Полиција дрско спречила бизнис Турска-Србија

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.180
Šverc droge iz Turske
Uhapšena sedmočlana grupa, zaplenjeno 15,5 kilograma heroina

Beta | 15. 06. 2010. - 15:40h |



Na području Novog Pazara, Sjenice i Prijepolja jutros je uhapšena sedmočlana organizovana kriminalna grupa kod koje je prilikom hapšenja pronađeno 15,5 kilograma heroina.
Ova organizovana kriminalna grupa osumnjičena je da je nabavljala heroin iz Turske i distribuirala ga na području Srbije i zemalja zapadne Evrope, navodi se u današnjem saopštenju policije.


Dodaje se da je na čelu grupe bio je Šerif M. (50) i da je utvrđeno da je nabavkom heroina u Tursku prebacio više od milion evra.

U sinhronizovanoj akciji Uprave granične policije, Policijskih uprava iz Novog Sada i Novog Pazara i u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapšeni su: Šerif M. (50) iz Novog Pazara, Danijel Đ. (35) i Nenad M. (26) iz Beograda, Admir K. (31) iz Novog Pazara, Emir L. (33) iz Sjenice, Rudi G. (49) iz Prijepolja i Salem Š. (49) iz Novog Pazara , saopštila je danas policija.

Policija je saopštila da intenzivno traga za Mersadom Lj. (49) iz Novog Pazara i Safetom M. iz Rožaja i dodala da se rad na ovoj akciji nastavlja.

**********************************************************************

Ето, а лепо је онај Министар Турски дробио ДА ХОЋЕ ОБНАВЉАЊЕ ОТОМАНСКОГ БАЛКАНА... а сада га спречавају... а и наше другове Шиптаре, стварно нема смисла...
 
Dobro Mito *** umesto da kazes bravo za MUP Srbije ti odma' poceo da trabunjas o nekim desetim stvarima koje si uvrteo u glavu :think:

Како, па зар не видиш да су по'апшени другови Шиптари СВИ ИЗ КУЛТУРНО И НАЦИОНАЛНО АУТОНОМНЕ ОБЛАСТИ САНђАК...:hahaha::hahaha::hahaha:... а онај главати Зукорлић им је сигурно вођа-војсковођа...
 

Back
Top