InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

  1. #1
    Ističe se cvele2 (avatar)
    Učlanjen
    15.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Niš
    Poruke
    2.106
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    Imam problema sa startovanjem InterBase 2009 servera. Pokušavao sam da ga startujem preko onog njegovog manager programčeta i uspem u tome, al zamalo. Startuje se, pa se isključi i to bez bilo kakve poruke o greški. Tamo imam i opciju da pokrenem taj server kao Windowsov service, međutim isti slučaj. Pokrene se i posle dve sekunde se sam ugasi. Neka pomoć?



  2. #2
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    Da ga ne ubije neki antivirus?
    Čiste ruke
    Hladna glava
    I vatreno srce

  3. #3
    Ističe se cvele2 (avatar)
    Učlanjen
    15.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Niš
    Poruke
    2.106
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    Pa imam pokrenut AVG 9.0 u pozadini. Misliš da je do njega? Ajde probaću da ga isključim pa da probam.

  4. #4
    Ističe se cvele2 (avatar)
    Učlanjen
    15.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Niš
    Poruke
    2.106
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    Problem je u registraciji InterBase-a, ne mogu da ga registrujem kako valja (čitaj: PIRATERIJA) i zato neće da se startuje. Što je još gore, ne mogu na netu nigde da pronađem nešto o ovome, čudi me da ga nema neki keygen ili nešto slično.

  5. #5
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    e pa eto ti
    kupis lepo legal, pa zoves podrsku i oni rese problem i nema problema

    salu na stranu - procitaj lepo uputstvo, a u losijoj varijanti obaraj sistem pa opet instaliraj sve na cisto


  6. #6
    Ističe se
    Učlanjen
    01.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.774
    Reputaciona moć
    78

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    A bas mora da bude InterBase? Nemam iskustva s njim, ako moze MSSQL Express da ti zavrsi posao, uzmi njega, on je ionako besplatan.
    Čiste ruke
    Hladna glava
    I vatreno srce

  7. #7
    Ističe se cvele2 (avatar)
    Učlanjen
    15.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Niš
    Poruke
    2.106
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    @Peruzzi: Pa ne vredi mi da obaram sistem. Ovaj program se registruje tako što uneseš podatke za registrovanje (ključ i tako to) ili da importuješ aktivacioni fajl za taj program. Kako nemam niti keygen niti taj aktivacioni fajl (ne znam zašto nisu bili uključeni u sam torent), program mogu da bacim.

    @Pjer_Nis: InterBase mi je delovao kao fino rešenje za rad sa bazama, ali svakako da ću sada razmotriti i druge opcije. Razmišljam da upotrebim ClientDataSet komponentu (Delphi je u pitanju), putem koga ću se povezati na ODBC drajver i da mogu da koristim Access-ove baze.

  8. #8
    Ističe se cvele2 (avatar)
    Učlanjen
    15.08.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Niš
    Poruke
    2.106
    Reputaciona moć
    67

    Podrazumevano Re: InterBase 2009 - problem sa startovanjem servera

    E da! Jes da ovde nije (možda) dozvoljena piraterija, ali ako neko slučajno ima neku informaciju o tome kako da registrujem programče, nek mi javi na PM. HVALA!

Slične teme

  1. Problem sa startovanjem racunara
    Autor Kojot78 u forumu Hardver
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 13.01.2010., 12:19
  2. Problem sa startovanjem
    Autor wien u forumu Hardver
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 10.02.2008., 09:19
  3. Problem sa startovanjem C++ -a.
    Autor cvele2 u forumu Programiranje
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 23.09.2006., 15:49
  4. Problem sa startovanjem Visual C++
    Autor Kurt2 u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 19.07.2005., 14:39

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •