Smederevska crna trojka
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Smederevska crna trojka

 1. #1
  Iskusan trucker_sd (avatar)
  Učlanjen
  27.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SVUDA!
  Poruke
  6.663
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Smederevska crna trojka

  Smederevo: Bivši inspektor SUP-a otkriva organizovani kriminal u vrhu policijske uprave

  Za reket je potrebno troje

  U policiji, kao i u drugim državnim institucijama, o skandalima uglavnom svi cute - do momenta kad samovlašce prede granicu podnošljivog. Upravo tako nešto desilo se i kada je penzionisani radnik SUP-a Smederevo Vojin Abramovic napisao predstavku na adresu ministra unutrašnjih poslova i Sektora unutrašnje kontrole, u kojoj opisuje stanje u smederevskoj policiji, tacnije u njenom vrhu. Naš magazin je objavio više tekstova o organizovanom delovanju vrha smederevske policije, vrha koji je i dalje na svojim funkcijama. Ipak, neka se zna i sledece

  Milan Glamocanin

  Predstavka protiv trojice policijskih funkcionera iz Smedereva koju je na dve važne adrese poslao Vojin Abramovic, penzionisani policijski inspektor iz ovog grada, teška je optužba za mnoštvo zloupotreba službene dužnosti na racun nacelnika Policijske uprave Smederevo Dejana Popovica, njegovog zamenika Dejana Andelkovica i šefa Odseka za privredni kriminal Zorana Blagojevica.
  Šta je bio razlog za takav gest objasnio je sam Vojin Abramovic, ne krijuci tom prilikom ni svoju "imovinsku kartu", koja nije mala buduci da je davne 1988. godine penzionisan kao policijski inspektor.
  Abramovic u predstavci tvrdi kako je dolaskom nacelnika Popovica odmah napravljen sporazum sa Andelkovicem i Blagojevicem, a sve s ciljem da se njih trojica materijalno zbrinu koristeci privilegije svojih položaja.

  Bogati siromah

  Da bi upotpunio predstavku, Abramovic se dotakao nezahvalnog posla - pretresa dogadaja iz prošlosti koji su u vezi sa celim slucajem...
  Tako se setio da je porodica inspektora Zorana Blagojevica vršila komasaciju zemljišta sa poljoprivrednim kombinatom Godomin iz Smedereva, o cemu postoji i ugovor od 12. januara 1984. godine, koji je i realizovan.
  Abramovic otkriva da je Blagojevic dolaskom na visoku policijsku funkciju tužio kombinat Godomin Trgovinskom sudu Požarevac, ne prikazujuci rešenje kojim bi nedvosmisleno bilo utvrdeno da je još odavno izvršio tu razmenu. Time je doveo sud u zabludu.
  Abramovic tvrdi da je Blagojevic pre samog izlaska na sud, sada vec u svojstvu coveka na vlasti, "obradio" upravnika Godomina koji se pojavio kao druga strana, i u celosti prihvatio tužbu Blagojevica - nakon cega su ponovo izvršili razmenu zemljišta iz katastarske parcele (mesto Plocica, opština Kovin, za zemljište u Industrijskoj prvoj zoni u Smederevu u površini od 45,56 ari po sistemu 1 prema 1). Na taj nacin je, piše Abramovic u prijavi, Blagojevic sebi prevarom ostvario veliku imovinsku korist, napominjuci da je u Plocici jedan hektar vredi 500 evra, a u industrijskoj zoni jedan ar više od 1.000 evra!
  Abramovic pominje i slucaj privatnog preduzeca Velicko iz Smedereva, vlasnika Zorana Velickovica koji se bavi gradevinarstvom, mada je posao radio bez ikakvih evidencija, a na mnogim gradevinama bio je podizvodac radova i cesto kompenzacijom dobijao stanove.
  Njega su, piše u predstavci Abramovic, dvojica od prozvane trojice policijskih funkcionera ucenjivali, da bi se na kraju sa njim i sprijateljili, a potom mu oprostili utaje poreza. Za uzvrat im je Velickovic bez naknade vršio proširenje porodicnih kuca!
  "...Imam tvrdo saznanje", piše Abramovic, "da su pomenuti u stovarištu RIO u Smederevu, ciji je vlasnik izvesni Jovica Rancic, kupili veliku kolicinu betonskog gvožda jer im je navodno trebalo za neki potporni zid, a onda je Rancicu receno da fakturu pošalje na preduzece JTG Smederevo ciji je vlasnik Milija Barovic.
  Posle izvesnog vremena Blagojevic se obraca Barovicu i upozorava ga da nije platio fakturu. S obzirom na to da je Barovic mocan i da se bavi lokalnom politikom, oterao ga je u p... materinu rekavši da nece nikad da plati, te je tako preduzece RIO ostalo kratko..."

  Sa iskustvom policijskog inspektora Abramovic istražuje i slucaj smederevskog preduzeca Coka, ciji je vlasnik Zoran Rajic iz sela Vucaka, opština Smederevo. U prijavi opisuje da je Rajic do pre desetak godina bio je težak siromah, a onda je otvorio jednu piljaru na zelenoj pijaci u Smederevu, gde upoznaje jednog coveka iz Subotice koji se takode preziva Rajic i poseduje privatno preduzece Spak.
  Abramovic piše da se Rajic veoma brzo obogatio proizvodnjom i prodajom alkoholnih i bezalkoholnih pica i derivata nafte, te iznosi neverovatan podatak da je ta osoba izvesno vreme bila i vlasnik FK "Spartak" iz Subotice, a sve radi pranja novca!
  Abramovic dalje piše da su Rajici (i onaj iz Subotice i ovaj iz Smedereva) sa njegovih pet direktora bili u pritvoru zbog nezakonitog pokušaja kupovine veceg broja pivara u Srbiji, a Rajic iz Subotice je Rajicu iz Smedereva davao ogromne kolicine alkoholnih i bezalkoholnih pica "na crno" i preduzece Coka pocinje naglo da se bogati:

  "...Napravio je veliko stovarište u Vucaku, uzeo nekoliko prodavnica u zakup, na licitaciji preduzeca 'Dunav' u Smederevu, koje je bilo jedno od najvecih u Srbiji, PP 'Coka' iz Smedereva kupuje za oko 10 miliona evra. Preduzece ima oko 50 prodavnica u svim delovima grada, roba na crno stiže iz Subotice...
  Trojka policijskih funkcionera (Popovic, Blagojevic, Andelkovic) vrši presiju na Zorana Rajica, a onda, nekim cudom, postaju najbolji prijatelji. Preduzece 'Coka' tako ostaje pokriveno od svih revizorskih kontrola.
  Ne znajuci za takav dogovor, inspektor privrednog kriminaliteta iz Smedereva Srecko Stevanovic, u preduzecu 'Coka' vrši ozbiljnu kontrolu, nalazi sve i svašta, a narocito alkoholna pica na kojima su bile postavljene falsifikovane akcizne markice.
  Rajic odmah traži zaštitu od pomenute trojke, koja koristi svoja ovlašcenja, zabranjuje dalju kontrolu. Inspektor Stevanovic se suprotstavlja, ali dobija pretnje suspenzijom, te odustaje..."

  Dorinda i tri mucacosa

  Za vreme afere "lažnog penzionisanja", glavni centar ove mahinacije, opet prema tvrdnji penzionisanog policijskog inspektora Abramovica, bio je baš u Smederevu: "...Tim povodom, hapse se i privode mnogi lekari i druge osobe iz ovog grada. Afera je, inace, zapoceta još pre dolaska Dejana Popovica na mesto nacelnika Policijske uprave Smederevo, ali je on nastavio tamo gde su prethodnici stali..."
  Abramovic opisuje i osobu koja je izdavala mišljenja o bolesti, direktorku Zdravstvenog centra "Sveti Luka", Draganu Aleksic-Milovanovic zvanu Dorinda, koja se i danas nalazi na toj dužnosti. Prema njegovom svedocenju, Dorindu je pomenuta trojka stalno saslušavala, pretila joj pritvorom i navodno je ostavljala kao desert, za kraj afere. Ipak, desilo se suprotno: po oprobanom receptu, trojica vodecih policijskih funkcionera postaju njeni najbolji kucni prijatelji!
  Da bi se i ovde stekla imovinska korist, zakljucuje se kupoprodajni ugovor o kupovini oko 70 klima-uredaja. Posao se realizuje na sledeci nacin: rodeni brat inspektora Andelkovica, sa prebivalištem u Mladenovcu, prodaje klima-uredaje jer se time i bavi, a rodeni brat inspektora Blagojevica ima u Smederevu, u ul. Miloša Velikog, servis za ugradnju klima...
  Ili, kako piše Abramovic, direktorka Dorinda pravi veliku svadbu na Zlatiboru, a glavni gost joj je inspektor Blagojevic, koji koristi novo prijateljstvo pa u Zdravstvenom centru zapošljava svoju ženu Olju (pravnica a ne lekar!).
  Pobunjeni ljudi u Zdravstvenom centru, po nalogu direktorke, odmah bivaju meta njenih uticajnih prijatelja iz vrha smederevske policije...
  Hapse hirurga, dr Kuljanina, procesuiraju ga pola godine, vrše psihicke presije; on dolazi jednom nedeljno u SUP, ceka po tri do cetiri sata u hodniku i slicno... Nakon šest meseci podnosi se krivicna prijava protiv njega jer mu je, navodno, neki covek dao 50 evra. U dogovoru sa istražnim sudijom Lukicem privode ga istražnom sudiji, ovaj mu odreduje pritvor, sudija sutradan odlazi na odmor a dr. Kuljanin ostaje u pritvoru 45 dana. Za to vreme nije imao ni suocenja niti drugih radnji. Za vreme psihicke torture u SUP-u i pritvora, oslabio je 35 kg, koristi lekove i narušeno mu je zdravlje. Isto je prošao i dr Joca Paunovic, kardiolog, koji je u isto vreme odležao takode 45 dana.

  Magazin Tabloid, 28.06.2010
  cak i kad nemam prednost - umrlice se pisu drugima 2. #2
  Iskusan trucker_sd (avatar)
  Učlanjen
  27.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SVUDA!
  Poruke
  6.663
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  Penzionisani inspektor smederevske policije Vojin Abramovic otišao je još dalje u istraživanju raznih nepocinstava u svojoj bivšoj službi. Tako je došao do podataka u vezi sa smederevskom privatnom firmom po imenu "Kosovski božur", ciji je vlasnik izvesni Ljuba, kojeg je ovdašnja vodeca policijska trojka mucila, pretila mu, i na kraju mu je sve oprostila - pa je i sa njim sklopila pakt "o vecnom miru i prijateljstvu"...
  Sad vec kao veliki prijatelji, donose odluku da u Sokobanji prave apartmane. Dogovor je sklopljen, pa je pocela gradnja 14 apartmana, s tim da smederevska policijska trojka dobije po jedan.

  Tržište ljubavi i drugi monopoli

  Pocetkom 2010. godine Republicki SUP Srbije iz Beograda direktno je izvršio raciju u "Toples baru" u selu Mihajlovac, opština Smederevo, a kao glavni razlog hapšenja navedena je prodaja droge mladim ljudima.
  Prilikom pretresa dve nocne plesacice, ustanovljeno je da pružaju ljubav za novac. Vlasnik i još trojica, kao i sve devojke privedeni su u SUP Smederevo. Sredstva informisanja su objavila njihove fotografije i sadržaj gde je odreden pritvor. Kad su se specijalci povukli, nakon tri dana "trojka"je, prema Abramovicevom svedocenju, sve pustila i oni su nastavili da rade.
  "Zašto ovo pišem", pita se Abramovic u predstavci upucenoj policijskom vrhu Srbije, i odmah nudi odgovor:
  "...Ja Abramovic Vojin u okviru mog hotela posedujem varijete bar i imam urednu dozvolu. U poslednje cetiri godine dvojica iz 'trojke' su dva puta vršili kontrole bez ikakvih papira, ali je bilo sve u redu.
  Dana 13-14. 02. 2010. godine oko pola noci došla je dvojka Blagojevic-Andelkovic i izvršila kontrolu. S obzirom na to da je sve bilo u redu, pokupili su cetiri devojke-plesacice i dva konobara, probudili ženu iz kuce koja živi pored hotela, i odveli ih u SUP na saslušanje...
  U policiji su devojkama savetovali da kažu da su davale ljubav za pare u ranijim danima, a za uzvrat bice odmah puštene kuci. Dve su pristale da to kažu i napisale diktirane izjave, a dve nisu. Receno im je - dok su gazde ovde uzmite taksi i bežite što dalje iz Smedereva. Ako se pojavite ponovo bicete pohapšene i obrukacemo vas kroz sredstva javnog informisanja. Ako budemo pohapsili gazde vi nemojte odmah da se odazovete pozivu, vec za mesec dana. Devojke su to poslušale i otišle. Konobari nisu hteli da ih poslušaju, nisu dali izjave i pušteni su kuci.
  Ovo sam saznao jer me je zvala jedna devojka i telefonom kazala da je to uradeno da bi radio konkurentski bar u Mihajlovcu.
  Saslušavali su i moju suprugu Ljiljanu do 5 casova. Saopštavaju joj da ce joj ako ne bude saradivala, napisati krivicnu prijavu specijalnom sudu i oduzece joj svu imovinu koju poseduje. Rekli su joj i to da su ovu akciju spremali vec mesec dana i da ih je neko prokazao, pa traže da im ona kaže ko je doušnik.
  U 03.30 casova, zazvonio je moj telefon. Ja sam se javio, a sa druge strane predstavio se inspektor Blagojevic i zahtevao da hitno dodem u SUP.
  Dao je otvoreni telefon mojoj ženi, a ona mi je rekla da je privedena i zamolila da hitno dodem u SUP. Kad sam tamo stigao, pitao sam s kakvim ovlašcenjem me pozivaju?
  Odgovorili su da im je nacelnik Popovic to licno odobrio. Tražili su da im pomognem - da moja supruga kaže ko je 'doušnik' za kontrolu, a da ce se, u protivnom, pisati prijava specijalnom sudu i oduzece mi se imovina. Ja sam im rekao da necu sa njima da razgovaram i da cu na ishod cekati u drugoj prostoriji, što sam i ucinio.
  Nakon desetak minuta zovu me ponovo kod supruge i ona mi kaže: traže od mene da priznam da se u ranijem periodu u baru prodavala ljubav za pare i pustice me kuci kako bi opravdali akciju. Ja sam glasno rekao da može, ali bez advokata. Oni su se složili, ali su tražili da ja dam izjavu da se prema osoblju korektno postupalo. Prihvatio sam i vratili smo se u 6 sati ujutro.
  Smatram da su ovo uradili kako moj bar ne bi radio, a onaj u Mihajlovcu bio puniji jer pretpostavljam da je reketiran, pošto bar u Mihajlovcu nikada nisu kontrolisali.
  Došao sam do saznanja da ova službena radnja nije evidentirana u glavnoj knjizi dogadaja, što je moralo da bude..."

  Jedan od najvecih izvodaca radova u Smederevu je PP "VIG" ciji je vlasnik Vlada Dinic. Pored mnogih gradilišta u Smederevu, gradi i na uglu ulica Radosava Mirkovica i Cvijiceve (ogromna zgrada).
  Starim oprobanim metodama "trojka" postupa i sa njim, pa od neprijatelja postaju prijatelji. Blagojevic kupuje dva velika stana po ceni od 400 evra po kvadratnom metru.
  Vlasnik smederevske firme Stiling koja se bavi PVC stolarijom je gospodin Vujoševic. Po istom principu, vodeca trojica ljudi smederevske policije vrše presiju i na ovog coveka i na njegovu firmu.
  Zastrašuju ga, pa to takode pretvaraju u poslovno prijateljstvo, opraštaju mu sve prijave, a nacelniku Popovicu u ul. Mostarskoj, gde žive njegov otac i stric, ugraduje se kompletna nova PVC stolarija. Istovremeno se inspektoru Blagojevicu, kod njegovog brata u ul. Miloša Velikog, postavlja novi izlog.
  Preduzece Hipeks izvodi radove u ul. Glavaševa gde je podizvodac gospodin Jevtic, cija su deca u SUP privodena više puta, a nacelnik Popovic ih je spasavao. U znak zahvalnosti popovic dobija stan po veoma povoljnoj ceni (Zgrada ce uskoro biti useljiva.)
  Radna grupa iz Republickog SUP-a pronašla je kod inspektora Blagojevica elemente krivicnih dela, pa je vec podneta krivicna prijava Opštinskom tužilaštvu u Smederevu. "Trojka" saznaje da je opštinski tužilac Radoslav Vuckovic od preduzeca "VIG"u takozvanoj "sivoj zgradi" kupio stan na otplatu pod veoma povoljnim uslovima (na više godina). "Trojka" mu preti, saopštava da ce obavestiti sredstva informisanja...
  Na kraju ipak dolazi do "pomirenja", uz uslov: "...Mi tebi necemo ništa, a ti odbaci krivicnu prijavu". Kako je receno tako je i ucinjeno... Tužilac Vuckovic je od 1. januara 2010. godine viši javni tužilac u Jagodini!
  O svojim saznanjima i licnim istragama penzionisani inspektor Abramovic, u svojoj predstavci upucenoj vrhu srpske policije, dotakao se i slucaja Dejana Obradovica, koji je završio Vojnotehnicku akademiju i osam godina radio kao nacelnik policije.
  Imajuci u vidu to da je strucan (trenutno priprema odbranu magistarskog rada), kod svih videnih ljudi u gradu cenjen i poštovan, našao se na meti vodece policijske "trojke" u Smederevu. Prete mu, pretresaju kancelarije, a nacelnik Popovic mu oduzima ovlašcenja i sklanja ga u jednu neuglednu kancelariju, navodno da radi analitiku...
  Prema svedocenju Abramovica, a kako bi cela stvar bila zacinjena i najmilijim porokom, Blagojevic je imao i aferu sa ljubavnicom. O tome u predstavci piše da je Blagojevic službenim vozilom bio sa ljubavnicom na Zlatiboru, u vikendici nacelnika Popovica. Prilikom povratka došlo je do saobracajnog udesa u kome je, na osnovu izvršenog uvidaja, on krivac! Ljubavnica je zadobila teške telesne povrede i lecena je u bolnici u Smederevskoj Palanci, a ne u Smederevu. Za to delo nije disciplinski odgovarao niti je nadoknadio štetu.

  Menjam ženu

  Nacelnik Popovic se razveo od bivše žene, a sad ima ljubavnicu. U stvari, on i njegov drug promenili su žene. Drugovi su se u meduvremenu posvadali.

  Rece da je bilo vece?

  Smederevski inspektor za organizovani kriminal Cikaric posebno je važan nacelniku Popovicu jer je, prema svedocenju Abramovica, rodak direktora policije Milorada Veljovica. Popovic se javno hvali daje u Smederevu za vreme manifestacije "Smederevske jeseni" rucao sa Cikaricem i direktorom Veljovicem i da mu je tada Veljovic rekao: "...Ako imaš problema samo zovi, imaš moj telefon..."
  Ja licno mislim, tvrdi penzionisani inspektor Abramovic, da oni lažu, brukajuci tako uglednog i sposobnog direktora policije, kao i inspektora Cikarica.

  Politicki po p...

  Nacelnik Republickog SUP-a, upravnik republicke unutrašnje kontrole Bojan Ilic, vršio je 2006. godine pocetkom septembra kontrolu Blagojevica i Andelkovica. Oni su mu rekli da se ne upušta u kontrolu jer ce izgubiti posao!
  Ipak, on je radio tog dana, našao mnoge nepravilnosti, izmedu ostalog i putne naloge na kojima piše da se ide negde službenim vozilom, a utvrdio je da je vozilo koristila dežurna služba sa drugim putnim nalogom.
  Sutradan, kad je trebalo da nastavi rad sa još dvojicom kolega, našao se na sasvim drugom mestu, kod tadašnjeg ministra policije Dragana Jocica, gde mu je ekspresno urucen otkaz!
  Istina, ponudeno mu je novo radno mesto - da bude obican analiticar u Požarevcu. Naravno, Ilic to nije prihvatio i ostao je bez posla, što je ucinjeno preko Dragana Šormaza (DSS) iz Smedereva, koji je i postavio Popovica za nacelnika...

  Modni detalji nacelnika Popovica

  Prema svedocenju pisca predstavke, nacelnik Policijske uprave u ovom gradu ima osoben stil oblacenja. Kad je toplije vreme, on dolazi na posao sa okacenim crnim kanapom oko vrata koji je zategnut do same jabucice, a na kanapu je drveni krst. Košulja karirana, šarena - preko pantalona...

  Svrni Svrzicu

  Penzionisani inspektor Vojin Abramovic opisuje i kako smederevski policijski vrhovnici Andelkovic i Blagojevic hapse osumnjicene:
  "...Obavezno se poziva bivši radnik SUP-a Smederevo, sada advokat Slobodan Svrzic. Pre pritvora osumnjiceni daje izjavu, Svrzic cuti i ne predstavlja se ali se na kraju potpisuje kao advokat branilac po službenoj dužnosti na datu izjavu. Ukoliko Svrzic slucajno nije tu, a on je uvek tu, pozivaju se dva druga advokata koji su bili radnici SUP-a. Ranijih godina u više navrata bio je prigovor advokata iz Smedereva Advokatskoj komori Srbije da pomenuti advokati, usmeravanjem iz SUP-a dobijaju 90 odsto predmeta..."

  Magazin Tabloid, 28.06.2010
  cak i kad nemam prednost - umrlice se pisu drugima

 3. #3
  Iskusan trucker_sd (avatar)
  Učlanjen
  27.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SVUDA!
  Poruke
  6.663
  Reputaciona moć
  170

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  Ovo je moje

  Penzionisani inspektor iz Smedereva Vojin Abramovic, u predstavci upucenoj Ministarstvu policije i unutrašnjoj kontroli, a sve zbog okolnosti da ocito više ne može da trpi ponašanje trojice vodecih ljudi smederevske policije, i sam se do detalja predstavio onome kome se obraca, pre svega svojom imovinskom kartom...

  "...Sacinjena dana: 03.03.2010 godine, od strane Abramovic Vojina iz Smedereva.
  Penzionisani sam radnik SUP Smederevo od 1989. godine, gde sam radio kao inspektor.
  Od imovine posedujem PP 'Velepromet' u Smederevu, gde u okviru preduzeca imam hotel 'Kraljev dvor'.
  Pored pomenutog hotela sagradio sam spratnu kucu. Takode posedujem restoran brze hrane i cetiri stana. Kao zakupodavac držim restoran 'Marina' i restoran 'Akvarijus'.
  U Srbiji nigde, osim u Smederevu, ne posedujem nikakvu imovinu niti imam imovinu ciji sam zakupac.
  U Crnoj Gori, u mestu Donji Stoliv, opština Kotor, vlasnik sam privatnog preduzeca 'Abrako'. U pomenutom mestu zakupac sam odmarališta Veca sindikata iz Rume više od deset godina. Imam zaposlenih oko 30 radnika, uredno prijavljenih. Oženjen sam i otac dvoje punoletne dece..."

  Dr Jasna Avramovic, zamenik gradonacelnika grada Smedereva, više puta je privodena i maltretirana dok je radila kao lekar, cak je izvesno vreme boravila i u pritvoru.

  Magazin Tabloid, 28.06.2010
  cak i kad nemam prednost - umrlice se pisu drugima

 4. #4
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.664
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  Šta reći...Država se urušava kao kula od karata...Lisice čuvaju kokošinjac a dobri psi skapavaju od gladi.
  Myles Bennett Dyson

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  24.02.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.946
  Reputaciona moć
  95

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  Citat Original postavio goxy Pogledaj poruku
  Šta reći...Država se urušava kao kula od karata...Lisice čuvaju kokošinjac a dobri psi skapavaju od gladi.
  Počeće još gora otimačina....bojim se i od sirotinje...

 6. #6
  Početnik
  Učlanjen
  01.02.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  Prvi put sam na forumu tako da ne zamerite sto upadam u temu. Zanima me da li je neko imao iskustvo sa poslom pisanja reklamnih tekstova od kuce na stranom jeziku. Razmisljam da li da se javim na jedan oglas za posao, privlaci me taj rad kod kuce, a sto se nadoknade tice pise da je placanje nedeljno pa me zanima i kako te firme isplacuju.Pozdrav svima koji mozda imaju odgovor.

 7. #7
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.482
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  Citat Original postavio greenbug Pogledaj poruku
  Prvi put sam na forumu tako da ne zamerite sto upadam u temu. Zanima me da li je neko imao iskustvo sa poslom pisanja reklamnih tekstova od kuce na stranom jeziku. Razmisljam da li da se javim na jedan oglas za posao, privlaci me taj rad kod kuce, a sto se nadoknade tice pise da je placanje nedeljno pa me zanima i kako te firme isplacuju.Pozdrav svima koji mozda imaju odgovor.
  Al si naš'o temu na koju će da pitaš...
  Vidi tamo na temi sa SNS oni su u povoju možda ti se posreći
  A opet možda pitaš na nekoj DS temi, oni su vlast pa će ti pomoći

  A pošteni inspektori, pošteni lekari, pošteni farmaceuti, poštene sudije, poštene arhitekte, pošteni pekari, pošteni vernici - ONI NEMAJU PRODJU
  Za njih su možda čuli neki, a za ove "uspešne" svi znaju i niko im ništa ne može
  Poslednji put ažurirao/la Maršalov Prijatelj : 23.03.2012. u 09:34

 8. #8
  Iskusan
  Učlanjen
  07.09.2011.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.315
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Smederevska crna trojka

  i sta bi sa smederevcima do danas?

Slične teme

 1. Smederevska tvrđava
  Autor gost 129086 u forumu Srbija
  Odgovora: 69
  Poslednja poruka: 28.09.2013., 14:47
 2. Smederevska bolnica!!!!
  Autor jeny u forumu Srbija
  Odgovora: 43
  Poslednja poruka: 07.05.2011., 23:11

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •