АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ
Strana 1 od 8 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 188

Tema: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

 1. #1
  Domaćin RSmusliman (avatar)
  Učlanjen
  01.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Banjaluka - Republika Srpska
  Poruke
  3.688
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Предсједник Савеза логораша Републике Српске Бранислав Дукић упутио је предсједнику Србије Борису Тадићу, посланичким клубовима у парламенту и свим политичким партијама Србије апел да резолуција о Сребереници не буде усвојена.


  У апелу се наводи да ће, уколико усвоје "резолуцију о лажној Сребреници", бити "директни кривци за рат у БиХ, да ће стати на страну оних који РС називају геноцидном творевином, а Србију родитељем исте".

  "Осудите све злочине, ма гдје и над ким чињени, на то имате пуно и право и легитимитет, јер је гријех раздвајати жртве, а усвојите ли резолуцију о лажној Сребреници, биће то велика издаја свог властитог - српског народа", наводи се у апелу.

  Дукић тврди да је "муслиманска страна од Сребренице направила лажни мит који никада неће моћи доказати, само због тога што је ортодоксна лаж".

  "Обраћам вам се као човјек који заступа 50 000 логораша из РС који су у 536 логора широм БиХ пропатили најтеже дане у своме животу изложени силовањима, прогонима и злочинима најгоре врсте, бјесомучно мучени жеђу и глађу, преживјели најтеже облике психичког и физичког малтретирања, који су изненађени толиким притиском предсједника Србије на парламент који треба да усвоји срамну резолуцију о Сребреници", наводи се у писму.

  Дукић истиче да муслиманска страна у БиХ никада и ниједном једином ријечју није споменула да су припадници њеног народа са сабраћом по вјери из афро-азијских земаља направили и један једини злочин над српским народом, а правили су заиста стравичне злочине, као што су клање српске нејачи, убијање српских стараца, ритуално одсијецање српских глава, силовање Српкиња, и слично.

  "Ми смо ти који никад нису негирали злочин у Сребреници и у свим другим дијеловима БиХ и над свим народима у БиХ, те упорно говоримо да сваки злочин и злочинац имају своје име и презиме и да за њега треба одговарати индивидуално, без обзира којем народу, раси и вјери припадају", подсјетио је Дукић.

  Он је додао да се Тадићу безуспјешно обраћао, те да се пита да ли се он као предсједник "наше матице" икада запитао шта се то догоди у Сијековцу, Грабику, Кравицама, Кукавицама, шта се то деси са више од 3 600 Срба у и око Сребренице, шта се деси са више од 6 000 сарајевских Срба, ко направи стравичне злочине над Србима у Фочи, Горажду, Братунцу, Коњицу?

  Декларација о Сребреници сутра ће се наћи пред посланицима на посебној сједници Скупштине Србије, најавила је предсједница Скупштине Србије Славица Ђукић-Дејановић. Она је истакла да се текст декларације више не може мијењати, али може бити повучен како би био рађен потпуно нови документ.

  Ђукић-Дејановић је рекла да је декларацију у суботу ставила у процедуру и да у том документу нема никаквих промјена у односу на текст који је у сриједу достављен посланицима, јер у међувремену нико није доставио неки захтјев за измјене.

  Она је додала да посланици могу гласати за овај текст декларације или да је предлагач повуче и уради нови текст./

  http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=18721
  Tadicu urazumi se
  Krajina je srce Srbije 2. #2
  Domaćin RSmusliman (avatar)
  Učlanjen
  01.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Banjaluka - Republika Srpska
  Poruke
  3.688
  Reputaciona moć
  68

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Руководилац Тима за координацију активности за истраживање ратних злочина и тражење несталих лица Републике Српске Сташа Кошарац изјавио је у Београду да су у Тиму очекивали да ће декларација о Сребреници имати садржај који ће бити од користи за Србију, а неће штетити Српској, али да су данас у разговору са предсједником Скупштине Србије Славицом Ђукић-Дејановић чули нешто сасвим другачије.
  "Упознати смо да ће у тексту декларације бити осуђен само злочин над Бошњацима у Сребреници, што је за нас неприхватљиво. Сребреница се не може изоловано посматрати од других мјеста гдје је српски народ пострадао", рекао је Кошарац медијима Републике Српске послије састанка.

  Кошарац мисли да постоји довољно елемената, доказа и чињеница да се донесе декларација универзалног карактера којом би се осудили сви злочини над грађанима и народима БиХ.

  Он је истакао да ту очигледно има различитих мишљења, а за Српску је дефинитивно неприхватљива констатација у приједлогу декларације да је неопходно осудити само злочине над Бошњацима у Сребреници.

  "Нисмо улазили у детаље и званичне ставове Србије, апострофирајући да имају право да у складу са пословником Народне скупштине и свим осталим актима доносе акте важне за земљу. Ми нисмо имали намјеру да се петљамо и утичемо на званични Београд на начин да ли они могу нешто урадити или не. Србија има право да доноси декларације и резолуције и то је њено аутономно право", рекао је Кошарац.

  Кошарац је рекао да су у разговору са Славицом Ђукић Дејановић указали на догађаје у и око Сребренице, апострофирајући на чињеницу да је почињен злочин у Сребреници, али да је исто тако почињен и злочин над српским народом у Сребреници.

  Тим за координацију активности за истраживање ратних злочина и тражење несталих лица из РС је искористио ову прилику да презентује документацију која потоврђује да је српски народ страдао у Сребреници и околини.

  "Донијели смо неколико видео-записа који указују да је била осмишљења активност бошњачке политичке елите у то вријеме са представницима међународне заједнице у пројектовању сукоба у и око Сребренице", рекао је Кошарац и напоменуо да је српски народ о томе у РС обавијештен и има низ аргумената који указују да дефинитивно злочин над српским народом у БиХ прошао некажњено а нарочито у Сребреници.

  Кошарац каже да подаци да је у том дијелу Подриња страдало 3.200 Срба, од којих је 73 одсто цивилно становништво, затим да их је 12 800 трајно напустило то подручје, те да је 800 српске дјеце остало без једног или оба родитеља, показује да је српски народ страдао у том крају, а да за то још нико није одговарао.

  "Поставља се јасно питање ко ће осудити злочин над Србима у Сијековцу?", истакао је Кошарац и навео да је РС то учинила, али да не постоји спремност Хрватске да тако нешто уради а мора се поменути да је извршена агресија.

  Кошарац је упитао ко ће осудити злочин над Србима у Сарајеву, наводећи да је више од 5 000 Срба страдало у овом граду, да је било 126 логора.

  "Не постоји политичка спремност ФБиХ да осуде злочине над Србима, истичући да Федерација не поштује одлуку Уставног суда БиХ, гдје се тражи да федерална Влада формира комисију за страдање Срба у Сарајеву", каже Кошарац и додаје да је питање и ко ће бити одговоран за страдање 12 беба у бањалучком породилишту.

  Одговарајући на питање да ли је јасно да Србија на овај начин муслиманске жртве ставља испред српских, Кошарац је рекао да нико нема право дијелити жртве на националној основи.

  "Свака је жртва једнака, ма ком народу припадала. Треба потенцирати на универзалном приступу жртвама не никако по националном основу. Мислим да и Републике Српска у том сектору предњачи у односу на остатак БиХ. Нажалост, још нико од званичника из Федерације БиХ (ФБиХ), изузев недавно /лидер СДА/ Сулејман Тихић на један стидљив начин, није признао да је почињен злочин у Добровољачкој улици", рекао је Кошарац.

  Он је навео да је проблем у БиХ што су у ФБиХ и даље присутне политичке елите које имају ратну прошлост и зато се у том контексту Српска и ФБиХ не могу сложити када су у питању жртве.

  Одговарајући на питање да ли ће овим бити поремећени односи између Београда и Бањалуке, Кошарац је рекао да јавност треба да зна да грађане РС јако радује сваки напредак Србије, која је гарант Дејтонског мировног споразума, да Српска и Србија имају специјалне - паралелне везе и да постоји добра комуникација између институција.

  "Наравно да постоје питања око којих се не слажемо али мислим да имамо јачих интереса и потреба за заједничким активностима у наредном периоду", рекао је Кошарац.

  Кошарац је рекао да након данашњег састанка постоји "један облик дјелимичног разочарења", али је на Српској и Србији да и даље наставиме активности упозоравања свјетске јавности о страдању Срба у БиХ.

  "То је за нас приоритетна активност. Нема те декларације, те резолуције или било ког акта који ће нас оспорити у презентацији ставова о нашем страдању у БиХ", рекао је Кошарац.

  Приједлог декларације о осуди злочина у Сребреници коју је поднијело 114 посланика из странака на власти, За европску Србију, Г17 плус, Партије уједињених пензионера Србије и Социјалистичке партије Србије, ушао је протеклог викенда у скупштинску процедуру.

  У приједлогу текста се наводи да Народна скупштина Србије најоштрије осуђује злочин извршен над бошњачким становништвом у Сребреници у јулу 1995., како је то утврђено пресудом Међународног суда правде, и очекује да друге државе бивше Југославије на исти начин осуде и злочине почињене над Србима.


  http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=18718
  Krajina je srce Srbije

 3. #3
  Iskusan ljubota (avatar)
  Učlanjen
  12.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  5.328
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  153

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Osuditi sve zločine,el to znači i one u Ruandi,Jermeniji,Čečeniji,Južnoj Africi...
  Poslednji put ažurirao/la shojo maho : 30.03.2010. u 19:16
  Plakao sam kad je progledala Esmeralda...

 4. #4
  Elita daxt (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  16.995
  Reputaciona moć
  375

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  idioti u vlasti su dobili naredjenje iz brisela da donesu rezoluciju i izvrse pritisak na Srpsku
  Poslednji put ažurirao/la shojo maho : 30.03.2010. u 19:16
  ...

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.037
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Џаба,директива се зна.Натерати Србе да се сами осуде.
  Истина никог не занима.Поготово овде у демокрацијској србији.

 6. #6
  Elita
  Učlanjen
  30.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.563
  Reputaciona moć
  497

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio daxt Pogledaj poruku
  idioti u vlasti su dobili naredjenje iz brisela da donesu rezoluciju i izvrse pritisak na Srpsku
  to je to.
  s tim da mislim da je naređenje izdato direktno boti, jer on je inicirao rezoluciju.
  dragi naš predsednik.
  Poslednji put ažurirao/la shojo maho : 30.03.2010. u 19:16

 7. #7
  Primećen član Luctor (avatar)
  Učlanjen
  30.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  802
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Сваки злочин над недужним људима треба осудити,што укључује злочине које је чинила српска страна.
  Са обзиром да се председник наше државе извинио (неколико пута) за све злочине које су починили припадници српског народа над недужним припадницима других народа,што укључује и случај Сребренице...зашто онда посебно издвајати само Сребреницу?
  Ако се Тадић већ небројено пута извинио и осудио злочине које су чиниле српске снаге,чему нова осуда само једног злочина?
  Poslednji put ažurirao/la Luctor : 29.03.2010. u 20:38
  У тренутку свеопште обмане,говорење истине представља револуционарни чин.

 8. #8
  Buduća legenda Милунка Савић (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35.932
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  1009

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio daxt Pogledaj poruku
  idioti u vlasti su dobili naredjenje iz brisela da donesu rezoluciju i izvrse pritisak na Srpsku, cista izdaja zutih pacova i pedofila
  Citat Original postavio velke712 Pogledaj poruku
  to je to.
  s tim da mislim da je naređenje izdato direktno boti, jer on je inicirao rezoluciju.
  dragi naš predsednik.
  А ви никако да схватите да би и свака друга власт радила исто то.

  Ако су доиста тако велики притисци, нема власти која то не би радила.

  Јер, напросто - нема никакве друге реалне могућности.

  Сва остала наклапања су само пусте демагошке жваке.
  Емисија "Ниво 23", ТВ СТБ, моје најновије гостовање, 6.март.2017: https://www.youtube.com/watch?v=Fi0fQVqWkD0&index=15&list=PLXQrwQ9iEAP3qti DY3XDgw6ZuFS3GgZgf

 9. #9
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Знам да је џаба ал, ево, апелујем и ја да се не усвоји резолуција о Сребреници.

  Просто, не могу да схватим са колико ароганције ова власт одбија сугестије и објашњења зашто је штетан овај потез.
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 10. #10
  Iskusan
  Učlanjen
  04.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Selo veselo
  Poruke
  5.754
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  KO BUDE GLASAO ZA OSUDU SRBA U SRPSKOJ SKUPŠTINI BIĆE KAŽNJEN ZA TU IZDAJU (ZA 1 ILI 20 GODINA SVEJEDNO)

  p.s. upamet se poslanici

 11. #11
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.037
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Знам да је џаба ал, ево, апелујем и ја да се не усвоји резолуција о Сребреници.

  Просто, не могу да схватим са колико ароганције ова власт одбија сугестије и објашњења зашто је штетан овај потез.
  Да подржим колегу.
  Чисто да се зна,није усамљен.

 12. #12
  Buduća legenda Милунка Савић (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35.932
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  1009

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Знам да је џаба ал, ево, апелујем и ја да се не усвоји резолуција о Сребреници.

  Просто, не могу да схватим са колико ароганције ова власт одбија сугестије и објашњења зашто је штетан овај потез.
  Да поновим:
  То ти је као да апалеујеш на оне праве господаре, који стоје иза свега тога.

  Ало, бре, већ више!

  Почните да на ствари гледате реално...
  Емисија "Ниво 23", ТВ СТБ, моје најновије гостовање, 6.март.2017: https://www.youtube.com/watch?v=Fi0fQVqWkD0&index=15&list=PLXQrwQ9iEAP3qti DY3XDgw6ZuFS3GgZgf

 13. #13
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio VW1302S Pogledaj poruku
  Да подржим колегу.
  Чисто да се зна,није усамљен.
  Симптоматично је да нашем господину институцији ништа не значи ни глас званичне Републике Српске ...

  Питам се, да нису Тадићу отели дете (не дај боже), сунце ти ебем, да није уцена у питању ?
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 14. #14
  Elita
  Učlanjen
  17.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  постсербска еуропска бајка*
  Poruke
  24.037
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Симптоматично је да нашем господину институцији ништа не значи ни глас званичне Републике Српске ...

  Питам се, да нису Тадићу отели дете (не дај боже), сунце ти ебем, да није уцена у питању ?
  И да јесте уцена,
  шта је са 250 великаша,који слепо следе ту политику?

 15. #15
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.809
  Reputaciona moć
  2092

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  podrzavam apel. tadicu se mora stati na put.
  Poslednji put ažurirao/la shojo maho : 30.03.2010. u 19:17
  Једина животна вредност је породица. Кад пропадне породица, пропашће све, и свештенство и монаштво. Кад пропадне породица, пропашће и цео свет.

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  30.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.563
  Reputaciona moć
  497

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  ne može čovek ništa drugo nego da apeluje, demokratija bato.

 17. #17
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Thumbs up Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio tetragramaton Pogledaj poruku
  KO BUDE GLASAO ZA OSUDU SRBA U SRPSKOJ SKUPŠTINI BIĆE KAŽNJEN ZA TU IZDAJU (ZA 1 ILI 20 GODINA SVEJEDNO)

  p.s. upamet se poslanici

  Itekako ce biti kaznjeni...i njihovo deseto koleno.

 18. #18
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio VW1302S Pogledaj poruku
  И да јесте уцена,
  шта је са 250 великаша,који слепо следе ту политику?

  250 pacenika jadnih koji su prvi put u svojim malim zivoticima jeli iz punog tanjira i umesto zakrpljenih gaca obukli nove , na praziluk gu.zice navukli Armani odela i pocepane opanke zamenili cipelama , cim su se dokopali politikanstva.

  E to je tih 250 nesrecnika koji ce dati svoj bedni glas za ovu sramotu nad sramotama

  p.s. Naravno da podrzavam apel pa i do Strazbura...pisite ljudi o ovoj SRAMOTI na stranim forumima , na fejsu , neka se cuje glas naroda

 19. #19
  Iskusan ljubota (avatar)
  Učlanjen
  12.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  5.328
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  153

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  podrzavam apel. tadicu judi se mora stati na put.
  Otkud to...
  Baš si me iznenadio...
  Plakao sam kad je progledala Esmeralda...

 20. #20
  Iskusan ljubota (avatar)
  Učlanjen
  12.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Vojvodina
  Poruke
  5.328
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  153

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio SANDRINAbg Pogledaj poruku
  Itekako ce biti kaznjeni...i njihovo deseto koleno.
  Verica Radeta ili Nataša Jovanović???
  Koja si od ove dve?
  Plakao sam kad je progledala Esmeralda...

 21. #21
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Sta te boli stojko ko sam ja , ni ja tebe ne pitam koj si ti niti me interesuje...ae

 22. #22
  Elita
  Učlanjen
  22.07.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  gde su kuće male krečene u belo
  Poruke
  15.163
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Он је додао да се Тадићу безуспјешно обраћао, те да се пита да ли се он као предсједник "наше матице" икада запитао шта се то догоди у Сијековцу, Грабику, Кравицама, Кукавицама, шта се то деси са више од 3 600 Срба у и око Сребренице, шта се деси са више од 6 000 сарајевских Срба, ко направи стравичне злочине над Србима у Фочи, Горажду, Братунцу, Коњицу?
  I sad neka neko kaže kako se Tadić ne ponaša licemerno....kad su u pitanju naše žrtve, to se desilo tamo negde, bio je rat, ginulo se, bože moj...ali kad su muslimanske žrtve stavljene na pijedestal posebnosti, onda ćemo kleknuti, šibati se po leđima i vršiti pokoru ....Zašto?
  Zašto se posle ovog rata ne bi sve civilne žrtve uzdigle u mučeništvu, podjednako?...Pa svaka je majka jednako zakukala.....
  Ako se treba ograditi od zločina onda ga treba sveobuhvatno osuditi na ovim prostorima.

  Ni do sada se nije u mnogo važnijim odlukama gledao interes naroda, pa ne očekujem da i pri donošenju ove bude napravljen izuzetak....
  A postoji još gori scenario, da kada skupštinska većina recimo ne izglasa donošenje rezolucije, čitav svet još jednom upre prstom u Srbiju....Bože, šta nam je sve to trebalo!

 23. #23
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio Danica Čvorović Pogledaj poruku
  I sad neka neko kaže kako se Tadić ne ponaša licemerno....kad su u pitanju naše žrtve, to se desilo tamo negde, bio je rat, ginulo se, bože moj...ali kad su muslimanske žrtve stavljene na pijedestal posebnosti, onda ćemo kleknuti, šibati se po leđima i vršiti pokoru ako treba....Zašto?
  Zašto se posle ovog rata ne bi sve civilne žrtve uzdigle u mučeništvu, podjednako?...Pa svaka je majka jednako zakukala.....
  Ako se treba ograditi od zločina onda ga treba sveobuhvatno osuditi na ovim prostorima.

  Ni do sada se nije u mnogo važnijim odlukama gledao interes naroda, pa ne očekujem da i pri donošenju ove bude napravljen izuzetak....
  A postoji još gori scenario, da kada skupštinska većina recimo ne izglasa donošenje rezolucije, čitav svet još jednom upre prstom u Srbiju....Bože, šta nam je sve to trebalo!

  Iz tvojih usta u Bozje usi, a dusmani neka upiru svojim bolesnim iskrivljenim i rahiticnim prstima, zabole nas

 24. #24
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.474
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Знам да је џаба ал, ево, апелујем и ја да се не усвоји резолуција о Сребреници.

  Просто, не могу да схватим са колико ароганције ова власт одбија сугестије и објашњења зашто је штетан овај потез.
  И ја подржавам и кажем им АКО НЕ ПОШТУЈЕТЕ СВОЈЕ МРТВЕ, АКО НЕ ТРАЖИТЕ ПРАВДУ И ДОСТОЈАН ГРОБ ЗА СВОЈЕ МРТВЕ - ИСТО ТАКО ЋЕТЕ И ВИ ЗАВРШИТИ ДА ВАМ СЕ НИ ГРОБ НЕ ЗНА ... СВИ КОЈИ ГЛАСАТЕ ПРОТИВ СОПСТВЕНОГ НАРОДА...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 25. #25
  Domaćin BH. Srbin (avatar)
  Učlanjen
  07.08.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.020
  Reputaciona moć
  120

  Podrazumevano Re: АПЕЛ ДА СЕ НЕ УСВОЈИ РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ

  Citat Original postavio RSmusliman Pogledaj poruku
  Tadicu urazumi se
  Tako je, Tadiću urazumi se. Ne dozvoli da tvoja zemlja i cijeli naš srpski narod nosi hipoteku zločinaca i simpatizera genocidne politike zbog pojedinaca koji su osramotili cijeli naš narod. Zato Tadiću, usvoji rezoluciju!!!

Strana 1 od 8 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Odgovora: 698
  Poslednja poruka: 31.03.2010., 22:10
 2. Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 10.03.2010., 18:26
 3. Апел против резолуције о Сребреници!
  Autor Ултрас Ментал u forumu Politika
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 05.02.2010., 19:24
 4. Odgovora: 176
  Poslednja poruka: 20.01.2010., 17:34

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •