Катастрофални резултати жуте владе
Prikazujem rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Катастрофални резултати жуте владе

 1. #1
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.829
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1664

  Podrazumevano Катастрофални резултати жуте владе

  07. 07. 2010

  Press

  Dve godine Vlade - Srbija u minusu!


  Vlada premijera Mirka Cvetkovića koja je po broju ministarstava ubedljivo najveća u Evropi osiromašila je svakog zaposlenog građanina Srbije za 56,2 evra. Upravo za toliko je prosečna plata manja nego što je bila pre tačno dve godine, na početku mandata ove vlade, pokazalo je istraživanje Pressa.

  U uporednim podacima o stanju u srpskoj ekonomiji koje su za Press uradili ekonomisti Miroslav Zdravković i Goran Nikolić vidi se da je prosečna plata u dinarima veća za oko 4.000. Međutim, vrednost evra je za 24 meseca porasla za gotovo 26 dinara, što je realno umanjilo prosečnu platu i Srbiju dovelo na poslednje mesto u Evropi. U isto vreme, penzioneri su u proseku siromašniji za 32,9 evra, iako im je ova Vlada na početku mandata povećala penzije za 10 odsto.

  Bez posla ostalo 158.000
  Iako su sve stranke na vlasti u vreme predizborne kampanje obećavale zapošljavanje stotina hiljada ljudi, ekonomska kriza je učinila svoje. Za dve godine bez posla je ostalo 158.000 ljudi, a stopa nezaposlenosti je povećana za više od 40 odsto. Na drugoj strani, državna administracija je u prve dve godine rada Vlade povećana za 2.357 radnih mesta.
  Kada se uporede cene najznačajnijih proizvoda, vidi se da do velikog skoka cena nije došlo, bez obzira na krizu. Svakako, pravi hit je vekna hleba, koja je u „Maksiju" za gotovo 10 dinara jeftinija nego pre dve godine. Međutim, evidentan je rast onih cena koje direktno kontroliše država, kao što su gorivo, grejanje, telefon.

  Berza tri puta manja
  Jedan od podataka koji dobro oslikava u kolikoj se krizi nalazi Srbija je indeks beogradske berze belex 15, koji je za dve godine pao gotovo tri puta! Strane investicije su smanjene za više od dva puta na godišnjem nivou, izvoz je smanjen za oko 10 odsto, a uvoz za jednu četvrtinu.

  Vordsvort: Bravo, ali Kosovo...
  Britanski ambasador Stiven Vordsvort ocenio je da je Vlada Srbije učinila značajan napredak po pitanju evropskih integracija, ali da se stvari nisu pokrenule s mrtve tačke kada je reč o Kosovu.
  - Pitanja evropske integracije Srbije i Kosova su dva očigledno povezana koloseka. Ja se nadam da će mišljenje MSP o Kosovu biti polazna tačka za prelazak sa konfrontacije na saradnju po pitanju KIM. Jedna od najznačajnijih stvari koju je Vlada uradila bilo je hapšenje Radovana Karadžića - rekao je Vordsvort.
  Orbović: Veoma loše
  Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović ocenio je da su rezultati rada Vlade u prve dve godine mandata „veoma negativni".
  - I pored svih obećanja da će biti zaposlen veći broj ljudi i da će se voditi briga za svakoga zaposlenog, imamo 200.000 radnika koji su ostali bez posla, dok su plate u tom periodu realno smanjene sa 420 na 330 evra, što je za 30 odsto. Vrlo loši rezultati rada Vlade osećaju se u narodu, a među zaposlenima postoji strah da će ostati bez posla - kazao je Orbović.
  Čanak: Gori od Koštunice
  Predsednik Ujedinjenih granskih sindikata „Nezavisnost" Branislav Čanak kaže da se Vlada legitimisala odmah po konstituisanju, kada je suspendovala delove Opšteg kolektivnog ugovora.
  - Ne primenjuju se ni oni delovi tog ugovora koji nisu sporni, niti se, pak, pravno sankcionišu oni koji taj ugovor ne poštuju. Tokom rada Koštuničine vlade socijalni dijalog je bio veoma loš, ali je bio neuporedivo bolji od sadašnjeg jer su oni makar glumili da postoji. Ova vlada nam potpuno otvoreno kaže, ma baš me briga za vas. Odgovornost za takvo stanje je i u sindikatima čije su aktivnosti traljave - rekao je Čanak.

  Kako ministri ocenjuju svoj rad
  Dragan Šutanovac, ministar odbrane
  Završetak baze „Jug" kod Bujanovca i povratak odbrambene industrije na svetsko tržište. Tokom leta očekujemo još jedan veliki posao, kojim bi ugovori potpisani u mom mandatu dostigli milijardu dolara. Nedostatak sredstava za modernizaciju vazduhoplovstva, kašnjenje sa otvaranjem kancelarije pri Partnerstvu za mir u Briselu.
  Mlađan Dinkić, ministar ekonomije
  Dolazak velikih stranih kompanija poput „Fijata", „Panasonika", „Leonija", „Falkea", „Manjeti Marelija" i „Jure". Blizu dve milijarde evra plasirano privredi kao subvencionisani krediti za likvidnost i investicije. Nismo imali neuspehe kao ministarstvo, svakako da cela vlada može mnogo brže i bolje da radi.
  Tomica Milosavljević, ministar zdravlja
  Preventivnih slikanja dojke urađeno više nego ikada, 40 puta više ugrađenih stentova nego 2002. Srbija među zemljama sa niskom stopom tuberkuloze. Zdravstveni sistem Srbije, od 133 zemlje rangiran je na 46. mestu u analizi Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.
  Incidenti sa sumnjom na korupciju.
  Oliver Dulić, ministar za zaštitu okoline i prostorno planiranje
  Usvajanje Zakona o planiranju i izgradnji i izrada Prostornog plana Srbije. Sprovođenje akcije „Očistimo Srbiju" i stvaranje zakonskih uslova za razvoj reciklažne industrije. Reforme u građevini i urbanizmu ne idu brzo kako bismo voleli. Potrebno još mnogo raditi na edukaciji građana o očuvanju životne sredine.
  Žarko Obradović, ministar prosvete
  Realizovan projekat „Besplatni udžbenici za đake prvake", kasnije proširen i na učenike drugog razreda, po prvi put obezbeđen internet u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji. Nasilje u školama i pojava devijantnog ponašanja. Zbog ekonomske krize nismo uspeli da izdvojimo veća sredstava za škole i opremu.
  Srđan Srećković, ministar dijaspore
  Usvojen prvi zakon o dijaspori i konstituisana Skupština dijaspore i Srba u regionu. Formiran Savet koji pruža podršku sunarodnicima u regionu u ostvarivanju njihovih zagarantovanih prava. Zbog manjka novca nismo uspeli da svoj našoj deci u svetu obezbedimo dovoljano bukvara.
  Slobodan Milosavljević, ministar trgovine
  Prvi put u istoriji usvojena Strategija razvoja trgovine Srbije do 2012, kao i zakoni o zaštiti konkurencije, o trgovini i svi prateći podzakonski akti. Prolongirano usvajanje zakona o zaštiti potrošača zbog usaglašavanja sa propisima EU i primedbi domaće javnosti. Nisu izabrani predsednik i članovi saveta Komisije za zaštitu konkurencije.
  Božidar Đelić, ministar nauke
  Međunarodna organizacija „Tomson Rojters" proglasila Srbiju za „svetsku naučnu zvezdu u usponu" u februaru 2010. Obezeđeno rekordnih 800 miliona evra za naučne projekte i infrastrukturu za period 2011-2014. Ulaganja u nauku iz budžeta i privatnog sektora su i dalje nedovoljna. Skoro 40 odsto mladih naučnika i dalje razmišlja o odlasku iz zemlje.
  Bogoljub Šijaković, ministar vera
  Omogućene verske slobode prema najvišim standardima, dobra saradnja države sa crkvama i verskim zajednicama. Zakon utvrdio jednakost svih crkava i verskih zajednica. Želeli bismo da verska nastava bude još bolja i organizovanija i da se problem restitucije crkvene imovine rešava efikasnije.
  Saša Dragin, ministar poljoprivrede
  31 usvojen zakon iz oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Isplaćene sve obaveze prema poljoprivrednicima, izgradnja sistema prema EU zahtevima, rast obima poljoprivredne proizvodnje od 2 odsto. Rekordan suficit u spoljno-trgovinskoj razmeni u 2009. godini.
  Jasna Matić, ministar za telekomunikacije
  Omogućene elektronske sednice Vlade, a građanima omogućeno da korišćenjem portala „E-uprava" dobiju informacije i koriste usluge javnih institucija. Otvaranje tržišta telefonije povećalo je konkurenciju. Porez na mobilne komunikacije nije ukinut. Stagnirala digitalizacija tv programa zbog kašnjenja imenovanja direktora JP „Emisiona tehnika".
  Milan Marković, državna uprava i lokalna samouprava
  Usvajanje zakona o političkim strankama, biračkom spisku, matičnim knjigama, komunalnoj policiji i udruženjima. Pojačana uloga Zaštitnika građana i Poverenika za informacije od javnog značaja. Vlada mogla mnogo više da uradi na reformi političkog sistema, da je uspela da postigne saglasnost oko blanko ostavki, izbornog sistema itd.
  Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalna pitanja
  Dogovor sa MMF-om o pomoći najugroženijim kategorijama u vrednosti od milijardu i po dinara. Usvojen niz zakona iz oblasti rada i socijalne politike neophodnih za nastavak evropskih integracija. Nisam uspeo da smanjim broj državnih sekretara i pomoćnika ministra, nismo uspeli da unapredimo socijalni dijalog u Srbiji.


  Животни стандард 2008-2010
  ............................. 2008. 2010.
  курса динара 78.6 ........ 104.5
  просечна плата 29453 .......... 33463
  просечна плата у еврима 381.9 ........ 325.7
  просечна пензија 17373 .......... 19900
  просечна пензија у еврима 225.6 .......... 192.7
  број ѕапослених 1999000 ......... 1841000
  запослени у државној управи 68785 ........... 71142
  број незапослених 433562 ........ 573348
  стопа незапослености 14% .......... 20.1%
  индекс БГ берзе 1759 .......... 640
  спољни дуг у милијарданма евра 18.647 ......... 23.479
  јавни дуг милијарде евра 8.657 .......... 10.541


  макроекономски индикатори ......... 2008---------2010

  стране инвестиције (милиијарде евра ) 2.766 .......... 1.037
  извоз 7.088 ........... 6.368
  увоз 15.054 ......... 11.446
  БДП 33.418 ......... 33.016
  Poslednji put ažurirao/la vracaracc : 07.07.2010. u 16:24
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву? 2. #2
  Buduća legenda Jacob (avatar)
  Učlanjen
  20.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  48.935
  Reputaciona moć
  689

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Tek kad ti komarac sleti na jaja, shvatis da se nesporazumi mogu resiti nenasilnim putem

 3. #3
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.829
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1664

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  нема статистичких података
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву?

 4. #4
  Aktivan član
  Učlanjen
  25.10.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.387
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Meni nije jasno koliko vas radi za Press,a koliko za Blic?

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  27.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.492
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio vracaracc Pogledaj poruku
  07. 07. 2010

  Press

  Dve godine Vlade - Srbija u minusu!


  Vlada premijera Mirka Cvetkovića koja je po broju ministarstava ubedljivo najveća u Evropi osiromašila je svakog zaposlenog građanina Srbije za 56,2 evra. Upravo za toliko je prosečna plata manja nego što je bila pre tačno dve godine, na početku mandata ove vlade, pokazalo je istraživanje Pressa.

  U uporednim podacima o stanju u srpskoj ekonomiji koje su za Press uradili ekonomisti Miroslav Zdravković i Goran Nikolić vidi se da je prosečna plata u dinarima veća za oko 4.000. Međutim, vrednost evra je za 24 meseca porasla za gotovo 26 dinara, što je realno umanjilo prosečnu platu i Srbiju dovelo na poslednje mesto u Evropi. U isto vreme, penzioneri su u proseku siromašniji za 32,9 evra, iako im je ova Vlada na početku mandata povećala penzije za 10 odsto.

  Bez posla ostalo 158.000
  Iako su sve stranke na vlasti u vreme predizborne kampanje obećavale zapošljavanje stotina hiljada ljudi, ekonomska kriza je učinila svoje. Za dve godine bez posla je ostalo 158.000 ljudi, a stopa nezaposlenosti je povećana za više od 40 odsto. Na drugoj strani, državna administracija je u prve dve godine rada Vlade povećana za 2.357 radnih mesta.
  Kada se uporede cene najznačajnijih proizvoda, vidi se da do velikog skoka cena nije došlo, bez obzira na krizu. Svakako, pravi hit je vekna hleba, koja je u „Maksiju" za gotovo 10 dinara jeftinija nego pre dve godine. Međutim, evidentan je rast onih cena koje direktno kontroliše država, kao što su gorivo, grejanje, telefon.

  Berza tri puta manja
  Jedan od podataka koji dobro oslikava u kolikoj se krizi nalazi Srbija je indeks beogradske berze belex 15, koji je za dve godine pao gotovo tri puta! Strane investicije su smanjene za više od dva puta na godišnjem nivou, izvoz je smanjen za oko 10 odsto, a uvoz za jednu četvrtinu.

  Vordsvort: Bravo, ali Kosovo...
  Britanski ambasador Stiven Vordsvort ocenio je da je Vlada Srbije učinila značajan napredak po pitanju evropskih integracija, ali da se stvari nisu pokrenule s mrtve tačke kada je reč o Kosovu.
  - Pitanja evropske integracije Srbije i Kosova su dva očigledno povezana koloseka. Ja se nadam da će mišljenje MSP o Kosovu biti polazna tačka za prelazak sa konfrontacije na saradnju po pitanju KIM. Jedna od najznačajnijih stvari koju je Vlada uradila bilo je hapšenje Radovana Karadžića - rekao je Vordsvort.
  Orbović: Veoma loše
  Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović ocenio je da su rezultati rada Vlade u prve dve godine mandata „veoma negativni".
  - I pored svih obećanja da će biti zaposlen veći broj ljudi i da će se voditi briga za svakoga zaposlenog, imamo 200.000 radnika koji su ostali bez posla, dok su plate u tom periodu realno smanjene sa 420 na 330 evra, što je za 30 odsto. Vrlo loši rezultati rada Vlade osećaju se u narodu, a među zaposlenima postoji strah da će ostati bez posla - kazao je Orbović.
  Čanak: Gori od Koštunice
  Predsednik Ujedinjenih granskih sindikata „Nezavisnost" Branislav Čanak kaže da se Vlada legitimisala odmah po konstituisanju, kada je suspendovala delove Opšteg kolektivnog ugovora.
  - Ne primenjuju se ni oni delovi tog ugovora koji nisu sporni, niti se, pak, pravno sankcionišu oni koji taj ugovor ne poštuju. Tokom rada Koštuničine vlade socijalni dijalog je bio veoma loš, ali je bio neuporedivo bolji od sadašnjeg jer su oni makar glumili da postoji. Ova vlada nam potpuno otvoreno kaže, ma baš me briga za vas. Odgovornost za takvo stanje je i u sindikatima čije su aktivnosti traljave - rekao je Čanak.

  Kako ministri ocenjuju svoj rad
  Dragan Šutanovac, ministar odbrane
  Završetak baze „Jug" kod Bujanovca i povratak odbrambene industrije na svetsko tržište. Tokom leta očekujemo još jedan veliki posao, kojim bi ugovori potpisani u mom mandatu dostigli milijardu dolara. Nedostatak sredstava za modernizaciju vazduhoplovstva, kašnjenje sa otvaranjem kancelarije pri Partnerstvu za mir u Briselu.
  Mlađan Dinkić, ministar ekonomije
  Dolazak velikih stranih kompanija poput „Fijata", „Panasonika", „Leonija", „Falkea", „Manjeti Marelija" i „Jure". Blizu dve milijarde evra plasirano privredi kao subvencionisani krediti za likvidnost i investicije. Nismo imali neuspehe kao ministarstvo, svakako da cela vlada može mnogo brže i bolje da radi.
  Tomica Milosavljević, ministar zdravlja
  Preventivnih slikanja dojke urađeno više nego ikada, 40 puta više ugrađenih stentova nego 2002. Srbija među zemljama sa niskom stopom tuberkuloze. Zdravstveni sistem Srbije, od 133 zemlje rangiran je na 46. mestu u analizi Svetskog ekonomskog foruma u Davosu.
  Incidenti sa sumnjom na korupciju.
  Oliver Dulić, ministar za zaštitu okoline i prostorno planiranje
  Usvajanje Zakona o planiranju i izgradnji i izrada Prostornog plana Srbije. Sprovođenje akcije „Očistimo Srbiju" i stvaranje zakonskih uslova za razvoj reciklažne industrije. Reforme u građevini i urbanizmu ne idu brzo kako bismo voleli. Potrebno još mnogo raditi na edukaciji građana o očuvanju životne sredine.
  Žarko Obradović, ministar prosvete
  Realizovan projekat „Besplatni udžbenici za đake prvake", kasnije proširen i na učenike drugog razreda, po prvi put obezbeđen internet u svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji. Nasilje u školama i pojava devijantnog ponašanja. Zbog ekonomske krize nismo uspeli da izdvojimo veća sredstava za škole i opremu.
  Srđan Srećković, ministar dijaspore
  Usvojen prvi zakon o dijaspori i konstituisana Skupština dijaspore i Srba u regionu. Formiran Savet koji pruža podršku sunarodnicima u regionu u ostvarivanju njihovih zagarantovanih prava. Zbog manjka novca nismo uspeli da svoj našoj deci u svetu obezbedimo dovoljano bukvara.
  Slobodan Milosavljević, ministar trgovine
  Prvi put u istoriji usvojena Strategija razvoja trgovine Srbije do 2012, kao i zakoni o zaštiti konkurencije, o trgovini i svi prateći podzakonski akti. Prolongirano usvajanje zakona o zaštiti potrošača zbog usaglašavanja sa propisima EU i primedbi domaće javnosti. Nisu izabrani predsednik i članovi saveta Komisije za zaštitu konkurencije.
  Božidar Đelić, ministar nauke
  Međunarodna organizacija „Tomson Rojters" proglasila Srbiju za „svetsku naučnu zvezdu u usponu" u februaru 2010. Obezeđeno rekordnih 800 miliona evra za naučne projekte i infrastrukturu za period 2011-2014. Ulaganja u nauku iz budžeta i privatnog sektora su i dalje nedovoljna. Skoro 40 odsto mladih naučnika i dalje razmišlja o odlasku iz zemlje.
  Bogoljub Šijaković, ministar vera
  Omogućene verske slobode prema najvišim standardima, dobra saradnja države sa crkvama i verskim zajednicama. Zakon utvrdio jednakost svih crkava i verskih zajednica. Želeli bismo da verska nastava bude još bolja i organizovanija i da se problem restitucije crkvene imovine rešava efikasnije.
  Saša Dragin, ministar poljoprivrede
  31 usvojen zakon iz oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Isplaćene sve obaveze prema poljoprivrednicima, izgradnja sistema prema EU zahtevima, rast obima poljoprivredne proizvodnje od 2 odsto. Rekordan suficit u spoljno-trgovinskoj razmeni u 2009. godini.
  Jasna Matić, ministar za telekomunikacije
  Omogućene elektronske sednice Vlade, a građanima omogućeno da korišćenjem portala „E-uprava" dobiju informacije i koriste usluge javnih institucija. Otvaranje tržišta telefonije povećalo je konkurenciju. Porez na mobilne komunikacije nije ukinut. Stagnirala digitalizacija tv programa zbog kašnjenja imenovanja direktora JP „Emisiona tehnika".
  Milan Marković, državna uprava i lokalna samouprava
  Usvajanje zakona o političkim strankama, biračkom spisku, matičnim knjigama, komunalnoj policiji i udruženjima. Pojačana uloga Zaštitnika građana i Poverenika za informacije od javnog značaja. Vlada mogla mnogo više da uradi na reformi političkog sistema, da je uspela da postigne saglasnost oko blanko ostavki, izbornog sistema itd.
  Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalna pitanja
  Dogovor sa MMF-om o pomoći najugroženijim kategorijama u vrednosti od milijardu i po dinara. Usvojen niz zakona iz oblasti rada i socijalne politike neophodnih za nastavak evropskih integracija. Nisam uspeo da smanjim broj državnih sekretara i pomoćnika ministra, nismo uspeli da unapredimo socijalni dijalog u Srbiji.


  Животни стандард 2008-2010
  ............................. 2008. 2010.
  курса динара 78.6 ........ 104.5
  просечна плата 29453 .......... 33463
  просечна плата у еврима 381.9 ........ 325.7
  просечна пензија 17373 .......... 19900
  просечна пензија у еврима 225.6 .......... 192.7
  број ѕапослених 1999000 ......... 1841000
  запослени у државној управи 68785 ........... 71142
  број незапослених 433562 ........ 573348
  стопа незапослености 14% .......... 20.1%
  индекс БГ берзе 1759 .......... 640
  спољни дуг у милијарданма евра 18.647 ......... 23.479
  јавни дуг милијарде евра 8.657 .......... 10.541


  макроекономски индикатори ......... 2008---------2010

  стране инвестиције (милиијарде евра ) 2.766 .......... 1.037
  извоз 7.088 ........... 6.368
  увоз 15.054 ......... 11.446
  БДП 33.418 ......... 33.016
  Zahebato bato. Ako koza laze rog ne laze.
  mogu portparolio zute tevabije da lelemudaju sta hioce, ali izneseni podaci su katastrofalni. Jos kada se setim da su se prosle godine tresnje u Kursumliji prodavale na komad, da zoveku muka dodje.

 6. #6
  Domaćin
  Učlanjen
  27.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.492
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Lallo Pogledaj poruku
  Meni nije jasno koliko vas radi za Press,a koliko za Blic?
  Nije vazno da li rade za Blic ili Press, izneseni podaci su uzeti iz Zavoda za statistiku, a on kao sto bi trebalo da znas ne radi ni za Blic ni za Press.

 7. #7
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.829
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1664

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Lallo Pogledaj poruku
  Meni nije jasno koliko vas radi za Press,a koliko za Blic?
  Zar PRESS nije Djilasov?
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву?

 8. #8
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.037
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе


 9. #9
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  163

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Lallo Pogledaj poruku
  Meni nije jasno koliko vas radi za Press,a koliko za Blic?

  Kurir i Pravda zu zapostavljeni u poslednje vreme.

 10. #10
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.829
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1664

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio dragosh Pogledaj poruku
  Kurir i Pravda zu zapostavljeni u poslednje vreme.
  пренео и Данас
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву?

 11. #11
  Poznat ForestGreen (avatar)
  Učlanjen
  19.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.330
  Reputaciona moć
  123

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  SLusam na vestima i analiticari dali prelaznu ocenu zutoj firmi (dobar 3) Pa jel se oni pitaju ili mi? Nasa ocene je neprelazna, nedovoljan 1!

 12. #12
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.829
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1664

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio ForestGreen Pogledaj poruku
  SLusam na vestima i analiticari dali prelaznu ocenu zutoj firmi (dobar 3) Pa jel se oni pitaju ili mi? Nasa ocene je neprelazna, nedovoljan 1!
  zvanicna prosecna ocena prema skoro svim medijima je 2-
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву?

 13. #13
  Ističe se Denca PA (avatar)
  Učlanjen
  16.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pančevo
  Poruke
  2.211
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Da sam na deda mrazovom mestu bilo bi me sramota da bilo šta kažem

 14. #14
  Buduća legenda Jacob (avatar)
  Učlanjen
  20.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  48.935
  Reputaciona moć
  689

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Denca PA Pogledaj poruku
  Da sam na deda mrazovom mestu bilo bi me sramota da bilo šta kažem
  Zato on nista i ne govori
  Tek kad ti komarac sleti na jaja, shvatis da se nesporazumi mogu resiti nenasilnim putem

 15. #15
  Poznat NE-ZGODAN (avatar)
  Učlanjen
  17.06.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.529
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio vracaracc Pogledaj poruku
  zvanicna prosecna ocena prema skoro svim medijima je 2-
  Ija sam cuo za 2-.
  3 su dobili od DS_ovih analiticara (Bajec and Company).

 16. #16
  Ističe se Denca PA (avatar)
  Učlanjen
  16.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pančevo
  Poruke
  2.211
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  53

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio NE-ZGODAN Pogledaj poruku
  Ija sam cuo za 2-.
  3 su dobili od DS_ovih analiticara (Bajec and Company).
  A žuti mislili da je maximalna ocena 10

 17. #17
  Legenda Мишкони (avatar)
  Učlanjen
  25.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Рума-срце Срема
  Poruke
  53.527
  Tekstova u blogu
  386
  Reputaciona moć
  3663

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Za njih u vladi ie dobar jer su se po običaju nafatirali, ali zato mi obični smrtnici znamo kako nam je. Doterali su nas do nule! Mi koji imamo privilegiju da radimo, kad primimo platu, za dva dana dok poplaćamo račune i ostale kredite koje smo morali da uzmemo, ne ostade ništa. I kakav onda oni očeku rezultat da bude, i koga laže Cvetković!
  Navikli smo mi odavno na to njihovo hvalisanje jer samo tako podižu svoj sopstveni ego!
  Мораш се привићи на мало туге у животу...Нећеш знати шта је права срећа - ако је не будеш имао са чиме упоредити.

 18. #18
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.259
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  662

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  katastrofa sa ovom ideologijom je pocela davno. losi temelji

  doduse ondasnja slobodanova opozicija je imala opciju u nekoliko navrata da je usla u neku opstu nacionalnu vladu. ali oni su imali druge stvari na umu.danas svi vidimo, mnogo nas je znalo otpocetka sta ce i kako biti

  ovo je sistem zvani zivotinjizam II deo
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 19. #19
  Veoma poznat
  Učlanjen
  22.05.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.980
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio ForestGreen Pogledaj poruku
  SLusam na vestima i analiticari dali prelaznu ocenu zutoj firmi (dobar 3) Pa jel se oni pitaju ili mi? Nasa ocene je neprelazna, nedovoljan 1!


  Nemoj da gledas RTS, nije zdravo i ostavlja trajne posledice.

 20. #20
  Domaćin strani placenik bre (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ni na nebu ni na zemlji
  Poruke
  4.261
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Lallo Pogledaj poruku
  Meni nije jasno koliko vas radi za Press,a koliko za Blic?
  ja radim za e novine.
  Politicari su sljam.

 21. #21
  Poznat ForestGreen (avatar)
  Učlanjen
  19.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.330
  Reputaciona moć
  123

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Narodni Tribun Pogledaj poruku
  Nemoj da gledas RTS, nije zdravo i ostavlja trajne posledice.
  E pravo da ti kazem u pravu si Presao sam nesto vise na avalu i foks

 22. #22
  Veoma poznat
  Učlanjen
  22.05.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.980
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio ForestGreen Pogledaj poruku
  E pravo da ti kazem u pravu si Presao sam nesto vise na avalu i foks

  Pametno. Sve je bolje od Pinka i RTS-a.

 23. #23
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.277
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Катастрофални резултати жуте владе

  Citat Original postavio Narodni Tribun Pogledaj poruku
  Nemoj da gledas RTS, nije zdravo i ostavlja trajne posledice.
  ПОСЕБНО ДРУГИ ПРОГРАМ.


Slične teme

 1. Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 31.05.2010., 16:41
 2. Кампања из Жуте кухиње
  Autor nikadvise90te u forumu Politika
  Odgovora: 75
  Poslednja poruka: 20.11.2009., 00:45
 3. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 03.09.2009., 18:59
 4. Црвене вође жуте партије
  Autor Софија u forumu Politika
  Odgovora: 40
  Poslednja poruka: 28.01.2009., 22:36
 5. Резултати у Војводини
  Autor Gráthas u forumu Politika
  Odgovora: 18
  Poslednja poruka: 03.12.2007., 09:58

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •