Bolovi...
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Bolovi...

  1. #1
    Nov član
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Bolovi...

    Dobar dan Imam neke tegobe pa rekoh da vidim ovde šta je sa mnom jer mi lekar ništa nije konretno rekao...E ovako - juče sam imao povišenu temperaturu (Uvek oko 37 º C), bolove po širini stomaka (ispod pupka), bol u grudima (po sredini grudi)...temperatura je učestala, a bol je bio toliko jak da nisam od njega mogao da zaspim...Kada sedim bol je slabiji, kada legnem bol je tri puta jači...Popio sam Brufen od 400mg mislim i nekako sam uspeo da zaspim, prvi put kada sam se probudio bol je bio slabiji, drugi put kada sam se probudio bio sam mokar,preznojen i bol je nestao...Bol u stomaku je prestao posle malo kretanja (do ambulante )...Evo i rezultata vađenja krvi :

    ANALIZA - REZULTAT - REFERENTA VREDNOST - INDIKATOR

    Fibrinogen - 5.2 ; 2.0 - 4.0 - ↑
    WBC - 15.50 ; 4.00 - 10.0 - ↑
    GRAN% - 91.4 ; 50.0 - 70.0 - ↑
    LYMPH% - 6.7 ; 20.0 - 40.0 - ↓
    C - Reaktivni protein (CRP) - 5.35 ; 0.71 - 5.00 - ↑
    Leukociti - Pozitivni(+) 6-8 ; Negativni 4-8 - ↑

    Negde samo pročitao da ovakvi rezultati ukazuju na upalu slepog creva ili barem poteškoće sa njim...Želeo bih da čujem neku bolju dijagnozu



  2. #2
    Domaćin bela76 (avatar)
    Učlanjen
    08.03.2008.
    Pol
    ženski
    Poruke
    3.934
    Reputaciona moć
    344

    Podrazumevano Re: Bolovi...

    Citat Original postavio Ivan Jungić Pogledaj poruku
    Dobar dan Imam neke tegobe pa rekoh da vidim ovde šta je sa mnom jer mi lekar ništa nije konretno rekao...E ovako - juče sam imao povišenu temperaturu (Uvek oko 37 º C), bolove po širini stomaka (ispod pupka), bol u grudima (po sredini grudi)...temperatura je učestala, a bol je bio toliko jak da nisam od njega mogao da zaspim...Kada sedim bol je slabiji, kada legnem bol je tri puta jači...Popio sam Brufen od 400mg mislim i nekako sam uspeo da zaspim, prvi put kada sam se probudio bol je bio slabiji, drugi put kada sam se probudio bio sam mokar,preznojen i bol je nestao...Bol u stomaku je prestao posle malo kretanja (do ambulante )...Evo i rezultata vađenja krvi :

    ANALIZA - REZULTAT - REFERENTA VREDNOST - INDIKATOR

    Fibrinogen - 5.2 ; 2.0 - 4.0 - ↑
    WBC - 15.50 ; 4.00 - 10.0 - ↑
    GRAN% - 91.4 ; 50.0 - 70.0 - ↑
    LYMPH% - 6.7 ; 20.0 - 40.0 - ↓
    C - Reaktivni protein (CRP) - 5.35 ; 0.71 - 5.00 - ↑
    Leukociti - Pozitivni(+) 6-8 ; Negativni 4-8 - ↑

    Negde samo pročitao da ovakvi rezultati ukazuju na upalu slepog creva ili barem poteškoće sa njim...Želeo bih da čujem neku bolju dijagnozu
    Zasto mislite da je upala slepog creva losa dijagnoza?
    To je operacija koja traje 15. minuta i koja retko kada daje posledice ukoliko se pridrzavate svih saveta lekara.

    Po vasim rezultatima postoji zariste u vasem ogranizmu samo to ipak morate da ispitate u lekarskoj ordinaciji,sto pre.

Slične teme

  1. bolovi u kicmi
    Autor gost 197611 u forumu Zdravlje
    Odgovora: 27
    Poslednja poruka: 19.11.2010., 20:02
  2. Bolovi u Zglobovima
    Autor milenabp u forumu Zdravlje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 14.07.2008., 17:11
  3. bolovi
    Autor ajabeka u forumu Zdravlje
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 07.05.2007., 18:10
  4. Bolovi u glavi
    Autor MARIVA u forumu Zdravlje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 05.09.2006., 13:34

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •