Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.
Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 146

Tema: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

 1. #1
  Domaćin Dust (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.055
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Već godinama, pa i decenijama unazad, naučnici, novinari, filmski reditelji, šira javnost i svi redom razglabaju kakav to događaj od enormnog značaja nas očekuje 2012. godine, konkretno, tokom zimske kratkodnevice (solsticija).
  Cirkularni mejl, koji mi je juče prepodne stigao, mogao bi mnogo toga da razreši.
  Naime, na takve mejlove, koji obično sadrže razne tantre, mantre i slično ni ne obraćam mnogo pažnje. Međutim, autor tog mejla je moj dugogodišnji poznanik i prijatelj, koji je saradnik više katedri za istoriju i savremenu politiku na američkim univerzitetima. O čemu se zapravo radi?
  Tokom proteklih nekoliko meseci, profesori američkih univerziteta, čiji predmet bavljenja su politika, istorija, ali i fizika, užurbano su organizovali sastanke sa ciljem da najzad proniknu u značenje datuma 21.12.2012. godine, kojim se završava Majanski kalendar, a za koji su i mnoga druga proročanstva- uključujući i Nostradamusovo, rekli da donosi kraj naše civilizacije i poimanja sveta kakvog poznajemo.
  Moj prijatelj nije imao priliku da prisustvuje ijednom od tih sastanaka, ali su profesori, složivši se da i šira javnost mora imati uvid u ta istraživanja, poslali rezultate istraživanja i pojedine integralne informacije svojim saradnicima, a pošto se kao sporedni akteri cele priče spominju i Srbi (!), moj prijatelj je dobio zadatak da dotični tekst prevede, i pošalje pojedincima (a među njima i meni) u Srbiju, kako bi i naša javnost pravovremeno bila informisana. Integralni tekst mejla sledi u nastavku.

  "Sastanci profesora mnogobrojnih američkih univerziteta održavani su od 10. januara do 23. maja 2010. godine u više američkih gradova, što uključuje Njujork, Los Anđeles, Memfis, Boston, Milvoki, Indijanapolis i Denver. Na ovim intezivnim vikend seminarima, prisustvovale su ličnosti, čije sfere delovanja jesu istorija, savremena politika, politikologija i fizika; a nakon određenih saznanja koja su procurela "sa vrha" američke političke scene; i iz sociologije, psihologije, pa i filozofije.
  Cilj seminara bio je jasan- protumačiti raznobrojne špekulacije, koje su se proteklih godina pojavljivale u mnogobrojnim medijima, literaturi, ali i u naučnim krugovima, a u kojima se tvrdi da dana 21.12.2012, tokom zimskog solsticija, ljudsku civilizaciju čeka njen kraj. Opšte je poznato da se čuveni Majanski kalendar, čije računanje traje već milenijumima, a čiji detalji su sačuvani u Drezdenskom kodeksu, kao i u pojedinim drugim drevnim spisima, okončava upravo ovog dana. Novija otkrića i istraživanja su pokazala da se dotični datum verovatno navodi kao dan velikog okončanja (ili preokreta) i u Nostradamusovom proročanstvu, kao i u Biblijskom Otkrovenju.
  Kolegijum profesora, ovom prilikom, zauzima skeptičan stav spram svih ovih špekulacija. Stoga, polazno gledište prilikom istraživanja jeste da su svi ovi dokumenti pogrešno protumačeni. Pojedini profesori istorije su na prvim sastancima insistirali da se Majanski kalendar okončava gore pomenutog datuma samo zbog činjenice da su Maje svoje vreme računale u periodu između dva poklapanja Sunčevog kretanja sa Centrom galaksije, što se događa približno svakih 26 000 godina. Obzirom da civilizacija Maja, kao kompaktna celina, nije doživela savremeno doba, ostaje na nivou nagađanja da li bi bio kreiran novi kalendar nakon dotičnog dana. Ipak, na sastanku u Indijanapolisu, kojim je trebalo da se iznesu zaključci, spram kojih bi se otklonila svaka sumnja, pojedini profesori, koji imaju tajne i bliske veze sa američkom državnom administracijom, a koji su neočekivano, uprkos početnim odbijanjima, pristali da se priključe samitu (?) izneli su frapantna saznanja.
  Nakon što su fizičari ustanovili da događaji, koji se na mnogobrojnim naučnim televizijama spominju- ekspolozije na Suncu, sudar sa kometom, supervulkani, enormni zemljotresi i slično; nisu mnogo objektivni (mogućnost da se nešto od toga dogodi baš tog dana manja je od promila!), pojavile su se nove informacije, koje su ućutkale ostatak samita na barem nekoliko minuta. Naime, tog dana, američka administracija, usko povezana sa najbogatijim svetskim korporacijama, koje i jesu inicijatori ideje, planira da otpočne preuzimanje kontrole nad celokupnom planetom, što bi prema njihovom planu trebalo da se okonča za svega nekoliko dana. Sjedinjene Američke Države su više od jednog veka poznate kao tle najpogodnije za najbeskrupuloznije bogataše. Ipak, malo je poznato da njihova pohlepa gotovo da i ne zna za granice. Stoga, u proteklih šezdeset i pet godina izradili su brižljiv plan, kojim bi preuzeli apsolutnu kontrolu nad celokupnom planetom; svim njenim resursima, a stanovništvo bi porobili. Taj plan podrazumeva i masovno uništenje svog "nepotrebnog" stanovništva, kako bi se ostatkom lakše upravljalo. Prema njihovoj proceni, ta cifra ne bi bila veća od 2 milijarde ljudi!

  1. Istorijat plana
  Sam plan je nastao u mesecima nakon okončanja Drugog svetskog rata. Američka vojska je pregazila Zapadnu Evropu (koja je i njena kolevka!), a ona je i danas, na neki način, američki vazal. Atomsko oružje bilo je garant dominacije. U tom trenutku, jedina prepreka bile su komunističke zemlje. Plan je razrađivan tokom administracija Harija Trumana i Dvajta Ajzenhauera. Stopirao ga je Džon Kenedi, svestan činjenice da je jako opasan, pa ga je CIA (inače jedan od apologeta ove ideje) i likvidirala. Izrada plana je intezivirana tokom "predsednikovanja" Lindona Džonsona; Ričard Nikson je opet bio neka vrsta kočničara, pa mu je smeštena afera "Votergejt". Dodatno ubrzanje donose administracije Džeralda Forda, Džimija Kartera i, iznad svih, Ronalda Regana. Nakon pada SSSR-a i komunizma, Buš Stariji i Klinton su imali zadatak da "očiste teren" i pripreme plan za finalnu fazu. Buš Mlađi se bavio stvaranjem povoda. Interesantno je da Barak Obama ima zadatak da- ne čini mnogo, kako bi se stvorio utisak kako je američka arogancija posustala.

  2. Sprovođenje plana
  21. decembar 2012. godine možda u fizičkom smislu neće doneti naročite promene, ali, svakako da je u istoriji čovečanstva (što su prisutni profesori istorije i mogli da potvrde), poklapanja Sunca sa centrom galaksije donosila mnogobrojne promene. Stoga je ovaj plan oligarha i usmeren na ovaj datum. Naime, u novembru te godine, trebalo ni da se održe predsednički izbori. Za sada nije "odlučeno" ko će da bude "pobednik" tih izbora. Ukoliko to bude ponovo Barak Obama, plan je da se 20. decembra uveče on "onemogući da nastavi mandat" od strane veoma organizovane grupe terorista (nije jasno da li to podrazumeva otmicu ili likvidaciju). Istovremeno, "teroristi" će preuzeti kontrolu nad nekolicinom saveznih država, proglasiti otcepljenje i mobilisati tamošnje nacionalne garde.
  Potpredsednik Džo Bajden (ili sam Obama, ukoliko on nije prethodno izabran) proglasiće vanredno stanje i dati federalnoj vojsci široka ovlašćenja. Doći će do izbijanja građanskog rata širokih razmera, sa stotinama hiljada žrtava u svega dva dana (!). U celokupnom "ludilu", ideja je da federalna vojska (kojoj će krila u vetra dati korporacijski oligarsi), preuzme kontrolu nad administracijom. Biće suspendovani ustav i većina građanskih sloboda. Otpočeće se sa striktnom kontolom medija i interneta, čime će efekti rata početi da se osećaju i širom sveta. Mnoge svetske (nuklearne) sile proglašavaju vanredno stanje, mobilišu vojske. Zemlje članice EU prepuštaju na "veoma vanrednoj sednici" uniji gotovo celokupni suverenitet u strahu od izbijanja svetskog rata, odnosno mogućnosti zloupotrebe američkog nuklearnog naoružanja (što je naravno sve deo plana). Istovremeno, američki raketni sistemi širom starog kontinenta, ali i sveta "misteriozno" napadaju mnogobrojne ciljeve. Za inicijatore, optužuju se teroristi.

  3. "Globalizacija" plana
  Već 22/23. decembra, UN konstatuju da su SAD na ivici raspada, te upućuju podršku novoj federalnoj administraciji. Kontrolu nad zemljom preuzima "patriotski kolegijum", koji sačinjavaju američki oligarsi. Pojedini gradovi u separatističkim državama žrtve su danonoćnog bombardovanja. U naredna 3-4 dana, javlja se strah od upotrebe oružja za masovno uništenje, pa "teroristi" i nova američka administracija postižu sporazum o miru. Na taj način, zemlja je stavljena pod direktnu kontrolu "patriotskog kolegijuma". Novi režim ostatak sveta sa olakšanjem priznaje. Ovo telo sada kontroliše celokupne američke medije, ali i internet.
  EU, sada kao jedinstvena država, pod vanrednim stanjem, jer su pojedini gradovi i dalje bombardovani, pristaje da vojnu kontrolu prepusti novim američkim vlastima u strahu od potpunog uništenja. 2. #2
  Domaćin Dust (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.055
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  4. Dalje sprovođenje plana
  Ostaje nejasno kako će se plan nadalje sprovoditi, jer je njegov dalji deo ostao u tezama i hipotezama, kako u velikoj meri zavisi od fleksibilnosti situacije. Pretpostavka je da će Rusiji biti ponuđena saradnja, ili mogućnost rata, ukoliko se ne bude povinovala planu. Kini i Indiji saradnja neće biti ni nuđena, već će biti mete masovnog uništenja suvišnog stanovništva. Pretpostavlja se da će američki oligarsi veoma lako svojoj kontroli potčiniti Južnu Ameriku, Australiju, Afriku i veći deo Azije.
  Otpor manjih naroda, poput Srba, Kubanaca, Libijaca, manjih arapskih naroda,... biće slomljen formiranjem ogromnih koncentracionih logora, gde će deo stanovništva biti momentalno likvidiran a drugi deo podvrgnut teškom radu, poput Jevreja u Drugom svetskom ratu. U "vrlom novom svetu" neće biti mesta za sport, umetnost i kulturu. Mediji će veličati novi totalitarni sistem. Svi će morati da imaju pristup internetu i profile na društvenim mrežama. Kontrola će biti potpuna.

  Interesantno je da je jedan od profesora koji su izneli ovu tezu- Eduardo Dauning- misteriozno nestao 23. aprila ove godine, a iste večeri svi podaci o njemu nestali sa svetske mreže- uključujući i vikipedijske. Kao da nikada nije ni postojao. U naredne dve i po godine, mediji će nas maksimalno pripremati za ove događaje, a Fejsbuk će, na neki način, postati "nepisana" obaveza svakoga ko ima internet."

 3. #3
  Domaćin strani placenik bre (avatar)
  Učlanjen
  09.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ni na nebu ni na zemlji
  Poruke
  4.261
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Bas bi voleo da vidim kako ce izaci na kraj sa muslimanima.
  Politicari su sljam.

 4. #4
  Elita zike (avatar)
  Učlanjen
  24.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  EVROPSKA CRNA GORA
  Poruke
  21.574
  Reputaciona moć
  252

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  http://www.youtube.com/watch?v=demXE9AFkLg

 5. #5
  Domaćin Dust (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.055
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio strani placenik bre Pogledaj poruku
  Bas bi voleo da vidim kako ce izaci na kraj sa muslimanima.
  http://vukajlija.com/zabava/posteri/3

 6. #6
  Buduća legenda sumnjivo lice (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  25.931
  Reputaciona moć
  842

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Dust,nemo` se sikiras.Maje su racunale da od 2012 predju na Milankovicev kalendar

 7. #7
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.782
  Reputaciona moć
  1242

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Опака завера.

  Да ће се нешто, вештачки изазвано, догодити 2012., скоро је извесно, баш због константног "пуштања информација" у јавност. Ни ова, горе описана, опција није немогућа, познавајући САД и њихово деловање.

  Да ли зато Бота планира, тачније - живи у уверењу да ће владати бар још 10 година?
  "I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje..."

 8. #8
  Moderator Restricted Area (avatar)
  Učlanjen
  11.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.454
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Kina i Indija ce da cute dok ih Usa mlati

 9. #9
  Buduća legenda Microwave (avatar)
  Učlanjen
  04.09.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  27.389
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  846

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Meni je verovatnija verzija da će nas proguta crna rupa

 10. #10
  Domaćin Dust (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.055
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio Restricted Area Pogledaj poruku
  Kina i Indija ce da cute dok ih Usa mlati
  Pravo da ti kažem, ni meni nije jasno koji je deo plana da svi ćute, dok ih ovi mlate, kao i kako misle da izbegnu nuklearnu kataklizmu...

 11. #11
  Bolja Srbija nije na forumu
  RTS javni servis u službi Borisa Tadića, vaša obaveza da gledate VOĐU
  Ističe se Bolja Srbija (avatar)
  Učlanjen
  28.05.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kragujevac
  Poruke
  2.373
  Reputaciona moć
  51

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Štab FBI , 6.6.2010 godine ....kancelarija Foxa Moldera

  Skali : " Moldere konačno ih imamo , ovo su evidentni dokazi , crno na belo "

  Molder : " Ne bih se složio sa tobom , Pušač zna da je plan provaljen i stupiće u kontakt sa Srbima"

  Skali : "Sa INSTITUCIOM" ?

  Molder : " Ne , INSTITUCIJA se bavi zdravljem kokošaka u Negotinu , ali sa njegovim kumom svakako "

  Skali : " To onda nesumnjivo znači i da će Miroslav Ilić biti uključen u celu pruču '"

  Molder : " Nije isključeno , ipak su on i pušač generacija a i znaju se odavno , još sa priredbi drgu Titu ."

  Skali : " I šta nam je onda činiti ? "

  Molder : " Ne znam , moraćemo da pronađemo neki način da o zaveri informišemo javnost"

  Skali : " B92 ili Pink ?"

  Molder : " Krstarica .... ? "

  Skali : " Može za početak , idem da napravim profil "

  Molder : " Važi , samo požuri ... u 4 imamo sastanak sa VIDOVITO ZORKOM ."

  Skali : " Ok nema problema .... mada ne bih mnogo verovala toj ženi ... znaš da je i ona imala poznanstvo sa Pušačem. "

  Moldre : " Odnekle se mora početi " .......................

  X FILE .... seasone 11 .... episode 2 ( Srpska zavera )

 12. #12
  Ističe se umrimuski (avatar)
  Učlanjen
  22.10.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Paris
  Poruke
  2.430
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Boricemo se do zadnjg metka

 13. #13
  Buduća legenda
  Učlanjen
  26.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Beautiful Nightmare
  Poruke
  28.981
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  ajoj kakve teorije zavere....vraca se planeta nibiru

 14. #14
  Moderator Restricted Area (avatar)
  Učlanjen
  11.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.454
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio Dust Pogledaj poruku
  Pravo da ti kažem, ni meni nije jasno koji je deo plana da svi ćute, dok ih ovi mlate, kao i kako misle da izbegnu nuklearnu kataklizmu...
  Jedino ako su sve "vlade" u istoj corbi ,a sve ostalo predstava za narod

 15. #15
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.782
  Reputaciona moć
  1242

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio Restricted Area Pogledaj poruku
  Kina i Indija ce da cute dok ih Usa mlati
  Па, колико сам схватила, то би био блицкриг, Кина и Индија не би ни знали шта их је снашло.
  Могуће, ако је Америка пронашла и до савршенства развила неко ново оружје (а ни то није немогуће, опет - познавајући САД и њихово деловање). Можда заиста могу да изазивају земљотресе и остале природне катастрофе, и кад то комбинују са масовним нуклеарним нападом, оде било која земља за 1 сат... и то без икаквог отпора.
  "I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje..."

 16. #16
  Domaćin Dust (avatar)
  Učlanjen
  26.12.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.055
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio Restricted Area Pogledaj poruku
  Jedino ako su sve "vlade" u istoj corbi ,a sve ostalo predstava za narod
  E, pa jedino tako. Mada, nije to daleko od istine, opet... :O

 17. #17
  Buduća legenda
  Učlanjen
  10.02.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  41.374
  Reputaciona moć
  1649

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Koja paranoja

 18. #18
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.782
  Reputaciona moć
  1242

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio Restricted Area Pogledaj poruku
  Jedino ako su sve "vlade" u istoj corbi ,a sve ostalo predstava za narod
  Зато сам и написала оно за Боту.
  "I opet je, ajoj majko, Predrag Strajnić vodio program, kao i tada tokom utakmice, samo što, na njegovu sreću, sada nije bio baš ispred kamere kad je počelo bogohulno skandiranje..."

 19. #19
  Moderator Restricted Area (avatar)
  Učlanjen
  11.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.454
  Reputaciona moć
  110

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio shojo maho Pogledaj poruku
  ajoj kakve teorije zavere....vraca se planeta nibiru
  Vraca se al tek 2060

  http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2004/16mar_sedna/

 20. #20
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  ПУЋИ ЋЕ К'О


 21. #21
  МАЧАК nije na forumu
  ЧУВАР ИДЕОЛОГИЈЕ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА
  Buduća legenda МАЧАК (avatar)
  Učlanjen
  01.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  БЕСКРАЈНО ПЛАВИ КРУГ И У ЊЕМУ ЗВЕЗДА
  Poruke
  25.127
  Tekstova u blogu
  153
  Reputaciona moć
  2358

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio umrimuski Pogledaj poruku
  Boricemo se do zadnjg metka
  Борићемо се...до последњег Шиптара....
  ЗА ПРАВОГ МАЧКА, СВАКИ МЕСЕЦ ЈЕ ФЕБРУАР

  АХ ДА.... ВИШЕ ОД УСТАША МРЗИМ УСТАШКЕ ЈАТАКЕ

 22. #22
  Buduća legenda Brajan Koen (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  36.438
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  795

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  A taman sam mislio da se oženim.
  Nuclear Ganja

 23. #23
  Veoma poznat
  Učlanjen
  15.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nelson Mandela House
  Poruke
  14.912
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio МАЧАК Pogledaj poruku
  Борићемо се...до последњег Шиптара....

 24. #24
  Veoma poznat
  Učlanjen
  15.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nelson Mandela House
  Poruke
  14.912
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Citat Original postavio Brajan Koen Pogledaj poruku
  A taman sam mislio da se oženim.
  Takvi kao ti, ne žene se tako lako.

 25. #25
  Domaćin luckywin (avatar)
  Učlanjen
  02.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.951
  Reputaciona moć
  224

  Podrazumevano Re: Šokantno saznanje u vezi sa 21.12.2012.

  Ne bih da ulazim u priču oko samog uvodnog posta jer po meni to sve deluje kao neverovatan scenarijo , samo bi napomenuo sledeće. U Americi, iako o tome u svetu skoro da i nema vesti, je veoma napeto jer nezadovoljstvo izazvano krizom i sve većim ovlašćenjima centralne vlade u Vašingtonu sve više raste. Do sada je 14 saveznih država donelo sopstvene deklaracije o suverenitetu što je prvi korak ka otkazivanju lojalnosti centralnim vlastima. U najmanje sedam američkih država formirane su lokalne oružane snage, milicije koje nameravaju da se “brane”, oružjem bore protiv Vašingtona. Neverovatno je koliko su dobro naoružane te milicije, imaju i oklopna borbena vozila. Vašington je, medjutim, odlučan da se obračuna sa tim milicijama. Nedavno je u Detroitu izbio pravi “rat” izmedju oružanih ekipa Federalnog istražnog biroa (FBI) i lokalne milicije. Sukob je bio i u Mičigenu a u Montani, državi koja najduže ima lokalne milicije, niko ne sme ni da dodje. Šire se i protesti običnog sveta ali te demonstracije vlasti razbijaju i hapse njihove učesnike pod izgovorom anti-terorističke borbe

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. upomoc!Sta je saznanje?
  Autor Valenticka u forumu Jezik
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 24.05.2009., 16:10
 2. Šokantno...
  Autor drbob u forumu Politika
  Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 24.12.2008., 03:07
 3. saznanje-sta je to?
  Autor Valenticka u forumu Filozofija
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 18.10.2007., 11:46
 4. SOKANTNO
  Autor kacamak u forumu Putovanja
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 22.07.2006., 20:17

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •