C ++ Bulider
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: C ++ Bulider

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    30.10.2004.
    Poruke
    17
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano C ++ Bulider

    Postovane kolege,

    1. da li neko zna da li u C++ postoji funkcija round,
    bas ona koja od .5 i nagore povecava vrednost za jedan, ispod toga ostaje ista. Znam sta rade funkcije ceil i floor.

    2. Da li moze u C++ Builderu ili u Delhi-ju da se napravi dinamicki dbgrid, pa kad izaberem neki drugi izbor da mi prikaze neki drugi query ?

    Hvala na informacijama.

    Miodrag.



  2. #2
    Guest

    Podrazumevano

    #include <math.h>

    ceil - dize na vecu vrednost
    floor - spusta na nizu
    round - zaokruzuje

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •