Džon Pildžer – istina o NATO agresiji
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 55

Tema: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

 1. #1
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Džon Pildžer, poznati istraživački novinar i dokumentarista, jedan je od jedine dvojice koji su dvaput osvojili najvišu britansku nagradu za novinare; njegovi dokumentarci su osvajali nagrade filmskih akademija, ne samo u Velikoj Britaniji, nego i u SAD. U anketi o 50 najvećih heroja našeg doba, Pildžer je bio četvrti odmah posle Aung San Su Kjia i Nelsona Mendele. ,,Džon Pildžer”, napisao je Harold Pinter, ,,sa besumučnom pažnjom otkriva činjenice, neprijatnu istinu. Skidam mu kapu”.  Saznajemo: neverovatni plan NATO-a za okupaciju Jugoslavije koji je predložen u Rambujeu

  Džon Pildžer

  Nju Stejtsmen

  Objavljeno 17. maja 1999.

  http://www.newstatesman.com/199905170014

  Opravdanje za NATO agresiju na Srbiju, koja se sada pretvorila u otvoreni teror bombardovanjem civila, bilo je srpsko odbijanje ,,mirovnog sporazuma” za koji je februara dat nacrt u Rambujeu, u Francuskoj. Tačni uslovi nikad nisu objavljeni javnosti, usled čega su britanski mediji uglavnom verovali na reč Forin Ofisu da je Zapad imao za cilj da na Kosovu obezbedi mir i autonomiju.

  Ovo je velika laž ,,krstašenja za civilizaciju” Tonija Blera. Svako ko pogleda dokument iz Rambujea više ni ne sumnja da su izgovori, koji su dati za kasnije bombardovanje, bili falsifikovani. Mirovni pregovori su bili izrežirani i Srbima je rečeno: predajte se i bićete okupirani ili se nemojte predati i bićete uništeni. Nemogući uslovi, objavljeni u potpunosti u ,,Le Mond Dimplomatik”, ali ne i u Britaniji, pokazuju da su NATO nije imao nameru da okupira samo Kosovo, već praktično čitavu Jugoslaviju.

  Ništa nalik ovom ultimatum nije bilo postavljeno ni jednoj modernoj, suverenoj evropskoj državi. Od svih poređenja sa Hitlerom i nacistima, kojima je zabiberivana zapadna propaganda, jedan se nikad ne pominje – Hitlerov predlog britanskom premijeru, Nevilu Čemberlenu, iz 1938, da Nemačka okupira Čehoslovačku, jer su tamošnji etnički Nemci izloženi ,,mučenju”, ,,primorani da beže iz zemlje” i ,,sprečeni da ostvare svoje pravo na samoopredeljenje”. Hitler je, kao paravan za nemačku ekspanziju, spremio ,,humanitarnu intervenciju”, što nije bila ništa ubedljivije od NATO-a.

  Recimo, sedmo poglavlje sporazuma u Rambujeu. Naslovljeno ,,Status multinacionalnih snaga za vojnu implementaciju”, kaže da NATO snage koje okupiraju Kosovo moraju da imaju potpunu i nezavisnu političku moć, ,,imuni na sve pravne pravne postupke, bilo građamske, administrativne ili krivične, [i] u bilo kom slučaju i u svako doba, imuni na [sve zakone] koji se tiču krivičnih ili disciplinskih prekršaja koje bi pripadnici NATO-a mogli počiniti u Saveznoj Republici Jugoslaviji… Pripadnici NATO-a… zajedno sa svojim vozilima, plovilima, vazduhoplovima i opremom, imaće slobodan i nesputan prolaz i neometan pristup širom Savezne republike Jugoslavije, uključujući njen vazdušni prostor i teritorijalne vode”.

  Nije zaboravljeno ni na propagandu. Jugoslovenska vlada ,,će, na običan zahtev, poveriti sve telekomunikacione usluge, uključujući emiterske usluge, za kojima se ukaže potreba [pri okupaciji], po mišljenju NATO-a. To će biti nesplatno.” A nema sumnje oko ideološke osnove za okupaciju. ,,NATO-u se odobrava upotreba aerodrome, puteva, železnice i luka bez plaćanja provizije, carine, putarine ili troškova. Ekonomija će funkcionisati u skladu sa principima slobodnog tržišta”.

  Ni jedna vlada bilo gde ovo ne bi mogla da prihvati. To je bila namerna provokacija. 19. Marta Oslobodilačka vojska Kosova, koju su Medlen Olbrajt i Robin Kuk ranije odbacivali kao terorističku, potpisala je ,,sporazum”. Srbi su, naravno, odbili. I nije u pitanju bio samo Milošević. Dopisnik ,,Njujork Tajmsa” iz Beograda, izvestio je da je Skupština Jugoslavije ,,odbacila prisustvo NATO trupa na Kosovu, ali je prihvatila ideju o snagama Ujedinjenih nacija koje bi tamo nadgledale političko rešenje”. Vašington i Brisel su odbacili nešto što je izgledalo kao zdrava alternativa bombardovanju. Pet dana kasnije, NATO je izvršio agresiju. Srbe su dobro namagarčili.

  Postoji obilje dokaza da je o bombardovanju unapred odlučeno. 12. Avgusta 1998. Republikanski politički odbor američkog Senata je prokomentarisao: ,,Sada se uveliko planira NATO intervencija na Kosovu predvođena SAD-om. Izgleda da je jedini element koji nedostaje neki događaj – sa odgovarajuće upadljivom medijskom podrškom – koji bi intervenciju učinio politički prihvatljivom… Sve je očiglednije da Klinton čeka neki ,okidač’ na Kosovu”.

  25. marta, dan nakon početka bombardovanja, Ministar odbrane, Džordž Robertson, opisao je cilj NATO-a, kao ,,jasno određen”. Kako je rekao, radilo se o tome ,,da se spreči preteće humanitarna katastrofa prekidanjem nasilnih napada koje jugoslovenske snage bezbednosti trenutno vrše protiv kosovskih Albanaca”. Izveštaj Ujedinjenih nacija je tvrdio suprotno, ocenivši da je odnos nasilja između Srba i Albanaca skoro isti. Čakštoviše, CIA je upozorila Klintona da će bombardovanje verovatno izazvati masovno etničko čišćenje.

  Sedeći 30. aprila, među najvišim oficirima na [nosaču] ,,HMS Invinsibl”, Džordž Robertson je izjavio da NATO nikad nije očekivao da će sprečiti humanitarnu katastrofu. To je bilo suprotno njegovoj ,,jasno određenoj” najavi od pre pet nedelja. Mora da su, baš kao i Klinton, i on i Bler bili upozoreni na izbegličku katastrofu koju će izazvati njihovi postupci.


  General Satiš Nambijar, Indijac, bio je na čelu Misije Ujedinjenih nacija u Jugoslaviji od 1992 do 1993. Nedavno je napisao: ,,Imao sam utisak da je Jugoslavija bila medijski stvorena tragedija… Jugoslovenska vlada je, na kraju krajeva, naglasila svoju spremnost da se povinuje skoro svim zahtevima ,sporazuma’ u Rambujeu oko aspekata kao što su prekid vatre i veća autonomija Albanaca. Međutim, nisu pristali da stacioniraju NATO snage na tlu Jugoslavije. Ovo je upravo isto što bi i Indija učinila u takvim okolnostima. Zapad je bio taj koji je išao dotle da pogorša čitavu situaciju čutavom ovom bezumnom operacijom bombardovanja koja smrdi na povređen ponos, osvetu i odmazdu. Čini se da ovo žestoko bombardovanje NATO-a nije ništa moralnije od postupaka srpskih snaga na Kosovu”.


  Zahvaljujemo se vašingtonskom biltenu "Kaunterpanč"
  Poslednji put ažurirao/la gost 41715 : 26.07.2010. u 14:50 2. #2
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  I ja mu skidam kapu - veliki covek

 3. #3
  Buduća legenda
  Učlanjen
  10.02.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  41.374
  Reputaciona moć
  1649

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji


 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Кад је Слобо о томе причао, нико му није веровао.

 6. #6
  Buduća legenda dragon x (avatar)
  Učlanjen
  29.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  REPUBLIKA SRPSKA
  Poruke
  26.505
  Reputaciona moć
  599

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  "Medijsko izveštavanje o incidentu u Račku, ohrabrilo je tvrdu liniju Klintonove administracije. Pod pretnjom bombardovanjem, Srbi su primoravani od strane Olbrajtove da potpišu sporazum koji je sačinio Stejt Department. Dokument poznat kao Sporazum iz Rambujea, omogućio bi dolazak NATO trupa na Kosovo i dozvolio Albancima da se posle tri godine referendumom izjasne o odvajanju od Srbije. Izvori Stejt Departmenta su kasnije priznali da je Sporazum tako napisan da se očekivalo da će ga Srbi odbiti.

  "Javno mi smo želeli sporazum", rekao je sekretar Stejt Departmenta Džejms Rubin, "ali privatno smo znali da su šanse da ga Srbi potpišu veoma male."

  Da bi bili sigurni da će Srbi odbiti i da bi utrli put NATO bombardovanju, SAD su dodale i Aneks B, gde piše da se "NATO trupama omogućava slobodno kretanje po celoj teritoriji Jugoslavije, uključujući vazdušni prostor i teritorijalne vode." Drugim rečima otvorena okupacija.

  Pretnja silom u diplomatiji, poznata kao "ruka na okidaču" korišćena je u prošlosti od strane sila kao što je nacistička Nemačka, ali pravni eksperti kažu da je ona jasno ukinuta Poveljom UN posle II svetskog rata.
  Integritet suverene države ne sme da dođe pod udar neke druge zemlje kojoj se ona ne dopada. Takav napad predstavlja agresiju."  Do sredine 1998. godine kada se NATO približavao proslavi 50. rođendana bez jasne perspektive i neprijatelja, američki državni sekretar Madlen Olbrajt je bila sve nestrpljivija za sukob sa Miloševićem. Ona je požurivala predsednika Klintona da bombarduje Srbe. Veliki broj tih odluka donet je usled borbi moći I ličnih ambicija u birokratiji. Madlen Olbrajt, koja je bila prva žena državni sekretar, želela je da bude zapamćena kao “odlučna”.
  -Kao što je Olbrajtova jednom rekla:
  “Kad već imate toliku vojnu moć, zašto da je ne upotrebite? Ako možete da bombardujete I naterate ljude da rade ono što vi hoćete, zašto da trošite vreme na osjetljive pregovore?
  Veliki Vojvoda, Gospodar Istoka i Bliskoistočni vladar te Car Ruske Zemlje (koja graniči gdje hoće) VLADIMIR PUTIN naređuje: neka bude svjetlost!!

 7. #7
  Poznat lav8 (avatar)
  Učlanjen
  23.03.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.061
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Gde nam denacifikator da malo denacifikuje na ovoj temi!

  Pojela maca jezik!
  Vec su mnoge pale vlasti,pa ces i ti Bota pasti!

 8. #8
  Buduća legenda
  Učlanjen
  10.02.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  41.374
  Reputaciona moć
  1649

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio dragon x Pogledaj poruku
  "Medijsko izveštavanje o incidentu u Račku, ohrabrilo je tvrdu liniju Klintonove administracije. Pod pretnjom bombardovanjem, Srbi su primoravani od strane Olbrajtove da potpišu sporazum koji je sačinio Stejt Department. Dokument poznat kao Sporazum iz Rambujea, omogućio bi dolazak NATO trupa na Kosovo i dozvolio Albancima da se posle tri godine referendumom izjasne o odvajanju od Srbije. Izvori Stejt Departmenta su kasnije priznali da je Sporazum tako napisan da se očekivalo da će ga Srbi odbiti.

  "Javno mi smo želeli sporazum", rekao je sekretar Stejt Departmenta Džejms Rubin, "ali privatno smo znali da su šanse da ga Srbi potpišu veoma male."

  Da bi bili sigurni da će Srbi odbiti i da bi utrli put NATO bombardovanju, SAD su dodale i Aneks B, gde piše da se "NATO trupama omogućava slobodno kretanje po celoj teritoriji Jugoslavije, uključujući vazdušni prostor i teritorijalne vode." Drugim rečima otvorena okupacija.

  Pretnja silom u diplomatiji, poznata kao "ruka na okidaču" korišćena je u prošlosti od strane sila kao što je nacistička Nemačka, ali pravni eksperti kažu da je ona jasno ukinuta Poveljom UN posle II svetskog rata.
  Integritet suverene države ne sme da dođe pod udar neke druge zemlje kojoj se ona ne dopada. Takav napad predstavlja agresiju."  Do sredine 1998. godine kada se NATO približavao proslavi 50. rođendana bez jasne perspektive i neprijatelja, američki državni sekretar Madlen Olbrajt je bila sve nestrpljivija za sukob sa Miloševićem. Ona je požurivala predsednika Klintona da bombarduje Srbe. Veliki broj tih odluka donet je usled borbi moći I ličnih ambicija u birokratiji. Madlen Olbrajt, koja je bila prva žena državni sekretar, želela je da bude zapamćena kao “odlučna”.
  -Kao što je Olbrajtova jednom rekla:
  “Kad već imate toliku vojnu moć, zašto da je ne upotrebite? Ako možete da bombardujete I naterate ljude da rade ono što vi hoćete, zašto da trošite vreme na osjetljive pregovore?
  Matora kuja, a Srbi je spasili


 9. #9
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio dragon x Pogledaj poruku
  "Medijsko izveštavanje o incidentu u Račku, ohrabrilo je tvrdu liniju Klintonove administracije. Pod pretnjom bombardovanjem, Srbi su primoravani od strane Olbrajtove da potpišu sporazum koji je sačinio Stejt Department. Dokument poznat kao Sporazum iz Rambujea, omogućio bi dolazak NATO trupa na Kosovo i dozvolio Albancima da se posle tri godine referendumom izjasne o odvajanju od Srbije. Izvori Stejt Departmenta su kasnije priznali da je Sporazum tako napisan da se očekivalo da će ga Srbi odbiti.

  "Javno mi smo želeli sporazum", rekao je sekretar Stejt Departmenta Džejms Rubin, "ali privatno smo znali da su šanse da ga Srbi potpišu veoma male."

  Da bi bili sigurni da će Srbi odbiti i da bi utrli put NATO bombardovanju, SAD su dodale i Aneks B, gde piše da se "NATO trupama omogućava slobodno kretanje po celoj teritoriji Jugoslavije, uključujući vazdušni prostor i teritorijalne vode." Drugim rečima otvorena okupacija.

  Pretnja silom u diplomatiji, poznata kao "ruka na okidaču" korišćena je u prošlosti od strane sila kao što je nacistička Nemačka, ali pravni eksperti kažu da je ona jasno ukinuta Poveljom UN posle II svetskog rata.
  Integritet suverene države ne sme da dođe pod udar neke druge zemlje kojoj se ona ne dopada. Takav napad predstavlja agresiju."  Do sredine 1998. godine kada se NATO približavao proslavi 50. rođendana bez jasne perspektive i neprijatelja, američki državni sekretar Madlen Olbrajt je bila sve nestrpljivija za sukob sa Miloševićem. Ona je požurivala predsednika Klintona da bombarduje Srbe. Veliki broj tih odluka donet je usled borbi moći I ličnih ambicija u birokratiji. Madlen Olbrajt, koja je bila prva žena državni sekretar, želela je da bude zapamćena kao “odlučna”.
  -Kao što je Olbrajtova jednom rekla:
  “Kad već imate toliku vojnu moć, zašto da je ne upotrebite? Ako možete da bombardujete I naterate ljude da rade ono što vi hoćete, zašto da trošite vreme na osjetljive pregovore?
  Мадлен Олбрајт - јеврејка
  Џејмс Рубен - јевреј
  Стејт Департмент - јеврејска творевина (погледај им давидову звезду у грбу)

  Јевреји су најгора сорта људи. Хоће туђе, а после се "чуде" зашто их не волимо.

 10. #10
  Poznat lav8 (avatar)
  Učlanjen
  23.03.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.061
  Reputaciona moć
  116

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Мадлен Олбрајт - јеврејка
  Џејмс Рубен - јевреј
  Стејт Департмент - јеврејска творевина (погледај им давидову звезду у грбу)

  Јевреји су најгора сорта људи. Хоће туђе, а после се "чуде" зашто их не волимо.
  Imamo mi domacih dosta,da nam i strani neprijatelji ne trebaju!

  Jadno i zalosno!
  Vec su mnoge pale vlasti,pa ces i ti Bota pasti!

 11. #11
  Buduća legenda dragon x (avatar)
  Učlanjen
  29.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  REPUBLIKA SRPSKA
  Poruke
  26.505
  Reputaciona moć
  599

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio Crveni Vampir Pogledaj poruku
  Matora kuja, a Srbi je spasili

  Veliki Vojvoda, Gospodar Istoka i Bliskoistočni vladar te Car Ruske Zemlje (koja graniči gdje hoće) VLADIMIR PUTIN naređuje: neka bude svjetlost!!

 12. #12
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Кад је Слобо о томе причао, нико му није веровао.
  Ja medju prvima

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Мадлен Олбрајт - јеврејка
  Џејмс Рубен - јевреј
  Стејт Департмент - јеврејска творевина (погледај им давидову звезду у грбу)

  Јевреји су најгора сорта људи. Хоће туђе, а после се "чуде" зашто их не волимо.
  Jel' bi ti bio problem da zaobilazis moje teme ubuduce?

 14. #14
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
  Jel' bi ti bio problem da zaobilazis moje teme ubuduce?
  Наравно да није, али нећу. Све што кажем има ослонаце у чињеницама и не видим зашто бих се склањао. Теби ако смета истина о јеврејским злочинима према Србији, онда ниси србин него јеврејин.
  Poslednji put ažurirao/la DjukaRBC : 26.07.2010. u 03:39

 15. #15
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Наравно да не, али нећу.
  Da bi obesmislio svaku raspravu i krenuo kao po obicaju da ga drvish o Jevrejima, jel' da?

  Tako da nas ne zanimaju svi ovi fini Ameri i Nemci koji su nam kuvali chorbu, nego da samo proberemo Jevreje, pa cemo s ovima da se prijateljimo.

  Nije problem da se bude protiv Jevreja koji ucestvuju u svemu tome, ali ne samo protiv njih i ne zato sto su Jevreji.

  Mi smo Srbi, a ne Palestinci.

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Наравно да није, али нећу. Све што кажем има основе и не видим зашто бих се склањао. Теби ако смета истина о јеврејским злочинима према Србији, онда ниси србин него јеврејин.
  Smeta mi svako ko pokusava na pogreshnu stranu da kanalishe bes zbog nesrece koja nas je zadesila.

  Dakle, NATO, SAD, EU, Turska, marionetski rezim na vlasti.

  Svako ko pokusava da pusta "mamce" kako bi ih zastitio je njihov saucesnik.

 17. #17
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
  Da bi obesmislio svaku raspravu i krenuo kao po obicaju da ga drvish o Jevrejima, jel' da?

  Tako da nas ne zanimaju svi ovi fini Ameri i Nemci koji su nam kuvali chorbu, nego da samo proberemo Jevreje, pa cemo s ovima da se prijateljimo.
  Нико није рекао да су фини. Свако друштво има олош. Али хоћу рећи да су јевреји ти који воде коло и који су у врху свих међународних збивања. Наравно, не сви јевреји, већ њихова мафија са врха. Све чињенице на то наводе. Када почне нека прича о великим међународним злочинима, знај да ту увек има и јеврејских трагова.

  Nije problem da se bude protiv Jevreja koji ucestvuju u svemu tome, ali ne samo protiv njih i ne zato sto su Jevreji.
  Само ми реци ко је рекао да су једино јевреји кривци, или да су сви јевреји криви.

  Mi smo Srbi, a ne Palestinci.
  Mи смо Милане прошли као Палестинци. Исти је агресор у оба случаја.

 18. #18
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
  Smeta mi svako ko pokusava na pogreshnu stranu da kanalishe bes zbog nesrece koja nas je zadesila.

  Dakle, NATO, SAD, EU, Turska, marionetski rezim na vlasti.

  Svako ko pokusava da pusta "mamce" kako bi ih zastitio je njihov saucesnik.
  Ово што си рекао јасно наводи оне слабије упућене на погрешну страну. То ти је можда и циљ. Ко гарантује да ти ниси поставио "мамаце" не би ли скренуо мржњу са главних криваца.

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Argeș
  Poruke
  16.552
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio dragon x Pogledaj poruku
  cionisticka pigi vigi pedala. jos su tu kreaturu srbi spasavali od nacista..

  u mom kraju bi je eventualno stavili u obor i posle na kolj.

  svima bi bilo bolje

 20. #20
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Ово што си рекао јасно наводи оне слабије упућене на погрешну страну. То ти је можда и циљ. Ко гарантује да ти ниси поставио "мамаце" не би ли скренуо мржњу са главних криваца.
  Jeste, ja sam postavio Amerikance, Nemce, Turke itd. u avione i poslao ih da nas bombarduju.

  I Kostunicu i Djindjica sam licno ja doveo na vlast i platio Veranu osnivanje B92.

  Sve da bih mogao da te zavaram da su nam se oni nahebali majke, a ne Jevreji

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio lav8 Pogledaj poruku
  Gde nam denacifikator da malo denacifikuje na ovoj temi!

  Pojela maca jezik!
  A, pa to su ovi denacifikatori iz Borkinog centra za dekontaminaciju

  Oni u Srbiji vide samo onaj nacizam koji se opire NATO-u, EU i nezavisnosti Kosova

 22. #22
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
  Jeste, ja sam postavio Amerikance, Nemce, Turke itd. u avione i poslao ih da nas bombarduju.

  I Kostunicu i Djindjica sam licno ja doveo na vlast i platio Veranu osnivanje B92.

  Sve da bih mogao da te zavaram da su nam se oni nahebali majke, a ne Jevreji
  Немој сад те причице. Тачно знаш шта сам рекао и на шта мислио. Циљ овог твог поста служи да моју реченицу унизи неоснованим подсмевањем.

 23. #23
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Немој сад те причице. Тачно знаш шта сам рекао и на шта мислио. Циљ овог твог поста служи да моју реченицу унизи неоснованим подсмевањем.
  Ne citam misli.

 24. #24
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
  Ne citam misli.
  Ако не знаш да читаш мисли, читај реченице. Ако је ћирилица проблем, реци да пребацим на латиницу?

 25. #25
  Elita
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Argeș
  Poruke
  16.552
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Džon Pildžer – istina o NATO agresiji

  John Pilger - What Makes A Suicide Bomber?

Slične teme

 1. Džon Golsvordi
  Autor Viruses u forumu Književnost
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 22.07.2009., 11:41
 2. Odgovora: 44
  Poslednja poruka: 28.02.2007., 17:34
 3. O agresiji bez agresije
  Autor Duh Sekire u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 27.06.2005., 14:30

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •