hahahah

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
4.285
Jedan britanski par nigerijskog porijekla nedavno je dobio svoje treće dijete, djevojčicu koja se rodila sa bijelom kožom, plavim očima i svijetlom kosom.

44-godišnji Ben i 35-godišnja Angela Ihegboro nisu se mogli načuditi kada su prvi put ugledali svoju kćerkicu Nmachi, koju sada proučavaju genetičari širom Velike Britanije.

"Nakon porođaja, oboje smo u šoku sjedili na krevetu i buljili u nju. Čak sam u šali pitao svoju suprugu da li je to stvarno moje dijete. Ali, čim smo došli kući i stavili Nmachi uz brata i sestru, bez dvoumljenja sam znao da je to moja kćerka", ispričao je Ben za The Sun.

Generičari sada pokušavaju otkriti uzrok bebine boje kože i kose, jer tvrde da nije albino. Profesor Brian Sykes sa Odsjeka za ljudsku genetiku na Univerzitetu Oxford kaže da su vjerovatno neki davni preci Angele i Bena imali bijele gene, koji su preskočili čitave generacije i postali izraženi tek kod Nmachi.

"Ovaj slučaj je zaista poseban. Čak i djeca sa plavom kosom nikada nemaju tako intenzivnu boju kose pri rođenju, kao što je imala Nmachi", kaže on.

Šta god da je uzrokovalo djevojčicin drugačiji izgled, njeni mama i tata, kao i brat i sestra, presretni su što je imaju i nazivaju je Božijim čudom.

bijela%20beba%201.jpg


http://source.ba/clanak/1240801/vijesti/Crni roditelji dobili plavokosu bebu
 
А да ти ниси НЕЗНАНКО ???

Само он још поставља овакве глупости ....

А при томе тема већ постоји ,,,,,,
 
У генетици нема чуда ....

Проста теорија вероватноће .....

При томе, какве везе ово има са политиком у Србији ???
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top