12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Tema: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

 1. #1
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Thumbs up 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Na osnovu karakteristika ličnosti 12 tipova muškaraca možete lako da zaključite s kojim od njih biste mogli da ostvarite idealnu vezu.
  Ovaj zanimljivi vodič sačinio je sociolog dr Stiven Vajthed, autor knjige „Mnoga lica muškaraca“.
  1. Ahilej: Zgodan, ali tajanstven


  Ahilej je vrlo privlačan, ali tajanstven muškarac. On zna kako da sakrije svoje fizičke i druge mane, zato uvek deluje sigurno u sebe. Obožava da mu se posvećuje pažnja. Ume da bude brižan i poseban. Na prvi pogled izgleda neustrašivo, kao čovek koji nema razloga za brigu i koji ima sve. Međutim, ispod te površine krije se prava enigma. Zato se naoružajte strpljenjem jer ga nećete tako lako prokljuviti.
  Kako ga otkriti: Ovog čoveka možete da otkrijete po doteranom i uglađenom izgledu. On se tako nosi jer zna da je to najbolji način da sakrije mane.
  Kakve žene voli: Ahilej voli odlučne i snalažljive žene. On traži ženu koja je jača od njega, ali koja nema potrebu da ga stalno na to podseća. Šupoglavost i površnu lepotu ne podnosi. Njegova idealna žena je ona koja je spremna da prevaziđe sve prepreke zarad ljubavi. Potreban mu je neko ko će razumeti sve njegove slabosti.  2. Adonis: Izgled, pre svega

  On je opterećen svojim telom, voli da bude okružen ogledalima, a po pravilu uzima mnogo vitaminskih preparata. Često odlazi u solarijum, pa ima preplanuo ten. Njegova muškost je u direktnoj vezi s tim kako se oseća i kako izgleda. Ako uspete da ga zavedete, biće nežan i pažljiv prema vama, ali, u suprotnom, može da bude izuzetno sebičan.
  Kako ga otkriti: Jednostavno, u kafiću ili restoranu pogledom pronađite preplanulog muškarca, koji garderobom ističe svoje mišiće. Adonisovo idealno okruženje je teretana. On bilduje mišiće da bi se osećao dobro kao muškarac.
  Kakve žene voli: Adonis traži ženu koja se slaže s njegovim načinom života. Njegova idealna žena je ona koja vežba, koja je uvek doterana po poslednjim modnim trendovima. Voli atraktivan izgled. Njemu je telesna lepota daleko važnija od karaktera i drugih osobina.


  3. Alfa muškarac: Poslovna zverka

  Alfa muškarac izuzetno voli da se nameće. Njemu je posao na prvom mestu. On živi za svaki novi sklopljeni posao. Ume da bude pouzdan u ljubavi, a u braku od njega možete da očekujete materijalne pogodnosti. Voli da komanduje, ali ume i da učini da se njemu dragi ljudi osete posebnima.
  Kako ga otkriti: Najčešće nosi skupocena odela i stalno razgovora mobilnim telefonom. Najčešće priča o svom poslu i ambicijama. Takođe, ovaj muškarac nema nikakav hobi.
  Kakve žene voli:
  Voli realne žene, koje imaju zdrav razum i materinski instinkt, ali i koje izgledaju glamurozno i očaravajuće. Srodna duša Alfa muškarca morala bi da bude spremna da stavi svoju karijeru u drugi plan da bi podržavala njegovu. Ne zaboravite, ovaj muškarac planira da se popne na sam vrh, zato traži fleksibilnu ženu koja će ga pratiti na kraj sveta ako treba.  4. Autostoper: Živi za akciju


  To je muškarac koji je uvek spreman za akciju. Putuje često, bez mnogo prtljaga. Ima izražen seksepil, ali je za žene izuzetno opasan. On je prosto lud za vezama za jednu noć. Ume da voli, ali se retko posvećuje samo jednoj ženi. Njegov kofer je uvek spakovan. Budite sigurni da će ovaj čovek obogatiti vaše životno iskustvo. Okolina ga često doživljava kao ekscentričnu osobu.
  Kako ga otkriti: On je zgodan, iskusan, siguran u sebe, ali nije oženjen i nema fiksnu vezu. Pitajte ga o njegovim prethodnim vezama i ko je koga ostavio. Druga mogućnost, pogledajte u njegov pasoš.
  Kakve žene voli: On je u potrazi za ženom koja više voli aerodrom od sudopere. Lud je za ženama koje su slobodnog duha, nepredvidljive i koje se i izgledom i razmišljanjem razlikuju od većine. Njegova idealna žena je ona koja je izuzetno radoznala i ambiciozna, toliko da nema vremena da ga non-stop zivka telefonom.


  5. Šaljivdžija: Zavodi smehom


  Ovog muškarca je najlakše voleti jer je on zabavan, stalno se smeje, obožava žurke i dobar provod. Lud je za publikom, ali je istovremeno sklon melanholiji. On nije vođa, ali njemu to ne smeta jer ne teži besprekornoj karijeri. On je postojan i pouzdan prijatelj. Ume da bude neodgovoran. U javnosti je uvek nasmejan, ali kad je sam, ume da padne u tešku depresiju.
  Kako ga otkriti: Ovakvog muškarca ne morate da tražite pogledom jer ćete najčešće prvo da čujete njegov zarazni smeh. On će uvek pokušati prvo da vas nasmeje, pa da tek onda sazna nešto više o vama.
  Kakve žene voli: On traži ženu koja će umeti da ceni njegove šale i smisao za humor. Njemu je to najvažnije, jer se iza svih tih šala nalazi muškarac koji je prilično nesiguran u sebe, pogotovo u emotivnom smislu. Njemu je potrebna žena koja će stalno da mu aplaudira.
  6. Tehno zaluđenik: Najsigurniji ispred kompjutera


  On je pravi zaluđenik za tehniku i zna sve o najnovijim tehnološkim dostignućima. Najviše vremena provodi ispred kompjutera, ima vešte prste, ali loš vid. On stvarno veruje da bi mogao da živi samo u virtuelnom svetu jer je za njega on lepši od stvarnog. Pomalo je izgubljen u društvu.
  Kako ga otkriti: Tražite čoveka koji uvek sa sobom nosi jednu od onih kompjuterizovanih stvarčica i koji mnogo voli da vam objašnjava kako to funkcioniše.
  Kakve žene voli: U njegovim očima idealna žena je ista kao on. Međutim, pošto takvu teško može da pronađe, on se zadovoljava i onom koja je, što se društva tiče, uravnoteženija i zrelija od njega. Takva veza povoljno utiče na njega, bez obzira na to što šizi svaki put kad ga odvlači od kompjutera. Ako stupite u vezu s njim, nemojte da se iznenadite ako primetite da je više zainteresovan za fantaziju o seksu, nego za stvarni čin.


  7. Edipovac: Kako mama kaže

  Kod ovog muškarca izuzetno je izražen Edipov kompleks. Njega muče unutrašnji strahovi, često je zabrinut i nesiguran. On je naučio sistematično da razmišlja zato što je godinama pokušavao da izađe na kraj s nerazrešenim osećanjima ljubavi i mržnje prema svojim roditeljima. Takođe, on je pažljiv i pouzdan. Želi da bude dobar otac i muž, a vrlo je romantičan i pažljiv.
  Kako ga otkriti: Da biste otkrili ovakvog muškarca, potrebno vam je malo više vremena. Ali taj proces možete da skratite već na prvom sastanku pitanjem da li čita Frojda. Ako je odgovor potvrdan, najverovatnije je pred vama Edipovac.
  Kakve žene voli: Edipovac traži ženu koja liči na njegovu majku. Ali može da se desi da se opredeli i za nekoga ko je njoj sušta suprotnost. On nije ni svestan da traži ženu koja odgovara željama njegovih roditelja.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina 2. #2
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  8. Fikus: Najviše voli kauč


  Ovo je muškarac bez ikakvih ambicija. Njemu je najlepše na kauču ispred televizora. Pasivan je, ali je uglavnom i jako poslušan. On je nežan momak, nije opsesivan niti agresivan. Njegova najveća mana je lenjost, neizbežno je letargičan. Više voli kad žena uzme njegov život u svoje ruke nego kad on to mora da uradi. Radi samo onoliko koliko mu treba para za osnovne životne potrebe.
  Kako ga otkriti: Ako želite da saznate da li imate posla s Fikusom, onda ga zamolite da vam priča o svojim omiljenim TV programima. Od tog trenutka pa nadalje tipičan Fikus će ćaskati satima.
  Kakve žene voli: Po nepisanom pravilu, Fikus uvek biva izabran pre nego što sam bira. On nikada nije u potrazi za ženama, već sedi i čeka da mu se život desi. Ali, kad je nateran da bira, izabraće ženu koja će moći da ga izdržava.


  9. Gospodin Ljutko: Nezgodne naravi


  Ovaj muškarac je nepredvidljiv, svadljiv i veoma agresivan. Najčešće je izuzetno isfrustriran, a skoro nikada ne uviđa da je njegovo ponašanje bahato i neprikladno. On teži savršenstvu, ima jasne politička i religiozna ubeđenja, ali nije vešt orator. Potpuno je nepismen u emotivnom smislu i nesposoban da razmišlja o svojim delima.
  Kako ga otkriti: Ljutka ćete veoma lako pronaći. Uglavnom je jače građe, a najčešće ima bradu od tri dana. Ako mnogo viče, čak i dok vam prepričava jučerašnji dan, ako često psuje, znajte da je pred vama Ljutko. Može lako da se desi da vozi beli kombi, i to izuzetno brzo.
  Kakve žene voli: Ljutko ne podnosi feministkinje, ali ni samostalne žene. On se najprijatnije oseća sa ženama tradicionalistima. Za njega je idealna žena ona koja će biti spremna da se žrtvuje zarad njegovog uspeha. Od žene očekuje da bude poslušna i krotka.  10. Šeprtlja: Zbunjen, ali sladak


  Ovaj tip muškarca je uvek zbunjen. Njemu je potrebna konstantna nega. Najčešće deluje unezvereno, kao da je pao s Marsa. Uvek negde žuri i odaje utisak zauzetog čoveka, a u stvari ni sam ne zna gde žuri. Najbolje se oseća kad stoji mirno i kad posmatra šta se dešava oko njega. Često nije u stanju da se uhvati u koštac sa životnim problemima jer se uvek spetlja. Nerado istražuje realan svet jer mu to deluje suviše opasno.
  Kako ga otkriti: Šeprtlju možete lako da otkrijete. On uvek zakači nešto u hodu, a i stalno priča da je jako zauzet, ali ne deluje kao da ide bilo kuda.
  Kakve žene voli: Smotanko traži stabilne žene, koje su uravnotežene, ali i vatrene.
  Ovaj muškarac najčešće izabere ženu koja je potpuna suprotnost od njega, ženu koja je dovoljno pronicljiva da prepozna njegovu suštinu. Najbolje se oseća u dugim vezama jer ne voli promene.


  11. Neandertalac: Rođen za komandanta


  Ovaj muškarac je tipičan Balkanac. Gnuša se feministkinja, krajnji je tradicionalista, sa zastarelim pogledima na žene i veze. On je porodičan čovek, koji obožava da komanduje. Može da bude vrlo pametan i snalažljiv. On je tradicionalni konzervativac, kome je odavno prošao rok trajanja, ali on toga još nije svestan.
  Kako ga otkriti: Mogao bi da bude bilo koji muškarac. Ako niste sigurni, pitajte ga šta misli o ženskom pokretu za jednakost i sve će vam biti jasno.
  Kakve žene voli: On voli krhke žene, koje deluju nezaštićeno i nesigurno. Ne toleriše slobodno ponašanje kod žena i ne libi se da ih nazove pogrdnim imenom. Može da se desi da mu bude teško da ostvari dugu i stabilnu vezu. On ne može da podnese da mu žena bude šef i glava kuće. Uvek je raspoložen za intimne odnose, a najbolje funkcioniše uz strpljive žene, koje mu povlađuju u svemu.


  12. Kockar: Stalno reskira


  On je večiti optimista, ali stalno je u minusu u banci. Nikada ne sumnja da će pobediti, a njegova velika strast je kušanje sreće. Za njega je čitav život iskušenje. Živi uzbudljivo, a pravi predah tek kada istroši svu energiju. Ume da bude pažljiv muškarac, voli da daruje svoju izabranicu. Njemu je neophodna žena na koju će uvek moći da se osloni i koja će mu stalno opraštati gluposti koje pravi.
  Kako ga otkriti: Najčešće je u kockarnicama. Često mu zvoni telefon i priča u šiframa. Stalno smišlja neke akcije i voli noćni život.
  Kakve žene voli: Ovaj muškarac je dovoljno lukav da potraži ženu koja ga neće gnjaviti zbog njegove poročnosti. Može da se desi da se zaljubi u ženu koja je kao on. Za njega je idealna ona koja će razumeti kako on funkcioniše. Ona mora da bude strpljiva i puna razumevanja, ali i da bude u stanju da mu pokaže granicu preko koje ne sme da ide.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 3. #3
  Iskusan Fibi3 (avatar)
  Učlanjen
  16.12.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Beograd
  Poruke
  5.811
  Reputaciona moć
  175

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  tebi je veceras bas bas dosadno.
  Čovek nije čovek ako u njemu umre dete.

 4. #4
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Fibi3 Pogledaj poruku
  tebi je veceras bas bas dosadno.
  Za tako lična pitanja postoji pp. Inače, kada spamujemo, pa naravno da mi je dosando.
  Zašto bih inače bila na forumu, isto kao i ti.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 5. #5
  Veoma poznat
  Učlanjen
  20.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.496
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  A u koji ja tip spadam?  Drugi s leva...

 6. #6
  Iskusan Fibi3 (avatar)
  Učlanjen
  16.12.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Beograd
  Poruke
  5.811
  Reputaciona moć
  175

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Mago7 Pogledaj poruku
  Za tako lična pitanja postoji pp. Inače, kada spamujemo, pa naravno da mi je dosando.
  Zašto bih inače bila na forumu, isto kao i ti.
  i ova tema je bila. daj trecu
  Čovek nije čovek ako u njemu umre dete.

 7. #7
  Ističe se
  Učlanjen
  26.04.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.430
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Mago7 Pogledaj poruku
  Na osnovu karakteristika ličnosti 12 tipova muškaraca možete lako da zaključite s kojim od njih biste mogli da ostvarite idealnu vezu.
  Ovaj zanimljivi vodič sačinio je sociolog dr Stiven Vajthed, autor knjige „Mnoga lica muškaraca“.
  1. Ahilej: Zgodan, ali tajanstven


  Ahilej je vrlo privlačan, ali tajanstven muškarac. On zna kako da sakrije svoje fizičke i druge mane, zato uvek deluje sigurno u sebe. Obožava da mu se posvećuje pažnja. Ume da bude brižan i poseban. Na prvi pogled izgleda neustrašivo, kao čovek koji nema razloga za brigu i koji ima sve. Međutim, ispod te površine krije se prava enigma. Zato se naoružajte strpljenjem jer ga nećete tako lako prokljuviti.
  Kako ga otkriti: Ovog čoveka možete da otkrijete po doteranom i uglađenom izgledu. On se tako nosi jer zna da je to najbolji način da sakrije mane.
  Kakve žene voli: Ahilej voli odlučne i snalažljive žene. On traži ženu koja je jača od njega, ali koja nema potrebu da ga stalno na to podseća. Šupoglavost i površnu lepotu ne podnosi. Njegova idealna žena je ona koja je spremna da prevaziđe sve prepreke zarad ljubavi. Potreban mu je neko ko će razumeti sve njegove slabosti.
  glasam za br. 1

 8. #8
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Fibi3 Pogledaj poruku
  i ova tema je bila. daj trecu
  Uhh, pa ja nisam okoreli forumaš. Izvinjavam se.
  Stiže 3. Samo što nije.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 9. #9
  Elita medved_bg (avatar)
  Učlanjen
  05.09.2006.
  Pol
  ženski
  Poruke
  15.510
  Reputaciona moć
  197

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Ova ti je za Tinejdžere.
  Mi prave forumašice smo sve to već probale, odbacile i elaborirale na forumu

 10. #10
  Iskusan Fibi3 (avatar)
  Učlanjen
  16.12.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Novi Beograd
  Poruke
  5.811
  Reputaciona moć
  175

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  mogla bi o prevari. tako nesto odavno nismo imali.
  Čovek nije čovek ako u njemu umre dete.

 11. #11
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.02.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Stuttgart
  Poruke
  31.867
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio medved_bg Pogledaj poruku
  Ova ti je za Tinejdžere.
  Mi prave forumašice smo sve to već probale, odbacile i elaborirale na forumu
  Nemoj te biti tako odbojne, ponasate se kao...muskarci , meni nije interesantna, ali zenama bi...trebala (i meni dosadno, ali, svuda...mrtvo) da da malo...zabave

 12. #12
  Veoma poznat
  Učlanjen
  11.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.921
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  1 i 5
  iskljucivo.

 13. #13
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  17.02.2010.
  Pol
  ženski
  Poruke
  207
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Mago7 Pogledaj poruku
  Na osnovu karakteristika ličnosti 12 tipova muškaraca možete lako da zaključite s kojim od njih biste mogli da ostvarite idealnu vezu.
  Ovaj zanimljivi vodič sačinio je sociolog dr Stiven Vajthed, autor knjige „Mnoga lica muškaraca“.
  1. Ahilej: Zgodan, ali tajanstven


  Ahilej je vrlo privlačan, ali tajanstven muškarac. On zna kako da sakrije svoje fizičke i druge mane, zato uvek deluje sigurno u sebe. Obožava da mu se posvećuje pažnja. Ume da bude brižan i poseban. Na prvi pogled izgleda neustrašivo, kao čovek koji nema razloga za brigu i koji ima sve. Međutim, ispod te površine krije se prava enigma. Zato se naoružajte strpljenjem jer ga nećete tako lako prokljuviti.
  Kako ga otkriti: Ovog čoveka možete da otkrijete po doteranom i uglađenom izgledu. On se tako nosi jer zna da je to najbolji način da sakrije mane.
  Kakve žene voli: Ahilej voli odlučne i snalažljive žene. On traži ženu koja je jača od njega, ali koja nema potrebu da ga stalno na to podseća. Šupoglavost i površnu lepotu ne podnosi. Njegova idealna žena je ona koja je spremna da prevaziđe sve prepreke zarad ljubavi. Potreban mu je neko ko će razumeti sve njegove slabosti.
  hm...moj bivsi je ovaj tip koliko mogu da zakljucim. me like this

 14. #14
  Legenda Eva Braun (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  74.939
  Reputaciona moć
  6290

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio iivanabg Pogledaj poruku
  glasam za br. 1
  ...i ja

 15. #15
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  1. je moj favorit.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 16. #16
  Poznat Truman (avatar)
  Učlanjen
  01.01.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.938
  Reputaciona moć
  200

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  A je l i taj Stiven Vajthed spominje Balkance ili je to naš dodatak?
  "Ne postoji stvaranje ni razaranje Ni sudbina ni slobodna volja; Ni staza ni postignuće; Ovo je konačna istina."
  Šri Ramana Maharši

 17. #17
  Elita wild_child (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  17.921
  Reputaciona moć
  1045

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Ja mislim da cu preci u lezbejke posto ne bih niti jednog od ovih.
  Ahilej jedini deluje normalno.
  Ali pristala bih na jednog koji bi bio kombinacija par ovih "cistih" tipova ^^
  “What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”

 18. #18
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Truman Pogledaj poruku
  A je l i taj Stiven Vajthed spominje Balkance ili je to naš dodatak?
  On nas tj. vas muškarce se Balkana ne izdvaja kao posebne stvorove.
  Sram ga bilo.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 19. #19
  Veoma poznat
  Učlanjen
  26.05.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  11.200
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  ...eh kada bi sve bilo ovako jednostavno...ako vec moram nekog da izaberem moj glas ide Alfi...

 20. #20
  Elita Dijenek (avatar)
  Učlanjen
  26.11.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.760
  Tekstova u blogu
  289
  Reputaciona moć
  280

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Muska Sponzorusa Pogledaj poruku
  A u koji ja tip spadam?  Drugi s leva...
  Ja sam onaj tamo u cosku s kapom...
  http://forum.krstarica.com/entry.php/31788-%D0%89%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8

 21. #21
  Elita Alisa u zemlji čuda (avatar)
  Učlanjen
  24.12.2005.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  NS
  Poruke
  23.339
  Reputaciona moć
  3189

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio Truman Pogledaj poruku
  A je l i taj Stiven Vajthed spominje Balkance ili je to naš dodatak?
  I ja sam se to zapitala.
  Balkanci su posebna kategorija i poznati u celom svetu.
  "Tek u jesen otkriju se boje krošanja, sve su slične u leto, zelene...."

 22. #22
  Veoma poznat >Annabel Lee< (avatar)
  Učlanjen
  01.03.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Kingdom by the sea
  Poruke
  12.303
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio vazdusasta Pogledaj poruku
  ...eh kada bi sve bilo ovako jednostavno...ako vec moram nekog da izaberem moj glas ide Alfi...
  Takodje...
  Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje!

 23. #23
  Veoma poznat >Annabel Lee< (avatar)
  Učlanjen
  01.03.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Kingdom by the sea
  Poruke
  12.303
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio iivanabg Pogledaj poruku
  glasam za br. 1
  Citat Original postavio Eva Braun Pogledaj poruku
  ...i ja
  Citat Original postavio Mago7 Pogledaj poruku
  1. je moj favorit.
  Kladim se da niste tekst ni procitale... Slika govori vise od reci...
  Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje!

 24. #24
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  Citat Original postavio >Annabel Lee< Pogledaj poruku
  Kladim se da niste tekst ni procitale... Slika govori vise od reci...
  !!!!!!!!!!!!

  Realno, meni je tenho zaluđenik veća faca na slici.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 25. #25
  Veoma poznat Ériu (avatar)
  Učlanjen
  18.02.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  clipper route
  Poruke
  12.947
  Reputaciona moć
  1361

  Podrazumevano Re: 12 tipova muškaraca: Koji od njih je savršen za vas?

  autostoper ((
  ...sweet little angel you should have run...

Slične teme

 1. Imate li nadimak ili vise njih koji Vam je drag?
  Autor duska.vodolija u forumu Žene
  Odgovora: 236
  Poslednja poruka: 01.07.2012., 12:33
 2. Odgovora: 13
  Poslednja poruka: 04.12.2006., 11:24
 3. Koji od njih trojice?
  Autor mila u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 31
  Poslednja poruka: 22.09.2006., 11:54

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •