Dodik: Neću pečat na mom narodu
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 70

Tema: Dodik: Neću pečat na mom narodu

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  19.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Republika Srpska
  Poruke
  684
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Sve sto je rekao, tacno je. Tadic je napravio gresku sa onom rezolucijom, blago receno.


  http://www.novosti.rs/code/navigate....k&search=dodik

  Neću pečat na mom narodu

  Dubravka VUJANOVIĆ, 26.04.2010 20:59:56  Milorad Dodik
  ZA Milorada Dodika Rezolucija o Srebrenici koju je usvojila srpska Skupština, potpuno je neobavezujuć dokument. On i njegov tim smatraju da je istina drugačija, da će je dokazati i da niko neće moći da je sakrije. Zamera Srbiji što je usvojila akt koji, kako kaže, sugeriše genocid, kao i to što drugi zločini nisu jednako tretirani. Ali, tvrdi da taj stav ne znači razdor sa maticom, niti sa njenim rukovodstvom. Srpska će samo nastaviti svoju bitku za istinu jer priznavanje genocida nju može da košta opstanka.
  * Mislite li da nije kasno za drugačiju sliku o Srebrenici i da će neko želeti da čuje istinu do koje vi dođete?
  - Istina će se čuti i od nje niko neće moći da okreće glavu. Pod pritiskom visokog predstavnika, Vlada RS naterana je 2004. godine da izradi izveštaj o Srebrenici u kojem je navela činjenice i podatke koji su se pokazali netačnim. Prikazano je da se radi o 7.000, a ne o 3.500 žrtava. Već smo došli do podataka da se više od 500 ljudi sa tog spiska nalazi među živima, da više od 250 osoba sahranjenih u Potočarima nije ni stradalo u Srebrenici... Da ne pričam da se sada i rodbina stradalih sahranjuje u Memorijalnom centru, pa se i to prikazuje kao dokaz kolektivnog zločina koji su počinili Srbi. Niko ovde ne želi da umanjuje obim zločina, ali želimo da otklonimo manipulacije.
  * Jeste li pokušali da kažete vlastima u Beogradu da istina možda nije onakva kakva je potvrđena usvajanjem Deklaracije u parlamentu?
  - Da smo mogli, mi bismo sprečili donošenje takve deklaracije. Nije nam ni dalje jasno zašto je Srbija to učinila i protivimo se tome. Ne možemo i nikada nećemo prihvatiti da se taj događaj kvalifikuje kao genocid. Nažalost, iz onog što je napisano u deklaraciji Skupštine Srbije, to može da se tako tumači. Sa druge strane, ne slažemo se sa tim što je Srbija izdvojila jedino događaj u Srebrenici. Nema nikakvog razloga da ona bude izuzeta iz konteksta čitavog ratnog dešavanja. Zar treba da generacije koje dolaze na ovim prostorima obeležavaju samo jedan događaj kao mesto zločina - Srebrenicu? To neće moći, i u to nas niko, pa ni Srbija, ne može da ubedi.
  * Šta su vam odgovorili u vrhu srpske vlasti kada ste pokušali da ih ubedite da ne usvajaju deklaraciju zbog efekata koje bi mogla da ima na status RS u budućnosti?
  - Rečeno mi je da je njihov postupak u skladu sa evropskim tekovinama i u funkciji ojačavanja evropskog procesa.
  * Je li Beograd pokušao da vas ubedi da pozdravite taj čin?
  - Moj stav bio je i ostao veoma jasan - ako dođe neko da ponudi Evropu u zamenu za priznavanje genocida u Srebrenici, ja ću reći: hvala vam za Evropu! Mojim postupcima neće rukovoditi neki Jelko Kacin, koji je upalio rat na Balkanu, a sad bi da dokusuri srpski narod i Srbiju. A takav je i predložio Rezoluciju o Srebrenici u Evropskom parlamentu.
  * Očekujete li da druge zemlje u susedstvu, pre svih Bosna i Hrvatska, usvoje slične dokumente?
  - Nikakva rezolucija ”a la Srebrenica” ovde ne može da prođe, jer Sarajevo ovde ne odlučuje. Samo papir u kom bi se osudio masovni zločin svih strana, protiv svih vera i nacija, može da dođe na dnevni red. Ovde je neko pobio 30.000 Srba. Neko je to uradio! To nije bila elementarna nepogoda. Da li će taj poziv Srbije da svi osude zločine proći? Moj odgovor je - neće! Ovde vlada stereotip da su Srbi monstrumi i agresori, a muslimani žrtve, i tako će i da ostane.
  * Ne verujete ni da će susret Tadića i Silajdžića, uz posredstvo turskog predsednika, nešto promeniti?
  - Haris Silajdžić je u Turskoj bio kao privatno lice! Nije to susret tri predsednika. Silajdžić je samo treći član Predsedništva BiH. On za taj put nije imao odluku organa u kojem sedi, a ako odluke nema, on može samo privatno da se druži sa kim god hoće. Njegove odluke i potpisi ne znače ništa ovde.
  * Intenzivno se dogovara o Samitu u Sarajevu 2. juna, ne bi li se našao model za učešće Kosova. Smeta li vam što Sarajevo u tim pregovorima zastupa Ankara?
  - Uloga Turske je sve aktivnija, i to je veoma opasna stvar. Ponekad neko objašnjenje Srbije za toliki diplomatski prodor i dobijemo, ali ni dalje ne razumemo zašto Srbija dozvoljava da Turska ojačava svoju poziciju u odnosu na BiH. Iznenadio sam se kada sam saznao da je turski ambasador napravio udruženje ”prijatelja Sandžaka”. To i nije baš bezazlena priča. Ne prihvatamo ulogu Turske u BiH ni iz istorijskih razloga. Podsetiću samo da je, u vreme kada je turski kontingent dolazio u misiju, tamošnja štampa osvanula sa naslovima, poput ”Turski vojnik ponovo u Bosni”. To govori o jednoj daleko većoj ambiciji i geostrateškom interesu.
  * Ustavni sud odobrio je održavanje referenduma kojim bi se narod u RS pitao o odlukama visokog predstavnika. Hoćete li ga održati pre izbora u oktobru?
  - Namera nam je da bude tako. Referendum je naš jedini način da se odbranimo od samovolje visokog predstavnika i donošenja zakona koji su na našu štetu. A ovde su mnogi zakoni doneti preko noći, iz hira jednog čoveka, često i na sam dan isteka njegovog mandata. Međutim, rok ne zavisi od nas jer postoji pravna procedura koja ga usporava. Posle stava Ustavnog suda, treba da donesemo odluku o raspisivanju referenduma, a onda Bošnjaci ponovo mogu da stave veto, pa da ceo slučaj ponovo ide na sud. Zato datum ne možemo da saopštimo sada, ali možemo da kažemo da će odluka o referendumu biti sprovedena 30 dana od odluke Ustavnog suda. Sprovešćemo referendum tada, pa bilo to i na dan izbora.
  * Iako ovo neće biti referendum o statusu RS, u Evropi se uveliko vodi polemika da li se Bosna raspada. Šta vi kažete?
  - Bosna je veoma teško održiva. Onaj ko želi mir ovde, mora da razmišlja o drugim mehanizmima, umesto nasilničkog održavanja nečega što ne može da se spoji. Kao ulje i voda - džaba ih je mešati. Čim prestanete da mešate, oni se ponovo raziđu. To je Bosna. Ne znam kako to još neko ne vidi.
  * Ovakva Bosna ne može da ostane?
  - Ma, nije problem da ostane u nekim okvirima. Ali, ne može da bude unitarna i jaka država. Može da bude samo vrlo, vrlo labilna zajednica dve države u svom okviru, od kojih je jedna Srpska. Zato su i krenuli u ustavne promene po svaku cenu, samo da bi obesmislili RS. A ja poručujem: nećemo to prihvatiti ni pre, ni posle izbora! Nikada!
  * Kako predsednička kampanja bude odmicala uloga ”gromobrana”, u kojoj se nalazite, biće sve teža. Činiće se sve, očigledno, da budete izolovani i prikazani kao jedini ”neposlušnik” na Balkanu...
  - Sve se čini da se za zastoj u evropskim integracijama optuže Milorad Dodik i njegova partija. Odustali su od priča kako će me smeniti, uhapsiti, zatvoriti... Ne zato što to više ne žele, nego zato što nemaju dokaze ni za šta što pokušavaju da mi podmetnu: nema pronevera, nema kriminala, nema ničeg... Sada idu na priču o demokratiji, tražeći je u opozicionim strukturama. Svakog dana su ovde grupe stranih ambasadora sa jednim jedinim ciljem: da oslabe našu stranku, jer znaju da je pobediti ne mogu. Namera im je da naprave heterogenu vladu, kojom je lako manipulisati. To bi dalo krila međunarodnoj zajednici da nastavi tamo gde je stala kada sam ja preuzeo vladu. Ali, ostaću gromobran!
  * Optužujete strane ambasadore da pokušavaju da naprave drugačiju strukturu vlasti?
  - Tačno se zna koji ambasadori to rade. Mi im to u oči i kažemo. Nećemo ćutati. Vrlo brzo ćemo to reći. Zna se i ko je rekao Mladenu Ivaniću (kandidat opozicije za člana Predsedništva) da se udalji od vlasti jer će zauzvrat biti pošteđen kazne od godinu i po dana zatvora koja ga je čekala. Pre petnaestak dana je oslobođen optužbi i već je poručio da je spreman da prizna da je u Srebrenici bio genocid. Svejedno, uloga opozicionih lidera je još na nivou statističke greške. Mi ćemo samo projuriti kroz ove izbore i dobiti ih. Ovo je pitanje opstanka Srpske i ovaj narod to zna. Nije reč samo o jednim izborima...
  * Hoćete li promeniti nešto u vašem nastupu koji je toliko iritantan Sarajevu i dobrom delu međunarodne zajednice?
  - Nemam potrebu da se menjam. Moja politika je u skladu sa najvažnijim i najvrednijim civilizacijskim načelima. Ona nije uperena ni protiv koga. Ona brani ustavni poredak i ovaj narod. Davno sam izgubio potrebu da se dopadam bilo kome.

  SRPSKA IMA OD ČEGA DA ŽIVI
  * Sa kojim konkretnim rezultatima idete pred birače na jesen?
  - Najveći argument je samoodrživost RS. Zahvaljujući, pre svega, privatizaciji ”Telekoma”, omogućili smo preživljavanje u epicentru krize. Danas na računima Srpske imamo više od 300 miliona evra. Ta sredstva se čuvaju za kapitalne stvari, za privredu. Za tri i po godine postigli smo nominalni rast društvenog proizvoda od tri milijarde maraka. Samo prošle godine imali smo rast industrijske proizvodnje 19 odsto. Dobar deo jeste ostvaren zahvaljujući ”Rafineriji”, što će mnogi reći, ali bismo i bez nje imali rast. Završavaju se svi planirani projekti puteva. Do jeseni ćemo završiti i 48 kilometara autoputa. Srpska je danas veliko gradilište. 2. #2
  Primećen član
  Učlanjen
  19.07.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Republika Srpska
  Poruke
  684
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  GANIĆU SE MORA SUDITI U BEOGRADU, JER JE ON ZA SARAJEVO HEROJ
  * Da li odnose sa Beogradom opterećuje i ”slučaj Ganić”. Je li svejedno gde će mu se suditi?
  - Kada predsednik Srbije kaže da mu je svejedno gde će se suditi Ganiću, to u nekoj apstraktnoj viziji može da zvuči razumljivo. Dakle, ako verujete da je sudstvo svuda objektivno. Ali, ovde nema objektivnog sudstva. Istog dana kada je Tadić dao tu izjavu, predsednica Suda BiH je poručila: ”Svi smo mi Ganić”. I sada neko treba da očekuje da će ta predsednica suda i taj sud da presude objektivno Ganiću! Taj isti sud je, inače, nametnut i sudi jedino Srbima! Od 2002. godine Srbima je dosuđeno više od 1.500 godina kazne zatvora, a muslimanima samo 40. Dakle, Ganiću mora da sudi Beograd! Uostalom, Beograd ga je tražio, a ne Sarajevo. I ne može Beograd odustati od suđenja. Može samo da se povuče i da kaže da ga je greškom tražio, pa da se predomislio. A Ganić u Sarajevu nikad neće biti osuđenik, nego heroj!

 3. #3
  gost 204907 nije na forumu
  тачно је фртаљ до пуног сата
  Elita
  Učlanjen
  15.11.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стари Град
  Poruke
  22.639
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Нећу ни ја печат мом народу!
  Сребреница није Србија, па ипак је на мој народ бачена "љага", због којекаквих магараца.

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.335
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Bravo Dodik

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.335
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  Od cega su bar 25 tisuca bili vojnici poginuli u borbi. Al' mu je zato Srebrenica prenapuhana, dakako, plus jos neki fasisticki detalji iz intervjua.

  E moj Dodice... sreca pa je i Srbija izgleda sita te republikosrpske propagande.

  Ne znam sta ti opet nije jasno...............upravo ste vi najveci zagovornici teorije da je i ubistvo vojnika u borbi genocid

 6. #6
  nikadvise90te nije na forumu
  Изазван догађајима-доста ћутања и одобравања
  Aktivan član nikadvise90te (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.971
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Сада ће Предрински лепо да се извуку, схебасе нам 20 година живота, огулуше нам
  кожу с'леђа...и ником ништа и ко је опет крив Србија......као и онда....кад онај уби Фрнаца Фердинанда......Србија би крива.....
  Никад више ни 2000-те, и тако деценију за деценијом
  Е, па доста, прво мотка па онда карантин

 7. #7
  Poznat Heidfeld fan (avatar)
  Učlanjen
  10.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Okolina kulovgrada
  Poruke
  7.631
  Reputaciona moć
  123

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Covek je ipak traktorista. Ako zna da radi nek nastavi gde je stao samo da ne progovara tad napravi budalu od sebe i od tog naroda tamo bez greske!
  НВО''Вучићу, припадниче ЛГБТ популације!''

 8. #8
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.335
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio nikadvise90te Pogledaj poruku
  Сада ће Предрински лепо да се извуку, схебасе нам 20 година живота, огулуше нам
  кожу с'леђа...и ником ништа и ко је опет крив Србија......као и онда....кад онај уби Фрнаца Фердинанда......Србија би крива.....

  Ajde ne talasaj...................da nije Tadica mozda Dodik naterao da pravi rezoluciju?
  ...........da ti oni nisu krivi i za Turke mozda i za 1941?

 9. #9
  nikadvise90te nije na forumu
  Изазван догађајима-доста ћутања и одобравања
  Aktivan član nikadvise90te (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.971
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio jevropa Pogledaj poruku
  Ajde ne talasaj...................da nije Tadica mozda Dodik naterao da pravi rezoluciju?
  ...........da ti oni nisu krivi i za Turke mozda i za 1941?
  Ја рекох конкретно за шта јесу !!!!!!!
  Свиђало се то некоме или не....
  Никад више ни 2000-те, и тако деценију за деценијом
  Е, па доста, прво мотка па онда карантин

 10. #10
  Veoma poznat
  Učlanjen
  08.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Hrvatska, Dalmacija
  Poruke
  10.056
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio Darksis Pogledaj poruku
  Sve sto je rekao, tacno je. Tadic je napravio gresku sa onom rezolucijom, blago receno.


  ...
  ko još dodika shvaća ozbiljno???

  govor mu nije nište drugo nego predizborn propaganda

 11. #11
  Domaćin
  Učlanjen
  01.04.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sandzak
  Poruke
  4.971
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Dodiku ne treba nista zameriti,on je budala covek a budale ne treba shvacati previse ozbiljno.

 12. #12
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.198
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Malo se kasno setio Mile, par dana posle rezolucije se u ertotskom zanosu grlio i balavio sa Botom na nekoj utakmici i posle jos jedno 3 puta , a sad posle mesec ili dva se setio da to ne valja , al dobro izbori se blize , SDS ponovo jaca , pa mora Mile opet da duva u nacionalisticku trubu , sad ce opet da krene i o onom virtuelnom referendumu ...
  The Show Must Go On...

 13. #13
  Aktivan član
  Učlanjen
  08.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  u tami svoje prazne glave
  Poruke
  1.232
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Haha, Tadic je priznao ono za sta nas Evropa i ne optuzuje... Nema sta, to je pravi predsednik (ironija)

 14. #14
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.335
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio nikadvise90te Pogledaj poruku
  Ја рекох конкретно за шта јесу !!!!!!!
  Свиђало се то некоме или не....

  Znaci prekodrinski Srbi su sami krivi sto su ih rvati i muslimani klali, kao i u ww2, ili su krivi sto ipak nisu dozvolili da to bude bas u tolikom obimu?

 15. #15
  Iskusan
  Učlanjen
  10.10.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.314
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio RAZVIGOR Pogledaj poruku
  Нећу ни ја печат мом народу!
  Сребреница није Србија, па ипак је на мој народ бачена "љага", због којекаквих магараца.
  Kad se desavala Srebrenica, Srbija sa tim apsolutno nikakve veze nije imala .

  Cak sta vise, drzan je totalni embargo na granici prema RS, kontrolisan od UNa .


  ]
  Poslednji put ažurirao/la estler : 27.04.2010. u 15:46 Razlog: editovano

 16. #16
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio jevropa Pogledaj poruku
  Znaci prekodrinski Srbi su sami krivi sto su ih rvati i muslimani klali, kao i u ww2, ili su krivi sto ipak nisu dozvolili da to bude bas u tolikom obimu?
  СРАМ МЕ БИЛО ШТО ИМ НИСАМ САГНУО ГЛАВУ НА ПАЊ И ШТО САМ ОВАЈ ПУТ БИО НАОРУЖАН!!!
  ИСКРЕНО СЕ ИЗВИЊАВАМ СВАКОМ КОГА САМ ОНЕМОГУЋИО ДА МЕ ТРПА У КОНЦ ЛОГОР!!
  ЕВО ДОБРОВОЉНО СЕ ПОРЕДАЈЕМ ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ ДА МИ СУДИ И ЗБОГ ОДЛАСКА ЧОВЈЕКА НА МЈЕСЕЦ И ЗБОГ ВУЛКАНСКЕ ПРАШИНЕ, И ЗБОГ ПРОСЛАВЕ ЈУБИЛЕЈА 100 ОД РОЂЕЊА МЕШЕ СЕЛИМОВИЋА, И ЗБОГ ЛИСТАЊА ЛИШЋА, И ЗБОГ УБРЗАЊА СИЛЕ ГРАВИТАЦИЈЕ, И ЗБОГ ЕМОЦИОНАЛНИХ ПРОБЛЕМА ЏИНОВСКИХ КОРЊАЧА НА МАДАГАСКАРУ...!!!

 17. #17
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  [QUOTE=Krajiski_fenix;13703704]Kad se desavala Srebrenica, Srbija sa tim apsolutno nikakve veze nije imala .

  Cak sta vise, drzan je totalni embargo na granici prema RS, kontrolisan od UNa .
  Стварно??? Који туки Србија има са Сребреницом??? Једино што је тамо радило, а да је србијанско јесу цијевке м-70 и сл. крагујевачке производње, ал уосталом исте такве су биле и у Кравици!!!
  Poslednji put ažurirao/la estler : 27.04.2010. u 15:47 Razlog: editovano

 18. #18
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio nikadvise90te Pogledaj poruku
  Хвала што се вређаш.....веђ виђено у недостатку аргумената.....
  Ја рекох што ми испаштамо због Вас ако сте Ви све то сами решавали......
  Инфлација, санкције.......Хаг......по нашим леђима
  А никада нисмо били у рату......
  Или је некоме требало покриће......у томе што сте Ви само бранили.....
  И данас опет иста прича....већ 20 година
  Цобе јесте крив али није он био сам.......
  Сине, шта се ти губиш???
  Ми смо ти за све криви???
  Ти испашташ због некога???
  А да није мало обратно???
  Да нисмо можда ми први најебали како би што прије дошли ви на ред???

  А да вам ја можда нисам износио и паре на Кипар???
  Да нисмо можда ми из Бањалуке криви и за пљачку пирамидалних банака по Србији???
  Ко је уопште нас прекодринске Србаље шта питао када се Слоба к.рчио 1989. на Газиместану???
  Ко нас је питао за трговински рат са Словенијом???
  Ко нас је питао за штампање папира у Топчидеру???
  Ко нас је питао за мажњавање огромних пара прикупљених оним "Зајмом за привредни препород Србије"???
  Ко нас је ишта питао када је Слоба преговарао у Карађорђеву???
  Ко нас је питао за одлазак у Словенију???
  Ко нас је питао за санкције на Дрини???
  Ко нас је шта питао у Рамбујеу???
  Ко нас је шта питао у Куманову???
  Ко нас је питао шта у Дејтону???
  Ко је нас шта питао 5. октобра???
  Јел вам тада можда Додик или Караџић провалио у Народну банку Србије и поставио себе за Гувернера???
  Какве везе ми имамо са шверцом преко луке Бар???
  Какве везе ми са ове обале имамо с ликовима попут Мишковића, Костића, Цанета, Луковића, Спасојевића...  Ти стварно ниси нормалан!!!
  15% државе ти под окупацијом хероинског картела, јужно се граничиш са државом кокаинког картела, имаш највише избјеглица у Јевропи, западно су потомци акционара јасеновачке "фабрике", нама овдје влада протектор и прегласавају нас потомци оних стражара у Јасеновцу, шеријатом нам дјеци машу испред очију, бабе нам робијају као ратни злочинци док осуђене муслиманске злочинце дочекују или сахрањују уз све војне почасти... а теби крив сопствени народ!!!
  Poslednji put ažurirao/la gost 66630 : 27.04.2010. u 22:39

 19. #19
  Buduća legenda tehduduk (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  29.446
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  805

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio dragon x Pogledaj poruku
  Gluposti pišeš kao i uvijek... To što imaš svojih ličnih problema ne znači da možeš svoju frustraciju da liječiš ovdje na forumu....
  ocigledno moze, kao i JOS PO NEKI- i to veoma uspesno...

  g..ana na sve strane
  blu je plavo, blu je ime
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBxALfkzM0

 20. #20
  nikadvise90te nije na forumu
  Изазван догађајима-доста ћутања и одобравања
  Aktivan član nikadvise90te (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.971
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio dragon x Pogledaj poruku
  Gluposti pišeš kao i uvijek... To što imaš svojih ličnih problema ne znači da možeš svoju frustraciju da liječiš ovdje na forumu....

  Е баш ти хвала што ме насмеја од срца.......
  Никад више ни 2000-те, и тако деценију за деценијом
  Е, па доста, прво мотка па онда карантин

 21. #21
  Buduća legenda dragon x (avatar)
  Učlanjen
  29.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  REPUBLIKA SRPSKA
  Poruke
  26.505
  Reputaciona moć
  599

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio nikadvise90te Pogledaj poruku

  Е баш ти хвала што ме насмеја од срца.......
  Ako je Drina granica popićemo je...
  Veliki Vojvoda, Gospodar Istoka i Bliskoistočni vladar te Car Ruske Zemlje (koja graniči gdje hoće) VLADIMIR PUTIN naređuje: neka bude svjetlost!!

 22. #22
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio nikadvise90te Pogledaj poruku
  Још један хумориста
  Хебо их воз који их донесе
  Јбга кад ти из круга двојке никад даље ниси одмакао!!!

 23. #23
  Elita
  Učlanjen
  01.08.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  20.335
  Reputaciona moć
  319

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio Rainbow Six Pogledaj poruku
  СРАМ МЕ БИЛО ШТО ИМ НИСАМ САГНУО ГЛАВУ НА ПАЊ И ШТО САМ ОВАЈ ПУТ БИО НАОРУЖАН!!!
  ИСКРЕНО СЕ ИЗВИЊАВАМ СВАКОМ КОГА САМ ОНЕМОГУЋИО ДА МЕ ТРПА У КОНЦ ЛОГОР!!
  ЕВО ДОБРОВОЉНО СЕ ПОРЕДАЈЕМ ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ ДА МИ СУДИ И ЗБОГ ОДЛАСКА ЧОВЈЕКА НА МЈЕСЕЦ И ЗБОГ ВУЛКАНСКЕ ПРАШИНЕ, И ЗБОГ ПРОСЛАВЕ ЈУБИЛЕЈА 100 ОД РОЂЕЊА МЕШЕ СЕЛИМОВИЋА, И ЗБОГ ЛИСТАЊА ЛИШЋА, И ЗБОГ УБРЗАЊА СИЛЕ ГРАВИТАЦИЈЕ, И ЗБОГ ЕМОЦИОНАЛНИХ ПРОБЛЕМА ЏИНОВСКИХ КОРЊАЧА НА МАДАГАСКАРУ...!!!

  Tako je, i treba da se stidis................i ja se stidim sto Srbi jos gmizu po kugli zemaljskoj i unose nemir u ovaj posten, miran i slobodan svet....................stidim se sto nismo palili vestice na lomaci,koje su bacale vracke na ljude, stidim se sto nismo od crnaca, te prljave rase pravili robove, i pokrali im dijamante, stidim se sto nismo istrebili indijance, taj narod bez kulture,...................stidim se sto nismo sa krstasima isli u krvave pohode,................stidim se sto nismo ocistili Srbiju od nesrba i manjina...............ima jos puno razloga da se stidimo,a zbog cega je sav "normalni" svet ponosan

 24. #24
  Veoma poznat
  Učlanjen
  21.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  "негде уз неко питјенце и мезенце"
  Poruke
  10.620
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio jevropa Pogledaj poruku
  Tako je, i treba da se stidis................i ja se stidim sto Srbi jos gmizu po kugli zemaljskoj i unose nemir u ovaj posten, miran i slobodan svet....................stidim se sto nismo palili vestice na lomaci,koje su bacale vracke na ljude, stidim se sto nismo od crnaca, te prljave rase pravili robove, i pokrali im dijamante, stidim se sto nismo istrebili indijance, taj narod bez kulture,...................stidim se sto nismo sa krstasima isli u krvave pohode,................stidim se sto nismo ocistili Srbiju od nesrba i manjina...............ima jos puno razloga da se stidimo,a zbog cega je sav "normalni" svet ponosan
  ... što ne dopuštamo pederima da usvajaju djecu... što pamtimo genocid u Jasenovcu...što još bar zasad nismo priznali heroinsku republjiku... što onomad kolone srpskih izbjeglica odmah nismo sobalili u Drinu, Dunav i Ibar...što se nismo guzali Hitleru u krilo...

 25. #25
  Buduća legenda tehduduk (avatar)
  Učlanjen
  11.07.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  29.446
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  805

  Podrazumevano Re: Dodik: Neću pečat na mom narodu

  Citat Original postavio jevropa Pogledaj poruku
  Tako je, i treba da se stidis................i ja se stidim sto Srbi jos gmizu po kugli zemaljskoj i unose nemir u ovaj posten, miran i slobodan svet....................stidim se sto nismo palili vestice na lomaci,koje su bacale vracke na ljude, stidim se sto nismo od crnaca, te prljave rase pravili robove, i pokrali im dijamante, stidim se sto nismo istrebili indijance, taj narod bez kulture,...................stidim se sto nismo sa krstasima isli u krvave pohode,................stidim se sto nismo ocistili Srbiju od nesrba i manjina...............ima jos puno razloga da se stidimo,a zbog cega je sav "normalni" svet ponosan
  nikada nisam razmisljala na taj nacin
  blu je plavo, blu je ime
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBxALfkzM0

Slične teme

 1. Crni pečat
  Autor AleX u forumu Teorije zavera
  Odgovora: 68
  Poslednja poruka: 24.08.2009., 21:21
 2. JUDIN PEČAT?!
  Autor DellBoy-011 u forumu Politika
  Odgovora: 63
  Poslednja poruka: 27.06.2008., 10:04
 3. Judin pecat ili...
  Autor Flexoman u forumu Politika
  Odgovora: 14
  Poslednja poruka: 29.04.2008., 16:21

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •