu, 2.000 milja daleko od Arabije, od Meke i Muhamedovog rodnog mesta. Zamislite kada bi 54.000.000 Kineza odlucilo da sebe naziva Arapima. Vi biste morali reci da su oni poludeli. Svako ko poveruje da su tih 54.000.000 Kineza u stvati Arapi, mora da je skrenuo sa pamecu. Sve sto su oni uradili jeste usvajanje religijskih ubedjenja koja poticu iz Meke, u Arabiji. Isto kao i Irci. Kada su Irci postali Hriscani, niko ih nije bacio na okean i uvozio na "Svetu zemlju" kao novu grupu stanovnika. Oni se nisu promenili. Oni su ostali isti narod ali su prihvatili Hriscanstvo kao svoje versko ubedjenje.
  Ovi Kazari, ovi pagani i azijati, ovi Turko-finci, su bili Mongoloidna rasa koja je izbacena iz Azije u Istocnu Evropu; zato sto je njihov kralj prihvatio Talmudizam oni u stvari nisu imali izbora. Isto kao u Spaniji: ako je kralj bio katolik svi su morali biti katolici. Ako neko nije hteo da bude katolik, morao je biti izbacen iz Spanije.
  Tako su Kazari postali ono sto mi danas nazivamo Jevrejima. Sada zamislite koliko je bilo glupo od velikih hriscanskih zemalja sto su rekle: "Mi cemo upotrebiti svu nasu moc i uticaj da vratimo Boziji odabrani narod na zemlju njihovih predaka, na njima obecanu zemlju". Da li postoji veca laz od ove? Zato sto kontrolisu dnevne novine, casopise, radio, televiziju, izdavacke kuce i zato sto ministri i politicari pricaju istim jezikom, ne iznenadjuje me da vi verujete u tu laz.
  Poverovali bi ste i kada bi pricali da je crno zapravo belo, ako bi to dovoljno cesto slusali. Sigurno ne bi ste vise crno zvali crnim vec bi ste ga poceli zvati belo. Niko ne moze da vas krivi zbog toga.
  To je jedna od velikih istorijskih lazi. Ovo je osnov za sve nesrece koje se desavaju na svetu. Ne zaboravimo da Talmud uci da kad god treba da polozte neki zavet ili obecanje treba da se setite molitve "Kol Nidre" koja se recituje na "Dan iskupljenja". Tada se covek oslobadja potrebe za ispunjenjem obecanja. Koliko se onda mozemo pouzdati u data nam obecanja? Amerika ce patiti isto koliko su patili i Nemci i to iz tog istog razloga. 2. #2
  Ističe se
  Učlanjen
  01.07.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nis
  Poruke
  2.774
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano

  Zanimljivo. Kako se tu uklapaju Protokoli?

 3. #3
  Poznat Truman (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.939
  Reputaciona moć
  200

  Podrazumevano

  Taj Freedman se pominje u knjizi koju sada citam-Nevidljiva ruka ali ne secam se tacno oko cega.Da li on mozda bio Iluminant?
  bytheway:Sta su to cionisti,pojam mi nije poznat?

 4. #4
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.024
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano

  Светом владају богати: банкари, власници мулти-националних компанија,...
  То су људи у чијим рукама се налази гро светског капитала. Тим новцем они купују медије, политичаре, читаве институције, све... Тим новцем финансирају
  ратове. Не треба се замарати око термина, јер је све једно како ћемо називати те људе - масони, илуминати или већ како... Све те не-људе једним именом можемо назвати ЦИОНИСТИМА или ТАЛМУДИСТИМА. Онај ко зна шта је Талмуд и шта он значи и представља - томе је све јасно. Једноставно, ради се о НАЈГОРИМ САТАНИСТИМА, АНТИ-ХРИСТИМА који преко патње и крви хришћана (углавном хришћана, и то пре свега нас Православних!) и преко рушевина држава и монархија граде своје ЦАРСТВО ЈЕДНОГА СВЕТА (One World, или тзв. Нови светски поредак) којим ће владати њихов врховни господар АНТИ-ХРИСТ.

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Imam Talmud ali ga nisam celog procitala. Moze se moze citati kao i biblija - gde je otvoris. Ne vidim tu nista opasno ni lose...
  ..."mudrosti" starih naroda

 6. #6
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.024
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano

  Прочитај мало пажљивије па онда реци има ли шта лоше?

  http://www.komentar.co.yu/biblioteka/index.php
  "вјерозаконско учење о Талмуду"

 7. #7
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Bila sam na tom linku ali Talmud je mnogo knjiga...i svako iz njega uzima sta mu treba...
  Evo sta pise u Talmudu - izbor i prevod Eugen Werber:
  - Zavist, Pohlepa i Castoljublje cine da covek nestaje sa ovog sveta
  - Ne preziri ni jednog coveka i ne prelazi ni preko jedne stvari. Jer nema coveka koji nema svoj cas i nema stvari koja nema svoje mesto
  - Ko je mudar - onaj koji uci od svakog coveka. Ko je junak - onaj koji savladava nagon svoj. Ko je cenjen - onaj koji ceni sva stvorenja. Ko je bogat - onaj koji se raduje svome udelu
  ... ne svidja mi se sto nisu imali bas lepo misljenje o zenskom rodu
  - Ko ima posla sa zenama cud mu je zla! pa navodi zanimanja kao sto su zlatar, perac, kozar

 8. #8
  Buduća legenda Владан (avatar)
  Učlanjen
  11.09.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.024
  Reputaciona moć
  964

  Podrazumevano

  Ko ima posla sa zenama cud mu je zla
  Ево зашто је Талмуд лош ја ти говорим а ти ми неверујеш

 9. #9
  Elita
  Učlanjen
  16.06.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.793
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  ...ma to samo govori koliko su bili iskompleksirani

Slične teme

 1. ISTOCNI FRONT U 1 SVETSKOM RATU
  Autor jelena2 u forumu Istorija
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 10.06.2011., 20:53
 2. Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 01.01.2010., 11:39
 3. 90-OGODISNJICA OSLOBODJENJA BEOGRADA U PRVOM SVETSKOM RATU
  Autor srbija do grcke u forumu Istorija
  Odgovora: 16
  Poslednja poruka: 08.11.2008., 03:27
 4. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 20.10.2008., 21:02

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •