Srbija raj za strane investitore
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Tema: Srbija raj za strane investitore

 1. #1
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Srbija raj za strane investitore

  A sad malo da pricamo o onom od cega se zivi.
  Ekonomija
  Srbija je Eldorado za strane investitore

  Neočekivana „Fijatova” investicija u Kragujevcu uzdrmala Apeninsko poluostrvo
  U „Zastavi” ne razumeju protest sindikata „Fijata” (Foto Tanjug)  Rim, 23. jula – „Fijatova” odluka da prebaci proizvodnju novog modela automobila L-0 iz torinske fabrike „Mirafjori” u Kragujevac, zadao je pravi šah-mat vladi, sindikatima ali pre svega radnicima u Italiji. Vlada Silvija Berluskonija, trenutno bez ministra za ekonomski razvoj (prethodni ministar Klaudio Skajola pre dva meseca podneo je ostavku zbog korupcionaškog skandala), nije u stanju da se na adekvatan način suprotstavi ovom vrlo kompromitujućem problemu za razvoj automobilske industrije u Italiji.

  Naime, predsednik „Fijata” Serđo Markione najavio je da će se ta kompanija odlučiti na taj korak zato što u Italiji ima problema sa sindikatima, a u Kragujevcu može da obezbedi nesmetanu i sigurnu proizvodnju.

  Ministar za rad Mauricio Sakoni prvi je zauzeo stav po pitanju novih Fijatovih planova, apelujući na neophodnost hitnog otvaranja pregovora između „Fijata”, sindikata i radnika. Nešto bučniji je Roberto Kalderoli, ministar za pojednostavljenje birokratije, član partije Liga za sever Umberta Bosija:

  – Ne može se sesti za sto, jesti uz pomoć državne pomoći i onda ustati i ne platiti račun.

  U intervjuu koji objavljuje „Stampa”, potpredsednik Privredne komore za izvoz Adolfo Urso ocenio je „Fijatove” namere da proizvodi novi model automobila u Srbiji kao „neprilične” i pozvao na obnavljanje pregovora.

  Prvi čovek stranke UDC, centristički lider Pjer Ferdinando Kazini, dodaje: – „Fijatov” izbor je znak i da velike kompanije odustaju i odlaze u inostranstvo zato što je Italija država koja degradira i stari.

  „Nivo društvene nepravednosti ’Fijata’ je toliko visok da izaziva ogorčenje”, oštar je komentar lidera sindikata FIOM-a (Federacija metalurških radnika – jedini koji nije bio saglasan sa investicionim planom torinske kuće po pitanju fabrike u Pomiljanu), Muricio Landinija.

  I dok političari još ne znaju na koji način da se postave prema „Fijatu”, torinska kuća najavljuje da nema potrebe žuriti za novim pregovorima o proizvodnji u budućnosti s obzirom na to da nedostaju još 15 meseci do kraja proizvodnje automobilskih modela „muza” i „ideja” u fabrici „Mirafjori”. Ima dakle još dosta vremena za supstituciju novog modela (L-0) prebačenog u Srbiju.

  „Fijatova” odluka da investira u Srbiju u Italiji izaziva ogromno ogorčenje. Mediji, na čelu sa opozicionim listom „Republika”, nazivaju Srbiju „Eldoradom za menadžere”.

  „Obećana zemlja” danas se nalazi na Balkanu. U Srbiji mesečna plata iznosi 400 evra u odnosu na 1.100 – 1.200 evra torinskih radnika. Radi se o čak manjoj plati u odnosu na radnike u Poljskoj (koji dobijaju oko 600 evra mesečno)”, komentariše Đorđo Ajraudo, nacionalni predstavnik FIOM-a.

  Plata radnika nije jedina prednost za investiciju u Srbiji. Olakšice po pitanju poreza (koji „Fijat” neće morati da plaća narednih deset godina ni vladi u Srbiji a ni opštini Kragujevac) kao i povodom zaposlenja novih radnika (kojim se predviđa vrlo povoljna državna pomoć) čine odluku torinske kuće još razumnijom.

  „Boriti se sa ovim troškovima je nemoguće. Ko može da priušti sebi luksuz da radi u Italiji za 400 evra mesečno. U ovoj priči problem s napuljskim postrojenjem ’Pomiljano’ apsolutno nema nikakve veze. Markione bi trebalo otvoreno da prizna koji su realni motivi odluke o proizvodnji novog modela automobila u Srbiji”, izjavio je Ajraudo italijanskom listu „Republika”.

  Udaljenost od Italije je sve veća: ne samo kada su u pitanju SAD već sada i Srbija, Poljska i Brazil gde se investicioni planovi „Fijata” slave i aplaudiraju dok u Italiji primaju konstantne negativne ocene, kritike i nedostatke.

  Serđo Markione, potvrđuju italijanski mediji, umoran je od konstantnih nesuglasica i problema na Apeninskom poluostrvu. Govoreći o „Krajsleru”, Markione je bacio novu rukavicu svojim sunarodnicima: „Raditi ovde predstavlja čast, u Italiji mi ponekad izgleda da se radi uvek samo o negativnoj stvari”.

  I dok radnici torinske fabrike Mirafjori” nazivaju prvog čoveka „Fijata” bankarem a ne menadžerom, horizonti torinske kuće sve su širi. Nakon „Krajslera”, najbitnije Markioneove operacije od kada je u „Fijatu”, najavljuju se nove investicije: „Krajem septembra idem u Kinu kako bih potpisao jedan vrlo bitan ugovor”, izjavljuje Markione.

  Marina Lalović 2. #2
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore


  Ekonomija
  Srbija s najvišim rastom na zapadnom Balkanu

  EBRD je, kao rezultat generalno slabijih izgleda za region u preostalom delu 2010. i u 2011. (nego što je nedavna ekonomska aktivnost najavljivala), umereno revidirala naniže prognozu prosečnog ekonomskog rasta
  Doprinos rastu: Koridor 10

  London – Na zapadnom Balkanu najvišu stopu privrednog rasta u 2010, od nešto manje od dva odsto, imaće Srbija gde oporavak cena metala pogoduje ključnim sektorima i gde je u toku ostvarivanje velikog programa infrastrukturnog razvoja, što sve doprinosi rastu, ocenila je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD).

  U najnovijem izveštaju o ekonomskoj perspektivi regiona centralne i jugoistočne Evrope ističe se da se privrede tih regiona, ukupno gledano, usporeno oporavljaju iz globalne krize, ali uz primetnu neujednačenost tempa oporavka među zemljama pojedinačno. Taj region se, takođe, suočava s povećanim spoljnim rizicima koji proističu iz nestabilnosti finansijskog tržišta i uticaja fiskalnog pooštravanja, navedeno je u dokumentu.

  EBRD je, kao rezultat generalno slabijih izgleda za region u preostalom delu 2010. i u 2011. (nego što je nedavna ekonomska aktivnost najavljivala), umereno revidirala naniže prognozu prosečnog ekonomskog rasta za region, na 3,5 odsto u 2010, sa 3,7 odsto, projektovanih u maju. Projekcija rasta u 2011. je, takođe, blago revidirana naniže, za 0,1 procentni poen, na 3,9 odsto. „S obzirom na slabljenje izgleda u evrozoni, nakon uvođenja programa stroge štednje i verovatnog nastavljanja kolebljivosti na finansijskim tržištima, spoljni ambijent će verovatno biti manje povoljan nego što se ranije očekivalo”, navedeno je u izveštaju koje prenosi agencija Tanjug.

  EBRD je ukazala na jasne razlike u brzini oporavka u zemljama centralne i jugoistočne Evrope i predočila da su najviše pogoršani izgledi za jugoistočnu Evropu, gde se recesija i dalje zadržava, isključujući Tursku. Rast ekonomskog proizvoda nastavlja da se kreće oko nule, ili je negativan u većini zemalja tog podregiona, gde oporavak izvoza potire slaba domaća tražnja i gde finansijski sistemi trpe pritisak previranja na tržištima suverenog duga u južnoj Evropi.

  U nekoliko zemalja jugoistočne Evrope je neto priliv kapitala smanjen, dok je kreditiranje privatnog sektora opalo, ili je u stagnaciji, ukazala je EBRD.

  Fiskalna konsolidacija će u mnogim zemljama negativno uticati na ekonomski rast u narednom kratkoročnom periodu. Očekuje se da ekonomije jugoistočne Evrope ove godine oslabe prosečno 1,5 odsto, u poređenju s prognozom rasta od 0,5 odsto iz maja.

  Izgledi rasta u ovoj godini u Hrvatskoj i Sloveniji su nedavno pogoršani. Poverenje u Hrvatskoj je na niskom nivou, dug je neugodno visok, dok domaću tražnju sputava neophodnost finansiranja velikog državnog sektora. U Sloveniji, koja je u 2009. zabeležila duboku recesiju od minus 7,8 odsto, ove godine se ne očekuje ništa bolje do stagnacije rasta, prognozirala je EBRD.

  Hrvatska bi u 2011. mogla izvući korist iz pretpristupanja Evropskoj uniji, ali bi u Sloveniji pomanjkanje reformi finansijskog sektora i veliki državni sektor mogli usporiti oporavak.

  Što se tiče Bosne i Hercegovine i Crne Gore, EBRD očekuje da te zemlje u 2010. zabeleže rast blizak nuli, mada obe zemlje imaju korist iz nedavnog povećanja cena aluminijuma, njihovog glavnog izvoznog proizvoda. Pokazatelji za prvi kvartal za ekonomiju Makedonije bili su ispod očekivanja, zbog čega je EBRD bila prinuđena da znatno snizi projekciju za tu zemlju u 2010. U Albaniji, koja je prošle godine uspela da poveća realni bruto domaći proizvod, rast će u 2010. verovatno opasti kao posledica nedavnih poplava, usporavanja priliva kapitala i novčanih doznaka radnika na privremenom radu u inostranstvu, kao i usporenijeg rasta kreditiranja. Ta zemlja je, takođe, ranjiva zbog ozbiljnog slabljenja u Grčkoj gde radi najveći broj albanskih sezonskih radnika.

  U dve članice EU – Rumuniji i Bugarskoj – rast će u 2010, prema prognozi te banke, biti negativan od minus tri odsto, dok će u 2011. biti ostvaren rast od 1,2 odsto, manji od 2,9 procenata, očekivanih u maju.

  Delovi centralne Evrope i baltičkih zemalja imali su korist iz oporavka industrijske proizvodnje u zoni evra u drugom kvartalu, ali su izgledi u nekim drugim zemljama tog regiona pogoršani. EBRD očekuje da taj region u celini ove godine ostvari ekonomski rast od 1,7 odsto, u poređenju sa 1,8 procenata, projektovanih u maju i od 3,1 odsto u 2011. U tom regionu, takođe, postoje znatne razlike među pojedinim zemljama, pri čemu bi Poljska ove godine mogla ostvariti rast od 2,7 odsto, prilično visok za standarde tog regionalnog područja.

  Kad je reč o istočnoj Evropi, taj region je imao koristi od viših cena sirovina i generalnog povećanja tržišnog poverenja u privrede u naglom usponu, ocenila je EBRD. Ostaju, međutim, znatne neizvesnosti, pa bi rast u 2011. mogao splasnuti.

  Prognoza rasta za Rusiju je i za 2010. i za 2011. ostala neizmenjena u odnosu na izveštaj iz maja – od 4,4, odnosno 4,6 procenata.


  http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Srbija-s-najvisim-rastom-na-zapadnom-Balkanu.lt.html

 3. #3
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  E moj Dragoše, ti si našo sa ovim muljatorima i neradnicima sa krste da pričaš o ekonomiji...

  Pa vidiš da 99% njih još uvek spava...

  Po celu noć vilene, po ceo dan spavaju, a posle su kao pametni... Oni imaju rešenje za spas Srbije....

 4. #4
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Nazalost Srbija nije eldorado za investore. Mnogo jos treba na tome da se pravi.

  Inace bila je tema gde je isti tekst bio vidjen u negativno kontekstu.

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Pa vidiš da 99% njih još uvek spava...
  ..dok mi radimo...

 6. #6
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  ..dok mi radimo...

  ....ja vala na radnom mestu(zastitar )

 7. #7
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Шта рећи,

  Једном речју Елдорадо !!!!

  Још само када знао чему се радујеш,
  било би лакше и теби, а и нама ....


  Јеси ли прочитао оно што си пренео ???

  ФИАТ се шири у Србији због ниске цене радне снаге
  и неорганизованих синдиката !!!!

  Цене ЕУРОпске, а плате Азијске, Афричке ....
  Радници имају мање права него у робовласништву,

  А Драгош се радује ....
  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 8. #8
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  E moj Dragoše, ti si našo sa ovim muljatorima i neradnicima sa krste da pričaš o ekonomiji...

  Pa vidiš da 99% njih još uvek spava...

  Po celu noć vilene, po ceo dan spavaju, a posle su kao pametni... Oni imaju rešenje za spas Srbije....
  Е, добро кад си нам ти поранио ....

  Вредница паметница наша ....

  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 9. #9
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio dragosh Pogledaj poruku
  ....ja vala na radnom mestu(zastitar )
  Осећам се тако сигурно кад си овде

 10. #10
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Е, добро кад си нам ти поранио ....

  Вредница паметница наша ....

  Ti se ne računaš, ti si penzos..... Ne možeš da spavaš....

  Ti si od onih koji čekaji ispred dragstora da se otvori, kako bi kupio hleb i mleko...

 11. #11
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Шта рећи,

  Једном речју Елдорадо !!!!

  Још само када знао чему се радујеш,
  било би лакше и теби, а и нама ....


  Јеси ли прочитао оно што си пренео ???

  ФИАТ се шири у Србији због ниске цене радне снаге
  и неорганизованих синдиката !!!!

  Цене ЕУРОпске, а плате Азијске, Афричке ....
  Радници имају мање права него у робовласништву,

  А Драгош се радује ....


  Bitno je da se radi i zaradi,
  ne razumem sta si hteo da kazes.
  pa nece valjda Fiat da ide u Norvesku gde je najskuplja radna snaga i ne daju mu nikakve privilegije u vezi poreza itd.
  Mnogi nisu verovali da ce uopste da se sklapa i Punto u Srbiji a sada se najavljuju i ta dva nova modela.
  Bice posla sve vise, nego bojim se da mnogi nece moci da prate taj tempo rada.
  gledam jutros kada sam prolazio, na obnovi Gazele prosek godina oko 50,
  mladi nece to da rade i da im dobro platis.
  Uvozicemo mi jos radnu snagu.

 12. #12
  Elita jomini® (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prokleta zemlja
  Poruke
  16.793
  Reputaciona moć
  614

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Ti se ne računaš, ti si penzos..... Ne možeš da spavaš....

  Ti si od onih koji čekaji ispred dragstora da se otvori, kako bi kupio hleb i mleko...
  Kaka hleb i mleko? Pivkan i loza!

 13. #13
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  U Srbiju ne dolaze humaniterne organizacije vec firme koje hocu profit.

  I sta je lose na tome.

  Inace povecacu se plate za produktinost i ako na trzistu rada nema ponude manjak radnika.

 14. #14
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  U Srbiju ne dolaze humaniterne organizacije vec firme koje hocu profit.

  I sta je lose na tome.
  Pa lose je to sto je neki dan bila tema kako dva milijuna Srba jednostavno - nece da radi

 15. #15
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  Pa lose je to sto je neki dan bila tema kako dva milijuna Srba jednostavno - nece da radi
  Broj hrvata je slican nemoj da se sikiras.

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  Broj hrvata je slican nemoj da se sikiras.
  Kako ce biti slican kad nas ima svega 4,7 milijuna u Hrvatskoj? A i sezona je, radne snage jos i fali.

  Ozbiljno, bila je tema kako dobar dio Srba u stvari jednostavno nece da radi, ne cini nista da promijeni svoj status, etc.

 17. #17
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  Kako ce biti slican kad nas ima svega 4,7 milijuna u Hrvatskoj? A i sezona je, radne snage jos i fali.

  Ozbiljno, bila je tema kako dobar dio Srba u stvari jednostavno nece da radi, ne cini nista da promijeni svoj status, etc.
  pa 2 miljuna od tih 4,7.

  Sta si ti mislijo.

 18. #18
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  U Srbiju ne dolaze humaniterne organizacije vec firme koje hocu profit.

  I sta je lose na tome.

  Inace povecacu se plate za produktinost i ako na trzistu rada nema ponude manjak radnika.
  Синак, о томе пиши кад завршиш основну,
  па средњу школицу,
  па кад се запослиш ....

  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  pa 2 miljuna od tih 4,7.

  Sta si ti mislijo.
  Interesantna racunica, no na birou je nekih 300 tisuca, sad vec mislim i manje.

  Da li se i tebi cini da dobar dio Srba u stvari ne cini nista da izadje iz siromastva?

 20. #20
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  Синак, о томе пиши кад завршиш основну,
  па средњу школицу,
  па кад се запослиш ....

  Ciko studiram i immam vecu platu od tebe+pomoc drzave Austrije.

 21. #21
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  Interesantna racunica, no na birou je nekih 300 tisuca, sad vec mislim i manje.

  Da li se i tebi cini da dobar dio Srba u stvari ne cini nista da izadje iz siromastva?
  Ne, makar ne u mom ukruzenu.

  Inace kako vam pada nezaposlenost kad vi imate minus rast.

 22. #22
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  Ne, makar ne u mom ukruzenu.

  Inace kako vam pada nezaposlenost kad vi imate minus rast.
  Tokom trajanja turisticke sezone uvijek padne, tokom zime se poveca. Klasika.

 23. #23
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  Ciko studiram i immam vecu platu od tebe+pomoc drzave Austrije.
  Па види се да ти је помоћ више него неопходна,
  чак и Хаустријанци схватили ....

  Него јел то заборавили да закључају или пустили на викенд ???

  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 24. #24
  Veoma poznat
  Učlanjen
  22.05.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.980
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  E moj Dragoše, ti si našo sa ovim muljatorima i neradnicima sa krste da pričaš o ekonomiji...

  Pa vidiš da 99% njih još uvek spava...

  Po celu noć vilene, po ceo dan spavaju, a posle su kao pametni... Oni imaju rešenje za spas Srbije....


  Ti nekome da kazes da je neradnik.

  Vi zuti prosto pucate od rada. Ko pijavice ste bre.

 25. #25
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Srbija raj za strane investitore

  Srbija je eldorado za neradnike ,dzabalebarose internet-patriote i ostale.

Slične teme

 1. Odgovora: 35
  Poslednja poruka: 30.07.2010., 12:27
 2. Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 15.05.2010., 14:21
 3. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 18.10.2009., 08:27
 4. Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 26.09.2009., 18:17

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •