save the rave & dejavu present ::..

psychedelic trance party
1.MAJ @ brod KOLOS

TALAMASCA
mind control :: France > LIVE + DJ set

Mr.YOUTH
mind control :: France > LIVE

XSI
mind control :: France > DJ set

SAVE THE RAVE DJs support
Johan Pura Anta Raver
----------------------------------------------------------------------------------------
Prvi maj,kao i za sve nas predstavlja potpuno opushtanje u prirodi sa onima koje volimo,a DEJAVU i SAVE THE RAVE su se potrudili da vam upotpune i praznichno veche.
Kao proshle letnje sezone u bashti Sava Centra,tako smo se i pochetkom ove , potrudili da vam prezentujemo tri najveca imena MIND CONTROL-a :
TALAMASCA (Cedric Dassulle) , takodje poznat i kao Dj LESTAT , je projekat koji je zasnovan u Parizu 1992 godine.
Napravio je vishe od 150 traka i izdao shest albuma. Prvi je izdat 2000.godine pod nazivom "beyond the mask",zatim sledi 2001. i album "Musica Divinorum",potom "Zodiac" 2003. pa "Made in trance" 2004. godine,onda sledi kulminacija 2007. uz album "Obsessive Dream" . A ovog puta nam dolazi na brod KOLOS ,tachnije 01.05.2010. uz pratnju projekta XSI ,sa kojima je 2009. izdao i naj noviji album pod nazivom "ONE".
XSI je Francuski projekat koji chine Dj BIO aka Jean-Marc SEGONDY & Dj SPAWN aka Barthélémy BAYONA. Jean-Marc je poreklom iz Pariza,dok je Barthélémy,sa Karibskih ostrva. Upoznali su se 2002. godine pod jako cudnim okolnostima u jednom Pariskom klubu gde su nastupali poznati artisti poput Duft Punk-a,Bob Sinclar-a i drugi... Posle godinu dana saradnje,pocheli su praviti psytrance pochetkom 2003. Svoj prvi album pod nazivom "Warning Zone",izbacili su tek 2006. godine za MIND CONTROL records. Njihova internacionalna karijera prostire se od Japana,preko Brazila,Rusije ka Portugalu i stizhu pravo u Srbiju i to po drugi put
I naravno Mr. YOUTH koji je definitivno novo oruzhije nove generacije Francuskih muzichkih producenata. Odlichan projekat koji je proshlog leta ostavio mnoge fanove ovog zvuka bez daha.

Fasten your seatbelt, open your minds and get ready for this upcoming experience into the Full-On world!!!!!!!!!!

by:Makitza mala
----------------------------------------------------------------------------------------
POI performance
VISUALS *psygraphix*
UV Decoratons

after party @ XLagoOm (more info soon)

Prodajna mesta:
Bilet Servis
Mamutmegastore
Eventim-ova prodajna mesta u celoj Srbiji
Possitive-SD

www.savetheraveorg.rs
www.myspace.com/savetheraveorg
www.dejavu-web.com
www.myspace.com/dejavu_org

064 239 64 01
063 167 83 51