Na prodaju:
I) Polica od metalnih "četvorki" cevi obložena ivericom sa kvalitetnom vodonepropusnim kantom. Nigde nije nabubrila i slično... Sa njom idu tri aq:
Prvi aq je dimenzija 120*55*50v sa unutrašnjim filterom, od 8mm stakla, sa poklopcem od 5mm stakla i haubom od iverice iste boje i kvaliteta (boja je "trešnja"). Drugi i treći aq su sličnih dimenzija 60*30(25)*30v sa unutrašnjim prelivnim filterima od stakla 5mm. Uz aq ide i kompletna oprema za sva tri aq. Znači: Vodene pumpe (atman) odgovarajućih protoka, vazdušne pumpe (Atman), grejaći odgovarajućih snaga, rasveta philips aquarel cevi sa odgovarajućim armaturama (+rezervna GRO LUX cev).
Uz to dajem i: Pesak i to kvarc sa izvorišta vode u NS (ne muti vodu), Velike i manje komade sige (izgleda vrlo lepo), dva ukrasna korena (ne mogu da se setim kako se zovu, uzeo od člana COA), postojeću filter masu, kokose, crevo za vodu, mrestilice... Akvarijumi su stari oko 3-4 godine.
Cena za sve to je 120e (prodajem samo tako u kompletu)
II) Prodajem matične i predmatične malawi ribe (uglavnom):
1. aulonocara firefish 4 kom
2. aulonocara blu orhid 5 kom
3. melanochromis maingano 4 kom
4. ps. flavus 5 kom
5. lab. permutt 5 kom
6. metriaclima estherae 7 kom
7. lab. caeruleus 4 kom
8. lab. "Hongi" 5 kom
9. Ps. demasoni 5-6 kom
10. "mpanga" 8+ kom
11. ps. saulosi 10 kom
13 afre 5 kom
14. pundamilia nyererei (viktoria) 4 kom
15 plecostomus 2 kom
16 ancistrus 1 kom
Sve ribe su zdrave, lepo obojene, hranjene kvalitetnom hranom (Tetra diskus, Tetra pro color, Sera spirulina, Sera flora...). Mreste se i vijaju smiley
Namerno je ovakva gužva zbog smanjenja agresije i moje neuračunljivosti grin Dobro je funkcionisalo!
Sve ribe prodajem u paketu za 120e . Ribe su mahom od Dukija, zatim od Stojketa, Janoša iz Temerina, Slaviše - Labridiensa. UZ to dajem i dvadesetak malih mpangi free.
Da ogovorim unapred, sve rasprodajem jer bi trebalo da se selim uskoro u svoj novi stan.
Ako neko uzme i aq i ribe dajem za 200e! - Ja mislim da je povoljno
Slike su slabe.
Sale 065/572-8722 Novi Sad