Honduras, veliko hvala za preporuku knjige.. Probacu da nadjem mada nisam optimista![]()
Honduras, veliko hvala za preporuku knjige.. Probacu da nadjem mada nisam optimista![]()
how yes no
Ovaj Gulding je navodno poznat autoritet za (istočno) evropski film; Tirnanićeva knjiga je dobra, ali mučna, nije pregled celokupnog filmskog stvaralaštva u to vreme, nego detaljan dosije o nekoliko filmova koji su bili najproblematičniji za tadašnju vlast. Ima i ovo, cela knjiga na netu http://books.google.com/books?id=eGi6ykWT6OkC&printsec=frontcover&source=gbs_atb#v=onepage&q&f=false
Pozdrav
Nebojsa Bakocevic. Bas sam malopre gledala Kako je propao rokenrol. Strasno sta covek uradi od sebe. Sebi je najveci neprijatelj.
A tako je bio sladak
Konačno sam smislila šta da kažem o Bakočeviću da sebi dam oduška, a da obradujem vas obožavateljke: 'Ebo vas Bakočević![]()
"Весма бо трудно Славјан от заматорелих мнениј отвратити."
Film se zove "Velika frka" i cela ekipa glumaca vrhunska
Da ne zna neko sta se desilo (ili sta se desava) sa Natasom Ninkovic koja je u Sloznoj Braci glumila Srebru, konobaricu? Ja sam uvek mislio da je to ista NN kao i ona mnogo poznatija, ali ipak uvek mi je bilo cudno da u Sloznoj Braci '95 izgleda dosta starije nego u Porodicnom Blagu '98. Skoro sam proverio na IMDb i kaze da su to dve razlicite glumice, a ova iz Slozne Brace ima samo tu ulogu na spisku.
Ljudi kažu, da su železničke stanice videle više iskrenih poljubaca, nego dvorane za venčanja.
To sad prvi put čujem...Nataša Ninković je super riba...Ona ''poznatija''.
Were you of silver, were you of gold<3
Đorđe Pura (1923-1987) Obućar Jova iz "Bokseri idu u raj", česta ali neprimetna pojava domaćeg filma
Svetolik Nikačević (1905-1987), đed iz "Lepote poroka", orator iz "Bokseri idu u raj", još češća i još neprimetnija pojava domaćeg filma
Toma Kuruzović (1930-), glumio u "Otpisanima" i još pregršt filmova i serija
Merima Isaković (1959-), glumila u "Jovani Lukinoj" a 1982. doživela tešku saobraćajku koja joj je prekinula karijeru
Poslednji put ažurirao/la iwasateenagewerewolf : 29.05.2013. u 13:37
Svaka čast, za oštro oko...
Were you of silver, were you of gold<3
Majstor: Niste mnogo struje potrosili. Ovolika kuca... ocekivao sam vise.
Misirac: Pa stedeli smo.
![]()
O Merimi sam skoro čitala, lekar je valjda u Australiji. Inače, Jovana Lukina izuzetan film.
posto dosta gledam domace ima ih stvarno zaboravljenih, meni je burdus jedan od finijih filmova ali se tesko moze pogledati na tvu - vise ga ne pustaju...
Zna li neko sudbinu Dragana Radulovića iz "Bubašintera"? Šta se desilo sa njim, gde živi i to. Ni traga ni glasa o protagonisti tog remek-dela.
Nikola Jovanović.
[IMG]http://2.*****************/_11O8Yk1EvD8/TVG4arKNo_I/AAAAAAAAAmI/QJpNdg5xfgE/s1600/Nikola.jpg[/IMG]
Poručnik Veca iz "Marša na Drinu". Blistavi početak karijere, a danas je praktično statista u ponekoj tupavoj seriji. Šta se desilo, Bog zna.
Poslednji put ažurirao/la Bastiani : 15.06.2013. u 14:57
Meni išao na živce u Marš na Drinu...
Varja Djukic
Variola Vera,Banijica...
Lada Skender
Pozoriste u kuci
Rahela Ferari
Sa suprugom Acom Stojkovićem
Kao gospođa Higins u "Pigmalionu"
Sećate se "Davitelj protiv davitelja"ili "Grlom u jagode"...
San je posljednja mogućnost da se sačuva ono što mora da ode.
Rahela nije nikad zaboravljena !![]()
The Show Must Go On...
Адем Чејван
![]()
Stanislava Pesic
![]()
Mirjana Nikolić
![]()
Vasja Stanković
Niški glumac, zato nije ni imao priliku za veću filmsku karijeru. Legendaranpo nekim epizodama, na primer u serii "Tale" ("I propade Beč...), "Portret Ilije Pevca", "Kuća pored pruge"...
http://prolog.rs/Vasja-Stankovi%C4%87-article-1034.htm
Pošalji link