Pripadnici interventne jedinice uhapsili su Milivoja Kišića, inspektora u osmom odeljenju beogradske policije, u trenutku dok je preprodavao pištolj marke „kolt“, saznaje „Alo!“. Kišić je već duže vreme bio pod lupom jer se sumnjalo da radi i kao obezbeđenje na splavovima za koje se veruje da su u vlasništvu odbeglog Pljevljaka Darka Šarića.

- Kako se sumnjalo da se van radnog vremena bavi raznim sumnjivim poslovima, on je praćen već neko vreme. Otuda su ga pripadnici interventne i nahvatali u samom trenutku primopredaje pištolja. Otišao je na dogovoreno mesto da se nađe sa kupcem službenim „pežoom“. Kada je predao „kolt“ mladiću, interventna je krenula u akciju - kaže naš izvor u MUP-u Srbije .
Privedeni policajac Kišić radio je u odeljenju zaduženom za uviđaje u policijskoj upravi za Beograd, a pre toga i u trećem odeljenju nadležnom za krvne i seksualne delikte.
- Kišić je već bio pod internom istragom odeljenja za kontrolu zakonitosti u radu PU za grad Beograd. Postojala su operativna saznanja koja su ukazivala da je u gradu već bio poznat kao policajac koji je angažovan kao obezbeđenje splavova, noćnih klubova, ali i pojedinih objekata u vlasništvu Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina - kaže naš izvor.

Osim toga, uveliko se šuškalo da je Kišić bio osoba koja je bila zadužena i za vrbovanje drugih policajaca voljnih za dodatnu zaradu na splavovima i preko koje su se i drugi „plavci“ upošljavali za ovakve poslove. I dok se unutrašnja kontrola bavila proverama da li Kišić krši radnu dužnost, za šta bi mu usledila suspenzija, utvrđeno je da zapravo i preprodaje oružje, nakon čega su mu stavljene lisice na ruke.

http://www.alo.rs/vesti/29803/Policajac__bio_vratar_kod_Darka_Sarica