Web browser u visual basicu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Web browser u visual basicu

  1. #1
    Aktivan član Stefan Nozinic (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sabac Srbija
    Poruke
    1.040
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    39

    Podrazumevano Web browser u visual basicu

    sta da ukucam u kod da kad stisnem da otvori forum krstarice ili facebook npr
    probao sam ovo
    WebBrowser1.Navigate = ("http://forum.krstarica.com/")
    ali nista
    pomagajte



  2. #2
    Zainteresovan član sist_ing (avatar)
    Učlanjen
    28.02.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bor
    Poruke
    292
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Re: Web browser u visual basicu

    Da li si taj red koda stavio u neki dogadjaj?
    Dakle, ako zelis da ga "stisnes", stavis ga u Command1_Click() eventu.
    Da li si idiot? Saznaj ovde.

  3. #3
    Legenda pura moca (avatar)
    Učlanjen
    19.03.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    55.751
    Tekstova u blogu
    79
    Reputaciona moć
    1502

    Podrazumevano Re: Web browser u visual basicu

    ne moram, dakle postojim

  4. #4
    Zainteresovan član sist_ing (avatar)
    Učlanjen
    28.02.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bor
    Poruke
    292
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Re: Web browser u visual basicu

    Jeste ispravan ali ako je to kompletan kod onda je preskocio da ucini browser vidljivim:
    Kod:
    WebBrowser1.Visible = True
    WebBrowser1.Navigate = ("http://forum.krstarica.com/")
    Ne volim da koristim funkcije internet explorera jer se to svodi samo na njegovo pokretanje i uskracuje ti mogucnost da link pokrenes u nekom drugom browseru.
    Da li si idiot? Saznaj ovde.

  5. #5
    Aktivan član Stefan Nozinic (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sabac Srbija
    Poruke
    1.040
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    39

    Podrazumevano Re: Web browser u visual basicu

    ok
    a kako da stavim ikonicu na svoj program znaci da bude neka ikonica

  6. #6
    Zainteresovan član sist_ing (avatar)
    Učlanjen
    28.02.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bor
    Poruke
    292
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Re: Web browser u visual basicu

    Po defaultu ti vec imas ikonicu koju sam VB postavlja.
    Ako hoces svoju, custom, ikonicu:
    U Properties Window nadjes svojstvo Icon i uvozis neku svoju.
    Da li si idiot? Saznaj ovde.

  7. #7
    Aktivan član Stefan Nozinic (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2010.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Sabac Srbija
    Poruke
    1.040
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    39

    Podrazumevano Re: Web browser u visual basicu

    pogledajte kakva mi je ikonica



    kako to da promenim

Slične teme

  1. Kviz u Visual Basicu
    Autor nmcyber u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 13.07.2008., 23:24
  2. potrebna mi je web anketa urađena u Visual Basicu
    Autor jkristijan u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 10.06.2006., 01:56

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •