Ljudi iz buducnosti ? :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

angus young

Zainteresovan član
Poruka
229
pre 2 h sedeo sam sa drugom kome sam uzeo mobilni telefon i procitao jednu poruku...u tom trenutku se on setio i rekao mi je da mu stizu poruke iz godine 2038 i 2054 godine...nisam verovao ali je tu bio jos jedan drug koji je to video i potvrdio ...
naime njemu su na nokii stizale poruke sa znacima koje nije mogao da cita(a sa crticama i tackicama,slovo "u" sa tackicama ,znak za evro itd .. ) a pritom nije ni broj postojao...kaze da je sad prestalo sa stizanjem poruka ali da mu je pre dva meseca svaki dan stizala po jedna poruka ... ovo je 100% tacna prica se sad o cemu se radi nzm i voleo bih da mi neko pojasni... ? da li je moguce da su mu poruke slali ljudi iz buducnosti ? i rekao sam da sledeci put sacuva ,...

pre 2 h sedeo sam sa drugom kome sam uzeo mobilni telefon i procitao jednu poruku...u tom trenutku se on setio i rekao mi je da mu stizu poruke iz godine 2038 i 2054 godine...nisam verovao ali je tu bio jos jedan drug koji je to video i potvrdio ...
naime njemu su na nokii stizale poruke sa znacima koje nije mogao da cita(a sa crticama i tackicama,slovo "u" sa tackicama ,znak za evro itd .. ) a pritom nije ni broj postojao...kaze da je sad prestalo sa stizanjem poruka ali da mu je pre dva meseca svaki dan stizala po jedna poruka ... ovo je 100% tacna prica se sad o cemu se radi nzm i voleo bih da mi neko pojasni... ? da li je moguce da su mu poruke slali ljudi iz buducnosti ? i rekao sam da sledeci put sacuva ,...

hahah nije ni sacuvao?
slovo u sa tackicama je obicno slovo u nemackom alfabetu , kako znas da je poruka iz 2038 i 2054 ? Znak za euro je malo verovatan , neki strucnjaci veruju da ce se EU raspasti u skoroj buducnosti...A za nepostojeci br. si mogao lako proveriti u posti.

hahah nije ni sacuvao?
slovo u sa tackicama je obicno slovo u nemackom alfabetu , kako znas da je poruka iz 2038 i 2054 ? Znak za euro je malo verovatan , neki strucnjaci veruju da ce se EU raspasti u skoroj buducnosti...A za nepostojeci br. si mogao lako proveriti u posti.
Pa bas upravo to, stigla mu je poruka sa nerazumljivim znacima i on je po tome zakljucio da dolazi iz buducnosti -.-
Ooooo moooj boze sta sve necu cuti...
Je li decace koliko ti godina imas 11-12?

slike nemam jer je brisao poruke posto to njega ne interesuje ... rekao sam mu da ne brise kad mu sledeci put stigne ...
kada mu je prvi put stigla poruka on je mislio da je sam iskucao,da mu je ostao mobilni otkljucan u dzepu .. kad mu je drugi put stigla video je da ne kuca on vec da mu neko salje ali nije mogao da vidi broj jer broj ne postoji ... iznad poruke treba da pise from ali nema broja,kad ide na use number broj ne postoji ... za godinu je saznao tako sto je isao u detalje poruke ...ljudi,decka znam deset godina,najbolji smo drugovi ne voli da laze a i ne bi me lagao...ima i svedoke... pokazivao je braci i jos jednom drugu koji isto to vece kad sam ja saznao bio tu ... slucajno je i njemu pokazao,dok su se vozili u vozu ...ne znam o cemu se radi,a za znakove mislim da su takvi zato sto telefon nije mogao da ih otvori ... inace telefon je uzeo preko vip-a ,neka nokia bez kamere,mp3, i ostalih stvari ...

sms 1 "...Dragi Pero upravo citam novine od pre 30 godina. Evo pise da si umreo za Docek Nove G. Kako vreme prolazi..."
sms 2 " Slobodno pij i pusi i onako ce trajvan da te zgazi "

ckode ja pricam samo ono sto se desilo,da li su poruke iz proslosti,buducnosti,sadasnjosti od vip-a telenora raca palca ne znam ... naslov teme je takav kakav je .. prica jeste smesna ali je istinita... ako ti se ne svijda ne moras da spamujes. . hvala

a da ti i drug odete do poste ili u vip i trazite da vidite koji vam broj salje poruku?
Ako oni kazu da br ne postoji onda mozemo da raspravljamo..Desi ti se nesto sto ne razumes i umesto da probas da nadjes racionalno objasnjenje ti odes na forum...

Dobio sam SMS iz 21.12.2012.Piše ‚‚Upravo je iznad moje glave prošao asteroid,verovatno će udariti u zemlju i svi ćemo biti sprženi‚‚
Bio sam šokiran.U početku sam mislio da se neko zajebava,al mi stigo još jedan SMS,isti datum i piše ‚‚sunce je eksplodiralo,ovo je kraj‚‚
Onda mi je stigao još jedan SMS i pisalo je ‚‚mislim,nemo se ljutiš,al pogrešio sam godinu‚‚

Poslednja izmena:
ckode ja pricam samo ono sto se desilo,da li su poruke iz proslosti,buducnosti,sadasnjosti od vip-a telenora raca palca ne znam ... naslov teme je takav kakav je .. prica jeste smesna ali je istinita... ako ti se ne svijda ne moras da spamujes. . hvala

treba da naprave ovi iz vipa reklamu,kupis telefon i pricas s ljudima iz buducnosti,pare ce da namlate :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back