Uhapšen čelnik "Majki Srebrenice"

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
Uhapšen čelnik "Majki Srebrenice"
11. jul 2010. | 12:31 | Izvor: Tanjug
Banja Luka -- Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu u BiH uhapsili su u Potočarima čelnika Udruženja "Majke Srebrenice" Ibrana Mustafića.

Mustafić je, pre mesec dana, pored Memorijalnog centra postavio ratne zastave bivše Armije BiH i transparente uvredljive sadržine za srpski narod.

Mustafić je uhapšen ispred Memorijalnog centra i priveden na kriminalističku obradu. Nije poznato da li će posle kriminalističke obrade Mustafić biti pušten na slobodu.

Udruženje "Majke Srebrenice" , čiji je Mustafić predsednik Upravnog odbora nedavno je protestovalo, protiv svh oni koji dolaze u Srebrenicu, a priznaju Republiku Srpsku.


МОДЕРАЦИЈА МИ ЈЕ НАСИЛНО И БЕЗРАЗЛОЖНО ПРОМЕНИЛА НАСЛОВ ТЕКСТА!!!!!!!!
ЦЕНЗУРА!!!!!!!!!!!
 
Poslednja izmena:
ово је сребреничка мајка Ибран Мустафић

naser_oric.jpg


Мора да је лако рађала пре уградње висуљка............има широке кукове!
 
Како сте у књизи описали излазак Насера Орића и групе официра АРБиХ из Сребренице, у предвечерје геноцида, на дошколовавање...
МУСТАФИЋ: Написао сам да је велика скупина официра из Сребренице, која је к’о фол пошла на дошколовавање, прво у Зеници требала бити уписана у основну школу, да је заврше... Кад је у питању Насеров одлазак из Сребренице, ја сам то написао и то је истина, он није отишао својом жељом. Он је послат из Сребренице, међутим, стално се прешућује оно на чему ја инсистирам: Сребреница је доживјела капитулацију 1993. и ми смо тада поражени. Након проглашења заштићене зоне, потписан је акт на аеродрому, Младић и Сефер Халиловић су га потписали о демилитаризацији Сребренице. Демилитаризација је само била процес за поткусуривање и за нове игре до завршног геноцида у Сребреници. Ја сам већ тад био у латентном сукобу и критички сам говорио, рекао да смо доживјели капитулацију, да ћемо изгубити рат. Они након тога у Сребреници формирају Осму оперативну, у демилитаризованој зони, касније и 28. дивизију. Они извлаче људе које требају заштитити и спасити, а шаљу наоружање хеликоптерима, да би стигла наредба од Хаџихасановића да поједине групе изађу изван демилитаризоване зоне и изврше напад на Вишњиће и остала села, да направе низ провокација мимо демилитаризоване зоне јер је њима требао алиби да четници имају разлога да нападну Сребреницу. То је тај планирани хаос који се требао догодити и који се догодио.
 
Како ли се мајка по имену Ибран Мустафић звала док није уградила ћуну?

ово је сребреничка мајка Ибран Мустафић

naser_oric.jpg


Мора да је лако рађала пре уградње висуљка............има широке кукове!

"...jedna je Majka......."....................:hahaha::hahaha::rotf:........kako zovu ocheve ,fata,shemsa,.............:hahaha:

Тешко сранје....
Човек више ни мајку не може да им опсује....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 
.pa da to mi isto pade napamet ,ti njima majku kad ono tamo imash da se uvatish i za gelender pride ...........:hahaha::hahaha:...a zamisli ti onu njihovu nacionalnu psovku pride "...je.o ti pas mater .".........kakvo rvanje izmedju muje i cuka ...............:hahaha::hahaha:

Не знам сад, како би легла она црногорска псовка...
Оца им ебем у вр гузице....
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
 

Back
Top