meni u flashu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Tema: meni u flashu

  1. #1
    Početnik
    Učlanjen
    13.06.2004.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    38
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano meni u flashu

    Zna li neko se pravi meni na kojem nesto prati pokrete misa npr. na http://www.yugosport.co.yu/champion/fw04/fw04.htm

    ???

    Ili barem neki link ka tutorijalu...



  2. #2
    Zainteresovan član Deky75 (avatar)
    Učlanjen
    05.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    364
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano Re: meni u flashu

    Ostavi E-mail adresu i poslacu ti tutorijal na srpskom.

  3. #3
    Početnik
    Učlanjen
    13.06.2004.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    38
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: meni u flashu

    Citat Original postavio Deky75
    Ostavi E-mail adresu i poslacu ti tutorijal na srpskom.

    Klikni na moj nadimak levo.

    <<<<<<<<<<<&lt ;

  4. #4
    Početnik
    Učlanjen
    13.06.2004.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    38
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Pa sta ti se desilo?

  5. #5
    Poznat Incognito (avatar)
    Učlanjen
    17.07.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    8.035
    Reputaciona moć
    133

    Podrazumevano

    to je prosto...

    Kod:
    followMCInstance.onEnterFrame = function() {
    	this._x += (_root._xmouse-this._x)/10;
    	this._y += (_root._ymouse-this._y)/10;
    }
    Naravno, to moze da bude i kompleksnije, moze da se restriktuje kretanje po y osi itd. ali osnova je ovo... followMCInstance ti je instanca movie clip-a koji treba da prati misha, a 10 ti je 'brzina', tj. sto je veci broj to ce ici sporije...

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    13.06.2004.
    Lokacija
    Novi Sad
    Poruke
    38
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Citat Original postavio Incognito
    to je prosto...

    Kod:
    followMCInstance.onEnterFrame = function() {
    	this._x += (_root._xmouse-this._x)/10;
    	this._y += (_root._ymouse-this._y)/10;
    }
    Naravno, to moze da bude i kompleksnije, moze da se restriktuje kretanje po y osi itd. ali osnova je ovo... followMCInstance ti je instanca movie clip-a koji treba da prati misha, a 10 ti je 'brzina', tj. sto je veci broj to ce ici sporije...

    hvala!

Slične teme

  1. 3 D u Flashu
    Autor belobrdo u forumu Web dizajn
    Odgovora: 12
    Poslednja poruka: 06.07.2007., 08:58
  2. Mapa u Flashu ?
    Autor borisjer u forumu Multimedija
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 11.07.2006., 22:07
  3. film u flashu
    Autor mali_perica u forumu Web dizajn
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 06.11.2005., 11:37
  4. AVI fajl u Flashu
    Autor Qdar u forumu Web dizajn
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 04.09.2005., 17:36
  5. Pomoc u flashu
    Autor Boske u forumu Multimedija
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 02.02.2004., 18:36

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •