Organi izvađeni i iz tela 116 mališana
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 37

Tema: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

 1. #1
  Domaćin Serdar Scepan Radojevic (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ГШ СОВК
  Poruke
  3.578
  Reputaciona moć
  66

  Exclamation Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Sijekovac - zločin bez kazne: Rat u Bosni počeo mesec dana pre zvaničnog datuma upadom HV i masakrom srpskih civila u okolini Bosanskog Broda - sledeće žrtve bili su Romi

  Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Boris Subašić

  Pre desetak dana, u bosanskom gradiću Visokom na brzinu su zakopani ostaci 23 deteta, pronađeni još 2004. u masovnoj grobnici u selu Sijekovac kraj Broda u Republici Srpskoj.

  - Naprasna sahrana dečjih skeleta, koji su šest godina čamili u depoima zbog odlaganja istrage, još jedan je pokušaj zataškavanja užasnog zločina - kaže Goran Krčmar, rukovodilac Operativnog tima za traženje nestalih lica Republike Srpske. - Reč je o masakru 250 Roma, od kojih su 116 bili mališani stari do 15 godina. U maju 1992. oni su u konvoju od četiri autobusa pokušali da odu u Italiju, i postoje dokazi da su propušteni kroz srpske linije. Niko nije znao šta se s njima desilo sve dok 2004. nisu ekshumirana tela u Sijekovcu.

  Krčmar se još od 1993. bavi potragom za nestalima i naglašava da su pronađene žrtve iz samo jednog autobusa, dok se za ostalima još traga, ali da se istraga neprestano i na sve načine ometa i iz Federacije BiH i iz inostranstva.

  - Došli smo do svedoka zločina, bivših hrvatskih i muslimanskih vojnika koji su nam rekli da su žrtve u Sijekovcu masakrirane zbog trgovine organima - kaže Marko Grabovac, predsednik Udruženja za traženje zarobljenih boraca i nestalih civila iz Broda. - Postoje indicije da je reč o istoj međunarodnoj ekipi koja je kasapila i kosovske Srbe u „žutoj kući“ u Albaniji. Svedoci pominju dva hirurga iz Slavonskog Broda i bele helikoptere koji su transportovali organe, a takve su imale samo međunarodne posmatračke ekipe u Hrvatskoj.

  Grabovac napominje da su se baš u vreme raspada SFRJ pojavile nevladine, navodno humanitarne, organizacije specijalizovane za ratna područja, koja su, pak, poznata kao najbogatiji majdan organa za crno tržište.

  Istraga o Sijekovcu od samog početka bila je zaogrnuta neouobičajenom tajanstvenošću, kažu u Operativnom timu za traženje nestalih lica Republike Srpske.

  - Reč je o jedinoj ekshumaciji u BiH na kojoj je bilo zabranjeno prisustvo medija - ističe Goran Krčmar. - Na ostale su dolazili puni autobusi novinara, visoki predstavnici Federacije i ambasadori praveći morbidni spektakl. Čudno je i to što je ekshumacija u RS, a njom su rukovodili Federalna komisija za nestale iz Sarajeva i tužilac iz Zenice, koji je čak pokušao da nam zabrani da dajemo ikakve izjave o onome što je pronađeno.
  Ovaj stručnjak ističe da je od kraja rata u BiH učestvovao u iskopavanju 3.500 leševa, ali da nikad nije video ništa slično onome što je pronađeno u Sijekovcu.

  - Sva pronađena tela bila su skeletizovana, bez odeće i nekompletna - kaže Krčmar. - Nigde nije bilo ni najmanjih ostataka organa, a gornji i donji ekstremiteti bili su razdvojeni od trupa. Prvi put smo videli rastavljeno dete od 12 godina. Iako su informacije o grobnici dobijene od svedoka učesnika zločina, predstavnici Federacije i neki ljudi iz međunarodnog tima su tvrdili da je reč o žrtvama iz Drugog svetskog rata. Zato smo tražili DNK analizu, a rezultate smo dobili tek pre dva meseca!

  U međuvremenu, ostaci žrtava preneti su u Visoko, a za istragu, koja nije ni vođena, ostao je nadležan tužilac iz Zenice. Međutim, optužnica do danas nije podignuta.

  - Mi nijednog trenutka nismo imali dilemu šta je u grobnici, ali je problem nastao kad je Federalna komisija odnela tela - objašnjava Krčmar. - Istragu je trebalo da vodi nadležno tužilaštvo iz Doboja, koje je i zvanično zahtevalo od tužilaštva BiH da se i predmet i tela ustupe timu Vlade RS. Međutim, prepiska se otezala, a onda je odjednom neko odlučio da se tela sahrane u Visokom, baš kad smo od vrhunske britanske DNK laboratorije dobili potvrdu da je reč o žrtvama iz ovog rata!

  Tužilaštvo iz Doboja tražilo je od kolega iz Zenice da objasne zašto su tela pokopana umesto da se vrate u RS, a ovi su odgovorili da je to zahtevao Institut za nestala lica BiH u Sarajevu.

  - Tela su sahranjena istog dana kad smo mi dobili DNK analizu koja je bila uslov za nastavak istrage - tvrdi Krčmar. - To ukazuje na veliku manipulaciju s vrlo mračnom pozadinom, jer je potvrda britanske DNK laboratorije da kosti pripadaju žrtvama iz 1992. stigla u Federaciju još 2004. Znači, neko je šest godina svesno krio nalaze o zločinu, što je ozbiljno krivično delo.

  Srpski istražitelji iz Broda naglašavaju umešanost stranih ekipa u trgovinu organima.

  - Svedoci su naveli ime država čiji su bili helikopteri kojima su transportovani organi - kaže Grabovac. - Posle Dejtona na mestu zločina pojavio se kontingent Sfor iz jedne od tih država i nasuo i zaravnao teren za saobraćajnicu baš preko masovne grobnice.
  Svedoci, učesnici zločina, otkrili su da ni sami nisu gubili vreme na ukopavanje raskomadanih leševa u zemlju, već su ih samo zatrpali šljakom.

  - Među svedocima je i porodica koja je na mestu grobnice imala baštu do marta 1992, kad su pobegli pred hrvatskim jedinicama - dodaje Krčmar. - Vratili su se tek u oktobru 1992. i videli da je njihova bašta nasuta šljakom i da je tlo podignuto više od metar. Kasnije je to zemljište koristio Sfor, a tek su iskopavanja 2004. otkrila ljudske ostatke.
  Tragači za nestalima napominju da masakr Roma u Sijekovcu nije jedini koji se odigrao u ovom posavskom selu na granici s Hrvatskom, a da je čak i u masovnoj grobnici iskasapljenih Roma bilo osam srpskih meštana.

  - Reč je o nastavku masovnog zločina nad srpskim civilima u martu 1992, u Brodu i okolini - naglašava Marko Grabovac. - Još 3. marta Zbor narodne garde, tad već zvanične vojske Hrvatske koju je priznala Evropska zajednica, izvršila je agresiju na BiH, zajedno sa odredima Hrvatskih obrambenih snaga (HOS) i Patriotske lige, paravojske Stranke demokratske akcije.

  Naš sagovornik ističe da je u noći između 26. i 27. marta u Sijekovcu počinjen prvi masovni zločin nad civilima u Bosni, kad je za samo sat vremena na najokrutniji način ubijeno petnaestoro odraslih i dece srpskih porodica Zečević, Bačić, Radovanović, Milošević i Martić.
  "… Tamo gdje odzvanja naša riječ, gdje se još glagolja i gdje se još, kao stari zlatnik, obrće naša riječ, znaj čedo moje, da je to naša država bez obzira na to ko u njoj vlada…“ 2. #2
  Domaćin Serdar Scepan Radojevic (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ГШ СОВК
  Poruke
  3.578
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  „Zenge su prvo upale u kuću porodice Zečević. Na licu mesta su ubile Jovana Zečevića (72) i zaklale njegove sinove Milana, Vasu i Petra. Krvavi pir nastavili su idući od kuće do kuće rušeći, paleći i ubijajući. Zaklali su Luku Miloševića i njegove sinove Željka i Dragana (17), zatim Vida Radanovića i njegovog sina Mirka, Rista i Nedeljka Bačića... Zaklali su i nepokretnog starca Sretu Trifunovića“, stoji u svedočenjima preživelih Srba iz Sijekovca.
  Sledećih dana Hrvati i muslimani su u Sijekovcu ubili još 51 Srbina, ukupno više od 70 Srba, dok se devetoro i danas vode kao nestali.

  - Do danas sam pronašao sedam masovnih grobnica, a da ne govorim o mnogobrojnim pojedinačnim grobovima i ostacima tela, uključujuči ona u Savi - kaže Grabovac. - Međutim, to ni izdaleka nije sve. Eto, ni ostatke svoje majke i brata još nisam pronašao. Često se dešava da nađemo lokacije masovnih grobnica na teritoriji Federacije, ali čim ih prijavimo, pojave se neki nepoznati bageri i iskopaju sve, a nemam objašnjenja za takvo ponašanje, osim da nešto skrivaju.

  Simo Tuševnjak iz tima Republike Srpske za dokumentovanje ratnih zločina, na osnovu dokumenata i izjava preživelih svedoka, smatra da postoje indicije da su i srpskoj deci pre likvidacije vađeni organi. Međutim, svedoci se i danas plaše za bezbednost jer ni protiv jednog od zločinaca nije pokrenuta istraga, pa oni i dalje mirno žive s druge strane Save.

  Zato i Sijekovčanin Z., pristaje da priča o paklenoj noći 26. marta 1992, ali ne želi da otkriva identitet u strahu od osvete:

  - Odmah pošto su nas isterali iz podruma u kome smo se skrivali, odveli su Luku Miloševića i njegovog sina Željka i streljali ih u njihovom dvorištu. Dragana Miloševića su pretukli i mučili pred nama, davili su ga u kanalu pored dvorišta, a njegovo telo do danas nije pronađeno, tela većine žrtava su odvezena nekuda.

  Lj. S. je preživela noć krijući se u bašti, a istražiteljima je svedočila:

  „Za sve vreme pokolja ubice su vikale: ’Ovo je Paragina i Ante Prkačina vojska! Srbi, upamtite nas!’ Znali smo da su ti koljači poslani iz Hrvatske.“

  Kad se sledećeg jutra zaputila kući, na putu joj se isprečio komšija Ivica Čelebija, koji je prethodne noći ubio Sretu Trivića: „Jesi li videla, Sreto se ubio?“ Kažem mu da se nije ubio, već da je ubijen. Kad sam ušla u Sretinu kuću videla sam njegov leš postavljen u fotelju sa ugašenom cigaretom u jednoj ruci i pištoljem u drugoj.”

  Lj. S. je 1997. dobila i prvu pretnju, kad joj je nepoznati sagovornik telefonom poručio: „Šta si videla - nisi videla, šta znaš - ne znaš, još nije kasno, čuvaj glavu.“

  Prema podacima Udruženja za traženje nestalih lica iz Broda, za vreme hrvatske osmomesečne okupacije Broda ubijeno je oko petsto Srba, a 82 žrtve su iz samog Sijekovca. Više od dve hiljade žena, dece i staraca odvedeno je u desetak logora u Bosanskom Brodu, a kasnije su mnogi prebačeni u logore u Slavonskom Brodu i Orašju, gde su preživeli golgotu.

  O tome svedoči svedok zaveden u dokumentima istražitelja kao 268-98-2: „Odveli su me u logor na stadion. Stavili su me uza zid s još nekoliko Srba, a jedan od zločinaca stavio je metak u revolver, okretao bubanj i okidao nam u potiljak, igrao je ruski rulet. Pošto metak nije opalio, psovali su nam majku četničku i vikali da smo imali sreće, ali da će nas poklati. Čuma, njihov vojni policajac, dva puta dnevno silovao je devojku koja je dovedena s majkom i ocem, a zatim su se nad njom iživljavale grupe od desetak pijanih ustaša. Pre razmene silovali su njenu majku, koja je imala oko 60 godina.”

  - Rat u BiH počeo je ulaskom hrvatskih snaga u Brod i etničkim čišćenjem srpskog stanovništva, celih mesec dana ranije nego što se tvrdi u zvaničnim verzijama sukoba - kaže dr Darko Trifunović sa beogradskog Fakulteta bezbednosti, koji je učestvovao u istrazi zločina u Sijekovcu.

  On naglašava da je vojska Hrvatske tada ušla oko 50 kilometara duboko u teritoriju BiH što je, pravno posmatrajući, čist slučaj državne agresije na tadašnju Jugoslaviju, pošto je državnost BiH priznata tek 6. aprila 1992. Trifunović, međutim, tvrdi da se mnogi, čak i u Beogradu, trude da zataškaju činjenice i zločine. Ističe da je kompletna dokumentacija sa imenima zločinaca i žrtava, potkrepljena svedočenjima preživelih, još pre nekoliko godina predata haškim istražiteljima i tužilaštvu BiH, ali da oni ništa ne preduzimaju.

  - I srpsko tužilaštvo za ratne zločine je potpuno nezainteresovano, iako bi rasvetljavanjem ovih zločina bila ozbiljno promenjena slika o početku rata u BiH i odgovornosti za sve što se posle desilo. A tu mislim i na odgovornost ljudi iz tadašnje američke administracije koji su nagovorili Aliju Izetbegovića da odbije Kutiljerov plan o kantonizaciji Bosne, iako ga je već potpisao - zaključuje u izjavi za NT Trifunović


  Masakr Roma naredio poslanik Prkačin

  Jedan od svedoka zločina u Sijekovcu je Sakib Balić, koji je pre nekoliko godina zbog kriminala uhapšen u SAD. On je otkrio da je od leta 1991, kao pripadnik Patriotske lige SDA, bio na obuci u kampovima HOS-a u Splitu i Vrbovcu, posle čega se kao dobrovoljac hrvatske paravojske uključio u rat.

  „Jedan od vojnih instruktora u junu i julu 1991. bio mi je Miro Barešić, ustaški emigrant poznat po tome što je 1971. izvršio atentat na Vladimira Rolovića, jugoslovenskog ambasadora u Švedskoj“, priznao je Balić, i dodao da su u kampovima učeni da mrze i da treba da se bore za Hrvatsku do Drine.

  On je rekao da su ga, kad je odbio da učestvuje u sukobima između Hrvata i muslimana, saborci uhapsili i odveli u logor na heliodromu u Mostaru, odakle je, zahvaljujući Međunarodnom crvenom krstu, prebačen u SAD.

  Balić je bio ogorčen na vlasti u Sarajevu, koje su „zaboravile njegove ratne zasluge“, pa je počeo da otkriva zločine. Priznao je da je i sam ubijao, ali da Tužilaštvo BiH ne želi da procesuira ratne zločine koje su pripadnici HOS-a počinili nad Srbima:

  „Istražne tužioce nije zanimalo svjedočenje o ratnim zločinima počinjenim u Sijekovcu.“
  Po Balićevim tvrdnjama, bivši poslanik Hrvatske stranke prava u hrvatskom Saboru Ante Prkačin, odgovoran je za zločine nad srpskim civilima u Sijekovcu 1992. i kao glavnokomandujući HOS-a za to područje i za sve ostale zločine počinjene nad Srbima u Brodu.

  „Prkačin je bio glavni organizator likvidacije srpskih civila. Tu su još bile jedinice HOS-a iz Ljubuškog, Konjica, te pripadnici Handžar divizije sastavljene od muslimanskih dobrovoljaca“, naveo je Balić i naglasio da su u zločinima učestvovale i regularne oružane snage iz Hrvatske.

  On je potvrdio da su HOS-ovci presreli i likvidirali Rome koji su na početku rata bežali s područja Srebrenice: „Ante Prkačin je naredio da autobusi, kojima su bili prevoženi Romi iz Srebrenice i Skelana, ne smeju preći na teritoriju Hrvatske. Ljudi iz četiri autobusa, među kojima je bilo najviše djece i žena, likvidirani su i zakopani u masovne grobnice.“

  http://www.nedeljnitelegraf.co.rs/pregled/201/
  "… Tamo gdje odzvanja naša riječ, gdje se još glagolja i gdje se još, kao stari zlatnik, obrće naša riječ, znaj čedo moje, da je to naša država bez obzira na to ko u njoj vlada…“

 3. #3
  Domaćin Serdar Scepan Radojevic (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ГШ СОВК
  Poruke
  3.578
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Balić: Svjedočiću protiv HOS-ovaca zbog ratnog zločina nad Srbima
  27.08.2009.


  Bivši pripadnik Hrvatskih oružanih snaga /HOS/ Sakib Balić potvrdio je danas Srni da se ponudio Tužilaštvu BiH da svjedoči o zločinima koje su hosovci počinili nad srpskim civilima u Sijekovcu kod Broda, Mostaru, Žitomislićima, kao i na dubrovačkom ratištu.

  On je priznao da je i sam ubijao, te da Tužilaštvo BiH ne želi da procesuira ratne zločine koje su pripadnici HOS-a počinili nad Srbima u ovim područjima.

  Balić je istakao da je ogorčen na vlasti u Sarajevu koje su "zaboravile njegove ratne zasluge zbog čega želi da svjedoči o zločinima za koje zna" i dodao da on puno zna i da zbog njegovog svjedočenja mnogi strahuju.

  "Svjedočio sam o zločinima u logoru Dretelj kod Čapljine, ali istražne tužioce nije zanimalo svjedočenje o ratnim zločinima počinjenim u Sijekovcu", rekao je Balić i dodao da osumnjičeni za ove zločine još nisu procesuirani.

  Balića, koji je iz konjičkog sela Orahovica, nadležne instutcije Republike Srpske terete da je kao pripadnik HOS-a učestvovao u ubistvima i zlostavljanjima srpskih civila na području Posavine i Hercegovine.

  On tvrdi da je glavnokomandujući HOS-a Ante Prkačin, koji je i bivši poslanik Hrvatske stranke prava u hrvatskom Saboru, odgovoran za zločine nad srpskim civilima u Sijekovcu 1992. godine i da zna za sve zločine počinjene nad Srbima u Brodu.

  "Prkačin je bio glavni organizator likvidacije srpskih civila. Tu su još bile jedinice HOS-a iz Ljubuškog, Konjica, te pripadnici `Handžar divizije` sastavljene od muslimanskih dobrovoljaca", naveo je Balić.

  On je naglasio da su u zločinima učestvovale i regularne oružane snage iz Hrvatske.

  Istakavši da su hosovci ubijali i romske civile, Balić je potvrdio da su hosovci presreli i likvidirali nekoliko desetina Roma na području Broda, a koji su na početku rata bježali sa područja Srebrenice.

  "Ante Prkačin je naredio da autobusi, kojima su bili prevoženi Romi iz Srebrenice i Skelana, ne smiju preći na teritoriju Hrvatske. Ljudi iz četiri autobusa, među kojima je bilo najviše djece i žena, likvidirani su i zakopani u masovne grobnice", ispričao je Balić.

  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=309104&highlight=sakib
  "… Tamo gdje odzvanja naša riječ, gdje se još glagolja i gdje se još, kao stari zlatnik, obrće naša riječ, znaj čedo moje, da je to naša država bez obzira na to ko u njoj vlada…“

 4. #4
  Domaćin Serdar Scepan Radojevic (avatar)
  Učlanjen
  19.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ГШ СОВК
  Poruke
  3.578
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  zvijeri mahnite..
  "… Tamo gdje odzvanja naša riječ, gdje se još glagolja i gdje se još, kao stari zlatnik, obrće naša riječ, znaj čedo moje, da je to naša država bez obzira na to ko u njoj vlada…“

 5. #5
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.445
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Па ово је страшно...... И НИ ЈЕДАН КОРИСНИК ДА НЕ ПРОКОМЕНТАРИШЕ ОВАЈ УЖАС........
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 6. #6
  Elita
  Učlanjen
  30.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.563
  Reputaciona moć
  497

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  ... ostao bez reči

 7. #7
  Domaćin emilly1 (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.948
  Reputaciona moć
  73

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  ovo je strasno ..od nemoci samo mogu da izjavim: monstrumi ustaski!

 8. #8
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  nema pravde - to je eu 'demokratija'

  inace zna se to odranije, ko hoce da zna
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 9. #9
  Zainteresovan član crna-lala (avatar)
  Učlanjen
  15.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  410
  Reputaciona moć
  33

  Arrow Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  ZA ONE KOJI SU ZA OVO ZNALI,KAO IZA SVE AKTERE OVAKVE MONTRUOZNOSTI SEM GILJOTINE NEPOSTOJI DRUGE PRAVDE!
  Bolje je s mudrim plakati, nego sa budalom pevatiI

 10. #10
  Iskusan bobanjov (avatar)
  Učlanjen
  11.06.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  6.161
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Тешко је писати после прочитаног текста. Треба прво бура да се стиша колико толико.

  Хрвати ... усташе ... дочекали дан да поново насрну да кољу све српско. Да изазову рат, растуре бившу државу, по други пут остваре свој тисућугодишњи сан ... опет створе НДХ ... на српској крви !
  И свих ових година славе ''домовински'' рат, ... против великосрпске хегемоније, Милошевића ... И још ОНИ НАС први тужили за геноцид ... они, вечити српски душмани, монструми ...

  И такви, признали независно Косово, и данас ушли у Србију, раширили се ко епидемија, покуповали нам све што су могли, и стигли (а своје тржиште за наше фирме забранили). Створили моћан лоби у Београду, нападно рекламирају своје фирме, своје производе, своје море, туризам ... Терају спрдњу с нама. А наш преЦедник баш на данашњи дан, нашао да оде код њих и још изјављује да је, ето, ОН први овогодишњи српски туриста на хрватском приморју. Па изволите господо Срби ... правац на море у Хрватску ... она је тако ин ... а и изузетно сте Хрватима драги и добродошли !

  Историја ће да забележи да нам је својим доласком, '''демократија'' изнедрила највећу и никад више поновљиву - издајничку, дебело плаћену шпијунску владу са преЦедником на челу ... којима је све прече осим Србије, српства, државних и националних интереса ...

 11. #11
  Buduća legenda Komunistkinja (avatar)
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Стаљинград на реци Волги
  Poruke
  38.393
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  556

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  УЖАС И СТРАВА УСТАШКИ МОНСТРУМИ
  Информационное бюро коммунистических и рабочих партий
  Живео Стаљин и светска револуција

 12. #12
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  eto dve prilike da se eu izjasni

  sastanak u briselu

  i onaj regionalni sto najavljuje kark bilt

  pa da javno pitamo sta je sa tim zlocinima, zrtvama i sta je sa zlocincima? narocito vezano za hronologiju raspada sfrj

  znam da nismo krivi za rsapad one sfrj, 1.000%
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 13. #13
  Iskusan
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Србија.
  Poruke
  6.416
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Па ово је страшно...... И НИ ЈЕДАН КОРИСНИК ДА НЕ ПРОКОМЕНТАРИШЕ ОВАЈ УЖАС........

  To što se hrvatski ustaški smrad ne oglašava povodom ovog slučaja sasvim je razumljivo.

  Ali ova domaća demokratsko-fašistička marva kojoj su usta puna EU, NATO i ostalih nacističkih falangi, kada treba nešto napokon inteligentno da piše nema je nigde, ali će zato ta ista gomila idiota odmah histerično da se oglasi kada treba izglasati neku rezoluciju ili zabraniti knjigu...i u tome svom divljaštvu su neprikosnoveni prvaci.

 14. #14
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Ovo je isuvise monstuozan slucaj da bi se mogao prepustiti nagadjanjima.

 15. #15
  Iskusan
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Србија.
  Poruke
  6.416
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Ovo je isuvise monstuozan slucaj da bi se mogao prepustiti nagadjanjima.


  A ovo su sada nagadjanja ..... !!??

 16. #16
  Legenda
  Učlanjen
  17.05.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  spotless mind
  Poruke
  56.043
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  http://dobojlive.com/content/view/679/136/1/3/
  http://dobojlive.com/content/view/679/136/1/3/

  i tko je odgovarao...niko....ono, Delic dobio par...dana zatvora : (

  mislim...sve se to zna...najveci dio dokaznog materijala
  su napravili sami krivci...fotkali se, snimali video kasete pa to kasnije...dijelili...bolest da bolest...
  i tako sirom Bosne...

 17. #17
  Veoma poznat Watchman (avatar)
  Učlanjen
  21.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Oklen City
  Poruke
  13.043
  Reputaciona moć
  447

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Čemu se vi čudite? Ustaškim zverstvima.
  Priroda tih nakaza je takva. Čitava istorija im je protkana zločinima.
  Ne zna se koji je gori i monstruozniji.
  To su skotovi koji ne zaslužuju da budu pripadnici ljudskog roda. I nisu.

 18. #18
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio crna-lala Pogledaj poruku
  ZA ONE KOJI SU ZA OVO ZNALI,KAO IZA SVE AKTERE OVAKVE MONTRUOZNOSTI SEM GILJOTINE NEPOSTOJI DRUGE PRAVDE!
  Giljotina je suviše humana za takva dela. Trebaju da umiru danima. Kolac bre!
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 19. #19
  Početnik
  Učlanjen
  25.02.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  42
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Kakva glupava laz....

  Pamflet za budaletine...

 20. #20
  Buduća legenda Lacibg (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Đinđistan
  Poruke
  28.549
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  372

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Čekaj, sad će Zapadni Susjed, Ljuba1234 i dr. da vam objasne da je ovo sve fatamorgana ... Da je to jedna tendenciozna izmišljotina uperena protiv herojske borbe hrvata da osvoje svoju zemlju od Srba, Cigana i ostalih jevreja ...
  Ljepo"ce, ljepo"ce probud' se
  Nemerem, nemerem zaćarana sam!

 21. #21
  Početnik
  Učlanjen
  25.02.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  42
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Čekaj, sad će Zapadni Susjed, Ljuba1234 i dr. da vam objasne da je ovo sve fatamorgana ... Da je to jedna tendenciozna izmišljotina uperena protiv herojske borbe hrvata da osvoje svoju zemlju od Srba, Cigana i ostalih jevreja ...
  ne moraju oni...svako sa malo mozga moze da vidi da je ovo izmisljotina tipa , "lancic od prstica" i " bacali decu lavovima"

  bolesno, bajo, bolesno...samo mentalno oboleo moze da ovo proguta kao istinu...

 22. #22
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio na kub Pogledaj poruku
  ne moraju oni...svako sa malo mozga moze da vidi da je ovo izmisljotina tipa , "lancic od prstica" i " bacali decu lavovima"

  bolesno, bajo, bolesno...samo mentalno oboleo moze da ovo proguta kao istinu...
  Zato na tome profitiraju "listovi" namenjeni zatupastima...
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 23. #23
  Buduća legenda dragon x (avatar)
  Učlanjen
  29.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  REPUBLIKA SRPSKA
  Poruke
  26.505
  Reputaciona moć
  599

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio Lacibg Pogledaj poruku
  Čekaj, sad će Zapadni Susjed, Ljuba1234 i dr. da vam objasne da je ovo sve fatamorgana ... Da je to jedna tendenciozna izmišljotina uperena protiv herojske borbe hrvata da osvoje svoju zemlju od Srba, Cigana i ostalih jevreja ...

  Baš da vidimo šta će da kažu i na ovo:

  Bivši predsjednik Ratnog predsjedništva Općine Bugojno Dževad Mlaćo, svjedočeći u obranu Enesa Handžića, u Sudu BiH iz svog je rokovnika pročitao rečenicu: Ne smijemo imati zvanično zarobljenih civila, a, tajno, ekstremni dio zarobljenih vojnika treba da se likvidira.

  Mlaćo je rekao kako ova rečenica jeste pisana njegovim rukopisom, ali je dodao kako ne zna ko je to rekao, je li to uopće bilo u julu 1993. godine na sjednici Ratnog predsjedništva, ali i da je možda naknadno dopisano. Nakon ovoga je sudsko vijeće, budući je Mlaćo pravno neuka osoba, prekinulo njegovo ispitivanje dok ne dobije pravnog savjetnika koji će ga zaštititi da se pri svjedočenju ne izloži krivičnom gonjenju.


  Enes Handžić, Nisvet Gasal, Musajb Kukavica i Senad Dautović optuženi su za zločine počinjene 1993. i 1994. godine nad hrvatskim civilima u Bugojnu koji su bili zatočeni u garažama i privatnim kućama, Salonu namještaja, zgradi Gimnazije, BH Banci, logoru na stadionu Iskra i drugim mjestima zatočenja
  .


  http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp?wbf_id=38&q=isarhiva%3dfalse
  Veliki Vojvoda, Gospodar Istoka i Bliskoistočni vladar te Car Ruske Zemlje (koja graniči gdje hoće) VLADIMIR PUTIN naređuje: neka bude svjetlost!!

 24. #24
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio prognanik Pogledaj poruku
  Čemu se vi čudite? Ustaškim zverstvima.
  Priroda tih nakaza je takva. Čitava istorija im je protkana zločinima.
  Ne zna se koji je gori i monstruozniji.
  To su skotovi koji ne zaslužuju da budu pripadnici ljudskog roda. I nisu
  .

  ...a i svi koji im ovo odobravaju, pa da im se vrati isto...ali isto , ništa gore, kad njihova deca budu žrtve zveri , a neki " novi klinci " im se budu podsmevali na toj muci.

 25. #25
  Početnik
  Učlanjen
  25.02.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  42
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Organi izvađeni i iz tela 116 mališana

  Citat Original postavio john doe Pogledaj poruku
  Zato na tome profitiraju "listovi" namenjeni zatupastima...
  sto kazu turbo - folkeri .." NAROD TO VOLI"...

Slične teme

 1. Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 25.02.2010., 22:38
 2. Organi
  Autor sinnke u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 13.10.2009., 15:16
 3. 10 MALISANA U AKCIJI - TRAZIMO VALJANOG GAZDU ILI GAZDARICU
  Autor EGYPTIAN CAT u forumu Srećno udomljenje :o)
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 04.04.2009., 20:57
 4. ishrana malisana obolelih od dijabetesa
  Autor jaskrs u forumu Kulinarstvo
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 25.08.2008., 21:16
 5. Odgovora: 50
  Poslednja poruka: 22.04.2008., 23:50

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •