kako da skinem toolbar ,location ,status ,menubars iz index.
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kako da skinem toolbar ,location ,status ,menubars iz index.

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    19.11.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano kako da skinem toolbar ,location ,status ,menubars iz index.

    Napravio sam prezentaciju u Front Page programu, sada bi zeleo da u index.html skinem:

    toolbar ,location ,status ,menubars

    tako da se u Internet exploreru ne vide.

    Postoji li neki java skript za to ili samo neka naredba koja to radi.

    Ovo mi je hitno potrebno pa Vas molim za pomoc.

    Hvala



  2. #2
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    27.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sydney
    Poruke
    388
    Reputaciona moć
    55

    Podrazumevano Re: kako da skinem toolbar ,location ,status ,menubars iz in

    Citat Original postavio dr.zebi
    Napravio sam prezentaciju u Front Page programu, sada bi zeleo da u index.html skinem:

    toolbar ,location ,status ,menubars

    tako da se u Internet exploreru ne vide.

    Postoji li neki java skript za to ili samo neka naredba koja to radi.

    Ovo mi je hitno potrebno pa Vas molim za pomoc.

    Hvala

    Ovako nesto:
    <a href="#" onClick="window.open('tvoja_stranica.html','Strani ca', 'fullscreen=1,location=no,toolbar=no');"><h1>Li nk</h1></a>

  3. #3
    Elita Svabov (avatar)
    Učlanjen
    02.10.2004.
    Pol
    muški
    Poruke
    24.984
    Reputaciona moć
    320

    Podrazumevano

    samo treba naponeti da ce to da mu otvori novi prozor sa tim atributima

  4. #4
    Početnik
    Učlanjen
    19.11.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Nisi me razumeo, necu novi prozor u okviru index.html, vec u inex fajlu da odmah skinem toolbar i sl.

    Kad posetilac udje u prvu stranu prezentacije (index.html)

    npr. www.krstarica.com

    da se otvori bez toolbara ili address bara.

  5. #5
    Primećen član
    Učlanjen
    08.09.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    869
    Reputaciona moć
    61

    Podrazumevano

    idi na www.skriptarnica.com imas tamo ako se nevaram skriptu za automatsko uvelicavanje stranice t.j bez tool bara....

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    19.11.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    14
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Jos uvek nisam uspeo da resim ovaj problem....

    Na skriptarnici nema tog sto trazim samo skripte za pop-up prozore.

    Ako neko moze pomoci bio bi mu veoma zahvalan

Slične teme

  1. Kako se zasluzuje status ne debila?
    Autor Banovani u forumu Dom i porodica
    Odgovora: 212
    Poslednja poruka: 24.04.2008., 21:42
  2. Kako da dobijem index.php ???
    Autor Milan Milojkovic u forumu Web dizajn
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 05.05.2007., 03:15
  3. Kako bi ste vi resiili status Kosova?
    Autor _Milanche_ u forumu Politika
    Odgovora: 92
    Poslednja poruka: 07.10.2006., 03:19
  4. Kako deinstalirati Yahoo Toolbar
    Autor daco22 u forumu Softver
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 12.06.2006., 00:43
  5. Kako da skinem C++ sa gcc
    Autor Robinzon Kruso u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 19.01.2004., 16:34

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •