Анђелина Џоли снима филм у Србији (муслиманка коју силује Србин али се заљубе!)

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Holivudska zvezda Anđelina Džoli početkom avgusta stiže u Srbiju, sa Željkom Mitrovićem dogovara snimanje svog rediteljskog prvenca

2004-Public.jpg


Holivudska zvezda Anđelina Džoli snimaće film u Srbiji! Anđelina, kako saznajemo, najkasnije početkom avgusta stiže u Beograd gde će sa vlasnikom Pinka Željkom Mitrovićem dogovarati snimanje svog rediteljskog prvenca, čija je tema rat u Bosni.

- Prema planu, Anđelina će obići nekoliko lokacija za snimanja u Srbiji, a jedan deo filma će se raditi i u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima. Taj posao bi trebalo da bude najbolja reklama za Srbiju kao zemlju u kojoj je moguće snimiti vrhunske produkcije. Realno je očekivati da posle Anđeline u studio u Šimanovcima dođu i druge velike zvezde svetskog filma - kaže odlično obavešteni sagovornik Pressa.

Kako saznajemo, film koji će Anđelina režirati i u kom će, najverovatnije, igrati glavnu ulogu ima „težak scenario":

- Glavna junakinja je muslimanka iz Bosne koju negde na početku rata siluje Srbin. Oni se, međutim, kasnije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze kroz ratne strahote - prepričava sagovornik Pressa i napominje da će vlasnik Pinka Željko Mitrović najverovatnije biti i producent novog Anđelininog filma:

- Željku je jako stalo da Anđelina radi film u Srbiji. To bi bio posao od koga bi korist imala cela Srbija.

Kako saznajemo, predviđeno je da Anđelina Džoli posle obilaska lokacija u Srbiji i poslovnih sastanaka u Beogradu sa Željkom Mitrovićem otputuje u Crnu Goru i nekoliko dana provede krstareći na njegovoj jahti „El bosko".

Inače, Anđelina je kao ambasadorka dobre volje UNHCR-a nedavno boravila u BiH, gde je posetila izbeglice, a spekulisalo se da je želela da usvoji dete sa ovih prostora.

Zvanično, juče niko nije hteo da komentariše saznanja Pressa.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...vno+otkrivamo:+Anđa+snima+film+u+Srbiji!.html
 
'' Glavna junakinja je muslimanka iz Bosne koju negde na početku rata siluje Srbin. Oni se, međutim, kasnije zaljubljuju jedno u drugo i zajedno prolaze kroz ratne strahote ''


Zivelo bratstvo i jedinstvo!:mrgreen::lol::lol::lol:

Могу ли ја да глумим тог типа што силује...Анђу....
Јоооојјј....Како би убедљиво одглумио....
:per: :per: :per:
 
Могу ли ја да глумим тог типа што силује...Анђу....
Јоооојјј....Како би убедљиво одглумио....
:per: :per: :per:

Нема потребе за глумом, све за квалитетан и реалан филм.:per:
 
A zašto, zaboga, uvek Srbin mora da bude taj koji čini loša dela? Kao da smo mi demoni u ljudskom obliku, pa samo silujemo, ubijamo i palimo! Sramota! Zašto glavna junakinja nije srpkinja koju siluje musliman? Uvek Srbe moraju satanizovati.

Takva količina nepravde, takva satanizacija jednog naroda kom su mnogi drugi, pa i ti nevini susedi koji sada glume velike žrtve (a najgori su zločinci i fanatici) naneli mnogo zla, navela me je da počnem da prezirem političku strukturu Amerike i njihov represivni, nedemokratski i globalistički stil dominacje nad ostatkom sveta.

Još jednom kažem - sramota, a sramota i za Mitrovića što uopšte producira jedno takvo propagandno, antisrpsko filmsko delo. Postoje neke stvari koje vrede više od novca. Trebalo je dotičnog najpre o tome obavestiti.
 

Back
Top