Dragi moj splacino!

Otvaram ti ovu temu sa zeljom da vise neces postavljati vise drugih tema. Ovde mozes sam sebi pisati, odgovarati, raspravljati, sam sebe demantovati, hvaliti, kuditi... sta god hoces, niko te nece dirati, niti raspravljati sa tobom. Svaki novi komentar ili temu, mozes lepo nasloviti da znamo o cemu se radi i nastaviti po svom obicaju da napadas svakoga (u ovom slucaju samoga sebe).

Ako budem pozeleo da potrazim neki dokument, analizu, komentar, raspravu o tome... o Crnoj Gori, vec imam sve na jednom mestu, jer ovako vise ne ide. Hocu na primer da potrazim "vazan" izvestaj ocevidaca, ali ono na svakom mestu ima po malo, nikako celo. E, budi ljubazan pa mi olaksaj pretragu. Bicu ti neizmerno zahvalan.

Istorija Crne Gore je OGROMNA, ni u "enciklopediji Britanica" nisu smeli mnogo da je pominju, jer su se plasili da se ne uhvate u kostac sa raznoraznim komentatorima poput tebe a ni server krstarice ne moze izdrzati tolike teme samo na ovom podforumu (a evo i meni nesto slabo i sporo otvara, koci) pa se svi zale na sporost ili lose veze. Molim te, za boga miloga, ako ces nam pomoci, zbog brzine protoka informacija, kao i surfovanja po netu (konkretno krstarice), da ne zalazis vise po ovom podforumu i ne otvaras nove teme, jer cesto se blokira. Ko zadje ovde i momentalno mu se blokira, nemoj da se uplasi da je virus ili kakva druga kerefeka (sam je kriv sto je naisao) vec je zbog obilja informacija i tvojih komentara.

Najlepse uspehe u radu i pravljenju licne Aleksandrijske biblioteke, enciklopedije (i ko zna cega sve jos) o Crnoj Gori, zeli ti tvoj prijatelj Uguraovaj Ti. Djokic

P.S.

Stavio sam ti jedinstven naslov a to nije mala stvar.

Pa pocni: