Postanite i vi clan porodice FLP

Ovo nije Klasican MLM

Uz pomoc kompanije Forever Living Products svako moze da ostvari svoj san:
Sopstveno preduzetnistvo. Ljudi kao Vi ostvaruju svoju dopunsku, a cesto i jedinu zaradu, zahvaljujuci proizvodima FLP, a pri tom vise vremena provode sa porodicom i uzivaju u slobodi koju pruza privatno preduzetnistvo.

Razlog je jednostavan. Nasi proizvodi su popularni, kvalitetni i zato ih kupci koriste. Uz to su i efikasni u ocuvanju zdravlja, kozmeticki preparati i dodatci ishrani su izuzetni i jedinstveni i mogu se nabaviti samo kod nasih distributera,

Kod klasicnog prometa robe ona se iz fabrike transportuje u veletrgovinu, odatle u moloprodaju, gde je potrosac kupuje. Svaki clan lanca ucestvuje u raspodeli dobiti. FLP smanjuje cenu proizvoda tako sto je na putu od proizvodjaca po potrosaca samo jedan distributer. Zamislite kada bi ste zaradjivali samo pola sume od onoga sto svi ucesnici u klasicnom prometu zaradjuju. Kod preduzeca FLP to je tako. Kod nas imate mogucnost za deset vrsta zarade, a pritom su Vam sve odjedamput na raspolaganju.

FLP se do danas razvio u najvece preduzece na svetu koje promet obavlja uz pomoc mreze distributera. Svaki clan lanca ucestvuje u raspodeli dobiti.

Da li bi ste voleli da zapocnete sopstveni biznis sa fleksibilnim radnim vremenom, sa neogranicenim mogucnostima zarade, da imate mogucnost slobodnog izbora? Da li biste voleli da sklapate znacajna poslovna poznanstva, da izgradjujete samopouzdanje, da saradjujete sa drugima? Da li biste voleli da zaradjujete nekoliko puta vise nego sto trenutno zaradjujete? Ukoliko je Vas odgovor potvrdan, mozete zapoceti vec danas. Samo stupite u vezu sa osobnom od koje ste dobili ove informacije.Kontakt
Neda Vujkovic
064/274-8384