;Iskra Oglas Auto Insert System
; changing computer IP - disabling Krstarica Administrator now
; futher below is desired pasted text


Da li ste znali da imate mogucnost prevodjenja tekstova dokumenata a da pri tome ne izadjete iz Vase kancelarije?

Prevodilacka agencija Goku & Bulma vrsi prevode svih vrsta tekstova sa Engleskog na Srpski i obratno putem Faksa ili E-Mail-a.

Da bi ste koristili nase usluge iz bilo kojeg mesta, potrebno je da imate Faks masinu ili pristup Internetu. Ukoliko to nije slucaj, mozete nas kontaktirati i licno, s tim da ste u tom slucaju obavezni da dodjete u Zvornik.

Nacin kontaktiranja:
-tri laka koraka:-
1) Najavite nam da imate tekst za prevod!
Kontaktirajte nas na broj telefona 063/81-336-81 ako zovete iz Srbije, ili na 0038163/81-336-81 ako zovete iz BiH. Recite nam Vas kontakt broj telefona i broj Vaseg Faksa (ili Vas e-mail) na koji cemo Vam poslati prevedeni tekst, a mi cemo Vama saopstiti nas broj Faksa ili e-mail na koji cete nam poslati tekst za prevod.
Cena jedne A4 stranice PREVODA trenutno kod nas iznosi 7,5 KM ili 225 dinara. Usvojili smo standard da na jednoj A4 stranici teksta stoji maksimalno 1800 slova (30 redova teksta sa po 60 slova u svakome redu, racunajuci i "beline" odnosno razmake). Za sve tekstove duzine do 10 stranica izvrsicemo prevod u roku od 24 casa!

2) Mi cemo Vas kontaktirati po zavrsetku prevodjenja teksta!
Nazvacemo Vas na kontakt broj telefona koji ste nam ostavili prilikom zakazivanja posla. Saopsticemo vam koliko stranica prevedeni tekst zauzima, i koliki je stoga Vas iznos za naplatu. Saopsticemo vam broj racuna na koji cete uplatiti novac.

3) Saljemo prevedeni tekst na Vas faks ili e-mail!
Cim Vas novac stigne na nas racun, mi cemo vam isporuciti prevedeni tekst putem Faksa ili e-maila.

Prevodilacka Agencija Goku & Bulma

; end of Iskra Auto Oglas Insert System
; changing computer IP again - unabling computer trace
; done, but with problems, Iskra created LOG file, please check
end of task Iskra V4.0 O.S. for Atmos