Шутановац...
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Tema: Шутановац...

 1. #1
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs down Шутановац...

  Не знам да ли је већ била тема, ако јесте... бришите је...

  Писмо је упућено најстручнијем министру у историји...

  Posle serije tekstova o organizovanom kriminalu u Ministarstvu odbrane Srbije, pod pokroviteljstvom ministra odbrane lično i njegovog pomoćnika i kuma Ilije Pilipovića, Tabloidu se javila grupa starešina sa nekoliko dodatnih, čisto ljudskih (pot)pitanja ministru. Ne očekuju odgovor, ali očekuju poduku kako se u vojsci profesionalno kreči, gletuje i farba (sa svojim materijalom, naravno!), što je, po ministru, bitan preduslov za najavljenu profesionalizaciju vojske


  1. Da li Vam je poznato da starešine kupuju čizme, a vojnici nemaju da zamene čizme ili su prepušteni slučaju?

  2. Da li Vam je poznato da se vojska i starešine prevoze u autobusima bez grejanja i kamionima sa pocepanim ceradama i po 400 km?

  3. Da li ste svesni da je vozni park u Vojsci Srbije star preko 20 godina i da je svako korišćenje tog voznog parka rizik?

  4. Ako imate odgovor na prethodna pitanja, iz kojih razloga ste kupili škode superb i druge luksuzne automobile generalima, a ne čizme, autobuse ili kamione za vojsku?

  5. Ako jedna škoda superb košta između 15.000 i 20.000 evra, ne mislite li da je standard vojnika, samo na račun jedne škode, mogao drastično da poraste, pa makar samo kupovinom novih čizama?

  6. Da li smatrate da ste kupovinom luksuznih automobila generalima, obezbedili njihovu naklonost? Koliko su ti luksuzni automobili uopšte koštali?

  7. Koliko su bila stara vozila u kojima su se prethodno vozili generali?

  8. Da li smatrate da je bilo racionalno kupovati luksuzne automobile i praviti aeromitinge u vreme ovakve krize?

  9. Koji automobil vozite privatno? Da li je to slučajnost? Da li mislite da ćete prodajom ličnog automobila sakriti korupciju sa škodom?


  Наставак... 2. #2
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  10. Po čemu to ova zemlja i Vaše Ministarstvo procenjuju da možemo sebi da priuštimo aeromiting kad se zna da su i mnogo bogatije zemlje od nas u prošloj godini procenile da sebi ne mogu da priušte takvo nešto? Koliko Vas je koštao aeromiting?

  Samo Vi secite

  11. Ako je kriza, zašto trošite ogromne pare na vežbe tipa "Sretenje" i druge cirkuske atrakcije po Pešteru zarad Vaše lične promocije? Zašto ne objavite koliko su koštale te i takve vežbe? Da li ste videli kako su Vam izgledali vojnici i kakvu opremu su nosili prilikom učestvovanja na vežbama - borbeni ranac i šlemovi koje su nosili stariji su od Vas! Pogledajte na snimku na šta su ličile starešine i vojnici na postrojavanjima, na malo jaču dobrovoljačku jedinicu; ličili su na sve samo ne na "najprofesionalniju vojsku u regionu"!!!

  12. Mislite li da ste došli dalje od slova "p" u vezi sa profesionalizacijom!? Tenkove sečete, a ovi što ih ne sečete toliko su vam neispravni da je na Pešteru bio potreban ceo TRZ Čačak da bi posle 20 dana bili ispravni! Brine li Vas to šta bi bilo da je u pitanju stvarna situacija? Šta je najnovije što ste kupili za vojnika? Čajnu kobasicu je uveo Tadić, a Vi ste uveli banane, pa da usluga bude na nivou: daj majmunima bananu da budu mirni, a čizme nek im kupi tata!

  13. Zašto na plakatima "budi profesionalac" prikazujete vojnika u uniformi koja nije formacijska nego "MD" uniforma? Zašto Vam se Generalštab šepuri u "Mile Dragić" uniformama ako one nisu "usvojene" u VS? Da li i tako pokazuju nadmoć nad potčinjenima, tako što oni nose "MD" uniforme, a vojska u ritama od odela šeta po kasarnama? Zašto ne zabranite nošenje "MD" uniforme ako već nemate lepo mišljenje ni o firmi ni o vlasniku? Da li smatrate da možete bilo gde da dobijete jeftiniju a kvalitetniju uniformu od uniforme "Mile Dragić"? Generali brane vojnicima da nose "magnum" čizme, njima niko ne brani njihova zadovoljstva?

  14. Mislite li da je normalno Vaše razmišljanje da je plata od 300 evra dovoljna za profesionalizam? U redu je tvrdnja da će da se zaradi u misijama, ali ko će da Vam brani zemlju za 300 evra, ministre? Šta ćete ako neko u Vašim misijama pogine; mislite li da ljudi toliki jadnici da će po svaku cenu da idu samo da bi zaradili? Ostaćete bez vojske, ministre! Nema patriotizma, ministre, napravili ste socijalnu ustanovu, čime mislite da zadržite profesionalnog vojnika u nezgodnim situacijama? Zakletvom koju ste pogazili amnestijom dezertera 1991-1999?

  15. Zašto je stopirana nabavka pušaka m-21 u VS? Po kojoj ceni je Jugoimport SDPR izvozio m-21, a po kojoj ceni je prodavana vojsci puška m-21?

  16. Zašto je mig-29 pao? Možda ste i u avione, kao u tenkove, sipali neispitano ulje. Ko Vam je odobrio sipanje novog ulja u tenkove, pošto VTI nije? Da slučajno ne verujete vlasniku firme Hemco Beograd na reč ("majke mi je dobro")?

  I niste nego za bilbord

  17. Koliko para trošite u Kopnenoj zoni bezbednosti? Po kom principu procenjujete situaciju u KZB? Da li je to princip "ma neće ništa biti"? Koje su nadležnosti vojske u KZB? I pored silne vojske i policije opet se švercuje sve, od ljudi, preko naoružanja i eksploziva, do droge, a vojska patrolira kao da je sve normalno i ne sme da reaguje jer su im ovlašćenja smanjena, a ni Simović ne da? Da li KZB postoji samo radi Vaše lične promocije?

  18. Zašto nijedanput niste pozivali rezervni sastav za svog mandata? Plašite li se, možda, procenta odziva rezervnog sastava?

  19. Koliko mesečno plaćate - bilborde? Može li za te pare da se kupi još jedan ili više računara za neke kancelarije potporučnika u trupi, koje se, pored ostalog, u 21. veku greju na drva? Mislite li da je i to NATO standard?

  20. Da li Vam je poznato da se kasarne kreče od ličnih para starešina i vojnika po ugovoru, a Vi pravite prijeme kao da ste vlasnik Delte?

  21. Da li Vas je imalo sramota što vam starešine kreče i kose po kasarnama; da li je to taj profesionalizam koji propagirate? Zašto to ne stavite na bilbord "budi profesionalac VS, izuči sve zanate - krečenje, gletovanje, farbanje, košenje - sa svojim materijalom, naravno!".

  22. Na osnovu čega mislite da imate profesionalniju vojsku od bilo koje vojske u regionu? Platili ste neku agenciju da priča o tome kako je VS najprofesionalnija u regionu. Kad Vama odgovara hvalite se tim istraživanjima, a kad Vam ne odgovara onda kažete da su istraživanja plaćena?

  23. Da li mislite da se do profesionalizma dolazi preko marketinga?

  24. Da li mislite da je normalno da načelnik Vojne akademije (ovaj bivši alkos) izjavljuje da je nekome minus u karijeri to što je učestvovao u ratu, a uručuje mu se silno ordenje! Da je Crkva znala za njegov stav nikad mu ne bi dala orden? Koristi li se naše ratno iskustvo na Vojnoj akademiji ili je to tabu tema?

  25. Zašto se hvalite poslovima koje sklapa SDPR? Šta je bilo sa poslom stoleća u vezi sa tenkom m-84 ab1? Da li mislite da će lazar bolje da prođe od tenka ab1? Ko će da kupi lazara kad ga neće ni naša vojska, ako Vi ne naredite drugačije? Ne ličili li Vam to samo na pranje para? Raspitajte se malo kako im ide posao sa norom b-52 i kako se pokazala? Ako je to dobar proizvod, zašto ga mi nemamo u naoružanju? Zašto SDPR beži od ispitivanja svojih "proizvoda" u Tehničkom opitnom centru?

  26. Da li se sad sa svim tim izvoznim uspesima osećate kao "gospodar rata"? Tako se i ponašate, baš Vas briga ko će i čime da brani ovu zemlju, bitno je da je izvoz krenuo! Možda se Vi više poistovećujete sa glumcem iz istoimenog filma, kad stavite sunčane naočare na konferenciji za novinare, a iza Vas autobus tipa lazar?

  Od koga ste Vi to jači?

  27. Zašto u Cepotini-jug planirate da pravite poligone za pripremu vojnika za mirovne misije? Da li je vojska Vaša svojina pa ste Vi odlučili da će da ide u "mirovne misije" u Irak i Avganistan, jer za druge misije nisu potrebni takvi poligoni? Da li stvarno mislite da su Vam starešine spremne da poginu u Iraku i Avganistanu kada ste obezvredili ono što su radili za svoj narod? Čime mislite da motivišete starešine za odlazak u Irak i Avganistan, parama ili prigodnom sahranom uz počasti u Aleji velikana?

  28. Da li mislite da će u Srbiji mirno da se spava posle eventualnog angažovanja vojske u Iraku i Avganistanu? Ni Rusija ni Amerika ne mogu da se odbrane od terorizma; kako Vi mislite da se branite u Beogradu - možda muzikom orkestra "Stanislav Binički"!

  29. Ko Vas je uopšte ovlastio da pripremate jedinice za Irak i Avganistan? Da li ste Vi iznad Ustava i zakona? Od koje vojske u regionu smatrate da ste jači?

  30. Ako već znate da bitku ne bije broj nego kvalitet, smatrate li da imate kvalitet za bilo koji bezbedonosni rizik? Imate li ijedno vozilo u VS, osim ličnog, sa GPS navigacijom? Koje sredstvo Vam je najmodernije u vojsci i kojeg je godišta? Školski avion lasta - šta ćete sa njim, da branite nebo? Šta je VTI proizveo u proteklih 15 godina, a što je uvedeno u naoružanje VS? Za šta uopšte postoji ta institucija, možda zarad besplatnog školovanja kadra za SDPR?

  31. U slučaju rata, ko će da vam brani Beograd - Garda ili Stanislav Binički? Imate li strategiju za tu opciju? Ili Beograd pada kad padne prva jadna brigada. Ili, s druge strane, kad padne druga brigada, otišao je i Sandžak? Mislite li da je normalno da nemate borbenu jedinicu u glavnom gradu?

  32. Da li smatrate da iskustvo iz naših ratova treba da se zaboravi i da olako pređemo na američki princip obuke? Zašto mislite da je njihova obuka kvalitetnija od naše pa da treba da prepisujemo i učimo od njih? Dajte opremu vojsci kakvu imaju Amerikanci, pa se za obuku ne brinite! Zašto ne učimo od Rusa koji su pokazali celom svetu kako i koliko brzo rešavaju krizne situacije?

  Šta je to poraslo

  33. Ugasili ste kasarne koje su bile kapaciteta 2.000 i više vojnika, pa pravite "bazu" sa kapacitetom od 1.000 ljudi, ali sa sobama od po četiri kreveta. Mislite li da je prelazak na spavaone sa četiri kreveta profesionalizam? Hvalite se bazom Jug. Da li Vi znate šta je baza? Da li ste ikada boravili u nekoj bazi? Šta to građevinu Jug odvaja od bilo koje kasarne? Ima li objekte za stanovanje starešina? Ima li virtuelne poligone? Mogu li se u toj bazi izvesti sva gađanja iz pešadijskog naoružanja? Po čemu je kasarna Jug bolja od bilo koje kasarne u Srbiji - imaće fiskulturnu salu, fudbalski teren... Pa i u Ribnici ima takva sala i fudbalski teren? Pa šta?

  34. Samo Vi mislite da je poverenje u vojsku poraslo. Navodite koliki je odziv za Vojnu akademiju i za profesionalne vojnike? Zašto ne pozovete realan broj vojnika za potrebe VS pa da onda pričate o statistici? Ne mislite li da je uzrok tome standard u Srbiji? Standard je toliko pao, ljudi nemaju gde da se zapošljavaju, tako da im je vojska nužno zlo, jedini izlaz, što znači da ste od vojske napravili socijalnu ustanovu za preživljavanje trenutne situacije u zemlji. Kad se to promeni, opet ćete da se nađete u problemu u vezi sa profesionalizacijom! Ako jedini motiv starešina treba da budu pare, moraćete ugovorima da vezujete starešine da bi branili zemlju? Zašto ne objavite rezultate anketa u vojsci, koliko posto starešina i profesionalnih vojnika se izjasnilo pozitivno o ulasku u NATO i odlasku u mirovne misije? Šta ćete da radite ako i kad starešine i profesionalni vojnici ne budu hteli da idu u vaše "mirovne misije"?

  Imamo jedan predlog za Vas: možda i pristanu ako im kupite čizme, jer u KZB idu u čizmama koje su sami kupili. Ako im Vi uštedite 7.000-10.000 dinara možda zaista i pristanu!

 3. #3
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Grupa neudruženih starešina VS  P.S. Imate u izgledu jedan veliki i neočekivan problem: kad starešine odu u "mirovne misije", ko će da kosi i kreči kasarne?! Razmislite o tome.


  Zavidite tuđim ratovima

  Pitanje za milion dolara za ministra odbrane i načelnika Generalštaba: po čemu je bolja obuka po NATO standardu od obuke iz JNA ili obuke ruske vojske? Gde se ta alijansa proslavila - u Avganistanu, Srbiji, Bosni, Iraku iz trećeg puta, gde? Pomoći ćemo Vam u odgovoru: bolja je u jednom vrlo bitnom segmentu, u obuci koristi iskustva iz ratova, a VS to ne radi?


  Zaludna atrakcija?

  Mislite li da je prikaz izvođenja manevra na aeromitingu u kome se brani vazdušni prostor zaluđivanje pilota da opet mogu da brane vazdušni prostor?! Ili mislite da je to bila cirkuska tačka? Pravite li od vojske cirkusku atrakciju za šire narodne mase samo zarad Vaše promocije, pa nek košta šta košta?

  I to farbate

  Zašto ste kupili komercijalnu verziju "difendera" za specijalnu brigadu? Je li to NATO standard, da imaju CD plejer i klimu u borbenim vozilima? Zašto narudžbinom nije definisana boja vozila nego ste morali da ih prefarbavate? Da li ste znali da vojska (osim generala) ne koristi euro-dizel koji koriste vozila koja ste kupili? Sad treba i posebna cisterna za ta vozila!

  Niste Vi nikakav Arapin

  Učite od Arapa, ministre, sve što nemate u svom naoružanju ne možete ni da prodate, jer ako Vi ne cenite to što prodajete neće ni oni kojima bi da prodate!

  Ni blizu Slobi
  Izgleda da, zamrzavajući im primanja, Vi nameravate da podstičete starešine da jedinu mogućnost da zarade vide u misijama, a sve zarad Vašeg političkog dodvoravanja? Osporavali ste Slobodanu Miloševiću upotrebu vojske u političke svrhe, a Vi radite to isto, i još gore!

 4. #4
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Наравно да одговора нема...

 5. #5
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  pismo je vrlo informativno, pozdravljam napor sastavljaca

  bio bi i odgovor, da ga ima
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 6. #6
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Ау какав црњак........

  Па тај Шунатовац стварно нема трунку части и морала...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 7. #7
  Elita
  Učlanjen
  07.10.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U Aleksincu
  Poruke
  17.590
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Ja jedva cekam da vidim te bratske mirovne misije kad se po avganistanskim vukohebinama udruze Srbi, Hrvati, Bosanci i Albanci...

  Pa to ima tako da puca da ce avganistanski Talibani i NATO-vci zagrljeni da traze azil kod Ahmadinedzada

 8. #8
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Има још:
  Ultimatum
  Da li je volja naroda da se unište zemlja, vojska, industrija, prošlost, budućnost...?
  Vi mrtvi hladni, mi mrtvi gladni
  Poštovani gospodine Brkiću,

  Mi oficiri, deo pripadnika Vojske Srbije kojima je Srbija iznad svega, ne mirimo se sa otvorenom izdajom Srbije od strane najvišeg političkog i vojnog vrha države, opštim stanjem u Srbiji, bahatim ponašanjem kako predsednika države tako i ministara (posebno ministra odbrane), organizovanim kriminalom u strukturama vlasti (posebno u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije).
  Zahvaljujemo Vam na izuzetnoj smelosti, hrabrosti i profesionalnosti što ste, za razliku od ostalih medija iz zemlje, u nekoliko poslednjih brojeva vašeg časopisa istinito, precizno, objektivno, hronološki tačno i dokumentovano ukazali na kriminalno delovanje najvišeg državnog i vojnog vrha u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.
  Otkrili ste konkretno mehanizme delovanja organizovanog kriminala u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane pod direktnim vođstvom kumova: Borisa Tadića, Dragana Šutanovca i Ilije Pilipovića.
  Početkom marta ove godine direktno smo se obratili pismom "predsedniku" Borisu Tadiću, u kome smo ga upoznali sa delikatnim pitanjima u vezi sa sistemom odbrane, kriminalnim stanjem u samom Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije kao i kriminalnim delovanjem ministra odbrane Dragana Šutanovca.
  Do sada od "predsednika" nije bilo nikakve reakcije, što je i razumljivo kada imamo u vidu kakav je njegov odnos i odnos njegove stranke prema građanima Srbije, Srbiji pa i samoj Vojsci Srbije. Šta očekivati od predsednika koji ima zadatak da što više unizi i uništi kako Srbiju tako i Vojsku Srbije?
  Bili bismo Vam zahvalni kad biste u jednom od narednih brojeva Vašeg časopisa objavili naše otvoreno pismo, koje ovog puta upućujemo poslanicima Skupštine Republike Srbije, koji su i te kako odgovorni za ovakvo stanje u zemlji, sa nadom da će kao najviše zakonodavno telo, u skladu sa Ustavom i drugom pozitivnom zakonskom regulativom, preduzeti adekvatne mere protiv najvišeg političkog i vojnog vrha zemlje radi sprečavanja daljeg uništavanja Srbije.

  U Beogradu, 4.5.2010. godine
  Grupa oficira i civilnih lica iz Ministarstva odbrane, sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje

  OTVORENO PISMO POSLANICIMA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE

  Poštovana gospodo poslanici,

  Mi, oficiri, deo pripadnika Vojske Srbije, kojima je oficirska čast i Srbija iznad svega, ne mirimo se sa otvorenom izdajom Srbije od strane najvišeg političkog i vojnog vrha države, opštim stanjem u Srbiji, bahatim ponašanjem kako predsednika države tako i ministara (posebno ministra odbrane i ministra za ekonomiju i regionalni razvoj), organizovanim kriminalom u strukturama vlasti (posebno u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije).
  Vi dobro znate da se Srbija više od dve decenije nalazi u izuzetno teškim uslovima u svim vitalnim oblastima i prerogativima državnosti i države.
  Srbija je već dugo u krizi, svetska ekonomska kriza se samo prelila u Srbiju pojačavši siromaštvo, partijsku netrpeljivost, tenzije i probleme.
  U jednoj takvoj atmosferi - uz kriminalnu i neodgovornu vladajuću koaliciju, nezainteresovanu i neorganizovanu opoziciju, zavisno, neodgovorno i korumpirano tužilaštvo i sudstvo, nesposobnu i korumpiranu vladu, neodgovorne i korumpirane ministre, neodgovornog i sujetnog predsednika, uz medije koji su, umesto da budu mediji, trgovina na veliko i malo - Srbija polako ali sigurno klizi u totalno samouništenje.
  Gospodo poslanici, kao pripadnici najvećeg zakonodavnog tela u zemlji, kao izabrani predstavnici naroda (predstavljate narod, kako volite da kažete), objasnite nam:
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi više od trećine građana Srbije živelo ispod praga siromaštva?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi stotine hiljade radnika primalo mizerne plate koje pri tom kasne mesecima i godinama, da bi bili bosi, goli, gladni, da bi im se pretilo otkazima i da bi bili prepušteni sami sebi?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da običan građanin Srbije od medija skoro ništa ne može saznati o realnom životu u zemlji Srbiji. Umesto da otkrivaju, mediji danas skrivaju. Skrivaju strašnu sliku zemlje koja nikada u svom postojanja, bar u mirnodopskim uslovima, nije bila ovako beznadežna, besperspektivna i besmislena?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi Vojska Srbije, koja treba da služi svim građanima Srbije, državi Srbiji, u celosti bila pod kontrolom jedne političke stranke (DS) i jednog do dva čoveka (kumova Borisa Tadića i Dragana Šutanovca)?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da Vojska Srbije nalogom izvana i samovoljom predsednika države i ministra odbrane (inače kumova) bude transformisana, reformisana, smanjena, prestrukturirana, kao da je u pitanju tuđa vojska, vojska neke druge države a ne srpska, i da niko iz sveta i okruženja Vojsku Srbije više ne uzima za ozbiljno?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi se vojska Srbije godinama urušavala i da bi aminovali da ministar vojni iz DS u mirnodopskim uslovima samo za godinu dana uništi preko 80 odsto vojnog potencijala Srbije, a NATO alijansa uz primenu najsavremenijih borbenih sredstava za 78 dana svakodnevnog bombardovanja nije uspela da uništi više od tri odsto vojnog potencijala?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi kadrovska rešenja u Vojsci Srbije bila na principu rodbinskih, kumovskih veza i partijske pripadnosti?... Da organizovani kriminal i pljačka vojne imovine postanu praksa takvih kadrova i da se protiv njih ne samo ne preduzimaju zakonske mere već se isti nagrađuju, pohvaljuju i unapređuju, što je postalo pravilo u Ministarstvu odbrane, sektoru za materijalne resurse, upravi za snabdevanje?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi ministar odbrane Dragan Šutanovac i njegov pomoćnik za materijalne resurse Ilija Pilipović (inače kumovi) mogli da imaju nekoliko ofšor kompanija preko kojih na "zakonskoj osnovi" bez ikakvih posledica pljačkaju vojnu i državnu imovinu?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da mirno posmatrate kako su kapaciteti Vojske Srbije i Ministarstva odbrane (sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje) stavljeni u funkciju Jugoimporta SDPR i kako vladajuća klika preko monopolističke državne firme Jugoimport SDPR i nekoliko privilegovanih kompanija (CPR Impex, Evaco, GIM, Jugohemija) urušavaju celokupnu odbrambenu industriju Srbije, remontne zavode, institute i opitne centre?
  Poštovana gospodo poslanici,
  Kako objašnjavate činjenicu da su u vreme "nenarodne diktature", kada smo svi bili "slepi", radile sve fabrike, ljudi su bili nasmejani, država je bila država a vojska je bila vojska, i jedna od najcenjenijih institucija u zemlji. Od 2000. godine, od kada smo u demokratiji" i od kada smo svi progledali, u Srbiji nemamo fabriku koja radi, nemamo osmehe na licima ljudi, niti imamo državu po volji građana, niti imamo vojsku.
  Mi oficiri Vojske Srbije (veći deo), kojima je Srbija, oficirska čast i patriotizam iznad svega, zarad nekakvog evropejstva koje nam godinama obećavate, zarad nekakve reorganizacije, profesionalizacije vojske, zarad nekakvog liderstva na Balkanu, zarad nečije sujete i umišljenosti da je Srbija lider na Balkanu, nećemo dozvoliti da Srbiju, Vojsku Srbije i dalje urušavaju i da se građani Srbije utope u najcrnje podaništvo i slugeranjstvo.
  Uzmimo se u pamet svi skupa!

  U Beogradu, 4.5.2010. godine
  Grupa oficira i civilnih lica iz Ministarstva odbrane, sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje

  Dostavljeno:
  - svim poslaničkim grupama Skupštine Republike Srbije
  - Večernje novosti, Politika, Danas; Blic, Vreme, NIN, Tabloid
  - RTS, B-92; TV Košava, TV Avala
  - ambasadama Rusije, Amerike, Kine, Nemačke, Engleske, Kanade, Francuske, Belgije.

 9. #9
  Domaćin
  Učlanjen
  27.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.492
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Uzas, strava i sramota.
  Ali tako je to kada je ministar vojske u vreme kada smo mi ratovali i krv lili strucno i kvalitetno dizao rampu i to toliko kvalitetno da su ga postavili za ministra vojske.
  Vojska nema cizama, ali nam ministar vojske ima sat od 200000E i slivima dvesta hiljada eura. Istina nije ga on kupio, bar tako on kaze, nego mu ga je kupi pljunac, a da li je?
  A pogami, i vrli nam precednik je pre nego sto je postao precednik bio ministar vojske, a nije sluzio vojsku.
  Ali kao sto jednom neko pre onoga rata rece: sto gore to bolje. Jednom ce i ljudi volovi u Srbiji progledati, ako ne pre ono kad ima jasle ostanu skroz prazne.
  A onda... igranka bez prestanka, odnosno prestanak kada lidere zute zgadije sudimo, osudimo, strpamo u zatvor i kljuc bacimo u kanalizaciju.
  Istina bolje bi bilo da zutace bacimo u kanalizaciju i pustimo vodu, ali pobinice se ekolozi sto prekomerno zagadjujemo okolinu.

 10. #10
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Ово што се дешава са Војском, је пресликано стање друштва...
  Е, сад... Да ли то намерно раде, или су једноставно глупи
  Како год, чега су се дохватили , то је пропало... Измужено... Расчерупано...

 11. #11
  МАЧАК nije na forumu
  ЧУВАР ИДЕОЛОГИЈЕ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА
  Buduća legenda МАЧАК (avatar)
  Učlanjen
  01.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  БЕСКРАЈНО ПЛАВИ КРУГ И У ЊЕМУ ЗВЕЗДА
  Poruke
  25.127
  Tekstova u blogu
  153
  Reputaciona moć
  2358

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  А ако сам некада био поносан што ће моји синови једнога дана
  бити војници Србије, због ових ствари....МОЈИ СИНОВИ НЕЋЕ ИЋИ У ВОЈСКУ.
  ЗА ПРАВОГ МАЧКА, СВАКИ МЕСЕЦ ЈЕ ФЕБРУАР

  АХ ДА.... ВИШЕ ОД УСТАША МРЗИМ УСТАШКЕ ЈАТАКЕ

 12. #12
  Domaćin
  Učlanjen
  27.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.492
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio Jasami Bicufin Pogledaj poruku
  Има још:
  Ultimatum
  Da li je volja naroda da se unište zemlja, vojska, industrija, prošlost, budućnost...?
  Vi mrtvi hladni, mi mrtvi gladni
  Poštovani gospodine Brkiću,

  Mi oficiri, deo pripadnika Vojske Srbije kojima je Srbija iznad svega, ne mirimo se sa otvorenom izdajom Srbije od strane najvišeg političkog i vojnog vrha države, opštim stanjem u Srbiji, bahatim ponašanjem kako predsednika države tako i ministara (posebno ministra odbrane), organizovanim kriminalom u strukturama vlasti (posebno u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije).
  Zahvaljujemo Vam na izuzetnoj smelosti, hrabrosti i profesionalnosti što ste, za razliku od ostalih medija iz zemlje, u nekoliko poslednjih brojeva vašeg časopisa istinito, precizno, objektivno, hronološki tačno i dokumentovano ukazali na kriminalno delovanje najvišeg državnog i vojnog vrha u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije.
  Otkrili ste konkretno mehanizme delovanja organizovanog kriminala u Vojsci Srbije i Ministarstvu odbrane pod direktnim vođstvom kumova: Borisa Tadića, Dragana Šutanovca i Ilije Pilipovića.
  Početkom marta ove godine direktno smo se obratili pismom "predsedniku" Borisu Tadiću, u kome smo ga upoznali sa delikatnim pitanjima u vezi sa sistemom odbrane, kriminalnim stanjem u samom Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije kao i kriminalnim delovanjem ministra odbrane Dragana Šutanovca.
  Do sada od "predsednika" nije bilo nikakve reakcije, što je i razumljivo kada imamo u vidu kakav je njegov odnos i odnos njegove stranke prema građanima Srbije, Srbiji pa i samoj Vojsci Srbije. Šta očekivati od predsednika koji ima zadatak da što više unizi i uništi kako Srbiju tako i Vojsku Srbije?
  Bili bismo Vam zahvalni kad biste u jednom od narednih brojeva Vašeg časopisa objavili naše otvoreno pismo, koje ovog puta upućujemo poslanicima Skupštine Republike Srbije, koji su i te kako odgovorni za ovakvo stanje u zemlji, sa nadom da će kao najviše zakonodavno telo, u skladu sa Ustavom i drugom pozitivnom zakonskom regulativom, preduzeti adekvatne mere protiv najvišeg političkog i vojnog vrha zemlje radi sprečavanja daljeg uništavanja Srbije.

  U Beogradu, 4.5.2010. godine
  Grupa oficira i civilnih lica iz Ministarstva odbrane, sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje

  OTVORENO PISMO POSLANICIMA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE

  Poštovana gospodo poslanici,

  Mi, oficiri, deo pripadnika Vojske Srbije, kojima je oficirska čast i Srbija iznad svega, ne mirimo se sa otvorenom izdajom Srbije od strane najvišeg političkog i vojnog vrha države, opštim stanjem u Srbiji, bahatim ponašanjem kako predsednika države tako i ministara (posebno ministra odbrane i ministra za ekonomiju i regionalni razvoj), organizovanim kriminalom u strukturama vlasti (posebno u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije).
  Vi dobro znate da se Srbija više od dve decenije nalazi u izuzetno teškim uslovima u svim vitalnim oblastima i prerogativima državnosti i države.
  Srbija je već dugo u krizi, svetska ekonomska kriza se samo prelila u Srbiju pojačavši siromaštvo, partijsku netrpeljivost, tenzije i probleme.
  U jednoj takvoj atmosferi - uz kriminalnu i neodgovornu vladajuću koaliciju, nezainteresovanu i neorganizovanu opoziciju, zavisno, neodgovorno i korumpirano tužilaštvo i sudstvo, nesposobnu i korumpiranu vladu, neodgovorne i korumpirane ministre, neodgovornog i sujetnog predsednika, uz medije koji su, umesto da budu mediji, trgovina na veliko i malo - Srbija polako ali sigurno klizi u totalno samouništenje.
  Gospodo poslanici, kao pripadnici najvećeg zakonodavnog tela u zemlji, kao izabrani predstavnici naroda (predstavljate narod, kako volite da kažete), objasnite nam:
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi više od trećine građana Srbije živelo ispod praga siromaštva?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi stotine hiljade radnika primalo mizerne plate koje pri tom kasne mesecima i godinama, da bi bili bosi, goli, gladni, da bi im se pretilo otkazima i da bi bili prepušteni sami sebi?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da običan građanin Srbije od medija skoro ništa ne može saznati o realnom životu u zemlji Srbiji. Umesto da otkrivaju, mediji danas skrivaju. Skrivaju strašnu sliku zemlje koja nikada u svom postojanja, bar u mirnodopskim uslovima, nije bila ovako beznadežna, besperspektivna i besmislena?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi Vojska Srbije, koja treba da služi svim građanima Srbije, državi Srbiji, u celosti bila pod kontrolom jedne političke stranke (DS) i jednog do dva čoveka (kumova Borisa Tadića i Dragana Šutanovca)?
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da Vojska Srbije nalogom izvana i samovoljom predsednika države i ministra odbrane (inače kumova) bude transformisana, reformisana, smanjena, prestrukturirana, kao da je u pitanju tuđa vojska, vojska neke druge države a ne srpska, i da niko iz sveta i okruženja Vojsku Srbije više ne uzima za ozbiljno?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi se vojska Srbije godinama urušavala i da bi aminovali da ministar vojni iz DS u mirnodopskim uslovima samo za godinu dana uništi preko 80 odsto vojnog potencijala Srbije, a NATO alijansa uz primenu najsavremenijih borbenih sredstava za 78 dana svakodnevnog bombardovanja nije uspela da uništi više od tri odsto vojnog potencijala?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi kadrovska rešenja u Vojsci Srbije bila na principu rodbinskih, kumovskih veza i partijske pripadnosti?... Da organizovani kriminal i pljačka vojne imovine postanu praksa takvih kadrova i da se protiv njih ne samo ne preduzimaju zakonske mere već se isti nagrađuju, pohvaljuju i unapređuju, što je postalo pravilo u Ministarstvu odbrane, sektoru za materijalne resurse, upravi za snabdevanje?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da bi ministar odbrane Dragan Šutanovac i njegov pomoćnik za materijalne resurse Ilija Pilipović (inače kumovi) mogli da imaju nekoliko ofšor kompanija preko kojih na "zakonskoj osnovi" bez ikakvih posledica pljačkaju vojnu i državnu imovinu?...
  - Da li je volja naroda i da li vas je narod birao da mirno posmatrate kako su kapaciteti Vojske Srbije i Ministarstva odbrane (sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje) stavljeni u funkciju Jugoimporta SDPR i kako vladajuća klika preko monopolističke državne firme Jugoimport SDPR i nekoliko privilegovanih kompanija (CPR Impex, Evaco, GIM, Jugohemija) urušavaju celokupnu odbrambenu industriju Srbije, remontne zavode, institute i opitne centre?
  Poštovana gospodo poslanici,
  Kako objašnjavate činjenicu da su u vreme "nenarodne diktature", kada smo svi bili "slepi", radile sve fabrike, ljudi su bili nasmejani, država je bila država a vojska je bila vojska, i jedna od najcenjenijih institucija u zemlji. Od 2000. godine, od kada smo u demokratiji" i od kada smo svi progledali, u Srbiji nemamo fabriku koja radi, nemamo osmehe na licima ljudi, niti imamo državu po volji građana, niti imamo vojsku.
  Mi oficiri Vojske Srbije (veći deo), kojima je Srbija, oficirska čast i patriotizam iznad svega, zarad nekakvog evropejstva koje nam godinama obećavate, zarad nekakve reorganizacije, profesionalizacije vojske, zarad nekakvog liderstva na Balkanu, zarad nečije sujete i umišljenosti da je Srbija lider na Balkanu, nećemo dozvoliti da Srbiju, Vojsku Srbije i dalje urušavaju i da se građani Srbije utope u najcrnje podaništvo i slugeranjstvo.
  Uzmimo se u pamet svi skupa!

  U Beogradu, 4.5.2010. godine
  Grupa oficira i civilnih lica iz Ministarstva odbrane, sektora za materijalne resurse, uprave za snabdevanje

  Dostavljeno:
  - svim poslaničkim grupama Skupštine Republike Srbije
  - Večernje novosti, Politika, Danas; Blic, Vreme, NIN, Tabloid
  - RTS, B-92; TV Košava, TV Avala
  - ambasadama Rusije, Amerike, Kine, Nemačke, Engleske, Kanade, Francuske, Belgije.
  Sve je receno, pametnome dosta, a budalama nema sta da se pojasnjava.
  Uzmite se u pamet gospodo vlastodrsci, ili naucite da letite bez krila.
  U ovoj zemlji su i kraljevi leteli kroz prozor, zasto vi mislite da se i vama to nece desiti.
  Narod je gladan, a vojska ponizena i unistena, oficiri i vojnici nezadovoljni.
  A o nama veteranima ja necu govoriti. Neka o tome govore oni koji su vise od mene dali u ratovinma 90-ih
  Gospodo vlastodrsci sedite na buretu baruta kome je fitilj vec upaljen, samo se ceka da dogori.
  A nece se jos dugo cekati verujte.

 13. #13
  Domaćin
  Učlanjen
  27.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.492
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio МАЧАК Pogledaj poruku
  А ако сам некада био поносан што ће моји синови једнога дана
  бити војници Србије, због ових ствари....МОЈИ СИНОВИ НЕЋЕ ИЋИ У ВОЈСКУ.
  МАЧАК, moj sin hoce. To je u nasoj porodici tradicija da musko dete ide i sluzi vojsku. Nece on sluziti vojsku ni za ljigavog ministra vojske ni za jos ljigavijeg precednika.
  On ce sluziti vojsku za Srbiju, da savlada vojne vestine da moze da brani Srpski Narod.
  Ni ja nisam ratovao ni za Slobodana Milosevica ni za radovana Karadzica, ratovao sam za Srbiju i srpski narod.
  A ako Bog da i moj sin ce isto tako.

 14. #14
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio jevdokan Pogledaj poruku
  МАЧАК, moj sin hoce. To je u nasoj porodici tradicija da musko dete ide i sluzi vojsku. Nece on sluziti vojsku ni za ljigavog ministra vojske ni za jos ljigavijeg precednika.
  On ce sluziti vojsku za Srbiju, da savlada vojne vestine da moze da brani Srpski Narod.
  Ni ja nisam ratovao ni za Slobodana Milosevica ni za radovana Karadzica, ratovao sam za Srbiju i srpski narod.
  A ako Bog da i moj sin ce isto tako.
  Нема редовне војске од Децембра... Мада...

 15. #15
  Domaćin
  Učlanjen
  27.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.492
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio Jasami Bicufin Pogledaj poruku
  Ово што се дешава са Војском, је пресликано стање друштва...
  Е, сад... Да ли то намерно раде, или су једноставно глупи
  Како год, чега су се дохватили , то је пропало... Измужено... Расчерупано...
  Nista nije slucajno. Nasi vlastodrsci su poslusnici, dobri izvodjaci radova za strane nalogodavce koji ih placaju.
  U srbiji je mediski mrak, u zapadnim sredstvima informisanja se ne jednom pisalo o tome da su nasi vlastodrsci placeni da rade sto rade. A moram priznati da to za sta su placeni kvalitetno rade.
  Srbiju su skoro unistili, a za to su i placeni.

 16. #16
  МАЧАК nije na forumu
  ЧУВАР ИДЕОЛОГИЈЕ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА
  Buduća legenda МАЧАК (avatar)
  Učlanjen
  01.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  БЕСКРАЈНО ПЛАВИ КРУГ И У ЊЕМУ ЗВЕЗДА
  Poruke
  25.127
  Tekstova u blogu
  153
  Reputaciona moć
  2358

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio jevdokan Pogledaj poruku
  МАЧАК, moj sin hoce. To je u nasoj porodici tradicija da musko dete ide i sluzi vojsku. Nece on sluziti vojsku ni za ljigavog ministra vojske ni za jos ljigavijeg precednika.
  On ce sluziti vojsku za Srbiju, da savlada vojne vestine da moze da brani Srpski Narod.
  Ni ja nisam ratovao ni za Slobodana Milosevica ni za radovana Karadzica, ratovao sam za Srbiju i srpski narod.
  A ako Bog da i moj sin ce isto tako.
  Е веруј да моји неће....
  Кад на челу Србије буде Србин, кад власт буде српска...онда да....
  И ја сам ратовао за Србију....Али кад сам добио позив за ТО, где је командант био неки Геза,
  ја сам отишао у добровољце...где је Србин командовао....
  ЗА ПРАВОГ МАЧКА, СВАКИ МЕСЕЦ ЈЕ ФЕБРУАР

  АХ ДА.... ВИШЕ ОД УСТАША МРЗИМ УСТАШКЕ ЈАТАКЕ

 17. #17
  Elita daxt (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  16.995
  Reputaciona moć
  375

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  supknatovac je americki covek, i normalno da unistava vojsku, nista novo
  ...

 18. #18
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio Milanne Pogledaj poruku
  Ja jedva cekam da vidim te bratske mirovne misije kad se po avganistanskim vukohebinama udruze Srbi, Hrvati, Bosanci i Albanci...

  Pa to ima tako da puca da ce avganistanski Talibani i NATO-vci zagrljeni da traze azil kod Ahmadinedzada
  Шунатовац НАШЕ ЉУДЕ ДИРЕКТНО ШАЉЕ У СМРТ јер је 4.Рајху понестало топовског меса :

  POGINULA PETORICA VOJNIKA NATO

  Nedelja, 6. Jun, 2010.| Autor: Agencija FoNet (2)


  KABUL - Petorica pripadnika međunarodnih snaga poginuli su danas Avganistanu.
  Na jugu Avganistana su trojica vojnika poginuli u saobraćajnoj nesreći, a jedan u eksploziji bombe, dok je peti vojnik nastradao u napadu pobunjenika na istoku zemlje, saopštio je NATO.
  Četvorica poginulih su Amerikanci, javlja AP.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  28.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  598
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Siguran sam da ovo nisu pisali oficiri niti podoficiri vojske republike srbije,
  jel oni su misevi koji se boje svoje senke i koji komanduju jedinicama za meki pojas.
  Ovo su pisali ........mada je sve tacno ....

 20. #20
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio DJVlada Pogledaj poruku
  Siguran sam da ovo nisu pisali oficiri niti podoficiri vojske republike srbije,
  jel oni su misevi koji se boje svoje senke i koji komanduju jedinicama za meki pojas.
  Ovo su pisali ........mada je sve tacno ....
  А ја ти кажем да јесу... И Србија се пише великим словом...

 21. #21
  Primećen član
  Učlanjen
  28.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  598
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Polako s tu gramatiku,
  Tabloidu se javila grupa starešina
  pa zasto se nisu javili ministru ako imaju muda....misevi.....

 22. #22
  Poznat
  Učlanjen
  16.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.383
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio DJVlada Pogledaj poruku
  Polako s tu gramatiku,
  Tabloidu se javila grupa starešina
  pa zasto se nisu javili ministru ako imaju muda....misevi.....
  Јесу... И то свакодневно...
  А кад о нечему ништа не знаш, боље ћути него да се правиш паметан...

 23. #23
  Bolja Srbija nije na forumu
  RTS javni servis u službi Borisa Tadića, vaša obaveza da gledate VOĐU
  Ističe se Bolja Srbija (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kragujevac
  Poruke
  2.373
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Ili počnite da se ponašate odgovorno ili će zet na Miroslava Ilića da UKINE KRSTARICU

  Pazite , on može sve .... on je i kum NA INSTITUCIJU

  Molim vas da to imate na umu ....

 24. #24
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Da, Sule je kriv sto je vojska propala u besmislenim ratovima 90-ih, i sto su srpski momci ginuli za tudje interese(Slobine i Seseljeve)(Dok ikone su pevale majke su naricale
  na krvavim parama institucije su nicale), Sule je kriv sto smo "pobedili" na KIM i sto je ostalo nase, a moras da trazis dozvolu od mrskih EUropljana da krocis tamo itd. itd.
  Ovo je pisano ili u sns ili je delo ruku Sarovica....
  Dok god Suleta optuzuju za nesto radikali i radikali koji to nikad nisu ustvari ni bili, ima moju podrsku!!!
  A da, ti vajni oficiri su znali da se izdrkavaju na srpskim momcima kad ne zakopcaju dugme, a kad je dosao pravi rat "trcite noge dok vas nisam posro..." (cast izuzecima)!
  Poslednji put ažurirao/la Toki-Voki : 07.06.2010. u 18:28

 25. #25
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Ћутановац...

  Citat Original postavio МАЧАК Pogledaj poruku
  Е веруј да моји неће....
  Кад на челу Србије буде Србин, кад власт буде српска...онда да....
  И ја сам ратовао за Србију....Али кад сам добио позив за ТО, где је командант био неки Геза,
  ја сам отишао у добровољце...где је Србин командовао....
  nisu nam bas isti razlozi, ali ne zeilim da ni ja, ni moja deca, brane ovaj i ovakav rezim

  sami su rekli(rezim) da su na drugoj strani tranzicioni gubitnici. tako se nisu obracali narodu kada su bili opozicija, tada su obecavali eu blagostanje

  obecanje **** radovanje
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

Slične teme

 1. Шутановац намештао набавке
  Autor Alekasandar3 u forumu Politika
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 20.02.2009., 18:54
 2. Шутановац лаже
  Autor Kushi u forumu Politika
  Odgovora: 35
  Poslednja poruka: 03.10.2008., 00:02
 3. .ЗАШТО ШУТАНОВАЦ ЛАЖЕ!
  Autor eremita u forumu Politika
  Odgovora: 29
  Poslednja poruka: 02.12.2007., 12:39
 4. Odgovora: 127
  Poslednja poruka: 06.09.2007., 18:17
 5. Драган Шутановац
  Autor Dnk u forumu Politika
  Odgovora: 48
  Poslednja poruka: 11.01.2007., 10:14

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •