loadovanje M3U playlista u delphi-u
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: loadovanje M3U playlista u delphi-u

  1. #1

    Podrazumevano loadovanje M3U playlista u delphi-u

    da li neko zna kako mogu da iskoristim winampove m3u liste?



  2. #2
    Primećen član
    Učlanjen
    15.02.2004.
    Lokacija
    Nis-New York
    Poruke
    572
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    samo treba da parsujes m3u datoteku. ona je jako jednostavna, samo pogledaj fajl u notepad i ce ti bude jasno

  3. #3

    Podrazumevano

    pa da video sam ali me zbunjuje.Nije mi jasno kako definise putanje...U jednom su brojke u jednom nesto deseto...

Slične teme

  1. c++ ili delphi
    Autor rdpetar u forumu Programiranje
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 02.08.2013., 20:53
  2. delphi
    Autor madizi u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 26.04.2007., 23:15
  3. Delphi
    Autor wow_ u forumu Programiranje
    Odgovora: 36
    Poslednja poruka: 09.01.2007., 13:15
  4. DELPHI 7
    Autor dakinaki u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 02.03.2006., 08:08
  5. Delphi 7
    Autor Snowblind u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 31.01.2006., 00:05

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •