Sodomija
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 41

Tema: Sodomija

 1. #1
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano Sodomija

  SODOMIJA – PRESTUP PRED BOGOM I LjUDSKOM PRIRODOM*(* Termin "sodomija" (od biblijskog Sodoma i Gomora) autor upotrebljava da označi homoseksualizam i druga izopačenja seksualnog nagona.


  Jedan od užasnih rezultata seksualne revolucije jeste najšira rasprostranjenost sodomije – najtežeg prestupa pred Bogom i ljudskom prirodom.

  Prema podacima iz izveštaja doktora Alfreda Kinsija, 1948. godine, 10 odsto muškaraca i žena u uzrastu od 16 do 55 godina bili su homoseksualci ili lezbejke, a 37 odsto muškaraca je bilo sklono homoseksualnosti.( Kinsey report, N.Y., 1948.)


  Posle seksualne revolucije i široke propagande homoseksualnosti, broj homoseksualaca i lezbejki je porastao 2.5 do 3 puta, tj. dostigao je procenat od 25 – 30 odsto odraslog stanovništva. Ako se doda broj Amerikanaca koji su bar jednom praktikovali homoseksualni čin, onda se procenat američkih homoseksualaca penje na najmanje 40 odsto stanovništva. U SAD, Engleskoj, Nemačkoj i drugim zapadnim zemljama sodomija nije samo legalizovana, već ima i olakšice. Prema zakonima ovih zemalja, homoseksualci imaju pravo da zaključuju brakove, da usvajaju decu, da predaju u dečijim ustanovama i školama. Gotovo u svim ovim zemljama homoseksualci su članovi vlada (1997. godine u vladi SAD su bila dva homoseksualca, a u Engleskoj tri).

  Sodomija je nerazdvojni deo judeo-talmudske kulture i uvek je imala militantni antihrišćanski karakter.

  U Bibliji (Knjiga Postanja, gl. 19) govori se o gradovima Sodomi i Gomori čiji su žitelji praktikovali homoseksualnost i pedofiliju. Sva težina prestupničkog ponašanja sodomista sastojala se u nenormalnosti i izopačenosti njihovog polnog ponašanja, što je proizvodilo protivprirodne poroke obeščašćivanja dece i opštenja s muškarcima, kasnije nazvane "sodomitskim grehom" prema nazivu toga grada.(Толковая ; Библия ; А. ;. П. ;. Лопухина, ;, Стокгольм, 1987, ;, 1987, Т 1, ; 1, стр, 121.) O rasprostranjenosti ovih čudovišnih prestupa među drevnim Jevrejima, a naročito među razvratnim sodomistima, svedoči čitav niz biblijskih izvora (Post. XIII, 13; XIX, 19; Lev. XVIII, 24 – 30; XX, 23 – 24; Is. III, 9; Jer VI, 15; Prem. X, 8; Mt. X, 15; XI, 23 – 24; 2 Petar II, 6 – 8; Jud. 7 i dr.).


  Sodomija se u hrišćanskoj etici smatra strašnim, smrtnim, grehom, prestupom protiv Boga i ljudske prirode. Razobličeni sodomisti kažnjavani su strašnom smrću. U Nemačkoj su tokom XV – XVI veka, na primer, homoseksualce i lezbejke bacali zverima ili spaljivali na lomači.(100 Jahre Schwulnenbewegung, 1997, str. 18, 20.) Sve do XX veka zakonodavstvo hrišćanskih država su predviđalo je kažnjavanje homoseksualizma.

  Sodomijski pokret je uvek išao ruku pod ruku s "jevrejskom emancipacijom" i bio je predvođen zajedničkim vođama. Sami sodomisti smeštaju početak svoje borbe na kraj XIX veka. Godine 1997. u San Francisku, svojevrsnoj svetskoj prestonici sodomista, proslavljena je stogodišnjica borbe za "seksualno oslobođenje". Povodom ovog "praznika" bilo je objavljeno mnoštvo svakojake literature i brošura posvećenih istoriji sodomije. Iz nje proizlazi da su na izvoru sodomitskog pokreta stajala dva poznata delatnika judeo-talmudske kulture – Sigmund Frojd i Magnus Hiršfeld.


  Sigmund Frojd, kumir svetskog jevrejstva, bio je pravoverni Jevrejin, naročiti poštovalac kabale, i, takođe, član masonske lože "Bnaj-Brit" kao i cionističke organizacije.(CDL report, October, 1985. p. 8) Frojdovi naučni pogledi predstavljaju razvoj ideja iz kabale u oblasti psihologije. Po kabalističkom učenju, zadovoljstvo nije samo osnovna kategorija života, već i njegov cilj. Energija zadovoljstva je ovaploćenje celokupnog suštastva. Ovakve bogohulne ideje, sa hrišćanske tačke gledišta, Frojd je primenio u svojoj teoriji psihoanalize: čovek živi prema principu zadovoljstva – teži da zadovolji svoje želje, pre svega seksualne celokupna ljudska kultura predstavlja sublimaciju nezadovoljenih seksualnih želja, čovenovog "libida". Ako ne zadovoljava svoje želje, ta energija odlazi u oblast nesvesnog i počinje da ga iznutra traumira. Izbaviti se od ove traume moguće je jedino pomoću psihoanalize. I dalje Frojd izvlači važan zaključak za sodomiste, što upravo predstavlja razvoj ideja kabale: čovek je izvorno biseksualan i bilo koji njegovi prohtevi u seksualnoj sferi potpuno su prirodni. Sve zabrane u ovoj oblasti potiču od religioznih (čitajte hrišćanskih) predrasuda.


  Ono što je Frojd postavio na planu teorije, Hiršfeld je počeo da realizuje u životu. Godine 1896. Hiršfeld je publikovao članak pod nazivom "Sapfo i Sokrat", u kojem je tvrdio da je sodomija potpuno normalna pojava i da društvo ne treba da je osuđuje. Pomoću novca bogatih Jevreja Hiršfeld je 1897. godine osnovao "Naučni humanitarni fond" – prvi u istoriji legalni savez sodomista, započevši aktivnu propagandu homoseksualizma i bučnu kampanju za izmenu zakona u Pruskoj kojim se zabranjuje homoseksualizam među muškarcima.


  Od 1903. do 1922. godine Hiršfeldov sodomijski savez je izdavao prvi u svetu almanah homoseksualaca i lezbejki – "Godišnjak za ljude neopredeljene seksualne orijentacije". Hiršfeld je uspeo da dobije podršku homosekualaca na visokim položajima koji su bili u okruženju Vilhelma II. Iz zatvora su bile puštene hiljade sodomista prestupnika. Godine 1907. buknuo je veliki politički skandal – slučaj Moltke-Hardem-Elenberg – tokom kojeg je nemačko društvo saznalo da sodomisti koje su podržavale jevrejske vođe imaju moćnu podršku u vladi.


  Posle Prvog svetskog rata organizovani sodomijski pokret proširen je još jednim udruženjem. Uporedo s "Naučnim humanitarnim fondom" počinje da "radi" i "Institut za seksualnu nauku" pod rukovodstvom istog Hiršfelda. Institut postaje centar sodomijskog razvrata ne samo za celu Nemačku, već i za druge zemlje.


  Godine 1919. pod njegovim pokroviteljstvom izlazi film koji propagira homoseksualnost. U Nemačkoj, Engleskoj i SAD niču desetine sodomijskih organizacija sa svojim novinama, časopisima, klubovima i čak hotelima za zabavu.


  Od 1919. godine nemački Jevrejin A. Brend je počeo da objavljuje novine "Evgenije" – organ "muške kulture, prijateljstva i slobode". Sa izvesnim E. Fazbinderom, 1921. on izdaje sodomijske novine "Prijateljstvo i sloboda (protiv buržoaskog morala)". Od 1924. one su počele da izlaze pod nazivom "Prijateljstvo", proglašavajući se organom svih homoseksualaca i lezbejki. (100 Jahre Schwulenbewegung, 1997, str. 89-90)


  U SAD su sodomisti organizovali svoj savez u Čikagu (1924.), u Francuskoj – u Parizu, u Engleskoj – u Londonu i Mančesteru.


  Nastaje i svetska organizacija sodomista - "Svetska liga za seksualne reforme", koja je 1923. godine okupila u svojim redovima oko 130 hiljada homoseksualaca i lezbejki.( Рассел ; Пол, 100 ;, 100 кратких ; описаний ; геев ; и ; лесбиянок, ;, М., 1996., ;., 1996., стр. 35.)


  Podržani od jevrejskih krugova, sodomisti u cilju širenja svog uticaja primenjuju najprljavija sredstva – mito, ucenu, zastrašivanje. Primer za takvu praksu pružio je sam Hiršfeld. Postoje podaci prema kojima je upravo on bio uzrok samoubistva industrijalca Alfreda Krupa 1902. godine, objavivši u jednim berlinskim novinama informaciju o njegovim homosekusalnim vezama. Kako su primetile čak i njegove pristalice: "Hiršfeld je, po svedočenju ljudi koji su ga okruživali, za postizanje političkih ciljeva bio spreman na ucenu. Nije se zaustavljao pred informacijama intimnog karaktera. Budući da je narušavao profesionalnu etiku, to je dalo povoda jednom delu njegovih sledbenika na čelu s Benediktom Fridlanderom da se odvoje od njega i da obrazuju paralelan pokret, nazvavši ga Društvom netrivijalnog".


  Ispadi i prestupi sodomista počeli su da izazivaju ogorčenje u mnogim zemljama. Postoji mnogo primera da su obični, normalni ljudi, negodujući, tukli prestupnike, razbijajući i palećii kancelarije njihovih saveza i redakcija. Godine 1920., na primer, gnevni građani su razjurili miting sodomista u centru Minhena, a samog Hiršfelda su dobro istukli. Posle 1933. godine u Nemačkoj je bio obnovljen Zakon protiv homoseksualaca, posle čega su mnoge sodomiste ponovo smestili u zatvor, a njihovu "nepristojnu literaturu" spalili.


  Posle Drugog svetskog rata sodomijski pokret ponovo jača. Pod pokroviteljstvom "Međunarodnog komiteta za seksualnu ravnopravnost" održavaju se svetski kongresi sodomista.


  Na primer, od 29. avgusta do 2. septembra 1952. u Frankfurtu na Majni održava se Drugi kongres za seksualnu ravnopravnost. Ovaj kongres je bio poslednji na kojem je liderstvo pripadalo sodomistima iz Nemačke. Pedesetih i šezdesetih godina centar seksualnih prestupnika se premešta u Sjedinjene Države. Imena američkih homoseksualaca – A. Kinsija, I. Veresa, D. Argoa, J. Vizenbaha, R. Vizenhagena – postaju svima poznata, pojavljuju se u milionskim izdanjima najvećih novina i časopisa u SAD. U Njujorku nastaje "Front za oslobađanje seksualnih manjina", koji je postao glavni štab za sprovođenje seksualne revolucije u delu za propagandu i uvođenje sodomijstva. Akcije sodomista zadobijaju otvoreno militantan karakter. Tako su u leto 1969. godine u njujorškom kafeu "Stounvol in" homoseksualci i lezbejke podigli "ustanak" protiv policije i svih koji su istupili protiv njih. Prestupnici su premlaćivali policiju, palili kuće. U "ustanku" je učestvovalo više od dve hiljade sodomista iz Njujorka i okoline. Od tog vremena sodomisti su počeli da diktiraju svoje uslove vlastima. Homoseksualci i lezbejke ne samo da su dobili sva juristička prava o kojima sam govorio na početku poglavlja, već su dobili i posebnu zaštitu od "predrasuda". Američko zakonodavstvo zabranilo je čak i da se protestuje protiv sodomista, a o delovanju protiv njih da i ne govorimo.


  Sodomija je postala način života velikog dela Amerike. Njegov simbol danas je jevrejska glumica, lezbejka Madona (pravo ime joj je Lujza Čikone). Teško je naći takvu koncentraciju banalnosti, neukusa i otvorene raspuštenosti, na čemu je ona, zapravo, i napravila svoju karijeru. Pred licem cele Amerike ova sodomistkinja stalno se ruga hrišćanskoj Crkvi, bogohulno manipulišući krstom između svojih nogu. Proglasivši se biseksualkom, američka porno zvezda "pravi novac" baveći se sodomijom direktno na sceni, učestvujući u panseksualnim orgijama, masturbirajući pred očima gledalaca.(Evo, na primer, jednog, možda i ne najprovokativnijeg šou-programa, koji je održala sodomistkinja Madona i koji je prikazan na mnogim centralnim kanalima američke televizije. Ovaj šou, na koji je bilo pozvano dve hiljade ljudi, i koji je gledala "cela Amerika", ubedljivo odražava nemoralnost i sodomijski duh ove zemlje. Na prvom spratu, u belo-ružičastim nijansama sale bili su mladi muškarci zažarenih pogleda, kojima su jedva kožnim remenima bila pokrivena stidna mesta. Vezani lancima za pod i zidove, izvodili su telima seksualne pokrete.
  Na sredini sale uzdizala su se tri Podijuma. Na svakom su igrale – zapravo plesom pravile erotske "poeme" crnkinje u kratkim šorcevima, sa prozračnim pelerinama i vojničkim čizmama. Na ogromnom ekranu "vrteo" se novi video-spot pevačice – "Erotika": obnažena Madona ljuljala se u visećoj mreži, kupala se u okeanu, igrala sa drugaricama.
  Oko 10 sati je došla Madona lično. Haljina u stilu XVIII veka s "dubokim" dekolteom, cipele s ogromnim potpeticama, s kosom upletenom u dve kike pri vrhu. Sodomistkinja Madona ličila je na malu devojčicu. Svita se popela na drugi sprat, prošla kroz salu i zaustavila se na podijumu, gde su mladiću tetovirali polni ud. Madona se približila mladiću, izvukla novčanicu od dvadeset dolara: "Možeš li mi napraviti dete?" – pitala je smejući se. Poseta je bila kratka, i kroz pola sata sodomistkinja je napustila za nju pripravljeno "polje čudesa".)


  Osamdesetih i devedsetih godina u Americi postaju popularne sodomitske svadbe. Hiljade homoseksualaca i lezbejki sklapa zakonite "istopolne brakove", a u nekim državama čak im daju i prednost prilikom usvajanja dece.


  Sodomitski lideri su zahtevali da se njihovi brakovi crkveno posvećuju. Žučni protesti jednog dela hrišćanskog sveštenstva bili su brzo ugušeni uz pomoć vlasti.


  Prvi su zahtevima sodomista odgovorili Jevreji. Reformatorske sinagoge su, bez posebne formalnosti "posvećivale" brakove homoseksualaca i lezbejki. Da bi se razvejale sumnje nekih kolebljivih rabina, u Filadelfiji je sazvana Centralna konferencija rabina reformatorskih sinagoga (ukupno 1750 rabina), koja je zvanično odobrila sodomijske svadbe. "Odluka konferencije" izjavio je rabin A. Krolov iz sinagoge u Vestfildu (Nju Džersi) "ima obavezujući karakter." (San Francisco Chronicle, 29. 3. 1996.)


  Sodomija je, takođe, bila odobrena od strane mnogih "hrišćanskih" crkava SAD, i to od luterana, kalvinista, evangelista, a takođe i od Episkopalne crkve, unitarista i metodista.


  Leta 1997. sodomisti celog sveta proslavljali su stogodišnjicu organizovanog sodomijskog pokreta, koji je trijumfovao nad hrišćanskim "predrasudama". Tokom gotovo četiri meseca sodomisti su sprovodili pripreme po glavnim ulicama San Franciska, koje su bile ukrašene zastavicama homoseksualaca i lezbejki – "dugom".(Ove zastave uvek vise na kućama u kojima žive sodomisti. U kvartu Kastro (San Francisko) cele ulice pripadaju sodomistima. Tu se nalaze mesta za zabavu kafei, sumnjivi lokali.)


  Sodomijski "praznici" održavani su u koncertnim salama, kulturnim centrima, bibliotekama i muzejima. "Kulturni program "praznovanja su organizovali i finansirali sodomijske i jevrejske organizacija – "Centar homoseksualaca i lezbejki San Franciska", "Geteov institut", "Harvej milk institut", "Centar holokausta Severne Kalifornije", "Komitet za održavanje festivala jevrejskih filmova".


  "Kulturni program" je, između ostalog, uključivao:

  – ciklus lekcija iz istorije i prakse homoseksualizma i lezbejstva u biblioteci Gete instituta i u glavnoj gradskoj biblioteci.
  – koncert horova homoseksualaca i lezbejki u Velikoj sali masonskog templa Kalifornije;
  – prikazivanje klasičnih filmova o životu homoseksualaca i lezbejki u gradskim bioskopima;
  – održavanje konkursnog festivala sodomitskih filmova u glavnoj bioskopskoj sali sodomista u kvartu Kastro;
  – otvaranje Muzeja seksologije po imenu Magnusa Hiršfelda.(Ulaz u muzej košta 35 dolara, u sredini velike sale je podijum, oko njega u specijalnim ložama su prilegli posetioci kojima se služe aromatična uzbuđujuća jela i pića, na podijumu se odvijaju "seksualne igre" različitih "seksualnih orijentacija". Uz salu su sobe sa velikim krevetima gde posetioci odvode (uz posebnu naplatu) "eksponat" koji im se dopao.)

  Kulminacija sodomitskih praznovanja je bila velika gej-parada po glavnim ulicama međunarodne prestonice sodomista. Upravo sam se tada nalazio u San Francisku i bio sam svedok prave satanističke predstave, čiji prizori kao da su sišli sa Gojinih fantazmagoričnih predstava. Nisam mogao da zamislim da je sve to moguće videti na javi.


  Premda se gej-parada od 1970. svake godine održava u San Francisku (ovo je bila XXVII), stanovnici su u jedan glas govorili da ovako nešto još nisu videli. Prema zvaničnim podacima, u sodomijskom sabatu je učestvovalo od 500 hiljada do 700 hiljada ljudi, od 10 ujutru do 18 sati uveče.(San Francisco Chronicle, 30. 6. 1997.) Ulice bliže centru bile su pune gomila sodomista i onih koji su ih podržavali. Ja sam došao u ulicu u kojoj se održavala parada mnogo pre početka. Međutim, svuda su se već komešali homoseksualci i lezbejke koji su pripremali svoju tehniku, transparente, zastave, satanističke i sodomitske simbole i oznake. Prvo što je odmah padalo u oči jesu masovnost i odlična organizacija. Na prvi pogled je bilo vidljivo da je u sve to bio uložen ogroman novac – desetine miliona dolara.


  Veliku gej-paradu otvorio je lično gradonačelnik San Franciska, Vili Braun, a s pozdravnim govorima sodomistima su se obratili i predstavnici vlade i Kongresa SAD. Sa izrazima saosećanja prema sodomistima nastupila je član Kongresa SAD, lezbejka S. Suhurner.


  Paradu je otvorilo 200 parova lezbejki, grudi obnaženih do pojasa, na motorima. Mnogima od njih grudi su bile živo obojene, a pojedine su na stomacima imale nacrtane satanističke znake. Lezbejke su vozile polako, uzvikujući svoje parole a one koje su sedele pozadi na motociklima, bacale su u gomilu paketiće s prezervativima i sodomijskim lecima.


  Iza lezbejki dolazili su isto tako motorizovani parovi homoseksualaca. Oni su bili obojeni i iscrtani više od lezbejki: naročito "prijatelji" muškog pola koji su sedeli na zadnjem sedištu.


  Iza motorizovanih lezbejki i homoseksualaca sledila je kolona sodomista na biciklima.

  Na nekoliko vozila sa platformama prodefilovali su članovi sportskih klubova homoseksualaca, poput sovjetskih komsomolaca dvadesetih godina, izvodeći sportske radnje i izvikujući parole.

  Neprestano je treštala glasna muzika, odzvanjale su pesme koje su izvodili sodomijski orkestri i horovi.

  Posle prolaska motociklista i sodomista na vozilima sa platformama, ulicama su prošle beskrajne kolone, poređane u redove, pešaka sodomista i ostalih izopačenika.

  Zvečeći lancima i šibajući bičevima promarširali su mračni mazohisti i sadomazohisti.

  Na kratkom odstojanju od pešaka sodomista kretali su se, na desetak motocikala, zoofili – muškarci i žene. Na sedištima motocikala, pored svakog je sedela omiljena životinja – po pravilu, pas.

  Motocikliste su opet smenile kolone pešaka sodomista. Posebno su išle kolone homoseksualaca Azijata – Japanaca, Kineza, Korejanaca.

  Posle azijatskih sodomista i kolone homoseksualaca i lezbejki periodično su počele da se smenjuju grupe pojedinaca i organizacija za podršku sodomistima. Prolazili su mnogobrojni automobili s natpisima pozdrava i podrške od strane državnih, religioznih i kulturnih ustanova Amerike. Poseban utisak su proizvele luksuzne limuzine koje koriste viši državni činovnici i rukovodioci velikih korporacija. Među ovim limuzinama nalazile su se i one s predstavnicima Vlade i Kongresa SAD.

  U zasebnim kolonama prošli su biseksualci i transseksualci, a za njima ponovo različite organizacije za podršku sodomistima.

  Živu sliku je pružala velika kolona ispred koje je na transparentu bilo napisano: "Jevreji za podršku homoseksualaca i lezbejki". Jevreji su, uz gromoglasnu muziku, položivši ruku na rame jedan drugom, obrazovali kolo i plesali nacionalne igre pozivajući sve Jevreje da im se priključe.

  Stotine vozila s platformama na kojima su umetnici izvodili muzičke numere ponovo su smenjivale kolone i grupe za podršku sodomistima – od strane televizije, fudbalera, pilota itd.

  Defilovali su i američki sveštenici. Ispred svake je nošen transparent sa imenom crkve koja podržava sodomiste. Naročito je mnogobrojna bila kolona Episkopalne crkve San Franciska, koju je predvodio episkop Sving, inicijator stvaranja Crkve Antihristove – Organizacije ujedinjenih religija. Iza episkopalaca sledili su luterani, zatim baptisti, metodisti, unitarij anci, Gradska crkva, evangelisti i dr. Neki su nosili bogohulne parole poput: "Bog-gej", "Bog voli svu svoju decu". 2. #2
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano

  Samo da predocim koliko (da) je to i kod nas zastupljeno, ali jos u povoju.

  Sta li nas ceka?

 3. #3
  Primećen član srebro (avatar)
  Učlanjen
  30.01.2004.
  Lokacija
  Helsinki
  Poruke
  664
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Kazanova
  Samo da predocim koliko (da) je to i kod nas zastupljeno, ali jos u povoju.

  Sta li nas ceka?
  A što si se ti tako straight i moralan uspaničio? Da se nisi uplašio za svoje dupe ili ti je krivo što ne smeš i ti da probaš?

 4. #4
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  07.05.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  199
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano

  Ala si se ti raspisao...

 5. #5
  Početnik
  Učlanjen
  21.10.2004.
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  15
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Prijatelju, srbine svaka ti cast i nastavi da citas literaturu koju si citao i do sada. Preporucujem ti dr. Ratibora Djurdjevica. Udarili su na hriscanstvo i vidis sta se desava sa nama...znas o cemmu pricam. Jedan po jedan i imace nas gomila. Branicemo se od pederastije ako treba i mecima.

 6. #6
  Veoma poznat
  Učlanjen
  07.12.2003.
  Lokacija
  bg
  Poruke
  11.980
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  od cega se branis mecima, od napasnih momaka
  ok
  mislila sam da je sodomija sex sa zivotinjama
  ma dajte ljudi svi vole da probaju sve a toga ima oduvek i shta sad

 7. #7
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano

  Plasim se za guzu, ruku na srce :wink:

  Kada bi neki mladic ili devojka od 15-estak godina postavili normalna pitanja o sexu ili uopste zeleli da se obrazuju po tom pitanju, tesko gde bi imali gde da nadju. Gotovo su retke i novine u kojima postoje ljubavne price, saveti... Negde gde bi imali da steknu pravu sliku o suprotnom polu.

  Naravno, o homosexualizmu, biseksualizmu... i ostalim devijacijama moze se cuti maltene svugde, cak se to i propagira i opravdava da je to nesto normalno... samo to niko ne shvata (daleko smo od kulturnog sveta, kazu). Na radiju 202 emisija drugaciji od drugih je redovna emisija... Tu ****** normalno, velicaju svoju bolest pa jos kada se cuje da su i neki poznati umetnici homici, sta mladi mogu da zakljuce? I ne samo to, popularne licnosti i zvezde estrade, filma, mode... se dice time (da li se neko mentalno poremecen hvali svojom bolescu, kao ovi sto rade?).

  Prema tome, mladi mogu da zakljuce: budi homic, to je cool... samo homici su bili veliki i slavni.

 8. #8
  Ističe se Captain Jack Sparrow (avatar)
  Učlanjen
  29.02.2004.
  Lokacija
  Neverneverland
  Poruke
  2.347
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Kazanova
  Plasim se za guzu, ruku na srce :wink:

  Kada bi neki mladic ili devojka od 15-estak godina postavili normalna pitanja o sexu ili uopste zeleli da se obrazuju po tom pitanju, tesko gde bi imali gde da nadju. Gotovo su retke i novine u kojima postoje ljubavne price, saveti... Negde gde bi imali da steknu pravu sliku o suprotnom polu.

  Naravno, o homosexualizmu, biseksualizmu... i ostalim devijacijama moze se cuti maltene svugde, cak se to i propagira i opravdava da je to nesto normalno... samo to niko ne shvata (daleko smo od kulturnog sveta, kazu). Na radiju 202 emisija drugaciji od drugih je redovna emisija... Tu ****** normalno, velicaju svoju bolest pa jos kada se cuje da su i neki poznati umetnici homici, sta mladi mogu da zakljuce? I ne samo to, popularne licnosti i zvezde estrade, filma, mode... se dice time (da li se neko mentalno poremecen hvali svojom bolescu, kao ovi sto rade?).

  Prema tome, mladi mogu da zakljuce: budi homic, to je cool... samo homici su bili veliki i slavni.
  Tako je ! u potpunosti se slazem i sa tobom i sa pokretacem teme i treba da se nesto uradi po tom pitanju !

 9. #9
  Aktivan član random_cloud_form (avatar)
  Učlanjen
  30.03.2004.
  Lokacija
  cloudless sky
  Poruke
  1.609
  Reputaciona moć
  67

  Podrazumevano

  wow!
  jesu te to pustili za vikend

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  07.12.2003.
  Lokacija
  bg
  Poruke
  11.980
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Kazanova
  samo homici su bili veliki i slavni.
  pa i jesu

 11. #11
  Iskusan chokolada (avatar)
  Učlanjen
  12.05.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  5.226
  Reputaciona moć
  106

  Podrazumevano

  Citat Original postavio random_cloud_form
  wow!
  jesu te to pustili za vikend
  Sto? Krivo ti sto tebe nisu?

 12. #12
  Početnik
  Učlanjen
  15.07.2003.
  Poruke
  47
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano

  da li pod sodomiju spada i analni sex sa osobom zenskog pola

 13. #13
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano

  Citat Original postavio Ivica
  da li pod sodomiju spada i analni sex sa osobom zenskog pola
  NE! Mada ce neki puritanci i to uzeti kao primer (kao sto je i oralni jedno vreme bio proglasen) neceg nemoralnog. Sodomija je, drugim recima razvratnost, odnos koji nije musko - zenski.

  Jos nesto sam zaboravio da dodam: Sodomije je bilo i u antickom dobu. Herodot je opisivao ritual u Egiptu u kome su mlade, nevine devojke, gubile nevinost sa jarcem (verovatno se odatle i zadrzao izraz razjariti a misli se na potenciju).

  U cetvrtoj knjizi Mojsijevoj (trenutno ne mogu da pogledam i kazem tacno) se zabranjuje odnos sa zivotinjom (zivincetom - kako se kaze u bibliji) i nalaze se da se ubije i covek i to zivince...
  Da toga nije bilo, kako bi se moglo nesto zabraniti?!
  Kako se moze zabraniti kloniranje, ako pre toga kloniranja nije ni bilo... ili mozda put na Mars?! Samo se pitam.

  Sodomija je bolest i kao takva se treba tretirati, jer coveku je muka citajuci na ovom forumu postove koje pisu raznorazni ****** i lezbejke i to mladom coveku, oba pola, sa nerazvijenom svescu i bez iskustva, shvata to kao nesto normalno. U istom nivou bih poredio sa kriminalom. Mladi, gledajuci ili citajuci o kriminalu, shvataju to kao nesto normalno.

  Ovaj forum citaju klinci, tj, dostupan je svakome, sto je dobro ali...

 14. #14
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  09.08.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  294
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano

  E ljudi čuh neki dan priču (ne znam da li je trač ili istina) da će da zabrane one španske serije. Stvarno su preterali sa njima i to nije tema, ali nešto mi pada na pamet da nikad nisam čula ili pročitala negde da se u tim serijama makar pomenu homoseksualci. Malo je čudno, ako je istina, ali je baš tema za razmišljanje. Ili nije. :shock:

 15. #15
  Elita
  Učlanjen
  10.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.352
  Reputaciona moć
  202

  Podrazumevano

  e pa meni je muka od ovog teksta.mogu da reagujem na svaku recenicu al nemam vremena za bacanje.zapeo si za hriscanstvo a ovamo za svaki greh treba da se spali gresnik da se prebije....ako si toliki hriscanin dovedi nekog pedera u kucu pa ga preobrati.ako te napadne "ko tebi samar ti mu okreni i drugi obraz".i sta sad ako su ****** clanovi vlade?valjda je bitno kakvi su politicari a ne sta rade u krevetu.tumacis hriscanstvo kako se tebi svidja.ako hoces da znas po hriscanstvu svaki sexualni cin koji nema za cilj potomstvo je GREH.znaci i analni s devojkom i felacio i odnos sa kondomom.a madonna je carica i nije jevrejka (a i da jeste nije bitno)nego italijanka.informisi se malo bolje.

 16. #16
  Primećen član
  Učlanjen
  23.08.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  672
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Da i ja prozborim koju...

  Inache se ne javljam vishe na teme na forumu, osim naravno na "Da li vredi truda hvatati labooda" 8) ali kada naidjem na ovakav topic moram da podrzim autora. Najzad jedna temica kojoj je potpuno mesto ovde, obogacena konkretnim istorijskim primerima i nauchnim definicijama. I ma koliko voleo da napishem neshto duhovito kada se ubacim u neku diskusiju ovde, sada to ne mogu jer smatram ovaj problem preozbiljnim. Mislim da ovakva tema o sexu ne sme imati zajedljive komentare.
  Osim ovakvih zakljuchaka, naravno:

  Citat Original postavio Kazanova

  Herodot je opisivao ritual u Egiptu u kome su mlade, nevine devojke, gubile nevinost sa jarcem (verovatno se odatle i zadrzao izraz razjariti a misli se na potenciju :shock: ).

  I kada je rekao
  Citat Original postavio Kazanova
  Samo da predocim koliko (da) je to i kod nas zastupljeno, ali jos u povoju.

  Sta li nas ceka?
  mora da shvati da je pogreshio i da je to ruzno dete u nashim krajevima odavno izashlo iz pelena i ne samo prohodalo nego vec trchi! Pa je tako i ovde vec tanka granica izmedju sodomije i drugih devijacija, toliko su blizu da se to ne moze razgranichiti jasno:

  Citat Original postavio Ivica
  da li pod sodomiju spada i analni sex sa osobom zenskog pola
  A kada su u pitanju shpanske serije, vidite da se ljudi s pravom pitaju da li se i one pojavljuju u ovoj kategoriji, u stvari znaju da nije tako, ali im cela ta maskarada mirishe na slichno, puno pozdrava za istomishljenike:
  Citat Original postavio d-mol
  E ljudi čuh neki dan priču (ne znam da li je trač ili istina) da će da zabrane one španske serije. Stvarno su preterali sa njima i to nije tema, ali nešto mi pada na pamet da nikad nisam čula ili pročitala negde da se u tim serijama makar pomenu homoseksualci. Malo je čudno, ako je istina, ali je baš tema za razmišljanje. Ili nije. :shock:

  Kada sam preleteo preko tudjih javljanja i ovlash ih prokomentarisao treba i ja da nabacim neshto svoje. Ali ne znam shta. Ne vidim reshenja. Kao i sve bolesti drushtva i sodomiji je trebalo vreme da zazivi, nashla je plodno tlo u ovom djubretu od vremena chiji je rep za nama, a glava nas josh steze zubima, pa sada kada se to desilo, kada stasava, nikada nece biti iskorenjena. Pravo reshenje moze biti dati priliku mladima da saznaju o tome, dati im informacije, rizikovati i nadati se da nece biti kontraefekta. Pozdrav od konzerve, milenceta...

  p.s. a je li opshtenje sa azdajama sodomija?

 17. #17
  Primećen član
  Učlanjen
  23.08.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  672
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano i josh ovo

  Citat Original postavio hanibal77
  e pa meni je muka od ovog teksta.mogu da reagujem na svaku recenicu al nemam vremena za bacanje.zapeo si za hriscanstvo a ovamo za svaki greh treba da se spali gresnik da se prebije....ako si toliki hriscanin dovedi nekog pedera u kucu pa ga preobrati.ako te napadne "ko tebi samar ti mu okreni i drugi obraz".i sta sad ako su ****** clanovi vlade?valjda je bitno kakvi su politicari a ne sta rade u krevetu.tumacis hriscanstvo kako se tebi svidja.ako hoces da znas po hriscanstvu svaki sexualni cin koji nema za cilj potomstvo je GREH.znaci i analni s devojkom i felacio i odnos sa kondomom.a madonna je carica i nije jevrejka (a i da jeste nije bitno)nego italijanka.informisi se malo bolje.
  ...vidim ovaj ovoliko agresivan komentar i ne znam zbog chega? Kazanova je izneo svoje mishljenje, zna chovek sve te chinjenice koje si i ti, hanibale, izbacio, i nije u svojim rechenicama negirao nishta od toga. Mozda nekom nije bitno shta politichar koji vodi njegovu drzavu radi u krevetu, ali mene malo muchi sumnja da bi taj donosio ispravne odluke po mene ako je veche pred toga ***** kokoshku u kabinetu. Mislim, ta odluka koju je doneo nije dobra ni po koku, valjda... I stvarno je granica opasno tanka, chak i duhovne vodje pokleknu pred boleshcu, primeri su mnogi sveshtenici, precutna sodomija ih jashe. A shta da se radi? To je pitanje koje je chovek postavio! Ne smemo mlade kljukati odobravanjem takvih stvari. Moje skromno mishljenje...

 18. #18
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  09.08.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  294
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: i josh ovo

  [quote="milence"]
  Citat Original postavio hanibal77
  e pa meni je muka od ovog teksta.mogu da reagujem na svaku recenicu al nemam vremena za bacanje.zapeo si za hriscanstvo a ovamo za svaki greh treba da se spali gresnik da se prebije....ako si toliki hriscanin dovedi nekog pedera u kucu pa ga preobrati.ako te napadne "ko tebi samar ti mu okreni i drugi obraz".i sta sad ako su ****** clanovi vlade?valjda je bitno kakvi su politicari a ne sta rade u krevetu.tumacis hriscanstvo kako se tebi svidja.ako hoces da znas po hriscanstvu svaki sexualni cin koji nema za cilj potomstvo je GREH.znaci i analni s devojkom i felacio i odnos sa kondomom.a madonna je carica i nije jevrejka (a i da jeste nije bitno)nego italijanka.informisi se malo bolje.
  ...vidim ovaj ovoliko agresivan komentar i ne znam zbog chega? Kazanova je izneo svoje mishljenje, zna chovek sve te chinjenice koje si i ti, hanibale, izbacio, i nije u svojim rechenicama negirao nishta od toga. Mozda nekom nije bitno shta politichar koji vodi njegovu drzavu radi u krevetu, ali mene malo muchi sumnja da bi taj donosio ispravne odluke po mene ako je veche pred toga ***** kokoshku u kabinetu. Mislim, ta odluka koju je doneo nije dobra ni po koku, valjda... I stvarno je granica opasno tanka, chak i duhovne vodje pokleknu pred boleshcu, primeri su mnogi sveshtenici, precutna sodomija ih jashe. A shta da se radi? To je pitanje koje je chovek postavio! Ne smemo mlade kljukati odobravanjem takvih stvari. Moje skromno mishljenje...[/quote]


  Au milence, što si se ti raspisao, ali moram priznati da se sa ovim delom u potpunosti slažem.
  Poz 8)

 19. #19
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano

  Citat Original postavio hanibal77
  ..."ko tebi samar ti mu okreni i drugi obraz"...
  Ko tebi samar, daj mu motku, neka ti koske polomi!

  Ko ti ukrade kosulju, skini gace pa nek te i yebe.  Kao sto vidis, nigde nisam optuzio ni musko ni zensko... nikakve fantazije, koje normalno svako ima, tipa: da li bi neko/a bio/la sa crncem/kinjom, da li je devojka ***** (koji je izraz malo diskutabilan - zenska zezne muskarca, on joj potom kaze ***** jedna), voli da orgija... zar to niko od nas ne bi pozeleo: da su oko njega gomila muskaraca ili devojaka... orgije... itd.

  Hriscanstvo i navodi iz biblije su upotrebljeni bas zbog suprotnosti. Znaci nisam neki pobornik ni zastupnik religije a ni ta religija nema u svojim redovima svoje cistunce (pr. Sv. Avgustin je bio veliki razvratnik, sve dok mu se nije zgadilo a posle je pisao o cistoci seksualnog odnosa). Tako, ne bih da neko gleda ovo sa te strane a ni ako zivimo u vremenu u kome je navodno sve dozvoljeno, ne znaci da je to potrebno i normalno i da je cool...

  Kada ce ljudi shvatiti da je seks bliskost izmedju dva bica sa jacim osecanjima jedno prema drugom (ljubav) i da to ne razdvajaju jedno od drugog, da ne velicaju jedno a omalovazavaju drugo (ljubav - seks) vec je to sve jedno isto. Kada ce nauciti da postuju svoja tela, da i telo zasluzuje uzitak kao i dusa (znaci telo treba da slusa dusu i osecanja a emocije ima covek visih shvatanja tj, covecne, ljudske, emocije). Telo nije rob bolesne ljudske psihe. Svi se plasimo i strepimo od patnje i duhovnog bola a za telo se plasimo samo da nas neko ne izmlati.

  E, tu se sad svodi zakljucak: ako ugodimo svom telu i dusi ce biti ugodno - i obrnuto.
  Kakav duhovni zivot vodimo to se sve materijalizuje na nama.
  Um pokrece materiju!

 20. #20
  Primećen član
  Učlanjen
  10.06.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  634
  Reputaciona moć
  56

  Podrazumevano

  Citat Original postavio hanibal77
  e pa meni je muka od ovog teksta.mogu da reagujem na svaku recenicu al nemam vremena za bacanje.zapeo si za hriscanstvo a ovamo za svaki greh treba da se spali gresnik da se prebije....ako si toliki hriscanin dovedi nekog pedera u kucu pa ga preobrati.ako te napadne "ko tebi samar ti mu okreni i drugi obraz".i sta sad ako su ****** clanovi vlade?valjda je bitno kakvi su politicari a ne sta rade u krevetu.tumacis hriscanstvo kako se tebi svidja.ako hoces da znas po hriscanstvu svaki sexualni cin koji nema za cilj potomstvo je GREH.znaci i analni s devojkom i felacio i odnos sa kondomom.a madonna je carica i nije jevrejka (a i da jeste nije bitno)nego italijanka.informisi se malo bolje.
  Пошто ти је она царица, могао би ТИ мало боље да се информишеш, јер да си информисан знао би да је она однедавно постала јеврејка, и да се не зове више Мадона него Естер.

  Питање за аутора, да ли су то твоја лична искуства из Сан Франциска или си их преузео из неке књиге?

 21. #21
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano

  Podatke sam dobio od prijatelja e-mailom... ne znam odakle mu. Smatram da ni kod nas situacija nije bolja ili kako rece milence, to je vec poodmaklo davno.

 22. #22
  Elita
  Učlanjen
  10.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.352
  Reputaciona moć
  202

  Podrazumevano

  prvo volela bih da shvatite da sam ja devojka posto mi se neki obracaju u muskom rodu.sto se tice madonne rekla sam da nije bitno i da je jevrejka .to da li je promenila veru ne znamo.svako ima pravo na svoje misljenje ali apsolutno sam protiv da se homosexualci maltretiraju.na nebu ce bog odrediti ko je bio u pravu.meni oni ne smetaju i ne znam zasto bas kod nas toliki otpor prema njima????ja volim i devojke a to je vecini momaka simpaticno a kad se spomene neki "*****" e onda na lomacu.open your mind!!!!!!!!!!!!!!!!

 23. #23
  Početnik
  Učlanjen
  25.07.2004.
  Lokacija
  Novi Beograd
  Poruke
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Bravo!

  Pa, 'ajde da ih sve pobijemo...prvo pedere&lezbejke, pa jevreje, pa cigane, pa kineze, pa crnce, pa bicikliste, pa hrvate, shiptare, slovence, bugare, pa onda da se poubijamo medjusobno...a da nam predsednik bude Amfilohije, a premijer onaj smrdljivko Atanasije...joj stho mi je ovo poznato...moda 1941 godine...
  Muka mi je od ovakvih mudrosera...od pedera su gori samo oni koji mrze pedere!

 24. #24
  Obećava
  Učlanjen
  09.10.2004.
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  76
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano

  Svaka cast na ovom interesantnom topiku.
  Ako nekoga interesuje malo vise ta tema preporucujem mu da procita knjigu "120 dana sodome" od Markiza de Sada. Inace, sam pisac je bio "malo" poremecen, tako da su sve te misli o orgijanju pretvorene u reci a kasnije i u delo, proistekle od uvrnutog coveka.
  Vrlo interesantna knjiga ako imate zeludac da tako nesto procitate. Ona najbolje govori o onome o cemu Kazanova govori.

  Inace, sto se tice lezbejki i pedera, nemam nista protiv njih. Zao mi ih je sto su poremeceni i sto nema nikoga da se pozabavi sa tom bolescu. Ocigledno se majka priroda zeznula kod nekih primeraka.

 25. #25
  Aktivan član Kazanova (avatar)
  Učlanjen
  17.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sta te boli k...
  Poruke
  1.977
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano

  Nemam ni ja i ne razumem marenceta zasto me proziva?
  Krivo mi je sto su ukinuli Gay paradu, bas je divan provod bio, neka se javi neki gay (aktivni ucesnik gay parade) i neka kaze da se nismo, svi skupa, lepo proveli! E, sad sto milicija i novinari ne razumeju nase druzenje i provod, to je njihova stvar.

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •