Ajde ljudi da vidimo ko ima kakav fetiš, ili je njegov partner imao. Mislim, ko hoće da priča.
Ajde ljudi da vidimo ko ima kakav fetiš, ili je njegov partner imao. Mislim, ko hoće da priča.
Imala sam partnera kome su stopala fetish...
Shvatam, da svi imamo fetise...naravno ne one u bolesnom Sopenhauerovskom smislu...vec prosto delove tela ili stvari koje volimo kod suprotnog (ili istog) pola.
Ja volim da moj muskarac ima lepe sake i duge prste....![]()
Zoran Djindjic mi je bio na vrhu liste kada su sake u pitanju....
Nije loše Gazdarice, ali, nekako osećam da bi ti na ovu temu mogla još štošta da ispričaš.
Doduše i meni su zenska stopala, onako fina, lepa, negovana, manikirana bila nekad fetiš. Ali, nekako vremenom to me prošlo.
misliš pedikirana... 8)Original postavio Milojko Vasic
rečnik - woman šnel kurs: :wink:
manikura... ručice
pedikura... nogice
sorči![]()
ona linija (udubljenje) na sredini ledja, koja se spusta ka guzi... sto izrazenije, to bolje...![]()
Jeste, blondi na to sam mislio, hvala što si me ispravila.Original postavio blondi
One dve rupice, (nemaju ih baš sve devojke) na leđima, iznad guze ...
Shiroka i blago maljava ledja..Original postavio Milojko Vasic
+ jake ruke ...
![]()
ne znam dali je ovo fetiš ali otkačim se na uniformu i na informatičare, nedo bog da je kombinacija obojega 8)
Jeeeee ! Blondi ti si carica !!!
Ono 'uniforma' to je vec odavno poznato (mislim, prilicno je cesto kod zena) ali ovo INFORMATICARI !!!
Svaka cast !![]()
joj čoveče pa kad ga vidim kako tipka ko robot... i kako se "bori" sa kompom... ufffffff palim se na znanje... e da i onaj stereotip da je iza kompa uvek neki mali debeli sa pepeljarama umesto cvika... varate se... proverenoOriginal postavio Milojko Vasic
![]()
...nego poludim i kad mu teče znoj po čelu niz lice... naravno ne kod trćanja :wink:
Polako Milojko, bice jos prica...
Heh, sad se sjetih jednog koji me je moljakao da mu poklonim svoje nosene gacice... Ovo sam mogla da stavim i na onu temu o gacicama...![]()
Blondi i ja sam informaticar !!! Da me vidis samo kako se ja borim sa kompom ! On krene na mene, ja se izmaknem pa ga uhvatim posebnim zahvatom ...
ako obučeš maskirne pantalone... tvoja sam :wink:Original postavio Milojko Vasic
![]()
Ma obući ću, šećeru, šta god ti kažeš. CMOK
Čuj. Maskirne pantalone ! Ih, otkad ja to nosim !!!
/me se onesvestila (ubio me adrenalin kad sam pomislila na ufff šta bih aaaaa nemogu ... neeeeee ... neču... jojjjjjj) :wink:Original postavio Milojko Vasic
Ma i maskirnu potkošulju, a o gaćama da ne pričamo. Maskirne čarape, maskirne patike, maskirna dugmad na košulji !!!
prestaniiiii ,-) ili nastavi na priv da ne kažu da postoje dupli kriterijumi 8)Original postavio Milojko Vasic
A jel nosis i slem, onako sa granjem ?Original postavio Milojko Vasic
![]()
mnogi muskarci se definitivno pale na ribe u donjem vesu i halterima...na znam zasto su tako lepse
Jok, brate, nego kazem da bih nosio, samo zbog ove blondy.Original postavio Mako
Pazi, halteri, carape (ne hulahop), nije za potcenjivanje. I to u nekoj tamnijoj boji. Odlepim, priznajem.Original postavio g-rock
Citas li ovo blondy ? Opisi svoju garderobu. Mislim, underwear. Ne ono, bluzice, suknjice, to me manje zanima.
Pošalji link