PremierApostile
Početnik
- Poruka
- 10
Ko ne savlada i shvati ... , razmisljace u zelji da poraste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam sestru u Australiji koja je izbegla 95 godine iz Bosne u Australiju za vreme rata kao izbeglica... jel bih ja preko nje mogao da dobijem useljenicku vizu za Australiju? Moja sestra i dalje tamo zivi.
ako pored zanimanja pise, na sajtu act teritorije: "IELTS 7.0 in each band;
Currently employed in the ACT in the nominated occupation"
jeli to znaci da za apliciranje pod ovim zanimanjem moras biti vec zaposlen na act teritoriji?
Ajde kopiraj ovde ceo pasus ili ostavi link, ovako je skroz nejasno sta se trazi. Malo je nelogicno da trazis vizu za Australiju, a istovremeno da si zaposlena na njihovoj teritoriji...
evo linka:
http://www.business.act.gov.au/skilled_and_business_migration/SMP_Occupation_List
evo pasus:
224311 Economist (ASCO 2522) IELTS 7.0 in each band;
Currently employed in the ACT in the nominated occupation Open
U slucaju nastavnika Professional Year je skolska godina, dakle vreme kada se radi direktno sa ucenicima. Za ostala zanimanja nisam sigurna.
Nije mi jasno u vezi professional year,na sajtu ambasade sam nasla sledece:
Professional Year
The Professional Year is a structured professional development program combining formal learning and workplace experience. A Professional Year will:
familiarise participants with the norms and values in the Australian workplaces as well as the Australian employment market and workplace culture
Example: Write resumes and interview skills.
teach participants how to communicate effectively and professionally in the Australian workplace with colleagues, managers and clients
include an internship (work experience) to educate participants about all aspects of work practices in an Australian company.
Da li to znaci da je ovo vezano samo za one sa teritorije Australije, a ne za nas odavde?
Po meni, ne mora nuzno da se odnosi na one iz AUS. Ja sam ovaj tekst skapirao tako da ti moras druge da poducavas o 'norms and values in the Australian workplaces as well as the Australian employment market and workplace culture'. Ako si ih poducavala, onda mozes da dobijes 5 poena na Professional Year...
Goxy, a kako mogu da ih poducavam ako se nalazim ovde? Po ovome niko nemoze da trazi tih 5 poena.
Pozdrav svima
Evo mog iskustva,
Pre svega hvala na prethodnim odgovorima, i izuzetnog saveta u vezi budzetskog racunovodstva , kao posla kojim se bavim. (ekonomista)
Naime, pored diplome i opisa svih predmeta koji se salje telu koje odobrava i vrsi verifikaciju ( postoji lista od bitnih 12 predmeta gde treba imati najmanje 9) NIA smatra da treba imati odmah i IELTS Academic i to svaki modul sa najmannjom ocenom 7.0
Dakle dok se ne polozi taj nivo IELTS-a ne treba ni stupati u proceduru. Da li dobro shvatam? Ili su moji koraci bili potpuno pogresni?
Sve najbolje
Alex