Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 80

Tema: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

 1. #1
  Nov član Andjela (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  en el cielo
  Poruke
  23.809
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  https://www.youtube.com/watch?v=wgFl38umLMw

  Da li je moguce da ovaj covek i dalje vlada i povlaci konce u drzavi Srbiji?

  "Vojvodina Republika Put mira, razvoja i stabilnosti
  Pravo na različitost
  Na prostoru evropskog kontinenta ne postoji složenija i kompleksnija zajednica od vojvođanske. Teško je pronaći i jedan sličan prostor na kome su se, kroz istoriju, toliko mešali nacionalni, ekonomski i državni interesi kao što je to današnja Vojvodina ograničena rekama i nacionalnim državama.
  Migracije na tlu Vojvodine učinile su je i čine sredinom koja nosi sve tradicije Evrope i Balkana, a kvalitet življenja definisan je u jasnim pravnim i civilizacijskim okvirima bez zaostataka rodovskih i plemenskih odnosa. Vojvodina nije samo višenacionalna niti je samo višekonfesionalna sredina.
  Ona jeste i to, ali je i višezavičajna sredina. Ta posebnost, da na njenoj teritoriji žive pripadnici iste nacije i vere, ali različitog zavičajnog porekla, kulture i običaja, čini Vojvodinu kompleksnijom, a nacionalne zajednice, unutar njih samih, i raznovrsnijim i bogatijim.
  Mislimo da se Vojvodina, zbog toga, ne može posmatrati kao anonimni deo, ove ili one, nacionalne, ili na nacionalnom principu zasnovane države, ali se, takođe, ne može ni izdvajati iz ukupnog nasleđa svih različitih nacionlanih i drugih zajednica ljudi koje na njenom tlu žive.
  Ustavno-pravna rešenja položaja Vojvodine moraju uzeti u obzir sve navedene specifičnosti i izraziti njenu kompleksnost. Vojvodina se danas nalazi na prekretnici.
  Njena prošlost još nije završena, a njena budućnost još nije počela.
  Prošlost Vojvodine opterećuju ostaci nerešenog statusa federalne jedinice i autonomne pokrajine u Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji. Ako se samo malo dalje pogleda u istoriju, još su živi tragovi 1918. i Trijanonskog ugovora. Njena današnja pozicija je nepostojanje bilo kakvog subjektiviteta u okvirima nelegalne i nelegitimne Savezne Republike Jugoslavije, države koja, i posle sedam godina formalnog postojanja, suočena s brojnim protivrečnostima i konfliktima, ne samo da ni jedan problem nije rešila, nego nema ni definisane granice. Postkomunistički, nacionalsocijalistički politički koncept stalno izbegava da postavi dugoročne osnove političkog funkcionisanja ovih prostora. Njegovom zaslugom su sedam (od osam) federalnih jedinica bivše Jugoslavije postala poprišta, više ili manje, krvavih sukoba centralistički nastrojenih kvazireprezenata pojedinih nacionalnih grupa. Ti sukobi nisu bili, kako se predstavljalo, nikakva "nacionalna oslobođenja", "zaštita nacionalnih interesa", niti bilo šta slično tome, nego isključivo borbe za rekonstituciju odnosa snaga, vlasti i uticaja na resurse. Bosanska katastrofa je proizvod osnovnog cilja - pretvaranje nacionalno i verski šarolike teritorije u tri nacionalne države - što je dovelo do teškog sakaćenja mogućnosti da se u budućniosti Bosna razvija na multinacionalnom i multikulturalnom osnovu.
  U Vojvodini, za razliku od svih ostalih federalnih jednica bivše SFRJ, takav način >rešavanja< provociranih nacionalnih konflikata nije moguć. Vojvodina nema čistih nacionalnih enklava. Etnička mešovitost stanovništva nije karakteristika samo gradova, nego i 95% seoskih naselja koja imaju stanovništvo različitih nacionalnosti. Pogrešno je, površno i najčešće zlonamerno, zbog toga, poređenje vojvođanskog pitanja sa bilo kojim, do sada otvaranim, pitanjem na prostoru bivše Jugoslavije. Za Vojvodinu se moraju tražiti nova i drugačija rešenja.
  Prvo: Vojvodina mora imati pravni okvir načinjen uz apsolutno uvažavanje, kao vrhovnog, principa prava pojedinca na razlikovanje koje je omeđeno, samo i isključivo, pravom drugog pojednica na različitost.
  Svim građanima Vojvodine mora biti garantovana potpuna ravnopravnost, fizička, imovinska i pravna sigurnost, bez obzira na nacionalnu, versku, zavičajnu, rasnu ili polnu pripadnost.
  Ni pojedinac, ni kolektiv, ne mogu sticati položaj na osnovu nevoljnih razlika, odnosno onih razlika koje nisu posledica slobodnog izbora.
  Građanima Vojvodine mora se garantovati pravo i sloboda povezivanja sa drugima u cilju organizovanja radi promocije i zaštite svojih kolektivnih prava i uživanja kolektivnih sloboda. Prava i slobode kolektiva ograničene su samo pravima i slobodom drugih kolektiva.
  Zbog toga Vojvodina treba da ima svoje predstavničko zakonodavno telo, parlament sa dva doma - većem građana i većem naroda. Veće građana bi bilo birano neposrednim, slobodnim i tajnim glasanjem, na periodičnim izborima.
  Izabrani poslanici bi reprezentovali volju građana Vojvodine u donošenju svih zakona od značaja za život i funkcionisanje Vojvodine kao celine. Pravo da bira i bude biran ima svaki punoletan građanin Vojvodine.
  Veće naroda bi bilo predstavničko telo koje bi činili predstavnici Srba, Mađara, Hrvata, Slovaka, Rumuna, Rusina i ostalih organizovanih nacionalnih, verskih i drugih grupacija. Veće naroda bi odlučivalo o pitanjima kulture, obrazovanja i informisanja neophodnih za čuvanje i negovanje jezičkih, nacionalnih, verskih, zavičajnih i drugih kolektivnih specifičnosti. Odluke bi se donosile jednoglasno.
  Rad Vojvođanskog parlamenta bio bi regulisan Ustavom Vojvodine koji bi donela Ustavotvorna skupština Vojvodine. To bi, posle slobodnih izbora, bio njen jedini zadatak u prelaznom periodu. Uz navedene principe ustav bi definisao veze sa državom Srbijom ili sa širom državnom zajednicom u kojoj bi se Vojvodina nalazila, a njime bi bila regulisana i problematika upotrebe vojvođanskih vojnika van Vojvodine. Da mora biti konstitutivni elemenat svake federativne zajednice koju bi činila.
  Drugo: Strateške privredne grane Vojvodine su agroindustrija, petrohemijski kompleks i saobraćaj. Vojvođanski parlament bi morao biti najviše telo koje bi odlučivalo o pravcima privrednog razvoja usmerenim na što tešnju saradnju sa svim susedima, ali zasnovanu na tržišnim principima koji bi sprečili odlivanje prirodnih i novonastalih bogatstava sa teritorije Vojvodine kao što je to, tokom celog 20. veka, bio slučaj.
  Tržišni principi bi podrazumevali povezivanje sa zemljama Evropske unije i favorizovali bi one privredne grane i delatnosti koje bi bile komplementarne evropskim privrednim resursima i potencijalima, u skladu sa najvišim standardima zaštite čovekove prirodne okoline.
  Treće: Odnosi sa Republikom Srbijom bi morali biti regulisani na principima ravnopravnosti i uz neophodnu promenu unutrašnjeg ustrojstva Srbije.
  Centralistička, kvazinacionalna strategija iz Beograda razbila je Socijalističku Federetivnu Republiku Jugoslaviju, Saveznu Republiku Jugoslaviju, pa i samu Srbiju - izmeštanjem Kosova iz njenog ustavno-pravnog poretka.
  Vojvodini ona nije partner.


  Dalje u sledecem postu...
  Quod licet Iovi, non licet bovi. 2. #2
  Nov član Andjela (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  en el cielo
  Poruke
  23.809
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Nastavak, ono najvaznije...

  "Mi vidimo Srbiju kao demokratsku federativnu državu sastavljenu od federalnih jedinica s višim ili nižim stepenom autonomije. Odgovornost za sudbinu države preuzele bi, približno jednake, federalne jedinice sa po oko 2.000.000 stanovnika i definisanim ekonomskim, političkim i istorijskim interesima.
  Na taj način bi se, i politički, i ekonomski, i nacionalno Srbija stabilizovala i konstutuisala kao moderna evropska država.
  Federalne jedinice, prema našem mišljenju, trebale bi da budu Vojvodina, Šumadija, Jugoistočna Srbija, grad Beograd sa okolinom, Sandžak (Raška oblast) i Kosovo.
  Demokratska federalna Srbija imala bi parlament sa dva veća - većem građana i većem federalnih jedinica.
  Državu bi predstavljao predsednički dom. Federalne jedinice bi, u dvodomom parlamenu Srbije, ispoljavale svoje interese kroz veće federalnih jedinica koje bi odlučivalo o strateškim političkim i razvojnim ciljevima Srbije.
  Vlada države Srbije bi upravljala pitanjima narodne odbrane, spoljne politike, monetarne politike i predlagala osnovne principe makroekonomskog programa. O tim predlozima bi glasalo veće građana.
  Veće građana bi imalo i nadzornu funkciju nad funkcionisanjem državnih organa federalnih jedinica i kontrolu ustavnosti njihovog rada.
  Vojvodina u takvoj federativnoj državi mora da ima status republike. Na to upućuju istorijska iskustva i činjenica da se autonomna pokrajina pokazala kao nedovoljno stabilno i rešenje bez adekvatne garancije stabilnosti ustavnog poretka.
  To se videlo posle puča 1988. i protivustavnog ukinudanja autonomije u Vojvodini.
  U ovako definisanom državnom uređenju Vojvodina bi, u oblasti spoljne politike, imala suvereno pravo da uspostavlja međuregionalne odnose sa ostalim evropskim regijama, a u slučaju ulaska Srbije u šire integracije, odluku o tome bi moralo doneti veće federalnih jedinica konsenzusom s jasno definisanim položajem Vojvodine u novim okolnostima.
  Federalizacije Srbije i Republika Vojvodina bile bi krupan korak ka stabilizaciji države Srbije i u korenu bi sasekle sve separatističke težnje na teritoriji Srbije.
  Republika Vojvodina bi predstavljala i okvir za ispoljavanje specifičnosti svih nacionalnih i drugih zajednica u Vojvodini i bila bi garant dugoročne demokratije u Srbiji.
  Povratak Vojvodine na položaj definisan Ustavom iz 1974. godine ne zadovoljava ove zahteve. Ustav iz 1974. je stvaran u drugim okolnostima - u jednopartijskom sistemu i dok je postojala Socijalistička Federativna Republika Jugoslavije kao garant njegovog sprovođenja. Republička administracija Vojvodine koštala bi daleko manje nego postojeća "pokrajinska" administracija. Upotrebila bi se postojeća infrastruka, a umnogome bi podigla ekonomska moć same Vojvodine.
  Republika Vojvodine bi, takođe, morala biti decentralizovana spuštanjem odgovornosti za ekonomski razvoj na svaku od tri tradicionalne vojvođanske regije - Srem, Banat i Bačku, zatim na vojvođanske gradove i, potom, do nivoa opština.
  Republika Vojvodina bi garantovala pravo na državljanstvo svim svojim građanima bez obzira na njihovu nacionalnu, versku i zavičajnu pripadnost i dvojno državljanstvo ukoliko bi za tim postojala potreba.
  Republika Vojvodina bi imala svoju zastavu, himnu i grb koji bi se javno isticali u skladu sa vojvođanskim zakonima, a uz zastavu, himnu i grb države Srbije.
  Liga socijaldemokrata Vojvodine,
  mart 1999. godine"
  http://www.lsv.org.rs/


  Jel ovo normalno ili smo mi ludi?
  Quod licet Iovi, non licet bovi.

 3. #3
  Aktivan član ETO ME (avatar)
  Učlanjen
  06.04.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.208
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Јел он мене питао јел ја имам нешто против тога да живим у курвацкој?
  Ко је уопште он?
  Nema sad predaje,čuju se Delije,mi smo uz tebe,mi smo uz tebe,izdrži Uroše!!!

 4. #4
  KianyRiws nije na forumu
  Jedina stvar koja je potrebna za trijumf zla jeste da dobri ljudi ne urade ništa. Edmund Burke
  Ističe se KianyRiws (avatar)
  Učlanjen
  17.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  brvnara kod Richforda,NY
  Poruke
  2.734
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Taj covek ne moze nigde da prosperira nego iskljucivo u tim kombinacijama tipa,,Nezavisna drzava Vojvodina"ili,,Bolji zivot jedino pod Hrvatskom"i tako to.Jedno pitanje,ako neko zna odgovor,je:Da li je taj covek ikada ista radio,gde i kada???
  Ostaje još da se dokaže da li inteligencija ima ikakvu vrednost za opstanak.
  "Cena je mera vrednosti, a novac je mera cene".Ludwig von Mises

 5. #5
  nikadvise90te nije na forumu
  Изазван догађајима-доста ћутања и одобравања
  Aktivan član nikadvise90te (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.971
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Он је нагојени крмак koji ждере туђ кукуруз цео живот
  Poslednji put ažurirao/la nikadvise90te : 21.04.2010. u 19:32
  Никад више ни 2000-те, и тако деценију за деценијом
  Е, па доста, прво мотка па онда карантин

 6. #6
  Lesandar nije na forumu
  An Unexpected Force Which Suddenly Appears and Resolves the Matter
  Elita Lesandar (avatar)
  Učlanjen
  27.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  22.541
  Reputaciona moć
  429

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio Plavo Andjelce Pogledaj poruku
  Nastavak, ono najvaznije...

  "Mi vidimo Srbiju kao demokratsku federativnu državu sastavljenu od federalnih jedinica s višim ili nižim stepenom autonomije. Odgovornost za sudbinu države preuzele bi, približno jednake, federalne jedinice sa po oko 2.000.000 stanovnika i definisanim ekonomskim, političkim i istorijskim interesima.
  Na taj način bi se, i politički, i ekonomski, i nacionalno Srbija stabilizovala i konstutuisala kao moderna evropska država.
  Federalne jedinice, prema našem mišljenju, trebale bi da budu Vojvodina, Šumadija, Jugoistočna Srbija, grad Beograd sa okolinom, Sandžak (Raška oblast) i Kosovo.
  Demokratska federalna Srbija imala bi parlament sa dva veća - većem građana i većem federalnih jedinica.
  Državu bi predstavljao predsednički dom. Federalne jedinice bi, u dvodomom parlamenu Srbije, ispoljavale svoje interese kroz veće federalnih jedinica koje bi odlučivalo o strateškim političkim i razvojnim ciljevima Srbije.
  Vlada države Srbije bi upravljala pitanjima narodne odbrane, spoljne politike, monetarne politike i predlagala osnovne principe makroekonomskog programa. O tim predlozima bi glasalo veće građana.
  Veće građana bi imalo i nadzornu funkciju nad funkcionisanjem državnih organa federalnih jedinica i kontrolu ustavnosti njihovog rada.
  Vojvodina u takvoj federativnoj državi mora da ima status republike. Na to upućuju istorijska iskustva i činjenica da se autonomna pokrajina pokazala kao nedovoljno stabilno i rešenje bez adekvatne garancije stabilnosti ustavnog poretka.
  To se videlo posle puča 1988. i protivustavnog ukinudanja autonomije u Vojvodini.
  U ovako definisanom državnom uređenju Vojvodina bi, u oblasti spoljne politike, imala suvereno pravo da uspostavlja međuregionalne odnose sa ostalim evropskim regijama, a u slučaju ulaska Srbije u šire integracije, odluku o tome bi moralo doneti veće federalnih jedinica konsenzusom s jasno definisanim položajem Vojvodine u novim okolnostima.
  Federalizacije Srbije i Republika Vojvodina bile bi krupan korak ka stabilizaciji države Srbije i u korenu bi sasekle sve separatističke težnje na teritoriji Srbije.
  Republika Vojvodina bi predstavljala i okvir za ispoljavanje specifičnosti svih nacionalnih i drugih zajednica u Vojvodini i bila bi garant dugoročne demokratije u Srbiji.
  Povratak Vojvodine na položaj definisan Ustavom iz 1974. godine ne zadovoljava ove zahteve. Ustav iz 1974. je stvaran u drugim okolnostima - u jednopartijskom sistemu i dok je postojala Socijalistička Federativna Republika Jugoslavije kao garant njegovog sprovođenja. Republička administracija Vojvodine koštala bi daleko manje nego postojeća "pokrajinska" administracija. Upotrebila bi se postojeća infrastruka, a umnogome bi podigla ekonomska moć same Vojvodine.
  Republika Vojvodine bi, takođe, morala biti decentralizovana spuštanjem odgovornosti za ekonomski razvoj na svaku od tri tradicionalne vojvođanske regije - Srem, Banat i Bačku, zatim na vojvođanske gradove i, potom, do nivoa opština.
  Republika Vojvodina bi garantovala pravo na državljanstvo svim svojim građanima bez obzira na njihovu nacionalnu, versku i zavičajnu pripadnost i dvojno državljanstvo ukoliko bi za tim postojala potreba.
  Republika Vojvodina bi imala svoju zastavu, himnu i grb koji bi se javno isticali u skladu sa vojvođanskim zakonima, a uz zastavu, himnu i grb države Srbije.
  Liga socijaldemokrata Vojvodine,
  mart 1999. godine"
  http://www.lsv.org.rs/


  Jel ovo normalno ili smo mi ludi?
  С обзиром на то да је ово причао 1999. и већину својих планова остварио, биће да су они који су гласали за коалицију у којој се налази Чанак свесно ушли у тај ризик.
  "Velika seoba Slovena" i autohtonost Albanaca na Balkanu su lice i naličje iste "medalje" .

 7. #7
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio ETO ME Pogledaj poruku
  Јел он мене питао јел ја имам нешто против тога да живим у курвацкој?
  Ко је уопште он?
  А ко је кад питао ћурана дал' 'оће у сватове ???


 8. #8
  Elita
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Argeș
  Poruke
  16.552
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  on zna da bi na nekom referendumu u vojvodini samo omastio kolac.
  zasto onda sebi kopa jamu sa ovim "programom" kad sa njim nece privuci nista vise glasova nego sto vec ima?

  pa, kao i kod jovanovica, postoji tu neki interes, verovatno finansijski, i to od izvora spolja.

 9. #9
  Poznat ForestGreen (avatar)
  Učlanjen
  19.03.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  7.329
  Reputaciona moć
  123

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Gde je Toma sa nagadjanjem

 10. #10
  Nov član Andjela (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  en el cielo
  Poruke
  23.809
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Pa zagovara separatizam i razbijanje drzave Srbije. Napraviti republike u Srbiji,tipa kao u SFRJ, a onda traziti otcepljenje!
  Da li postoji uopste neka pravna drzava u Srbiji, koja ce stati ovako necemu i nekom na put i kazniti ih?
  Quod licet Iovi, non licet bovi.

 11. #11
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Doshao dodjosh iz Like pa bi sada da deli Srbiju
  Mrsh nazad u rvacku BANDITU CRVENI !!!!!!!
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 12. #12
  Stara legenda BLAJBI (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U senci banana....
  Poruke
  85.376
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  2449

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio 3nojavi Omladinac Pogledaj poruku
  on zna da bi na nekom referendumu u vojvodini samo omastio kolac.
  zasto onda sebi kopa jamu sa ovim "programom" kad sa njim nece privuci nista vise glasova nego sto vec ima?

  pa, kao i kod jovanovica, postoji tu neki interes, verovatno finansijski, i to od izvora spolja.
  Kao i uvek - nisi u pravu.

  Referendum u Vojvodini za samostalnost GLATKO BI PROSAO!

  (Mnogo glatkije nego u Crnoj Gori recimo)

  To je mudrije ne proveravati, nego Vojvodini DATI MESTO koje u Srbiji zasluzije, a koje joj je jos uvek jako uskraceno.
  "Dva najbolja prijatelja u zivotu su ti ogledalo i senka: ogledalo te nikada ne laze, a senka nikada ne napusta!"

 13. #13
  nikadvise90te nije na forumu
  Изазван догађајима-доста ћутања и одобравања
  Aktivan član nikadvise90te (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.971
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Doshao dodjosh iz Like pa bi sada da deli Srbiju
  Mrsh nazad u rvacku BANDITU CRVENI !!!!!!!
  Јебо га воз који га је донео.....
  Никад више ни 2000-те, и тако деценију за деценијом
  Е, па доста, прво мотка па онда карантин

 14. #14
  Elita
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Argeș
  Poruke
  16.552
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Kao i uvek - nisi u pravu.

  Referendum u Vojvodini za samostalnost GLATKO BI PROSAO!

  (Mnogo glatkije nego u Crnoj Gori recimo)

  To je mudrije ne proveravati, nego Vojvodini DATI MESTO koje u Srbiji zasluzije, a koje joj je jos uvek jako uskraceno.
  najbolji nacin da utvrdis da li bi referendum "glatko" prosao je da vidis koliko je glasova osvojila ova separatisticka stranka na proslim izborima.
  drugaciji nacin nemas.

  dakle, da vidimo, podrzi jednom u zivotu svoje "izlaganje" nekom cinjenicom.

  blebetanje sveusesnaes nije argument

 15. #15
  Veoma poznat RoccoS (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.414
  Reputaciona moć
  223

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Kao i uvek - nisi u pravu.

  Referendum u Vojvodini za samostalnost GLATKO BI PROSAO!

  (Mnogo glatkije nego u Crnoj Gori recimo)

  To je mudrije ne proveravati, nego Vojvodini DATI MESTO koje u Srbiji zasluzije, a koje joj je jos uvek jako uskraceno.


  Verdoso, godinama, jos na SerbianCafeu, ti lupetas iste gluposti, kako se ne umoris?
  Волео је живот, волео је цвеће,

  ал' тога пролећа не имаде среће.

 16. #16
  nikadvise90te nije na forumu
  Изазван догађајима-доста ћутања и одобравања
  Aktivan član nikadvise90te (avatar)
  Učlanjen
  29.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.971
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  61

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Doshao dodjosh iz Like pa bi sada da deli Srbiju
  Mrsh nazad u rvacku BANDITU CRVENI !!!!!!!
  Хебо га воз који га је донео
  Никад више ни 2000-те, и тако деценију за деценијом
  Е, па доста, прво мотка па онда карантин

 17. #17
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio nikadvise90te Pogledaj poruku
  Јебо га воз који га је донео.....
  Dovuk'o se na magarcu (magarac na magarcu ?!)
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 18. #18
  Nov član Andjela (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  en el cielo
  Poruke
  23.809
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Kao i uvek - nisi u pravu.

  Referendum u Vojvodini za samostalnost GLATKO BI PROSAO!

  (Mnogo glatkije nego u Crnoj Gori recimo)

  To je mudrije ne proveravati, nego Vojvodini DATI MESTO koje u Srbiji zasluzije, a koje joj je jos uvek jako uskraceno.
  Ipak ti pdf "Natprirodne pojave i misterije" vise odgovara...
  Quod licet Iovi, non licet bovi.

 19. #19
  Poznat zplja (avatar)
  Učlanjen
  16.06.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  на брду
  Poruke
  7.613
  Reputaciona moć
  357

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Kao i uvek - nisi u pravu.

  Referendum u Vojvodini za samostalnost GLATKO BI PROSAO!

  (Mnogo glatkije nego u Crnoj Gori recimo)

  To je mudrije ne proveravati, nego Vojvodini DATI MESTO koje u Srbiji zasluzije, a koje joj je jos uvek jako uskraceno.
  Примећује се да ниси у току овдашњих збивања.Српска већина у војвођанској покрајини добро зна да је Чанак оличење фашизма.
  Зато његови екстремни ставови имају подршку само најближих сарадника и њихових фамилија, добро удомљених и добро плаћених.Па људи , ето дају глас да би сачували профит и запослење.

 20. #20
  Elita
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Argeș
  Poruke
  16.552
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Verdoso je danas dobio svoju dozu paznje i preko svake mere.

 21. #21
  Aktivan član
  Učlanjen
  25.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  s one strane Dunava....
  Poruke
  1.942
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio zplja Pogledaj poruku
  Примећује се да ниси у току овдашњих збивања.Српска већина у војвођанској покрајини добро зна да је Чанак оличење фашизма.
  Зато његови екстремни ставови имају подршку само најближих сарадника и њихових фамилија, добро удомљених и добро плаћених.Па људи , ето дају глас да би сачували профит и запослење.
  O cemu ti pricas ?
  Uostalom , najbolje bi bio referendum pa bi se videlo kakvo je raspolozenje u Vojvodini
  Mnogi bi se iznenadili.
  Ali kada bi realno pogledali stvari ..iznenadjenje bi ih proslo.

 22. #22
  Elita
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Argeș
  Poruke
  16.552
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio elevator Pogledaj poruku
  O cemu ti pricas ?
  Uostalom , najbolje bi bio referendum pa bi se videlo kakvo je raspolozenje u Vojvodini
  Mnogi bi se iznenadili.
  Ali kada bi realno pogledali stvari ..iznenadjenje bi ih proslo.
  a ovaj, sto licanin nikako ne priziva referendum?

  nije se setio?

 23. #23
  Poznat zplja (avatar)
  Učlanjen
  16.06.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  на брду
  Poruke
  7.613
  Reputaciona moć
  357

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio elevator Pogledaj poruku
  O cemu ti pricas ?
  Uostalom , najbolje bi bio referendum pa bi se videlo kakvo je raspolozenje u Vojvodini
  Mnogi bi se iznenadili.
  Ali kada bi realno pogledali stvari ..iznenadjenje bi ih proslo.
  Шта се сад ти исчуђаваш, усамљени сепаратисто.!

 24. #24
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio Blajbinger Pogledaj poruku
  Kao i uvek - nisi u pravu.

  Referendum u Vojvodini za samostalnost GLATKO BI PROSAO!

  (Mnogo glatkije nego u Crnoj Gori recimo)

  To je mudrije ne proveravati, nego Vojvodini DATI MESTO koje u Srbiji zasluzije, a koje joj je jos uvek jako uskraceno.
  А, вала овде си се дебело да будем фини, чекају ме на зицер преварио ...

  Да не улазим у елаборацију, самосталност би подржале искључиво националне мањине и понеки ЛДП-овац ...

  Какав је Чанков резултат на изборима (процена),
  Мислиш ли да би и једна странка (па чак и ДС) подржала идеју ???

  Уозбиљи се мало, погледај мало око себе, попричај са људима ...

 25. #25
  Stara legenda BLAJBI (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U senci banana....
  Poruke
  85.376
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  2449

  Podrazumevano Re: Nenad Čanak - za Srem u Hrvatskoj ???

  Citat Original postavio zplja Pogledaj poruku
  Примећује се да ниси у току овдашњих збивања.Српска већина у војвођанској покрајини добро зна да је Чанак оличење фашизма.
  Зато његови екстремни ставови имају подршку само најближих сарадника и њихових фамилија, добро удомљених и добро плаћених.Па људи , ето дају глас да би сачували профит и запослење.
  Srbi u Vojvodini UOPSTE se ne poistovecuju sa Srbima u Srbiji, a pogotovo ne sa onima iz Krajine ili Kosova....Tu nema dileme, svi koji misle da to nije tacno u teskoj su zabludi.

  Cak ni deca onih Kraisnika iz "osme ofanzive" se ne poistovecuju sa zemljacima koji su pridosli sada kao izbeglice.

  U Vojvodini ima samo MALI BROJ MLADIH i VECINA IZBEGLICA koji su za ostanak Vojvodine i Srbiji.

  A to NIJE DOVOLJNO....

  Ostali su PROTIV.

  SVE nacionalne manjine bi 95% glasale za odvajanje i 70% Srba - starosedelaca.

  To je vec SASVIM DOVOLJNO.

  Sa malo separtaisticke propagande i obecavanjem boljeg zivota - doslo bi i do 80%.

  I nemojte da se zanosite, do sada ste se vec ne-znam-koliko puta prevarili u prognozama.

  Ovaj put cete se prevariti takodje.

  Da se to ne bi i dogodilo - na sledecim izborima Predsednik Srbije MORA biti iz Vojvodine i bar polovina ministara u vladi...

  PROTIV SEPARATIZMA SE BORI MUDROSCU, A NE HISTERIJOM!

  Zar to JOS NISTE UKAPIRALI??
  "Dva najbolja prijatelja u zivotu su ti ogledalo i senka: ogledalo te nikada ne laze, a senka nikada ne napusta!"

Slične teme

 1. Nenad Čanak
  Autor strani placenik u forumu Politika
  Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 05.09.2008., 12:02
 2. Nenad Canak
  Autor Banovani u forumu Politika
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 22.07.2008., 05:39
 3. Nenad Čanak nezadovoljan
  Autor 1234 u forumu Politika
  Odgovora: 60
  Poslednja poruka: 10.07.2008., 22:47
 4. Canak i Srem u Hrvatskoj
  Autor urospo u forumu Politika
  Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 19.05.2008., 18:34
 5. Nenad Čanak izjavio
  Autor drbob u forumu Politika
  Odgovora: 79
  Poslednja poruka: 11.10.2006., 17:47

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •