- Poruka
- 15.396
A ovaj Djindjic, i on mi je poznat... Cia ga dovela na vlast, pa ga posle smakla, sto nije sceo da slusa;
Pa ti si gluplji nego što izgledaš!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovaj Djindjic, i on mi je poznat... Cia ga dovela na vlast, pa ga posle smakla, sto nije sceo da slusa;
Pa ti si gluplji nego što izgledaš!![]()
Kako ne' znam ko je Milunka Savic. Imala srce ko kuca.Pravila se da je musko da bi je primili da vodi borbu.
Pa to bi bila sramota da ja srpski nacionalista ne znam ko je bila Milunka Savic.
CIA snajka CIA
Sto Rajko? Jesam nesto lupio?
Pa dobro aj reci ti kako je bilo? Ubio ga Zvezdan sto mu ovaj opsovo majku? Ili kako?
Mozak ti je totalno zatupljen, pričaš neke gluposti, za koje su svi odavno ustanovili da su laž, al' ti si valjda zaostao u nekom vremenu, šta ja znam.
Ubio ga Zvezdan da ne šalje više patriJote u Hag, eto, veruj Zvezdanu.
Mozak ti je totalno zatupljen, pričaš neke gluposti, za koje su svi odavno ustanovili da su laž, al' ti si valjda zaostao u nekom vremenu, šta ja znam.
Ubio ga Zvezdan da ne šalje više patriJote u Hag, eto, veruj Zvezdanu.
Ma CIA, naravno...CIA, Vatikan, Jevreji i masoni...znamo sve, ne moraš da ponavljaš...![]()
Kako Rajko? Pa ovaj sad salje jos vise.
Ne znam da li ti je poznat podatak da je 2002 godine Djindjic LICHNO dodelio stan Zvezdanovoj porodici poshto mu se ovaj zalio kako nemaju gde da stanuju![]()
Ko zna šta je tu sve istina, al' Đinđić nije mogao znati šta mu radi ovaj iza leđa.
Ma CIA, naravno...CIA, Vatikan, Jevreji i masoni...znamo sve, ne moraš da ponavljaš...![]()
Jadno ono sve zna. I nacrtano i precrtano.Ako, ako Rajka, samo ti slusaj sta ti Ceda kaze.
Nego Rajka , smrknes li i ti po koji put?
Al' to nije znao Zvezdan, stvarno si ono, da ne kažem glup.
Da li bi ti ubio choveka koji ti je udomio porodicu ???
Da li bi ti ubio choveka koji ti je udomio porodicu ???
Nije znao Zvezdan? Auuu, vidis ti to.. . Znaci on je misio ono a ispalo ono drugo...
Pa sto mu nisi reko?
Ko zna šta je tu sve istina, al' Đinđić nije mogao znati šta mu radi ovaj iza leđa.
Što da ne...ubi li čovek čoveka koji je njegovoj ćerki dao bubreg, zato što mu je gledao ženu...desilo se u Loznici...
Ne, ali ti vidim redovno. Ovakve stvari kakve ti pišeš može da piše samo čovek pod dejstvom narkotika.
Niti mi mozemo da znamo da li su mu oni uopste radili o glavi.
Pa nije niko, ne znaš šta te čeka sutra, zar ne?!
Pa što ti nisi pametan?! ybg...
Što da ne...ubi li čovek čoveka koji je njegovoj ćerki dao bubreg, zato što mu je gledao ženu...desilo se u Loznici...
Mislis da Zveki nije znao ko vuce konce, a vidjao se sa njima?
Čoveče, pa ti sve pogrešno shvataš...
Kako bre Rajko sad pogresno?