Incognito kppp prikazuje gresku pri konektovanja na NET
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Incognito kppp prikazuje gresku pri konektovanja na NET

  1. #1
    Aktivan član
    Učlanjen
    08.11.2003.
    Pol
    muški
    Poruke
    1.052
    Reputaciona moć
    62

    Podrazumevano Incognito kppp prikazuje gresku pri konektovanja na NET

    Instalirao sam modem Intel 536ep na Linux SuSE9.1
    ,analogna mi je centrala,javlja mi gresku pri konekciji

    -------------------------------------------------------
    The pppd daemon died unexpectedly!
    Exit status: 2
    See 'man pppd' for an explanation of the error codes
    or take a look at the kppp FAQ on

    http://devel-home-kde.org/~kppp/index.html

    -------------------------------------------------------
    Kako moze da se unesu slike u poruke tj. teme na forum.krstarica.com



  2. #2
    Domaćin Nina2 (avatar)
    Učlanjen
    06.01.2004.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    Ljubljana
    Poruke
    4.658
    Reputaciona moć
    97

    Podrazumevano Re: Incognito kppp prikazuje gresku pri konektovanja na NE

    Citat Original postavio zeenmc
    Instalirao sam modem Intel 536ep na Linux SuSE9.1
    ,analogna mi je centrala,javlja mi gresku pri konekciji

    -------------------------------------------------------
    The pppd daemon died unexpectedly!
    Exit status: 2
    See 'man pppd' for an explanation of the error codes
    or take a look at the kppp FAQ on

    http://devel-home-kde.org/~kppp/index.html

    -------------------------------------------------------
    Kako moze da se unesu slike u poruke tj. teme na forum.krstarica.com
    Mozda ti je prestar pppd.
    Ili probaj sledece: /etc/ppp/option stavi opciju Lock.
    Slike uneses na sledeci nacin: [img]link slike[/img]

  3. #3
    Domaćin Nina2 (avatar)
    Učlanjen
    06.01.2004.
    Pol
    ženski
    Lokacija
    Ljubljana
    Poruke
    4.658
    Reputaciona moć
    97

    Podrazumevano

    Tek sad videh da si napisao exit status: 2
    To znaci da je doslo do konflikta, odnosno da si setovao 2 opcije koje se medjusobno iskljucuju (ako me moje znanje linuxa jos ne vara)
    Moze biti da si i u options i u wvdial stavio Modem = /dev/modem
    trebalo bi da stoji samo u wvdial
    ne bi bilo lose da ukljucis debug
    Ali naravno, ipak prepustam rec Incognitu sto se svega toga tice

Slične teme

  1. XP ne prikazuje ikonice
    Autor cvele2 u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 06.03.2009., 17:59
  2. Problem konektovanja V500 sa kompjuterom
    Autor Volim_V500 u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 13.03.2005., 11:49
  3. Zamrzava posle konektovanja
    Autor maksvel u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 20.02.2005., 00:06
  4. STALNO MI MENJA BR KONEKTOVANJA NA 99..
    Autor JM86 u forumu Sigurnost i zaštita
    Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 14.12.2004., 02:32

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •