Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 73

Tema: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Exclamation Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Пре него што залуђени русофили почну пљувати по овој теми нек погледају чињенице о дволичној ои подмуклој Русији.

  Америка јесте бомбардовала Србију и начинила геноцид над Србима, али у томе је итекако имала подршку Русије, која је продавала оружје хрватима кад су Српски Крајишници се борили за Крајину, нити су протествовали кад је почела Олуја нити били незадовољни.

  Борбени хеликоптери Ми-24 у Хрватску су дошли још 1993. са четворицом руских инжењера који су се бринули за њихову исправност и подуку хрватских механичара, а међу Русима је био и умировљени пуковник руске војске Сергеј Пан
  http://www.nacional.hr/clanak/39800/otisao-sam-iz-hrvatske-zbog-mafije-u-morh-u
  Имамо интервју код руског амбасадора који говори да је Русија била на страни Хрватске, како је највеће одликовање додељено Туђману, да је на дан Олује и геноцида над Српским Крајишницима Русија није протествовала нити била незадовољна тиме и ту поруку дала хрватима. Такођер лажи о Вуковару у којима је скроз игнорисао тешке масовне ратне злочине над Србима:
  Леонид Владимирович Керестеџијанц, први руски велепосланик у Хрватској, живи активно умировљеничке дане у свом московском стану, у четврти гдје су смјештене многе амбасаде и зграде заслужних дужносника. Ради задње корекције својих предавања о Балкану и руској политици на југоистоку Еуропе за полазнике дипломатске академије.

  - У тим предавањима има пуно мог особног искуства из времена кад сам био велепосланик у Хрватској у бурним данима распада Југославије и рата - каже Керестеџијанц, показујући уредно сложена и укоричена предавања. Показује и неколико нотеса у којима је водио свој "загребачки ратни дневник".

  Што бисте из данашње перспективе могли рећи о свом раду и боравку у Загребу?

  - Драго ми је да сам био у Хрватској управо у то вријеме. Жао ми је због рата, жртава и разарања, али за једног амбасадора то је велико и значајно искуство. Требао сам се показати не само као дипломстаки представник своје земље него и као човјек. Мислим да сам успио. Али почео бих од краја јер сљедећа прича можда најбоље показује моју дјелатност у Хрватској.

  Спремао сам се за повратак у Москву, а за разлику од других амбасадора, земља домаћин ме није наградила. То је приличан особни дипломатски пораз. Но, дословце неколико сати прије полијетања позвао ме предсједник Туђман. Одлучио ми је дати орден. И његове тадашње ријечи можда најбоље осликавају мој рад у Загребу.'Њемачком амбасадору дао сам орден', рекао ми је Туђман, 'јер је поштено и савјесно радио у интересу и Хрватске и Њемачке, а вама га дајем јер сте поштено и савјесно одрадили посао који није хтјела ни Хрватска ни Русија'.

  Кад смо Туђмана одликовали орденом Жукова, Срби су своје побацали
  То сам схватио као комплимент.
  И то је истина. Мојим послом у Хрватској многи су били незадовољни. Хрватска страна стално је мислила да нешто роварим, а мојим радом се бавила и Србија, али и просрпска струја у нашем парламенту. Милошевић је јако био против мене, а након боравка једне наше парламентарне делегације у Београду написали су писмо министру вањских послова Козирјеву тражећи моју смјену.

  Зашто сте баш ви изабрани за првог руског амбасадора у Хрватској?
  - Кад сам одлазио у Хрватску, министар Козирјев позвао ме као човјека који познаје Југославију. Крајем 60-их и почетком 70-их радио сам у Београду и већ тада схватио разлику између Загреба и Београда. Мишљење о тој разлици темељио сам на њихову различитом ставу према совјетској интервенцији у Чехословачкој 1968. И једни и други демонстрирали су против интервенције, али осјећала се разлика у мотивацији. Наиме, у Београду су се бојали руске војне интервенције на Југославију, а у Хрватској су страховали од војног мијешања у суверенитет и самостални политички развој. Та разлика ме заинтригирала.

  Био сам у Београду кад је пало Хрватско прољеће. Тај либерално-демократски покрет Тито је угушио и због притиска Москве. Тадашњи Савез комуниста Хрватске у Москви су сматрали 'западном агентуром', а знам да је Кардељ викао: "Боље и руски тенкови у Загребу, него 'дебчековштина'". Знајући све то, Козирјеву сам рекао да се ствари у Југославији развијају предвидљиво и да та федерација због својих великих протурјечја иде своме крају. Но, ни ја, као ни многи други, нисам могао предвидјети да ће до краја доћи у толиким потоцима крви.

  Три мјесеца сам чекао агреман из Загреба, већ смо мислили да због мог 'београдског мандата' од тога неће бити ништа. Но, тада се догодио дипломатски преседан. У Москву је стигао Фрањо Грегурић који ми је на заједничкој вечери предао агреман! То је јединствен случај, јер позитиван одговор се шаље предсједнику и министру вањских послова, не предаје се амбасадору у руке.

  Често сте се сусретали с предсједником Туђманом, какав дојам имате о том човјеку?
  - То није био обичан човјек. На њему се видјела његова бурна и протурјечна биографија, а све то чинило га је истанчаним и захтјевним политичаром. Није био авантурист. Особно сам се увјерио да, иако крутог држања, није био глух на савјете. Имао је много унутарњих сумњи и двојби. Није био ортодоксан, иако није био флексибилан. Кад је вјеровао да је у праву, није попуштао.

  Какву је позицију тада имала Русија, у Хрватској је многи и данас сматрају тадашњим српским савезником?

  - Не, то није било тако. Признајем да су многи руски политичари, поготово заступници, били просрпски оријентирани, али државна политика била је уравнотежена. Полазила је од непромјењивости граница, права на неовисност република и залагала се за мирно рјешење сукоба. Стално сам у својим извјешћима и разговорима у Москви говорио да се с Хрватима о свему може расправљати, али се не смије доводити у питање цјеловитост Хрватске. Никад, ни у најфантастичнијим спекулацијама, нисам допуштао да било који дио тзв. Крајине, било Книн, било Вуковар, не буду саставним дијелом Хрватске.

  И у Москви су се сложили са мном.
  Наш однос према Туђману одлично осликава једна анегдота. У Москви су дуго размишљали о томе којим орденом наградити Туђмана. Питали су ме за савјет и на крају сам предио да то буде орден Жукова, велика војна награда названа у част најбољег совјетског војсковође. Прије свега треба рећи да је након тога наша амбасада у Београду била 'затрпана' совјетским орденима и медаљама које су њима одликовани Срби побацализ протеста. На то смо били спремни. Предавао сам предсједнику Туђману орден на Пантовчаку. Били смо у великој дворани. С једне стране сви хрватски највиши дужносници, а војни аташе и ја сами у средини дворане. Чекали смо Туђмана.


  Била је то једна од оних неугодних ситуација тишине и ишчекивања, као понекад у лифту. Тада сам зачуо нервозни глас Гојка Шушка, довољно гласан да га чујем: 'Ми сви овдје због њих двојице'. То је појачало неугодност, а нисам знао што ћу па сам се насмијао и рекао: 'Нисмо двојица, с нама је и Жуков'. Туђману сам предао орден због његова судјеловања у Другом свјетском рату, али и због бројних акција хрватских партизана који су спашавали заробљене руске официре. Био сам кратак. Но, када је Туђман почео говорити, био је у форми - распричао се о Титу и партизанском покрету.

  Напоменуо је, не без поноса и изненађујуће за мене, а поготово за добар дио његових сурадника, да су се тијеком грађанског рата у Русији Хрвати борили на страни 'црвених', а Срби за цара!

  Јесте ли отишли Туђману кад је почела Олуја?
  - Да, из Москве су ми поручили да изнесем нашу позицију, ни протест ни незадовољство.
  http://www.jutarnji.hr/rusija-je-bila-na-strani-hrvatske/213406/

  Руски амбасадор у БиХ Боцан-Харченко:
  Турска је наш најважнији партнер, подржава високог, против одвајања РС иако Срби на то имају право, траже да турска има значајну улогу у доношењу одлука о БиХ:
  Не мислимо да тек тако треба укинути бонске овласти
  У наредном периоду могу се очекивати конкретни договори о руским улагањима у ФБиХ, поручио је Боцан-Харченко. Подсјетио је да је делегација руске државне компаније „Зарубежњефт” прошле седмице боравила у БиХ те се том приликом састала с премијером БиХ Николом Шпирићем, али и премијером ФБиХ Мустафом Мујезиновићем, министром енергије и рударства ФБиХ Вахидом Хећом и лидером СДА Сулејманом Тихићем.

  - Русија жели имати уравнотежене економске односе у цијелој БиХ, не само у РС. Има назнака да би до конкретних договора могло доћи врло брзо. „Зарубежњефт” има вољу и новац за инвестиције и доста су конкретни у жељи да повећају ниво улагања у ФБиХ - поручио је Боцан-Харченко.

  Али, премијер РС Милорад Додик не искључује могућност да се РС једног дана управо на основу тог закона опредијели и о свом статусу...

  - Понекад има неких емотивних изјава са свих страна... Ако озбиљно размотримо ситуацију, потпуно сам убијеђен да неће доћи до постављања референдумског питања које је супротно принципу цјеловитости БиХ. Не видим ту никакву опасност, нити разлог због чега се ствара вјештачка драма у вези с питањем референдума.

  Стални контакти

  Како гледате на нови ангажман Турске на питањима у нашем региону?

  - Русија има изузетне, одличне, стратешке односе с Турском. Она је наш најважнији партнер у смислу економских и политичких односа. У оквиру политичких односа имамо сталну размјену мишљења о најважнијим међународним питањима, наравно укључујући и БиХ. Наш став је да ниједна иницијатива у оквиру ПИЦ-а не може бити израђена и проведена без учешћа Турске, која је ту и представник Организације исламске конференције. Онда полазимо од тога да Анкара као Москва, Брисел и Вашингтон мора дјеловати у оквиру заједничких одлука ПИЦ-а.
  http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/intervju/1316-bocanharcenko-turska-je-nas-najvazniji-partner.html
  Poslednji put ažurirao/la Teodosije : 30.05.2010. u 10:14 2. #2
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.278
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Сва срећа па су Амери били директни и искрени.

  БОМБАРДОВАЛИ СУ НАС.

 3. #3
  Primećen član Acaxd (avatar)
  Učlanjen
  03.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  834
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  To majstore svaka čast.

 4. #4
  Buduća legenda Милунка Савић (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35.932
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  1009

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Пре него што залуђени русофили почну пљувати по овој теми нек погледају чињенице о дволичној ои подмуклој Русији.

  Америка јесте бомбардовала Србију и начинила геноцид над Србима, али у томе је итекако имала подршку Русије, која је продавала оружје хрватима кад су Српски Крајишници се борили за Крајину, нити су протествовали кад је почела Олуја нити били незадовољни.

  Имамо интервју код руског амбасадора који говори да је Русија била на страни Хрватске, како је највеће одликовање додељено Туђману, да је на дан Олује и геноцида над Српским Крајишницима Русија није протествовала нити била незадовољна тиме и ту поруку дала хрватима. Такођер лажи о Вуковару у којима је скроз игнорисао тешке масовне ратне злочине над Србима:

  http://www.jutarnji.hr/rusija-je-bila-na-strani-hrvatske/213406/
  Ти си значи, против Руса?
  Емисија "Ниво 23", ТВ СТБ, моје најновије гостовање, 6.март.2017: https://www.youtube.com/watch?v=Fi0fQVqWkD0&index=15&list=PLXQrwQ9iEAP3qti DY3XDgw6ZuFS3GgZgf

 5. #5
  gost 4554 nije na forumu
  На тебе се, Господе, поуздах, да се не постидим до века
  Buduća legenda
  Učlanjen
  12.10.2003.
  Pol
  muški
  Poruke
  39.112
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  rusi su najodvratnija nacija...

 6. #6
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.278
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio analiticar Pogledaj poruku
  rusi su najodvratnija nacija...
  Да, да  Како коме.

 7. #7
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Милунка Савић Pogledaj poruku
  Ти си значи, против Руса?
  Проклети да су американци и запад што су урадили Србима и такођер руси који су их у томе подржали.

  Немамо ниједног савезника. Русија нас вуче за нос и кобајаги они су нам пријатељи. Окрени обрни како год хоћеш, про-Српска Русија је одавно престала да постоји, нама остаје да бирамо да постанемо католици или муслимани да би опстали, иначе следи затирање 100%. Нешто четврто не постоји!

  Није Грчка у Нато зато што воли запад и Америку, него да би имали барем неки значај да спрече турско дивљање.

  Они што мисле да је Русија и руси против Турске и турака грдно се варају:
  Polls show 70 percent of Russians to have a positive view of Turkey

  A prominent advisor to Vladimir Putin, Sergei Markov shares that opinion. "Turkey won’t get into the EU for another 30 years," he said in February, adding that Russia, Kazakhstan, Belarus and Turkey should form an economic union parallel to the EU.

  But one thing seems sure: Turkey is much more of a free agent than it was in the days of the Cold War. "The days of the 1990s, when the United States and Turkey were tied on an East-West axis, are over," says Bulent Aliriza, head of the Turkey Project at the Center for Strategic and International Studies in Washington. "Now, we have a dynamic triangle," Turkey, Russia and the West.

  There is an odd little detail at the back of a 1928 statue depicting Turkey’s founder, Mustafa Kemal Ataturk, standing in Istanbul’s central Taksim Square: found among the adoring crowd of figures surrounding Ataturk, a group dominated by children and peasants, are two stern-faced men with stars on their bronze lapels. They are two Red Army generals Mikhail Frunze and Kliment Voroshilov.

  A gesture of gratitude for Bolshevik support during Turkey’s independence war, the two stand as a testament to a brief and almost forgotten rapprochement between two former empires and neighbors that spent much of the 19th and early 20th centuries as bitter enemies.

  These days, following more than a half century of Cold War confrontation, Russia and Turkey have struck up a friendship so close that some are comparing it the Franco-German turnaround after 1945. Others say it symbolizes Turkey’s slow drift away from the West.

  The motor for rapprochement this time has been the economy. In 1982, trade turnover between the two states was worth about $1.5 billion. Last year, turnover topped $38 billion, of which roughly 75 percent took the form of Russian gas exports to Turkey. Russia is now Turkey’s number one trading partner.

  Following Russian President Vladimir Putin’s visit to Ankara on August 6, the ninth high-level summit between the two countries since 2002, trade looks set to increase.

  Russia sealed a contract to build Turkey’s first nuclear power station
  http://www.eurasianet.org/departments/insightb/articles/eav081409a.shtml

 8. #8
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.988
  Reputaciona moć
  126

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Dzabe se trudis i da je sve istina a nije samo su iskrivljene cinjenice opet oprosteno im jel su nas zaduzili mnogo puta.
  Nema Boga nema djavola .
  A ko se to smeje nad covekom.

 9. #9
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio AndrejBL Pogledaj poruku
  Да, да  Како коме.
  Лепе су многе рускиње, али у не тако далекој будућности рускиње ће поружнети, читавих 70% руса готиве турке.

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio kaai79 Pogledaj poruku
  Dzabe se trudis i da je sve istina a nije samo su iskrivljene cinjenice opet oprosteno im jel su nas zaduzili mnogo puta.
  Није ништа искривљено. Помогли су једино пре настанка совјетског савеза. током и после нису. И није џаба ми труд.

 11. #11
  Elita
  Učlanjen
  10.09.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  22.572
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Спасибо Россия !!!

 12. #12
  Veoma poznat RoccoS (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.414
  Reputaciona moć
  223

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Jos jedna u nizu debilnih tema Teodosija.
  Ruska zvanicna politika 90-ih je predstavljala iskrenu volju ruskog naroda taman onoliko koliko je i Zoran Djindjic bio predstavnik autenticnog izraza zelja Srba.
  Волео је живот, волео је цвеће,

  ал' тога пролећа не имаде среће.

 13. #13
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.988
  Reputaciona moć
  126

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Није ништа искривљено. Помогли су једино пре настанка совјетског савеза. током и после нису. И није џаба ми труд.
  Ma da a ove zemlje sto dosad nisu priznale kosovo to nisu ucinile jel nas mnogo vole .Kad bi se zezali .Nece zbog rusa.
  Nema Boga nema djavola .
  A ko se to smeje nad covekom.

 14. #14
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.278
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Лепе су многе рускиње, али у не тако далекој будућности рускиње ће поружнети, читавих 70% руса готиве турке.
  На који начин их готиве?

  Иначе ни Туркиње нису лоше, ми само мислимо лоше о њима.


 15. #15
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.936
  Reputaciona moć
  1311

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Козирјев је антируска будала.

  Амбасадор кога је Козирјев поставио је такође антируска будала.

  Свирање ***** на пдф политика, као и обично.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 16. #16
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.988
  Reputaciona moć
  126

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio AndrejBL Pogledaj poruku
  На који начин их готиве?

  Иначе ни Туркиње нису лоше, ми само мислимо лоше о њима.

  Ma kakvi lose samo dobro
  Nema Boga nema djavola .
  A ko se to smeje nad covekom.

 17. #17
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio AndrejBL Pogledaj poruku
  Сва срећа па су Амери били директни и искрени.

  БОМБАРДОВАЛИ СУ НАС.
  Americka politika je otvorena i iskrena. Nema uvijanja ili sa nama ili protiv nas. Rusi su odvratni. Svoje interese uvijaju u panslavisticku oblandu o bratstvu i pravoslavlju, a posle islama i Vatikana, pobili su najvise pravoslavaca.
  Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
  Ceterum censeo Russiam esse delendam.

  Beban, napolje!

 18. #18
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.278
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
  Козирјев је антируска будала.

  Амбасадор кога је Козирјев поставио је такође антируска будала.

  Свирање ***** на пдф политика, као и обично.
  Да, глупирање типа, демократска Америка нам мисли добро, Русије је зло.

  НИЂЕ ВЕЗЕ што би рекли Крајишници.

 19. #19
  Veoma poznat Mitternachtsträumer (avatar)
  Učlanjen
  28.02.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pale, Srpska / Wien, Österreich
  Poruke
  12.795
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  171

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Rusija je velesila. Velesilama je podmukla politika u opisu radnog mesta.

  Samo što mi Ruse i Rusiju shvatamo kao pravoslavnu braću koja nas vole i paze, pa ih onda proklinjemo kad svoje interese stave iznad naših. I onda se pozivamo na floskule kako nas njihov narod voli, a politika *****, zaboravljajući činjenicu da volja naroda i politika, posebno spoljna, obično ne idu ni u istu rečenicu.

  Što se tiče srpske situacije u raspadu Jugoslavije - ona je bila toliko zamrštena, a Srbi u takvoj gabuli da nas ni Rusija iz najboljih dana ne bi mogla puno popraviti.

  Al' ajd', ništa novo da Srbima treba izgovor za neuspeh. Nekad je to SAD, nekad Britanija ili Nemačka, a nekad i Rusija.
  gialla come er sole
  rossa come er core mio

 20. #20
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.278
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Moderna Pevacica Pogledaj poruku
  Americka politika je otvorena i iskrena. Nema uvijanja ili sa nama ili protiv nas. Rusi su odvratni. Svoje interese uvijaju u panslavisticku oblandu o bratstvu i pravoslavlju, a posle islama i Vatikana, pobili su najvise pravoslavaca.
  Искрене су биле касетне бомбе, од чијег звука се диже коса на глави и осиромашени уранијум

  Ово је искрена помоћ и љубав


  Не ово

 21. #21
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  To su dosle neke dokone budale, koje se vucaraju po svetskim ratistima da se izduvaju.
  Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
  Ceterum censeo Russiam esse delendam.

  Beban, napolje!

 22. #22
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Uostalom, oni su dobrovoljci, nije ih organizovala ruska drzava.
  Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
  Ceterum censeo Russiam esse delendam.

  Beban, napolje!

 23. #23
  Poznat
  Učlanjen
  29.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српска Република Босна и Херцеговина
  Poruke
  7.278
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Moderna Pevacica Pogledaj poruku
  To su dosle neke dokone budale, koje se vucaraju po svetskim ratistima da se izduvaju.
  Доконе будале, које су гинуле широм Босне и Косова, у просеку мање од 30 година. То смо добили од Руса-добровољце, а ово од западне демократије  ХВАЛА ИМ НА ИСКРЕНОСТИ, ДАБОГДА И ПРЕМА ЊИМА НЕКО БИО ТАКО ИСКРЕН.

 24. #24
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Da, ipak se slazem sa sobom. To su dokone budale, koje su htele da smotaju neki zamrzivac ili televizor i da odnesu u one svoje sibirske polupustinje.
  Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
  Ceterum censeo Russiam esse delendam.

  Beban, napolje!

 25. #25
  Poznat
  Učlanjen
  24.10.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  8.294
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  112

  Podrazumevano Re: Чињенице о дволичној и подмуклој Руској политици према Србији

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku

  Они што мисле да је Русија и руси против Турске и турака грдно се варају
  Rusija i Turska su usle u stratesko partnerstvo.

  To je velika stvar za ova dva naroda.

  Zasto bi to nekome, pogotovo Srbiji smetalo.

  I ne vrti se ceo svet oko Srbije, i Rusi i Turci su ulaskom u stratesko partnerstvo gledali svoje interese, potpuno je jasno da ce ono doprineti obostranom prosperitetu i razvoju.

  Naucite da iz takvih novih relacija izvucete ono sto moze biti korisno za Srbiju (a moze mnogo toga), a ne besmisleno kritikovati nesto za sta ne postoje razlozi.

Slične teme

 1. Odgovora: 45
  Poslednja poruka: 13.05.2010., 14:42
 2. Odgovora: 30
  Poslednja poruka: 24.02.2010., 20:36
 3. Odgovora: 20
  Poslednja poruka: 23.01.2010., 00:25
 4. Odgovora: 95
  Poslednja poruka: 14.12.2009., 09:34
 5. Odgovora: 86
  Poslednja poruka: 28.04.2008., 11:00

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •