др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 36

Tema: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)  Заступници јеврејских бајки, шта овде није тачно? 2. #2
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  .....

  Америчка амбасада демолирана у Србији. Зашто нас то изненађује?

  Дејвид Дјук


  Ниједан Американац, укључујући и мене, не може бити срећан кад види америчку амбасаду у пламену, америчку заставу покидану те скоро читаву једну нацију како мрзи Америку и амерички народ из дна душе.
  Али, ако се осврнемо на историју америчких уплитања у Србији, зар смо могли нешто боље и очекивати? Србија никада није била непријатељ Сједињеним Државама, али упркос томе, ми смо заратили с њима и починили злочине. Послали смо трупе и извршили инвазију, бацали бомбе на цивилне објекте као што су мостови, пословне зграде и електране, те напослетку натерали српске власти да воде свој народ онако како ми то кажемо.
  Садашње стање у Србији и на Косову је део једног дугог историјског конфликта. Косово је древно срце Србије које је Отоманско царство покорило уз помоћ Албанаца муслимана. Историјску реалност овог прастарог конфликта осликава и геноцидна изјава премијера Албаније изречена на Косову, јуна, 1942. На састанку шиптарских вођа са Косова, он је дословце рекао:
  '' Ми се требамо постарати за српски живаљ на Косову, тако да читав крај буде очишћен од њих и сви Срби који су ту вековима живели требају бити означени као колонизатори, а потом их послати у конц-логоре у Албанији. Српске насељенике треба поубијати.''
  И заиста, православни Срби су били неуморно убијани, потискивани и протеривани још од времена Турака. Турски геноцид над Србима уз свесрдну помоћ њихових албанских исламистичких савезника, а уз то и систематско насељавање Шиптара на Косово форсирано од Отоманске империје, довело је до тога да су Шиптари на Косову данас већина.
  90-их година прошлог века конфликт је дошао до усијања после жестоких етнички мотивисаних напада на Србе попраћених позивима на независност. Држава, која се тада звала Југославија, настојала је да сузбије овај сепаратистички покрет те је бесомучни герилски рат против Срба започет, пре свега захваљујући ОВК, Ослободилачкој Војсци Косова.
  Није на Америци да одлучује шта се дешава тамо негде, преко света.
  Али кадровици јеврејских глобалиста који контролишу америчку спољну политику одлучише да Србе зауставе и силом их утерају у оно што је председник Буш старији назвао Новим Светским Поретком. Србија није била послушна па су глобалисти почели потпомагати шиптарску герилу, а истовремено Србију оптуживати за прекомерну употребу силе.
  Ко су у ствари глобалисти који су стајали иза кулиса америчког рата против Срба?
  Архитекти овога рата су наведени у месечнику Разум, маја 2004., у чланку написаном после прве године рата у Ираку, под насловом Привремено Голубови. У њему Мет Велш описује ''архитекте Косова''.
  -Веома је интересанто видети што архитекти политике према Косову, исти они који су спроводили политику у Босни, имају да кажу о Бушовом контроверзном рату у Ираку. Као на пладњу, недавно је издато неколико књига којима су аутори кључни ''играчи'' политике према Југославији: Медлин Олбрајт, чехословачка имигранткиња протерана од нациста, која је била најутицајнији анти-милошевићевски јастреб у Клинтоновом кабинету; исто тако и Џорџ Сорош, милијардер ''човекољубац'', један од првих невладиних гласова који су захтевали хитну војну акцију против српских националиста; напослетку и Весли Кларк, пензионисани командант НАТОа који је водио рат на Косову.
  Оно што у чланку није споменуто, јест да су Медлин Олбрајт, Џорџ Сорош, па чак и Весли Кларк ништа друго до – предани јеврејски шовинисти. Само неколицина Американаца то зна, али и човек за кога се мислило да нема никакве везе са Јеврејима, Весли Кларк, заправо потиче из древне лозе рабина из свештеничког племена Којена.
  Јеврејски корени Веслија Кларка
  Рон Кампеас, специјално за Јеврејска Времена
  ...Весли Кларк је тачно знао шта да каже на јеврејском верском фестивалу у Бруклину 1999., дискутујући своје вођство у НАТОвој победи у Југославији. ''Осећам толико тога заједничког са вама'', рекао је униформисани генерал у просторији препуној запањених студената. ''Ја сам најстарији син, мој отац и деда су били најстарији синови у најмање пет задњих генерација у којој су сви били јеврејски свештеници.''
  ...Очигледно, Кларк, 58 година стар, открива своје јеврејске корене.
  У интервјуу њујоршкој Јеврејској Недељи, која је прва писала о горе наведеном коментару са фестивала, он је рекао да његови преци нису тек обични Јевреји, него чланови свештеничког сталежа Којена.
  Одељење ''националне безбедности'' у Клинтоновој администрацији је било толико јеврејско по кадровском саставу да се слободно могло прозвати Израелском Службом Безбедности. У ствари је и главни израелски лист Маарив издао фељтон под насловом Јевреји који воде Клинтонов двор, 2. септембра, 1994., у којем истиче јеврејску доминацију међу Клинтоновим саветницима и уопште у кабинету. Цитирао је угледног вашингтонског рабина до те мере да се слободно може закључити да Америка више уопште нема владу коју контролишу бели хришћани.
  -Америком више не владају Гоји, него администрација у којој су Јевреји пуноправни партнери у доношењу одлука на свим нивоима. Можда становиште Јеврејског верског закона према термину ''Гојске владе'' треба бити потпуно преиспитано, пошто је у америчком случају превазиђено.
  Чланак истиче њихову потпуну превагу у америчкој администрацији, те описује многе високе званичнике око председника, посебно у националној безбедности и спољној политици као ''одане Јевреје'', на које Јевреји увек могу рачунати у остваривању јеврејских циљева.
  У Савету за националну безбедност, 7 од 11 чланова су Јевреји. Клинтон их је поставио на најосетљивија места где се испреплићу безбедност и спољна политика: Сенди Бергер је потпредседник Савета; Мартин Индик, који ће ускоро бити амбасадор у Израелу, је директор одељења за Блиски исток и Јужну Азију; Ден Шифтер, директор и саветник председника, је задужен за западну Европу;...
  Када је средином 90-их избио рат између Срба предвођених Милошевићем и шиптарских сепаратиста у српској покрајини Косово, САД под јеврејским утицајем су одмах стале на страну Шиптара и започеле безочни, притом и необјављени рат против Србије. Јеврејске газде Америке потом су утицале на Британију, а на крају и НАТО да уђу у рат против Срба.
  Неупоредиво јаче, високо-технолошки кудикамо опремљеније америчке оружане снаге напале су не само српске снаге на Косову и остатку Србије, него су чак бомбардовале цивилну инфраструктуру широм Србије. Градски мостови и електране, возови и зграде бомбардовани су по читавој земљи, укључујући и главни град Београд. Оваква бомбардовања су обично у јеврејским медијима описана као тероризам када тако нешто раде противници америчке политике, али када то Америка ради, онда се то зове ''миротворна операција''.
  У то време сам писао колико сам згађен видећи како америчке бомбе падају на један европски град.
  Покушајте да замислите на тренутак када би апсолутна црначка већина у Вашингтону одлучила да се отцепи од САД и започне терористичке нападе и војне операције како би остварили тај наум. Рецимо да наша влада одлучи да војно то осујети, а онда се појави нека много већа војна сила с друге стране земаљске кугле и почне с бомбардовањем Њу Јорка, Њу Орлинза или Лос Анђелеса како би подржала побуњенике. Шта би ми осећали према тој сили? Можда у овом светлу просечан Американац треба да почне разумевати осећања Срба према нама.
  Постоје десетине етничких и верских сукоба унутар и између нација широм света. Америка нема право заузимања стране у сукобу или уплитања у било којем од њих. То није наш посао нити нам је у интересу.
  Да иронија буде већа, док се ми уплићемо у стравичне етничке сукобе по читавом свету, они који контролишу Америку проводе самоуништавајућу имиграциону политику која неуморно производи мулти-етничко друштво, а које ће неминовно створити исту ону динамику мржње и насиља која постоји код многих нација са приметним етничким и верским мањинама. Етнички конфликти су главни извор ратова и тероризма у свету, но упркос томе отварањем наших граница масивном легалном и илегалном усељавању не-Европљана јеврејско вођство отворених имиграцијских покрета сеје семе наших сопствених будућих конфликата, повећане мржње и насиља у Сједињеним Државама. У ствари, јеврејски шовинисти подржавају масовну не-Европску имиграцију у Америци као део политике ''подели па владај'' на исти начин као што то раде Србији и Русији.
  Стивен Стинлајт, начелник Националне политике највеће јеврејске организације у Америци, Америчко-јеврејског комитета, веома концизно је ово објаснио својој јеврејској браћи.
  - Можда ће само требати још једна генерација, наша су оптимистичка предвиђања, да јеврејска заједница дође у позицију да подели и влада, па да предводи одређене групације које подржавају наше циљеве.
  Конзервативци често имају обичај рећи: ''Ово је моја земља, па била она у праву или у криву.''
  Јесте, сви ми волимо своју земљу и свој народ па била она у праву или у криву, али истинске патриоте захтевају да наша нација буде у праву, а не у криву. Ми захтевамо да наша нација истински делује у интересима америчког народа, а не у интересу неке стране силе или оних који су њој лојални. Данас, најмоћнији страни утицај долази од ционизма и јеврејског шовинизма, било да је то у облику службе јеврејским економским и финансијским интересима широм света или стављањем израелских стратешких циљева на Блиском истоку или другде у свету испред америчких интереса.

  Други део, следећи пост

 3. #3
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  наставак >

  Америка је постала оружани проводилац екстремистичких јеврејских циљева широм света. Било да је реч о америчком уцењивању Швајцарске по питању рекетирања пара на основу холокауста, америчког законодавства које штити јеврејску мафију, олигарха-пљачкаша у Русији или америчког ратовања против Ирака у корист Израела или подршке израелским убилачким инвазијама Либана или планирања јеврејских неоконзервативаца рата против Ирана, Америка се потпуно налази под шапом јеврејских шовиниста.
  Они зачињу нови Хладни рат и праве агресивне кораке против Русије , а јасан доказ за то је постављање нуклеарних база на руским праговима, зато што пост-комунистичка Русија није потпуно под њиховом контролом и омета их Савету безбедности УН. Овакав процес видимо у свим источно-европским државама које су се успеле отргнути комунизму. Цена коју источни Европљани морају платити за америчку помоћ је њихова помоћ америчком рату за Израел у Ираку, као и подршка јеврејско-америчким интересима у УН. Јеврејски екстремисти су чак искористили своју моћ кроз НАТО и ЕУ уцењујући источне Европљане како би ови направили законе којима је предвиђено хапшење критичара ционизма, а све то као предуслов за чланство, и све то у име борбе против ''анти-семитизма'', наравно.

 4. #4
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.545
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Kako to da jevreju mogu da budu protiv Srba, Hrvata, Muslimana, Albanaca u isto vreme.

  Nije mi jasno.

 5. #5
  Veoma poznat
  Učlanjen
  16.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.453
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  Kako to da jevreju mogu da budu protiv Srba, Hrvata, Muslimana, Albanaca u isto vreme.

  Nije mi jasno.
  Једноставно.Они не воле никог и нико њих не воли.

 6. #6
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio F-communication Pogledaj poruku
  Једноставно.Они не воле никог и нико њих не воли.
  Може се рећи да мрзе друге.

 7. #7
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Može se reći da su antisemiti debili koji nemaju čime drugim da ispune svoje prazne živote.

 8. #8
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio Hungan Pogledaj poruku
  Može se reći da su antisemiti debili koji nemaju čime drugim da ispune svoje prazne živote.
  Какав склоп контра-аргумената! Бољем се нисам ни надао.

 9. #9
  Iskusan krauterbox (avatar)
  Učlanjen
  14.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novorosijsk
  Poruke
  5.480
  Reputaciona moć
  274

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Djuk - bivši veliki čarobnjak KKK i čovjek koji je za vrijeme studiranja po kampusu na Hićin rođendan hodao obućen kao esesovac.

  Jaaaaaaa naturlich!
  Ein Gespenst geht um in Europa - das Gespenst ...

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio krauterbox Pogledaj poruku
  Djuk - bivši veliki čarobnjak KKK i čovjek koji je za vrijeme studiranja po kampusu na Hićin rođendan hodao obućen kao esesovac.

  Jaaaaaaa naturlich!
  Ако немаш ништа паметно да кажеш, немој да се јављаш. Немам преча посла него да одговарам на твоје увреде. То сам ти већ рекао. А и ова тема није за тебе. Не говориш објективно зато што си јеврејин.

 11. #11
  Iskusan krauterbox (avatar)
  Učlanjen
  14.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novorosijsk
  Poruke
  5.480
  Reputaciona moć
  274

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Ако немаш ништа паметно да кажеш, немој да се јављаш. Немам преча посла него да одговарам на твоје увреде. То сам ти већ рекао. А и ова тема није за тебе. Не говориш објективно зато што си јеврејин.
  Jevrej ti je komšija koji te pravio međedu neonacistički!

  Je l' to Djuk nije bio veliki čarobnjak KKK?

  Postaviš nešto, a ne znaš ni šta postavljaš, ni koga postavljaš.

  Hoćeš da ti kažem gdje taj izmećar doktorirao?
  Ein Gespenst geht um in Europa - das Gespenst ...

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio krauterbox Pogledaj poruku
  Jevrej ti je komšija koji te pravio međedu neonacistički!

  Je l' to Djuk nije bio veliki čarobnjak KKK?

  Postaviš nešto, a ne znaš ni šta postavljaš, ni koga postavljaš.

  Hoćeš da ti kažem gdje taj izmećar doktorirao?
  Evo ima tema koju sam otvorio o vedetama neonacizma:

  http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=14735140#post14735140

 13. #13
  Veoma poznat
  Učlanjen
  16.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.453
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio Hungan Pogledaj poruku
  Evo ima tema koju sam otvorio o vedetama neonacizma:

  http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=14735140#post14735140
  И исмејали те ликови који нису наци......Хунг, нема више продавања муда за бубреге....било некад.

 14. #14
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.364
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio krauterbox Pogledaj poruku
  Jevrej ti je komšija koji te pravio međedu neonacistički!

  Je l' to Djuk nije bio veliki čarobnjak KKK?

  Postaviš nešto, a ne znaš ni šta postavljaš, ni koga postavljaš.

  Hoćeš da ti kažem gdje taj izmećar doktorirao?


  A za tebe je biti Jevrejin uvreda?..................a ko bi rekao

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio krauterbox Pogledaj poruku
  Jevrej ti je komšija koji te pravio međedu neonacistički!

  Je l' to Djuk nije bio veliki čarobnjak KKK?

  Postaviš nešto, a ne znaš ni šta postavljaš, ni koga postavljaš.

  Hoćeš da ti kažem gdje taj izmećar doktorirao?
  Опет ти са увредама. А колико се сећам ти си признао да имаш крвне везе са јеврејима.
  Ово је искључиво за тебе, а остатак одговора дели са Хунганом.

  Citat Original postavio Hungan Pogledaj poruku
  Evo ima tema koju sam otvorio o vedetama neonacizma:

  http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=14735140#post14735140
  То су јеврејске обмане. Нисам видео ниједан доказ против Дјука. Дјук је нападнут медијским лажима, да би се заборавило на то што прича о јеврејима. Колико знам нико још му није оборио тврдње. А тај тактика, нападањем лажним информацијама уместо уласка у расправу је прилично коришћена од стране јевреја. ,, Напад је најбоља одбрана"
  Poslednji put ažurirao/la DjukaRBC : 23.07.2010. u 22:40

 16. #16
  Ističe se
  Učlanjen
  05.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  СРБСКА ЗЕМЉА-ГЛАВАМА СЕ ПЛАЋА!
  Poruke
  2.350
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Svaka vrsta nacionalizma u globalizmu se proganja...osim židovskog.Samo to bi trebalo da bude dovoljano za odgovor ko vlada amerikom i ko pokušava da nametne sebe za globalnog vodju.
  Druga stvar,ako se nadjete na putu cunamiju,sasvim je irelevantno kako se cunami zove, ili šta ga je izazvalo...treba spasavati živu glavu.
  A kad se nadjete na sigurnom,treba analizirati mogućnost da se svaki sledeći cunami zaustavi...tu nastaju problemi...mi kao narod,trenutno nismo u stanju da zaustavimo svetske tokove,dubine promena koje treba da se dese,da bi naše društvo postalo zdravo,su toliko duboke,da bi nas masa koja je oko nas bez problema udavila.
  To je bitka koju, mi sami ,nismo u mogućnosti da dobijemo.

 17. #17
  Iskusan krauterbox (avatar)
  Učlanjen
  14.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novorosijsk
  Poruke
  5.480
  Reputaciona moć
  274

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio jevropa Pogledaj poruku

  A za tebe je biti Jevrejin uvreda?..................a ko bi rekao
  Nije koleginice, nije, ali za Djuku jeste.

  Konstrukcija rečenice jeste "malo" nezgrapna, ali ...
  Ein Gespenst geht um in Europa - das Gespenst ...

 18. #18
  Ističe se Secikesa (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na planeti Saev u galaksiji Andromeda
  Poruke
  2.794
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio Hungan Pogledaj poruku
  Može se reći da su antisemiti debili koji nemaju čime drugim da ispune svoje prazne živote.
  Anti-semitizam posle nacizma je nastao onog trenutka kada su jevreji od moci
  "pogledali" kartu bombardovanja nacisticke nemacke u II svestkom ratu i zakljucili da su pruge za Ausvic mogle biti bombardovane 42,43,44 ..... al` nisu. I resili ljudi da se to nikada vise ne ponovi,castan cilj,reklo bi se,al` je iz svog prvog oblika evoluirao u zelju za totalnom dominacijom na "ostalim ne jevrejima" i naravno kontrolom nafte....
  Zivi u miru,spremaj se za rat.

 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio tomcat318 Pogledaj poruku
  Svaka vrsta nacionalizma u globalizmu se proganja...osim židovskog.
  Јасно се види из првих одговора на ову тему које су поставили Хунган и Краутербокс.

  Samo to bi trebalo da bude dovoljano za odgovor ko vlada amerikom i ko pokušava da nametne sebe za globalnog vodju.
  Када то напишем одмах врше грубу замену теза.

  Druga stvar,ako se nadjete na putu cunamiju,sasvim je irelevantno kako se cunami zove, ili šta ga je izazvalo...treba spasavati živu glavu.
  A kad se nadjete na sigurnom,treba analizirati mogućnost da se svaki sledeći cunami zaustavi...tu nastaju problemi...mi kao narod,trenutno nismo u stanju da zaustavimo svetske tokove,dubine promena koje treba da se dese,da bi naše društvo postalo zdravo,su toliko duboke,da bi nas masa koja je oko nas bez problema udavila.
  To je bitka koju, mi sami ,nismo u mogućnosti da dobijemo.
  Зато у борби против највећег зла нестају поделе по националношћу. Отпор мора да се врши у свим земљама. Отпор без вође, а то би било пропагирање идеја отпора док свест народа не ојача довољно да угрози окупацију највећих војних сила. Када се ослободе Америка, Русија,... онда ће то бити борба коју ћемо моћи да добијемо.

 20. #20
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio F-communication Pogledaj poruku
  И исмејали те ликови који нису наци......Хунг, нема више продавања муда за бубреге....било некад.
  Ismejali? Pre bih rekao ignorisali realnost, odnosno linkove i bibliografiju pobrojanu na tim linkovima. Nije problem, neonacistima čitanje ne ide od ruke.

 21. #21
  Primećen član
  Učlanjen
  23.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србија
  Poruke
  782
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio Secikesa Pogledaj poruku
  Anti-semitizam posle nacizma je nastao onog trenutka kada su jevreji od moci
  "pogledali" kartu bombardovanja nacisticke nemacke u II svestkom ratu i zakljucili da su pruge za Ausvic mogle biti bombardovane 42,43,44 ..... al` nisu. I resili ljudi da se to nikada vise ne ponovi,castan cilj,reklo bi se,al` je iz svog prvog oblika evoluirao u zelju za totalnom dominacijom na "ostalim ne jevrejima" i naravno kontrolom nafte....
  Антисемитизам је ту вековима. Још су у средњем веку, шпански, француски, енглески,... краљеви осетили да им јевреји угрожавају власт па су их протеривали (да нагласим, после тога им је све кретало боље). А жеља јевреја да доминирају светом је далеко старија од средњег века.

  Ево пар линкова:
  Лаза Костић о јеврејима

  Филип 2. Август је протерао јевреје и после тога смањио енглеске поседе у Француској са 50% на 10%. Прилично успешан владар рекло би се.

  Филип 4. Лепи, протерао јевреје, уништио темпларе и окренуо леђа папи. Направио сопствено Авињонско папство, и тиме спречио стране утицаје на Француску.

  Постоји још много историских примера када су протеривани јевреји.
  Зашто су баш сви, "без разлога", против јевреја? Можда, случајност? Не бих баш рекао.
  Poslednji put ažurirao/la DjukaRBC : 23.07.2010. u 23:03

 22. #22
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Опет ти са увредама. А колико се сећам ти си признао да имаш крвне везе са јеврејима.
  Ово је искључиво за тебе, а остатак одговора дели са Хунганом.  То су јеврејске обмане. Нисам видео ниједан доказ против Дјука. Дјук је нападнут медијским лажима, да би се заборавило на то што прича о јеврејима. Колико знам нико још му није оборио тврдње. А тај тактика, нападањем лажним информацијама уместо уласка у расправу је прилично коришћена од стране јевреја. ,, Напад је најбоља одбрана"
  Očigledno patiš od disleksije. Djuk je osuđen na osnovu dokaza, koji su uključivali pisma slata sledbenicima, novčana sredstva na računima i tajnim računima, neplaćene poreske iznose, svedočenja iz kazina i tako dalje. To što ti ko noj guraš glavu u pesak i idealizuješ glupog prevaranta nesposobnog da zaradi na drugi način sem prevarom, i to onih koji su verovali njegoim idiotskim idejama, je tvoj problem.I problem onih koje je opljačkao.

 23. #23
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  А жеља јевреја да доминирају светом је далеко старија од средњег века.
  Hm...ostali nemaju tu zelju?
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 24. #24
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio krauterbox Pogledaj poruku
  Djuk - bivši veliki čarobnjak KKK i čovjek koji je za vrijeme studiranja po kampusu na Hićin rođendan hodao obućen kao esesovac.

  Jaaaaaaa naturlich!

 25. #25
  Iskusan krauterbox (avatar)
  Učlanjen
  14.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novorosijsk
  Poruke
  5.480
  Reputaciona moć
  274

  Podrazumevano Re: др. Дејвид Дјук - Ционистичка Црвена Армија (видео)

  Citat Original postavio DjukaRBC Pogledaj poruku
  Опет ти са увредама. А колико се сећам ти си признао да имаш крвне везе са јеврејима.
  Ово је искључиво за тебе, а остатак одговора дели са Хунганом.
  Nađi mi moj post gdje sam to "priznao" i ja više nikad neću ni jednu riječ na krsti napisati!
  То су јеврејске обмане. Нисам видео ниједан доказ против Дјука.
  Djuka traži dokaze protiv Djuka .

  Poslaću ti ih ja fedexom ovih dana, prvo ćeš dobiti one koji explicitno dokazuju da je Stari Zavjet stvarno stariji od Talmuda, a onda ćeš dobiti i ovo.

  Jesi li sada zadovoljan?
  Дјук је нападнут медијским лажима, да би се заборавило на то што прича о јеврејима. Колико знам нико још му није оборио тврдње. А тај тактика, нападањем лажним информацијама уместо уласка у расправу је прилично коришћена од стране јевреја. ,, Напад је најбоља одбрана"
  Jaa naturlich.
  Ein Gespenst geht um in Europa - das Gespenst ...

Slične teme

 1. Јудејско-ционистичка завера
  Autor Alekasandar3 u forumu Politika
  Odgovora: 54
  Poslednja poruka: 27.10.2007., 00:49
 2. Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 16.08.2007., 19:59
 3. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 18.04.2007., 02:41
 4. Црвена годишњица
  Autor Miki 13991 u forumu Arhiva
  Odgovora: 29
  Poslednja poruka: 29.05.2006., 19:05
 5. ЦРВЕНА КИНА
  Autor Pobunjenik u forumu Putovanja
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 02.04.2005., 12:02

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •