Kako je umro Tito?
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 78

Tema: Kako je umro Tito?

 1. #1
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.809
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1662

  Podrazumevano Kako je umro Tito?

  Tito umro kao musliman?!

  Pressmagazin došao do ekskluzivnog neobjavljenog razgovora sa bivšim beogradskim muftijom Hamdijom Jusufspahićem, u kojem otkriva zašto na Titovom grobu nema crvene petokrake. Razlog nije pripadnost masoneriji, kako se sumnjalo, već njegova opčinjenost islamskim učenjem


  Iako je prošlo čak tri decenije od Titove smrti, i dalje svaki trenutak njegovog života izaziva kontroverze širom bivše Jugoslavije. Zagorski bravar sa manirima bečkog aristokrate, bez poznatog datuma rođenja, svoje narode i narodnosti nije udostojio da makar umre u „normalnim" i „čistim" okolnostima. Pitanje tajne groba dugo posle njegove smrti niko nije smeo naglas da postavi, ali su se mnogi pitali zašto na Brozovom grobu, tog velikog komuniste, socijaliste i samoupravljača, nije postavljena crvena petokraka.
  Najviše se sumnjalo da bi crveni pentagram bio u suprotnosti sa njegovom masonskom pripadnošću. Svojevremeno je Titov unuk Joška Broz rekao da je potpuna glupost da je njegov deda bio mason, da je samo želeo da mu natpis na grobu bude najjednostavniji moguć i da bi možda i „stavili petokraku na ploču, ali je u onoj gunguli posle smrti to verovatno bio propust"?!

  U potrazi za pravom istinom o Brozovom grobu, Pressmagazin je u dokumentaciji Radio Beograda došao do ekskluzivnog snimka razgovora sa nekadašnjim beogradskim muftijom Hamdijom Jusufspahićem od pre desetak godina, gde je muftija u svojoj ispovesti o druženjima sa predsednikom SFRJ prvi i jedini put izgovorio najveću tajnu koju je čuvao - Tito je umro kao musliman! Verodostojnost snimka potvrdio nam je autor intervjua, koji nije želeo da mu se pominje ime.
  Jusufspahić je opisao susret sa Titovim šefom kabineta Berislavom Badurinom, nedugo nakon što je izdahnuo „najveći sin naših naroda i narodnosti".


  - Kada je umro Tito, zajedno smo išli ja i ambasador Alžira Abdul Hamid Adžali da se upišemo u knjigu žalosti. Taman kad smo došli tamo, odmah nam je prišao Berislav Badurina, valjda se tako zvao, njegov šef kabineta ili lični sekretar. I on priđe meni i kaže:
  - Čestitam vam.
  - Šta mi čestitaš, pobogu brate? Čovek je umro, šta mi čestitaš?
  - Umro je u vašoj veri!
  - Šta - zaprepastio sam se ja.
  - U vašoj veri. Umro je čitajući Kuran. Kuran je treći put čitao...
  Badurina se potom na francuskom jeziku obratio i ambasadoru Adžaliju. Jusufspahić je pitao šta da radi sa tim saznanjem.
  - Da znate to, i ništa više - odgovorio mu je Badurina, a nakon upisivanja u knjigu žalosti dodao:
  - Videćete kad bude sahranjen. Biće samo ime i prezime, godina rođenja i godina smrti, jer tako se muslimani sahranjuju...
  Prema ovoj ispovesti muftije Jusufspahića, ispostaviće se da je tokom poslednjih dana života u bolnici u Sloveniji na Titovom stolu stajao samo prevod Kurana. Muftija je pet godina kasnije išao u Egipat, da od Hosnija Mubaraka primi zlatni orden za rad na islamskom polju, a ambasador Alžira u Kairu bio je baš Abdul Adžali, isti taj koji je bio prisutan kada mu je poverena velika tajna. Na poziv za večeru, muftija beogradski je tražio jedan uslov, da mu kaže šta mu je Badurina tom prilikom rekao na francuskom. I ambasador je sve ponovio, Tito je umro kao musliman, a čak je rekao da je obavestio svoju vladu o tom kratkom razgovoru sa Titovim šefom kabineta.
  Hamdija Jusufspahić je, inače, imao jako bliske odnose sa predsednikom i često je razgovarao s njim o islamskim verovanjima, a Tito nikada nije krio opčinjenost ovom religijom.

  - Ja sam se više puta sreo sa Titom. Sreo sam se sa njim i kao student u Kairu. Bio sam student islamsko-teološkog univerziteta. To je najstariji univerzitet na svetu. Al Azhar se zove... Bio sam tamo profesor u jugoslovenskoj dopunskoj školi kada smo se prvi put sreli. Tito je došao u naš klub, Klub Jugoslovena, i pitao:
  - Ko od vas, deco, govori arapski?
  - Ja govorim arapski - bio sam jedini koji je u to vreme od omladine govorio arapski. Onda je Tito rekao:
  - Učite, deco, arapski jer arapski je jezik budućnosti...
  Hamdija Jusufspahić postaje beogradski muftija decembra 1967. godine, a te godine se oženio Egipćankom.
  - Čim sam došao, upoznao sam se sa svim arapskim ambasadorima u Beogradu i svima je bilo drago što sam ja došao kao glavni imam, odnosno muftija u Beograd. I oni su me pozivali na iftare. Mi smo se okupljali, tako da je Tito verovatno saznao od obaveštajne službe da se među diplomatama nalazi jedan sa čalmom koji je stalno tu, i tako dalje, i koga drugi ambasadori zovu, i koji govori arapski, i kome je žena Arapakinja, a on je Jugosloven i tako dalje. I Tito je tražio da se vidimo... - pričao je muftija.
  Kako je rekao, veliki prijatelji postali su tokom 1968. godine. Prvo je za vreme studentskih demonstracija muftija pozvao studente da se povuku, „da pođu u biblioteke i budu u učionici", a prema njemu, mnogi su ga studenti muslimani poslušali, zbog čega je sutradan dobio poziv da dođe kod predsednika.
  - Tito je hteo da mi zahvali na mudrom držanju. Petar Stambolić bio je tada predložio Titu da meni daju nekakav orden. Ja kažem: „Gospodine predsedniče, ako vi mene odlikujete, ja više ne mogu govoriti. Svi će reći da ja govorim za orden. Nemojte tako, ako treba orden, onda ga dajte mojoj veri"... - pričao je.
  Potom je dobio poziv na svečani prijem povodom 29. novembra, Dana republike. Predstavnike verskih zajednica predvodio je

  Jusufspahić je opisao susret sa Titovim šefom kabineta Berislavom Badurinom nedugo nakon što je izdahnuo „najveći sin naših naroda i narodnosti".
  - Kada je umro Tito, zajedno smo išli ja i ambasador Alžira Abdul Hamid Adžali da se upišemo u knjigu žalosti. Taman kad smo došli tamo, odmah nam je prišao Berislav Badurina, valjda se tako zvao, njegov šef kabineta ili lični sekretar. I on priđe meni i kaže:
  - Čestitam vam.
  - Šta mi čestitaš, pobogu brate? Čovek je umro, šta mi čestitaš?
  - Umro je u vašoj veri!
  - Šta - zaprepastio sam se ja.
  - U vašoj veri. Umro je čitajući Kuran. Kuran je treći put čitao...

  - Mene je iznenadilo to kada sam video da je patrijarh German kleknuo na koleno i poljubio Titu ruku i čestitao mu praznik. Isto je to učinio nadbiskup Bukatko. Ja nisam ni kleknuo, ni poljubio ruku, nego sam se pozdravio i čestitao praznik predsedniku. Prišao mi je Hakija Pozderac, tadašnji ministar finansija valjda, i rekao:
  - Valja malo temenat, efendija.
  A ja mu samo rekoh:
  - Alahu, Bogu jednom.
  Tito je tada nameravao da održi zdravicu za nacionalni praznik, ali je video da predstavnici verskih zajednica nemaju čašu u rukama i krenuo je da im dodaje. Muftija je video da je i njemu namenjena čaša, pokušao je da je eskivira tako što je rekao proti Smiljaniću koji je bio iza njega: „Oče proto, ovo je za vas".
  - Doajen diplomatskog kora Sami Sakar, irački ambasador tada, vidim podiže ruke i meni čestita na ovoj mojoj muci. A ja se preznojih sav, nisam smeo da uzmem čašu, nije po verskim propisima... Svi su tada mislili da sam završio svoju karijeru na velikim prijemima, da sam na početku samom završio karijeru sa Titom. Seli smo posle u crnogorski salon, a posle pola sata pojavio se Tito sa Jovankom, Mikom Špiljkom i Vladimirom Popovićem, i odmah mi reče: „Mladi efendija, odbi ti čašu i predsedniku države! - pričao je svojevremeno muftija.
  Muftija je tada stao u svoju odbranu, da takvo zlo Titu nije mogao da učini, da iz njegove ruke primi nešto što Bog zabranjuje. Kako je rekao, njemu niko ne bi zamerio pošto je mlad službenik, ali bi možda rekli: „Vidi, Tita, zulumćara, tera hodžu da javno gazi veru". A Tito je na to odgovorio:

  - E, pa takvi su muslimani. Najčistiji, najprivrženiji, najodaniji, najpošetniji, nikada probleme nismo imali sa muslimanima.
  Muftija Jusufspahić u narednih dvadesetak godina postao je čovek kome se Tito obraćao za savete u vezi za arapskim svetom i pitanja jugoslovenskih muslimana. A nikada se nije dogodilo da se vide, a da ne razgovaraju o pitanjima islamskog verovanja.
  - Najviše je voleo kada se nešto u islamu poklapa sa istorijskim materijalizmom, često je potencirao da je islam sličan istorijskom materijalizmu. Kada sam mu rekao da je prva zapoved svakog muslimana „čitaj", poredio je sa Lenjinovim „učiti, učiti i samo učiti". Naša molitva je na arapskom, ali ja sam klanjao i prevodio ono što se izgovara. Tito je pažljivo pratio šta radim, dobro sam to zapamtio. Raspitivao se kako se moli i koliko puta dnevno - pričao je muftija, i rekao još da su najčešće razgovarali o tome kako muslimani zamišljaju Boga. Na kraju, sva je prilika, Tito je sam došao do tog odgovora.
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву? 2. #2
  Iskusan Zak (avatar)
  Učlanjen
  15.07.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bgd
  Poruke
  6.336
  Reputaciona moć
  121

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Gle enega E.T.

 3. #3
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.227
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  super , do sad je bio Nemac , Jevrej , Mason , Rus , Hazar , samo je jos i muja falilo da bude .
  The Show Must Go On...

 4. #4
  Veoma poznat карлос (avatar)
  Učlanjen
  26.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Негде доле јужно
  Poruke
  10.617
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio vracaracc Pogledaj poruku
  Tito umro kao musliman?!

  Pressmagazin došao do ekskluzivnog neobjavljenog razgovora sa bivšim beogradskim muftijom Hamdijom Jusufspahićem, u kojem otkriva zašto na Titovom grobu nema crvene petokrake. Razlog nije pripadnost masoneriji, kako se sumnjalo, već njegova opčinjenost islamskim učenjem


  Iako je prošlo čak tri decenije od Titove smrti, i dalje svaki trenutak njegovog života izaziva kontroverze širom bivše Jugoslavije. Zagorski bravar sa manirima bečkog aristokrate, bez poznatog datuma rođenja, svoje narode i narodnosti nije udostojio da makar umre u „normalnim" i „čistim" okolnostima. Pitanje tajne groba dugo posle njegove smrti niko nije smeo naglas da postavi, ali su se mnogi pitali zašto na Brozovom grobu, tog velikog komuniste, socijaliste i samoupravljača, nije postavljena crvena petokraka.
  Najviše se sumnjalo da bi crveni pentagram bio u suprotnosti sa njegovom masonskom pripadnošću. Svojevremeno je Titov unuk Joška Broz rekao da je potpuna glupost da je njegov deda bio mason, da je samo želeo da mu natpis na grobu bude najjednostavniji moguć i da bi možda i „stavili petokraku na ploču, ali je u onoj gunguli posle smrti to verovatno bio propust"?!

  U potrazi za pravom istinom o Brozovom grobu, Pressmagazin je u dokumentaciji Radio Beograda došao do ekskluzivnog snimka razgovora sa nekadašnjim beogradskim muftijom Hamdijom Jusufspahićem od pre desetak godina, gde je muftija u svojoj ispovesti o druženjima sa predsednikom SFRJ prvi i jedini put izgovorio najveću tajnu koju je čuvao - Tito je umro kao musliman! Verodostojnost snimka potvrdio nam je autor intervjua, koji nije želeo da mu se pominje ime.
  Jusufspahić je opisao susret sa Titovim šefom kabineta Berislavom Badurinom, nedugo nakon što je izdahnuo „najveći sin naših naroda i narodnosti".


  - Kada je umro Tito, zajedno smo išli ja i ambasador Alžira Abdul Hamid Adžali da se upišemo u knjigu žalosti. Taman kad smo došli tamo, odmah nam je prišao Berislav Badurina, valjda se tako zvao, njegov šef kabineta ili lični sekretar. I on priđe meni i kaže:
  - Čestitam vam.
  - Šta mi čestitaš, pobogu brate? Čovek je umro, šta mi čestitaš?
  - Umro je u vašoj veri!
  - Šta - zaprepastio sam se ja.
  - U vašoj veri. Umro je čitajući Kuran. Kuran je treći put čitao...
  Badurina se potom na francuskom jeziku obratio i ambasadoru Adžaliju. Jusufspahić je pitao šta da radi sa tim saznanjem.
  - Da znate to, i ništa više - odgovorio mu je Badurina, a nakon upisivanja u knjigu žalosti dodao:
  - Videćete kad bude sahranjen. Biće samo ime i prezime, godina rođenja i godina smrti, jer tako se muslimani sahranjuju...
  Prema ovoj ispovesti muftije Jusufspahića, ispostaviće se da je tokom poslednjih dana života u bolnici u Sloveniji na Titovom stolu stajao samo prevod Kurana. Muftija je pet godina kasnije išao u Egipat, da od Hosnija Mubaraka primi zlatni orden za rad na islamskom polju, a ambasador Alžira u Kairu bio je baš Abdul Adžali, isti taj koji je bio prisutan kada mu je poverena velika tajna. Na poziv za večeru, muftija beogradski je tražio jedan uslov, da mu kaže šta mu je Badurina tom prilikom rekao na francuskom. I ambasador je sve ponovio, Tito je umro kao musliman, a čak je rekao da je obavestio svoju vladu o tom kratkom razgovoru sa Titovim šefom kabineta.
  Hamdija Jusufspahić je, inače, imao jako bliske odnose sa predsednikom i često je razgovarao s njim o islamskim verovanjima, a Tito nikada nije krio opčinjenost ovom religijom.

  - Ja sam se više puta sreo sa Titom. Sreo sam se sa njim i kao student u Kairu. Bio sam student islamsko-teološkog univerziteta. To je najstariji univerzitet na svetu. Al Azhar se zove... Bio sam tamo profesor u jugoslovenskoj dopunskoj školi kada smo se prvi put sreli. Tito je došao u naš klub, Klub Jugoslovena, i pitao:
  - Ko od vas, deco, govori arapski?
  - Ja govorim arapski - bio sam jedini koji je u to vreme od omladine govorio arapski. Onda je Tito rekao:
  - Učite, deco, arapski jer arapski je jezik budućnosti...
  Hamdija Jusufspahić postaje beogradski muftija decembra 1967. godine, a te godine se oženio Egipćankom.
  - Čim sam došao, upoznao sam se sa svim arapskim ambasadorima u Beogradu i svima je bilo drago što sam ja došao kao glavni imam, odnosno muftija u Beograd. I oni su me pozivali na iftare. Mi smo se okupljali, tako da je Tito verovatno saznao od obaveštajne službe da se među diplomatama nalazi jedan sa čalmom koji je stalno tu, i tako dalje, i koga drugi ambasadori zovu, i koji govori arapski, i kome je žena Arapakinja, a on je Jugosloven i tako dalje. I Tito je tražio da se vidimo... - pričao je muftija.
  Kako je rekao, veliki prijatelji postali su tokom 1968. godine. Prvo je za vreme studentskih demonstracija muftija pozvao studente da se povuku, „da pođu u biblioteke i budu u učionici", a prema njemu, mnogi su ga studenti muslimani poslušali, zbog čega je sutradan dobio poziv da dođe kod predsednika.
  - Tito je hteo da mi zahvali na mudrom držanju. Petar Stambolić bio je tada predložio Titu da meni daju nekakav orden. Ja kažem: „Gospodine predsedniče, ako vi mene odlikujete, ja više ne mogu govoriti. Svi će reći da ja govorim za orden. Nemojte tako, ako treba orden, onda ga dajte mojoj veri"... - pričao je.
  Potom je dobio poziv na svečani prijem povodom 29. novembra, Dana republike. Predstavnike verskih zajednica predvodio je

  Jusufspahić je opisao susret sa Titovim šefom kabineta Berislavom Badurinom nedugo nakon što je izdahnuo „najveći sin naših naroda i narodnosti".
  - Kada je umro Tito, zajedno smo išli ja i ambasador Alžira Abdul Hamid Adžali da se upišemo u knjigu žalosti. Taman kad smo došli tamo, odmah nam je prišao Berislav Badurina, valjda se tako zvao, njegov šef kabineta ili lični sekretar. I on priđe meni i kaže:
  - Čestitam vam.
  - Šta mi čestitaš, pobogu brate? Čovek je umro, šta mi čestitaš?
  - Umro je u vašoj veri!
  - Šta - zaprepastio sam se ja.
  - U vašoj veri. Umro je čitajući Kuran. Kuran je treći put čitao...

  - Mene je iznenadilo to kada sam video da je patrijarh German kleknuo na koleno i poljubio Titu ruku i čestitao mu praznik. Isto je to učinio nadbiskup Bukatko. Ja nisam ni kleknuo, ni poljubio ruku, nego sam se pozdravio i čestitao praznik predsedniku. Prišao mi je Hakija Pozderac, tadašnji ministar finansija valjda, i rekao:
  - Valja malo temenat, efendija.
  A ja mu samo rekoh:
  - Alahu, Bogu jednom.
  Tito je tada nameravao da održi zdravicu za nacionalni praznik, ali je video da predstavnici verskih zajednica nemaju čašu u rukama i krenuo je da im dodaje. Muftija je video da je i njemu namenjena čaša, pokušao je da je eskivira tako što je rekao proti Smiljaniću koji je bio iza njega: „Oče proto, ovo je za vas".
  - Doajen diplomatskog kora Sami Sakar, irački ambasador tada, vidim podiže ruke i meni čestita na ovoj mojoj muci. A ja se preznojih sav, nisam smeo da uzmem čašu, nije po verskim propisima... Svi su tada mislili da sam završio svoju karijeru na velikim prijemima, da sam na početku samom završio karijeru sa Titom. Seli smo posle u crnogorski salon, a posle pola sata pojavio se Tito sa Jovankom, Mikom Špiljkom i Vladimirom Popovićem, i odmah mi reče: „Mladi efendija, odbi ti čašu i predsedniku države! - pričao je svojevremeno muftija.
  Muftija je tada stao u svoju odbranu, da takvo zlo Titu nije mogao da učini, da iz njegove ruke primi nešto što Bog zabranjuje. Kako je rekao, njemu niko ne bi zamerio pošto je mlad službenik, ali bi možda rekli: „Vidi, Tita, zulumćara, tera hodžu da javno gazi veru". A Tito je na to odgovorio:

  - E, pa takvi su muslimani. Najčistiji, najprivrženiji, najodaniji, najpošetniji, nikada probleme nismo imali sa muslimanima.
  Muftija Jusufspahić u narednih dvadesetak godina postao je čovek kome se Tito obraćao za savete u vezi za arapskim svetom i pitanja jugoslovenskih muslimana. A nikada se nije dogodilo da se vide, a da ne razgovaraju o pitanjima islamskog verovanja.
  - Najviše je voleo kada se nešto u islamu poklapa sa istorijskim materijalizmom, često je potencirao da je islam sličan istorijskom materijalizmu. Kada sam mu rekao da je prva zapoved svakog muslimana „čitaj", poredio je sa Lenjinovim „učiti, učiti i samo učiti". Naša molitva je na arapskom, ali ja sam klanjao i prevodio ono što se izgovara. Tito je pažljivo pratio šta radim, dobro sam to zapamtio. Raspitivao se kako se moli i koliko puta dnevno - pričao je muftija, i rekao još da su najčešće razgovarali o tome kako muslimani zamišljaju Boga. Na kraju, sva je prilika, Tito je sam došao do tog odgovora.
  ПА КАКО ДО САДА НИСИ ЗНАО?И СТАЛИН ЈЕ УМРО КАО БУДИСТА
  Зову ме Карлос.Тако се и потписујем.

 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  07.11.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  carski grad niš
  Poruke
  6.614
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio карлос Pogledaj poruku
  ПА КАКО ДО САДА НИСИ ЗНАО?И СТАЛИН ЈЕ УМРО КАО БУДИСТА
  ma to je opšte poznata stvar, čudime da niste bili dobro informisani
  ali nikad nije kasno

 6. #6
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.809
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1662

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  super , do sad je bio Nemac , Jevrej , Mason , Rus , Hazar , samo je jos i muja falilo da bude .
  Шта му фали...........контраверзна личност.
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву?

 7. #7
  Veoma poznat карлос (avatar)
  Učlanjen
  26.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Негде доле јужно
  Poruke
  10.617
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio ruzicamni Pogledaj poruku
  ma to je opšte poznata stvar, čudime da niste bili dobro informisani
  ali nikad nije kasno
  Вараш се.Добро смо информисани.Мислим на самрти да је држао слику Хари Кришне
  Зову ме Карлос.Тако се и потписујем.

 8. #8
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.646
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Myles Bennett Dyson

 9. #9
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Jusuf Broz Tito ...
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 10. #10
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.646
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Jusuf Broz Tito ...
  Tito je umro,al titići ostali...
  Myles Bennett Dyson

 11. #11
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio goxy Pogledaj poruku
  Tito je umro,al titići ostali...
  Aj Titići, nego što ima jusufića ...
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 12. #12
  Iskusan
  Učlanjen
  07.11.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  carski grad niš
  Poruke
  6.614
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Aj Titići, nego što ima jusufića ...
  sam je napravio jusufiće aima ih ne zna im se broj i ostavio ih nama u amanet
  zato ih dobro čuvamo

 13. #13
  Iskusan
  Učlanjen
  07.11.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  carski grad niš
  Poruke
  6.614
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio vracaracc Pogledaj poruku
  Шта му фали...........контраверзна личност.
  kod nas je sve kontroverzno i ništa nam ne fali

 14. #14
  Iskusan
  Učlanjen
  07.11.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  carski grad niš
  Poruke
  6.614
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio карлос Pogledaj poruku
  Вараш се.Добро смо информисани.Мислим на самрти да је држао слику Хари Кришне
  e što jes, jes kako ti kažeš

 15. #15
  Iskusan
  Učlanjen
  07.11.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  carski grad niš
  Poruke
  6.614
  Reputaciona moć
  103

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  super , do sad je bio Nemac , Jevrej , Mason , Rus , Hazar , samo je jos i muja falilo da bude .
  šteta što i to nije doživeo

 16. #16
  Iskusan
  Učlanjen
  14.12.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.739
  Reputaciona moć
  159

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  A ja bio ubedjen da je vatikanski placenik.

 17. #17
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Tako je, poznato je da je bravar klanjao 5 puta dnevno, isao na hadz, davao zekat, klao kurban i otpostio svaki ramazan.


 18. #18
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.646
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  Tako je, poznato je da je bravar klanjao 5 puta dnevno, isao na hadz, davao zekat, klao kurban i otpostio svaki ramazan.

  Myles Bennett Dyson

 19. #19
  Buduća legenda vracaracc (avatar)
  Učlanjen
  22.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Врачар, тамо где још увек постоји комшилук
  Poruke
  37.809
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  1662

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio Zapadni susjed Pogledaj poruku
  Tako je, poznato je da je bravar klanjao 5 puta dnevno, isao na hadz, davao zekat, klao kurban i otpostio svaki ramazan.

  како је могао да клања без једне ноге?
  Зашто да будем политички коректан када могу да будем у праву?

 20. #20
  Veoma poznat карлос (avatar)
  Učlanjen
  26.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Негде доле јужно
  Poruke
  10.617
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio vracaracc Pogledaj poruku
  како је могао да клања без једне ноге?
  Па зато на уласку у Џамију стајала је једна ципела
  Зову ме Карлос.Тако се и потписујем.

 21. #21
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio карлос Pogledaj poruku
  Па зато на уласку у Џамију стајала је једна ципела
  Al je zato smrdela ko tri ...
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 22. #22
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Hafiz Jusuf Hadzi-Broz zvani Totija. Svaka druga mu je bila "Alaha mi", "imana mi"...

 23. #23
  Iskusan kaai79 (avatar)
  Učlanjen
  11.12.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.986
  Reputaciona moć
  126

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  A to opet objasnjava mnoge zlocine nad crkvom .
  Nema Boga nema djavola .
  A ko se to smeje nad covekom.

 24. #24
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Nista, kramp u sake i da izbacimo svinju iz Srbije.
  Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
  Ceterum censeo Russiam esse delendam.

  Beban, napolje!

 25. #25
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.646
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: ТИТО умро као муслиман

  Citat Original postavio Moderna Pevacica Pogledaj poruku
  Nista, kramp u sake i da izbacimo svinju iz Srbije.
  Myles Bennett Dyson

Slične teme

 1. Tito umro kao musliman?!
  Autor Serdar Scepan Radojevic u forumu Politika
  Odgovora: 51
  Poslednja poruka: 21.05.2010., 19:26
 2. ko je bio TITO
  Autor adem_ks u forumu Politika
  Odgovora: 984
  Poslednja poruka: 28.09.2008., 12:45
 3. Da je Tito ziv...
  Autor Alekasandar2 u forumu Politika
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 04.03.2006., 18:07

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •