neznam kako da nazovem
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Tema: neznam kako da nazovem

  1. #1
    Zainteresovan član miksin (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Poruke
    196
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano neznam kako da nazovem

    E aj reci mi kako da sakrijem u IE ono file, edit...
    kao i sve ostalo tako da samo ostane gornja linija sa close, maximize....
    treba mi html kod ili slicno i recite gde da ubacim(npr. <body>)

    o ovome neznam nista pa vas molim za sto detaljnije objasnjenje



  2. #2
    Aktivan član
    Učlanjen
    05.10.2003.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    1.410
    Reputaciona moć
    66

    Podrazumevano

    To možeš postići koristeći HTML i Java Script na sledeći način:

    Kod:
    <a href=javascript:window.open("http://www.neki-sajt.com","imeProzora","status=no,location=no,toolbar=no,width=640,height=480",true)
    > Otvori prozor! </a>
    Ovo parče koda će ti otvoriti www. neki-sajt.com u prozoru veličine 640 x 480 bez status bara, location bara i toolbara i taj prozor ćeš moći resize-ovati (menjati mu veličinu "razvlačenjem").

  3. #3
    Zainteresovan član miksin (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Poruke
    196
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    hvala, ovo radi ali problem je u tome sto ja radim u flashu i ovo je neiskoristivo.
    Meni treba kod koji se pri otvaranju stranice aktivira i ona sama sakrije toolbar, status bar, meni...

    znaci kada ukucas adresu dobijes tako "skrivenu" stranicu.

    da li je to uopste moguce?

  4. #4
    Početnik
    Učlanjen
    13.06.2004.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    38
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Citat Original postavio miksin
    hvala, ovo radi ali problem je u tome sto ja radim u flashu i ovo je neiskoristivo.
    Meni treba kod koji se pri otvaranju stranice aktivira i ona sama sakrije toolbar, status bar, meni...

    znaci kada ukucas adresu dobijes tako "skrivenu" stranicu.

    da li je to uopste moguce?
    mozes da iskoristis ovaj kod jer flash podrzava anchor tag, ali moras da znas da povezes neki text editor sa flashom...

  5. #5
    Zainteresovan član miksin (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Poruke
    196
    Reputaciona moć
    50

    Podrazumevano

    Ako znas napisi posto ja nemam blage

Slične teme

  1. ..nemam pojma kako da nazovem temu...:)
    Autor Зоки u forumu Ljubav i seks
    Odgovora: 110
    Poslednja poruka: 03.03.2009., 09:11
  2. Ja ne znam kako ovo da nazovem...
    Autor хероина u forumu Žene
    Odgovora: 49
    Poslednja poruka: 17.11.2008., 10:25
  3. Ne znam kako da nazovem temu
    Autor LUDICA u forumu Ljubav i seks
    Odgovora: 77
    Poslednja poruka: 21.03.2006., 00:43
  4. ne znam kako da nazovem temu
    Autor Black_Swan u forumu Tinejdžeri
    Odgovora: 45
    Poslednja poruka: 04.09.2004., 13:14
  5. E sad,kako da nazovem temu?
    Autor Peruzzi u forumu Softver
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 12.01.2004., 14:38

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •