Error dialog
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Error dialog

  1. #1

    Podrazumevano Error dialog

    u delphiu je moguce pozvati jedan error dialog. ne mislim na onaj MessageDlg() nego nesto drugo.Postoji kao poseban form, ali je problem u tome sto neznam kako da ga pozovom.Dakle?



  2. #2
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano

    A sto ne napravis sam formu koja ce da ti sluzi za to, ili komponentu, kojoj bi prenosio poruku kao string na primer?

  3. #3

    Podrazumevano

    ma dobro,ovako mi je zanimljivije...

  4. #4
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano

    Nije to osebna forma, to je obicam messgae diaolog, a poziva se ovako:

    MessageDlg('Pazziiii !!!!!!',mtError,[mbok],0);

  5. #5
    Primećen član
    Učlanjen
    15.02.2004.
    Lokacija
    Nis-New York
    Poruke
    572
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    pa dobro, u sustini i ta funkcija kreira formu (dijalog)...

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    20.12.2004.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    17
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Error dialog

    Citat Original postavio UnDerGrounD_SeCuRitY
    u delphiu je moguce pozvati jedan error dialog. ne mislim na onaj MessageDlg() nego nesto drugo.Postoji kao poseban form, ali je problem u tome sto neznam kako da ga pozovom.Dakle?
    Mozda mislis na funkciju MessageBox().
    Mozes je pozvati npr.
    MessageBox(Handle,'Poruka','Greska',MB_ICONERROR);
    Ima jos ovakvih funkcija, pogledaj u Delphi Help-u.
    Pozdrav

  7. #7

    Podrazumevano

    ne ne.Niste me razumeli.Znate ono kada kliknete na "new" slicicu i izaberete "Forum" iz onog tabkontrolera imate tu jedan Error Dialog. E na to sam mislio...

  8. #8
    Primećen član
    Učlanjen
    15.02.2004.
    Lokacija
    Nis-New York
    Poruke
    572
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    nisam video "Forum" do sada, ovo je stvarno Eye-opener

  9. #9
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano

    Kakvo 'new'? Kakav forum?

  10. #10

    Podrazumevano

    to je bila greska u kucanju..."form"

Slične teme

  1. Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 25.02.2009., 15:45
  2. ruski dialog
    Autor andja_stay_cool u forumu Arhiva
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 29.04.2007., 16:10
  3. Avi Error
    Autor deejayo u forumu Softver
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 24.12.2006., 18:27
  4. Kako se postavlja transparentna boja dialog prozora-C++
    Autor Peruzzi u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 30.08.2003., 22:39
  5. error log
    Autor buba u forumu Softver
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 06.08.2003., 18:19

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •