Dan rodjenja i vaša sudbina
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Dan rodjenja i vaša sudbina

 1. #1
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Dan rodjenja i vaša sudbina

  Dan rodjenja i vaša sudbina

  Svaki dan u mesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti - na njen izbor profesije, na ponašanje u društvu, na potajne želje i ambicije, na život udvoje... Ukratko, one određuju sudbinu svakom čoveku. Proverite na sopstvenom primeru!

  Ako ste rođeni...
  1. u mesecu
  Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste da to i pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

  2. u mesecu
  Volite muziku, ritam, ples, imate osećaja za harmoniju i volite sve lepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

  3. u mesecu
  Veoma ste nadareni. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svetu.

  4. u mesecu
  Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, lojalni, savesni i nikad ne odustajete, tako da može da se kaže da je za vas idealan svet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga neretko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvek je pod kontrolom.

  5. u mesecu
  Veliki ste enuzijasta i uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Bilo koje polje delatnosti koje vas dovodi pred publiku bilo bi idealno za vas. Može da se desi da se smirite mladi, ali vaš partner uvek mora da bude na oprezu jer vi mrzite ograničenja i sputanost.

  6. u mesecu
  Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada.

  7. u mesecu
  Vi ste ozbiljna, mirna, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite ka perfekciji i tragate za najboljim rešenjima. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osetljivi i senzibilni i dobro je što uvek pratite svoja osećaja.

  8. u mesecu
  Rođeni ste za sve poslove. Dobro procenjujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, neophodna vam je dobra organizacija u kojoj vaše sklonosti mogu doći do punog izražaja.

  9. u mesecu

  Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaja na ljude i velikodušni ste, ali pazite da svoju zaštitničku energiju ne trošite na potpuno pogrešne ljude. Što je vaš vidokrug širi, to ste sretniji.

  10. u mesecu

  Rođeni ste da predvodite i da budete nezavisni. Zato, ne tražite pomoć od drugih, jer upravo oni žele da se oslone na vas. Bilo koja vrsta individualnog delovanja dobra je za vas, imate dovoljno odrednica koje vas u životu mogu učiniti uspešnim. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti.

  11. u mesecu
  Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosečnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.

  12. u mesecu

  Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Veoma ste praktični i posedujete određene umetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.

  13. u mesecu

  Marljivi ste i radni, imate velike ambicije, te volite da organizirate druge ljude, te oni ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.

  14. u mesecu

  Razvijena vam je i logika i mašta. Možete da stvarate, ali i da razarate, moć je najjača vaša strana. Privlači vas novo i originalno, promene i različitosti, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i uravnoteženost da biste uspešno upravljali svojom karijerom.

  15. u mesecu
  Najčešće bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što donekle može da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno ste u potrazi za osobom koja bi vam dozvolila da budete ono što zapravo i jeste. Bili biste uspešni i u oblasti umetnosti.

  16. u mesecu

  Ovo je broj duhovnih vrednosti. On vas više veže za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za stvarne životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dosegnete visoke standarde. Potreban vam je porodični dom u kojem ćete biti voljeni ali i nezavisni.

  17. u mesecu
  Vi ne volite ako u vašem životu i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrednosti i disharmonija. Ovaj dan rođenja veoma je dobar kada su u pitanju finansije - vi nikada nećete biti bez novca. Bilo bi mudro da važne odluke donosite sami, a da detalje prepustite drugima.

  18. u mesecu
  Posedujete izraženu emocionalnost koja vas privlači muzici, a s druge strane, veoma ste kritični i zahtevni. Za vas su "kao stvorene" profesije - kritičara i pisca. Inače, proživećete život ispunjen zanimljivim poznastvima i putovanjima.

  19. u mesecu

  Vi ste po svemu rođeni ekstremista. U emocionalnom smislu, život živite na ivici ponora, a s druge strane, karakterišu vas zapanjujući izvori imaginacije kojima uspevate da rešite sve poteškoće. Pažljivo birajte svog životnog saputnika, jer vaš dan rođenja može da vam donese mnogo nesporazuma u bračnom životu.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina 2. #2
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  20. u mesecu
  Vi ste osećajna osoba. Neophodni su vam iskreni prijatelji, zaštita i udobnost, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije smestite u razumne okvire kako biste mogli normalno da živite i delujete. Uspeh vam dolazi samo ako budete razvijali svoju ličnost.

  21. u mesecu
  Volite prijatne ambijente u kojima dominiraju poverenje, harmonični odnosi i skladne boje. Zbog čestih promena raspoloženja, uvek vam je potrebna ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, najčešće u čitanju, ali volite i druženje i zabavu.

  22. u mesecu
  Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.

  23. u mesecu
  Vi ste nezavisni, ponosni i odgovorni. Imate sposobnost da tačno dijagnostikujete "bolest"u političkom telu, nekoj organizaciji ili u društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cenite. Vešti ste u izlaganju argumenata, što pospešuje odlučnost u poslovanju i odnosu sa ljudima.

  24. u mesecu
  Imate zapanjujuće mnogo energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u okviru porodice ili društva. Mana vam je što energija i odgovornost mogu da vas navedu na ubeđenje da jedino vi znate šta je dobro. Možda biste bili najuspešniji u oblasti medicine i obrazovanja.

  25. u mesecu
  Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresija. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni - tada biste došli do punog izražaja.

  26. u mesecu
  Dom i porodica su vam najvažniji. Veliki ste entuzijasta u započinjanju svakog novog projekata, ali ne i kada je reč o njihovom završavanju. Veoma ste ponosni, pa je bolje da ne ulazite u brak pre nego što dobro ne upoznate budućeg partnera.

  27. u mesecu
  Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan na koji ste rođeni vezuje vas za mistiku i filozofiju. Negativna crta vaše ličnosti leži u tome što, kada vam poslovi ne idu od ruke, padate u stanje melanholije. Skloni ste književnosti i umetnosti.

  28. u mesecu
  Dominanti ste i samostalni, te bi bilo dobro da radite na svom projektu ali u okviru neke ugledne organizacije. Imate dovoljno mašte, lucidnosti i upornosti da dovršite svaku započetu stvar. Sloboda je veoma važna u vašem životu, ali nije dobro da u tome preterujete. Izuzetno vas privlači sve što je neobično i nesvakidašnje.

  29. u mesecu
  U numerologiji vaš dan rođenja, rekli bismo, igra veoma važnu ulogu. To je dan koji može da vas dovede pred publiku, jer ste vi idealista sa osobinama velikog vođe. Međutim, često ste skloni promenama raspoloženja. Za vas je dobro uvek "veoma dobro", a loše uvek "veoma loše". Živite na emocionalnoj klackalici tako da vas nije lako pratiti.

  30. u mesecu
  Rođeni ste maštar. Dramaturgija ili književnost pravi su izazovi i na tim poljima se najviše možete iskazati. Nikad se nemojte prisiljavati da radite rutinske i jednolične poslove. To bi moglo da ubije vaš životni polet. Naučite da budete strpljivi i nemojte da trošite energiju na nebitne stvari - to će vas uvek vući nazad!

  31. u mesecu
  Ludi rođeni 31. u mesecu u prvoj polovini života uglavnom su uporni, tvrdoglavi i neskloni bilo kakvom opredeljenju ili kompromisu. Imate izraženo interesovanje za lekove i lekovito bilje, te se u vama krije želja za medicinom u čemu biste i bili najbolji.

  Izvor: Lepota i zdravlje
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 3. #3
  Legenda pura moca (avatar)
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  55.745
  Tekstova u blogu
  79
  Reputaciona moć
  1502

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  hm
  za mene prilično tačno
  ne moram, dakle postojim

 4. #4
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Citat Original postavio pura moca Pogledaj poruku
  hm
  za mene prilično tačno
  Kog si dana rođen u mesecu?!
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 5. #5
  Elita User Friendly (avatar)
  Učlanjen
  20.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  22.770
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  409

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  31. sam! Prvi deo je tacan,lekovito bilje i medicina me ne zanimaju,msm razmisljao sam o zvanju doktora ali sam otisao u elektrotehniku! Zanimaju me samo pare i moc! Inace sam Jarac!
  Audi, vide, tace, si vis vivere in pace

 6. #6
  Početnik ♥ D@yana ♥ (avatar)
  Učlanjen
  15.06.2010.
  Pol
  ženski
  Poruke
  47
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Tacno je...

 7. #7
  Legenda pura moca (avatar)
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  55.745
  Tekstova u blogu
  79
  Reputaciona moć
  1502

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  tridesetog
  ne moram, dakle postojim

 8. #8
  Aktivan član Morena_007 (avatar)
  Učlanjen
  19.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.558
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Citat Original postavio pura moca Pogledaj poruku
  tridesetog
  Fino, fino.....

  Ja sam 20. Tačno je, u principu.
  Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo. (Ivo Andrić)
  Vidovdan k'o večni plamen u našim srcima,
  Kosovskog boja ostaje istina

 9. #9
  Elita wild_child (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  17.922
  Reputaciona moć
  1045

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  12. u mesecu
  Veoma ste srdačni i prijateljski raspoloženi prema ljudima koji vas okružuju. Veoma ste praktični i posedujete određene umetničke talente, a vaš šarm daje vam mogućnosti da plasirate šta god želite u životu. Ako u ljubavnom životu ili prijateljstvu naiđete na poteškoće, bićete obeshrabreni.

  Ovo jest vala istina...
  Pogotovo ovo poslednje
  “What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”

 10. #10
  Poznat Arkania (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ZEMLJA KAPITALA
  Poruke
  8.528
  Reputaciona moć
  145

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Zanimljivo ali polovicno tacno bar za mene.

 11. #11
  Elita Brittany (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ...што даље од свега...
  Poruke
  16.365
  Reputaciona moć
  1116

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  13. u mesecu
  Marljivi ste i radni, imate velike ambicije, te volite da organizujete druge ljude, te oni ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro zapažate detalje i pravilno zaključujete. Dobro bi bilo da više iskazujete osećanja i da razvijate hobije kao što su drvena rezbarija i skulpture.

  Delimično je tačno.

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  21.10.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  31.531
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  6. u mesecu
  Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada.


  Pa i nije mi neki glas. Mada, mogla bih da radim na radiju, to da.

 13. #13
  Buduća legenda ***Saint*** (avatar)
  Učlanjen
  24.06.2010.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  u pesmama AM
  Poruke
  33.178
  Tekstova u blogu
  17
  Reputaciona moć
  509

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  8. u mesecu... prilično tačno

 14. #14
  Obećava
  Učlanjen
  21.06.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  66
  Reputaciona moć
  24

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Ma nigde veze,nit' ja cvrsto stojim na zemlji (22) niti je moja jaca polovina lider,niti jake volje a ni dominacije (1) daleko je on od lidera

 15. #15
  Poznat
  Učlanjen
  19.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  home: Valhalla/work: Ragnarok
  Poruke
  7.328
  Tekstova u blogu
  66
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Ja sam vođa kojeg nije lako pratiti.


  Reci mi nešto što ne znam.

 16. #16
  Elita Valeria (avatar)
  Učlanjen
  26.03.2004.
  Pol
  ženski
  Poruke
  18.855
  Tekstova u blogu
  175
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i onda kada su vaši nervi na rubu izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom osnova su vašeg zdravlja i zadovoljstva. Uprkos vašoj natprosečnoj inteligenciji, ponekad se prepustite intuiciji da vas vodi ka neuobičajnom izrazu vaših prirodnih potencijala.
  Ljudi planiraju... A Boginja se i dalje smeje...

 17. #17
  Obećava
  Učlanjen
  19.05.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  62
  Reputaciona moć
  25

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  22. u mesecu
  Oštrog ste uma, pronicljivi i čvrsto stojite na zemlji. Veoma ste solidarni, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svakome. Ideje koje vas ispunjavaju vaši su glavni vodiči. No, za mnoge od vaših ideja treba dosta hrabrosti i kolektivne svesti i upravo tu nailazite na prepreke.  Sve točno, osim da čvrsto stojim na zemlji. Više sam u oblacima i transcendentnim stanjima nego u materiji.
  Ovo o humanitarnim akcijama pogođeno potpuno, ideje također, pomaganje svima -- potpuno... nedostatak kolektivne svijesti za moje ideje - točno...

 18. #18
  Obećava
  Učlanjen
  19.05.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  62
  Reputaciona moć
  25

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  2. u mesecu
  Volite muziku, ritam, ples, imate osećaja za harmoniju i volite sve lepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

  Moja sestra - prva rečenica potpuno odgovara njenim sklonostima!
  Ali znam i dečka koji je matematičar, pa se tu ne poklapa

 19. #19
  Obećava
  Učlanjen
  19.05.2011.
  Pol
  ženski
  Poruke
  62
  Reputaciona moć
  25

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  25. u mesecu
  Intuitivna ste i darovita osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svojoj sredini. Uspesi su ono što hrani vašu taštinu i što vam život čini osmišljenim, ali da biste to postigli, morate da se oslobodite depresija. Potrebno je da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni - tada biste došli do punog izražaja.

  Potpuno točno za osobu koju znam. Ali POTPUNO!!!

 20. #20
  Početnik M@y (avatar)
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dan rodjenja i vaša sudbina

  Citat Original postavio Pussy Galore Pogledaj poruku
  6. u mesecu
  Ljubitelj ste porodične atmosfere i vama je neophodan pratilac koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste mogli da date sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji, ukoliko ga školujete, može da vas dovede u sam vrh ove umetnosti. Međutim, sjajno biste se pokazali i u bilo kojoj oblasti socijalnog rada.


  Pa i nije mi neki glas. Mada, mogla bih da radim na radiju, to da.

  Takodje,ni meni.mada,u osnovnoj sam bila solista u horu,ali daleko od toga da imam divan glas

Slične teme

 1. Sta mislite sta je vasa sudbina?
  Autor sinnke u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 23.03.2010., 11:56
 2. kakva je vasa sudbina?
  Autor rile_laki_oblak u forumu Arhiva
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 19.02.2007., 10:50

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •