Miraš Dedejić opojao ubicu i samoubicu Kapisodu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
50151505050.jpg
 
U državu puštamo šizmatike i raskolnike kao da su naši državljani a sa sobom donose kriminal, ubistva, raskolništco u crkvi i crnogorski nemoral.
Ти нападаш симптом("ЦПЦ"),а не узрок који је довео до појаве симптома,а тај узрок је политички и црквени отпад у Србији.Овде на све стране вршљају такви које описујеш и који јесу узрок проблема.
Да је Србија слободна и да је у њој здраво стање,то би се рефлектовало и на ЦГ.
 
Sekta je religijska organizacija èije ime potjeèe od latinske rijeèi sequi (slijediti).
U doba Rimskog carstva «sekta» je predstavljala odreðen naèin razmišljanja, stil života, politièku stranku koju je osoba podupirala ili filozofsku školu kojoj se priklonila. U modernom društvu ona oznaèava "grupu sljedbenika nekog vjerskog uèenja koja se odvojila od crkve i koju je crkva odbacila ili osudila" Danas pojam «sekta» ima negativnu konotaciju, i èesto ga se izjednaèuje s terminom «kult».
Sekte se veoma razlikuju od Crkava po svojoj organizaciji, èlanovima koje primaju i svojem odnosu prema svijetu. Pristup u sektu je iskljuèivo izbor pojedinca. Kad se jednom odluèi prikljuèiti, on se mora "podvrgnuti (...) pravilima koja nameæe ta grupa, iskljuèujuæi svaki drugi vjerski, moralni i društveni propis"
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top