Pozdrav svima,

Hteo bih ovim putem da stupim u kontaktu sa ljudima koji su povezani sa prodajama autodelova na neki nacin i ljudima koji su u IT struci.
Hteo bih da potencijalnim saradnicima ponudim mogucnost saradnje u oblasti softvera za autoindustriju. Naime, ja radim u firmu koja se iskljucivo bavi razvojom softvera u autoindustriji poslednjih 10 godina. Razvili smo dosta softverskih resenja koja su usko specijalizovana i nisu toliko komercijalna i zahtevaju specijalne kupce za koje su konkretno I namenjena.
Medjutim u poslednje vreme smo listu proizvoda prosirili sa dosta pristupacnijim i komercijalnijim resenjima pa iz tog razloga zelim da pronadjem potencijalne saradnije u Srbiji, Evropi ili svetu koji svojim kontaktima mogu da obezbede nove kupce, uz naravno odredjeni procenat.

Ne radi se ni o kakvim mreznim prodajama i slicno, ne radi se o nekim velikim ciframa ali moze da bude interesantno za ljude koji hoce svoje poznavanje trzista I kontakte na neki nacin da unovce.
Ukratko radi se o Internet prodaji (webshop) za veleprodajne I maloprodajne radnje autodelova. Aplikacija je 24 h dostupna, na internetu, ceo asortiman je prezentovan u TecDoc format (za one koji poznaju autodelove znace o cemu se radi), postoji mogucnost lake I brze obrade baze, a informacije se automatski prikazuju klijentima. Postoji vise paketa, a svi su u finansijskom smislu dostupni iole ozbiljnim prodajama autodelova u Srbiji, a da ne pricam o drugim drzavama.

Jednostavno, nudimo im mogucnost da svoj asortiman predstave na najbolji nacin svojim kupcima, nudimo im mogucnost da sami obrade svoje artikle (korak po korak ili putem uvoza iz excela) I da u osnovnom paketu dobiju kompletne informacije o artiklima 10 proizvodjaca iz TecDoc kataloga, kojima mogu dodeliti svoju internu sifru I cenu itd.
Molim samo one koji se uklapaju u profil potencijalnog saradnika da me kontaktiraju na mail milicgoran85@gmail.com kako bismo ostvarili eventualnu saradnju.
Ovo kazem jer smo i ja a i moja firma dugo u poslu I ovim putem mozemo saradjivati samo sa ljudima koji su dosta ozbiljni u celoj prici I koji imaju poznavanje trzista. Prica je vrlo interesantna za inostranstvo. Aplikacije su vec prevedene na veliki broj svetskih jezika, a paket omogucava dodatnu lokalizaciju baze I interfejsa softverskog resenja.

Srdacan pozdrav svima!