Radikali: Tužićemo "Blic" zbog laži!Srpska radikalna stranka podneće krivičnu prijavu protiv dnevnog lista "Blic" za širenja lažnih vesti jer je u njemu objavljeno da je predsednik SRS Vojislav Šešelj, kome se sudi u Hagu, naredio ubistvo predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, izjavio je funkcioner radikala Dragan Todorović.

Tuži medije: Dragan Todorović


"SRS će danas uputiti krivičnu prijavu protiv 'Blica' za širenje lažnih vesti i sigurni smo da ćemo istrajati i ovu stvar raščistiti apsolutno do kraja", rekao je Todorović novinarima u Skupštini Srbije.

On je kazao da su radikali MUP-u Srbije i Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) uputili zahtev da im dostavi odgovore o tome da li su objavljene informacije tačne i da li su dostavljene tom dnevnom listu.

Todorović je rekao da su navodi u "Blicu" toliko besmisleni da ne zaslužuju komentar.

"To je toliko besmisleno da ne zaslužuje komentar. Svima je poznato da je Šešelj 24 sata svake sekunde pod prismotrom", rekao je Todorović i dodao da je neko stavio potpis na taj tekst, ali da će SRS učiniti sve da sazna ko je to napisao.

U današnjem "Blicu" objavljen je tekst u kome se navodi da je Šešelj iz pritvorske jedinice u Hagu naredio Luki Bojoviću da likvidira Nikolića, i da je za to već pripremljena ekipa.


List je takođe objavio da su tu informaciju juče otkrile srpske službe bezbednosti, kao i da se intenzivno radi na njenoj proveri.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/64084/Radikali-Tuzicemo-Blic-zbog-lazi-