Ко може да се супротстави терору „анти-антисемитизма“?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Svecovek

Ističe se
Poruka
2.345
Заиста, судбина јеврејског народа је религиозна оса светске историје, на чијим половима, као одраз у огледалу, стоје Христос и Антихрист.“ Михаил Викторович Назаров


Појам „антисемитизам“

Појам „антисемитизам“ је вишеслојан, а његова употреба многострука. Психолошки посматрано „антисемитизам“ је трик испирања мозгова, тј. потајног убацивања идеја, и несвесних и полусвесних реакција, у главе појединаца масовног друштва. Појам „антисемитизам“, вероватно је први употребио Теодор Херцл, аустријски Јеврејин, новинар који је лансирао покрет ционизма у Базелу 1897.

СССР

У СССР-у „антисемитизам“ је био средство убиствене контроле. Ко је оквалификован као антисемита, могао је изгубити живот у тамници или бити отправљен у гулаг. Ако је неко имао примерак „Протокола сионских мудраца“, могао је бити осуђен на стрељање.

Немачка

У Немачкој, људе осуђују и шаљу у затвор, зато што су трговали националсоцијалистичким обележјима.

Енглеска

Даглас Рид, извештач, био је „пригушен“, јер није пристао да пише онако како му је „јеврејски“ лоби налагао. Рид је знао да су „Јевреји“ довели Хитлера на власт да би изазавали други светски рат, који је већ предвиђен на Версајској „мировној“ конференцији. Рид је износио податке да су 90% житеља националсоцијалистичких концетрационих логора били Немци-комунисти, Немци-хомосексуалци, Немци-демократе, Немци-хришћани, а не "Јевреји"...

Канада

Даг Колинс је кажњен са 2000 долара и навукао је на себе судске трошкове од 2 000 000 долара због тога што је, у штампи преиспитивао тачност цифре од 6 000 000 жртава у Холокаусту.

Лажни Јевреји

Мало је позната чињеница, да велика већина оних, који се данас називају Јеврејима по крви или раси, нису семитског порекла, већ су потомци турско-татарског народа, Хазара, који су, од шестог до једанаестог века, имали своју моћну државу на садашњем, тлу јужне Русије и Украјине, између Црног Мора и Каспијског језера. У осмом веку, примили су из Вавилона веру фарисеја. Дакле то није било петокњижје, не Мојсејева вера, већ " Жидовска " како ју је називао Св. Вл. Николај, ту изопачену веру фарисеја, Хазари су прихватили и после пораза Хазарског царства, који су му нанели Руси, почетком једанаестог века, пронели је, кроз своје расејање, по Европи и целом свету. То је био чудовишан фалсификат: Народ, који је био монголског порекла, пренео је ту унакажену " јеврејску " веру као, наводни, наставак хебрејске вере и расе. Данашњи Ашкенази нису, ни по раси, ни по вери, народ древне Палестине, већ су то Монголи са руских степа. Са 85%-90% већине међу лажним Јеврејима, они данас лажно представљају себе као пуноправне Јевреје, по раси и вери. Осталих 10%-15% лажних Јевреја су Сефарди, а они су настављачи талмудске вере.
 
Sticajem raznih istorijskih okolnosti Jevreji se vec vise od 2.000 godina bore da ne budu istrebljeni,tj.da uopste opstanu kao poseban narod.
Prvi put cujem da je u logorima Hitlerove Nemacke pobijeno vise Nemaca nego Jevreja???
Za mene su Askenazi narod bele rase.Nimalo me ne podsecaju na Mongole.
O nacinu obrazovanja drzave Izrael se moze razgovarati.
Kako bi postavljac teme resio Jevrejsko pitanje u 2o. veku i uopste za buducnost,da je nekim slucajem dobio da resava taj problem?
 
Хм.... Класичан пример јеврејске комуникације кад су сатерани у ћошак. "На све могуће начине окарактериши неподобног саговорника као неелоквентног, постави се изнад њега и извргавај руглу сваку његову изнесену идеју и изговорену реч".
Где ли сам само прочитао то.... Сетићу се већ.

Него, слажем се са већином што је SlovesniFilozof написао. Једино се не бих баш сложио око односа умрлих у логорима. Наравно, бројка од 6.000.000 је тотална глупост у коју само још деца могу да верују. Јаван и очигледан прилог томе је сама меморијална плоча на улазу у Аушвиц. Од 45 до 92 (или 91) је стајало да је тамо убијено 4 милона јевреја. Данас, после отварања архива Црвене армије, која је и ослободила логор, на улазу стоји табла на којој пише да јеу логору убијено око 1.5 милиона људи, од којих су већина били јевреји. Ту разлику од 2.5 милиона нико није одузео од фамозних 6.000.000.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top